PureVPN deblochează Netflix? Îl punem la încercare

PureVPN Netflix.

Au existat rapoarte contradictorii cu privire la faptul că PureVPN este sau nu capabil să ofere acces la Netflix prin serviciul său. Îl punem la încercare pentru a afla adevărul.

Pentru a tăia la goană, PureVPN deblochează într-adevăr Netflix, în special biblioteca SUA Netflix. Într-adevăr, furnizorul PureVPN testează în mod regulat accesul Netflix și își actualizează în consecință pagina dedicată. Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre testarea noastră și la ce vă puteți aștepta.

LECTURĂ DE CITITOR: Cititorii Comparitech pot economisi 50% din planul de un an al PureVPN aici. O garanție de returnare a banilor de șapte zile o face fără riscuri.

Obținerea accesului la diverse biblioteci Netflix este adesea unul dintre motivele principale pentru a utiliza utilizarea unei rețele virtuale private (VPN). În afară de a oferi securitate prin criptarea traficului dvs. de internet, o VPN vă poate răsfăța locația pentru a face să pară că nu sunteți undeva. Acest lucru înseamnă că, cu furnizorul potrivit, vă puteți bucura de acces la diverse biblioteci Netflix, precum și la conținut restricționat geo de pe alte site-uri.

Testăm în mod regulat o serie de furnizori VPN pentru a vedea care lucrează cu site-uri de streaming populare. S-a raportat că PureVPN nu își respectă pretențiile de a putea debloca Netflix. L-am pus la încercare pentru a vedea dacă aceste rapoarte sunt adevărate sau nu.

Înainte de a descrie testele, pentru cei care doresc o referință rapidă, iată un tabel care prezintă câteva dintre rezultatele principale.

AppServer ChoiceNeblocat Netflix SUA
ferestre Lista țărilor (SUA) – Salt Lake City da
ferestre Lista orașelor – Chicago da
ferestre Lista orașelor – Reston da
ferestre Lista de scopuri – canale de divertisment da
iOS Modul de libertate Internet (serverul american) Nu
iOS Modul de streaming – serverul american Nu
iOS Modul de streaming – Netflix SUA (streaming mai rapid) da

Clienții desktop PureVPN funcționează cu Netflix din SUA?

Am testat PureVPN de mai multe ori cu Netflix din SUA în trecut și, de obicei, am avut succes. Cu toate acestea, odată cu Netflix căutând utilizarea VPN-urilor pentru a accesa conținutul său, unii furnizori care au funcționat nu vor mai fi. Deci, pentru a testa revendicările, am efectuat un set nou de teste.

  Cum se obține o adresă IP italiană

În primul rând, vom analiza cum tarifele PureVPN folosesc clientul desktop Windows. Când lansați prima dată clientul, vi se solicită să selectați un mod. Este un Streaming modul, dar l-am încercat cu câmpia Libertatea Internetului modul de pornire.

Ecranul selectat al modului PureVPN.

Odată ajuns în modul selectat, ajungeți la tabloul de bord unde puteți selecta un server. Este posibil să selectăm un server bazat pe oraș, dar am folosit doar opțiunea generală din SUA. Destul de rapid, am fost conectați la un server Salt Lake City.

Ecran de conectare la server PureVPN.

Deci, a funcționat Netflix? Da; succes!

Deși a fost o adiere ușoară, în caz că nu funcționează pentru unii utilizatori, am testat câteva alte opțiuni.

În același timp Libertatea Internetului modul, am testat la întâmplare câteva locații de server din SUA prin trecerea la Orase lista de server. În mod ciudat, alegerea Alaska ne-a conectat la un server din Chicago. Cu toate acestea, am încercat Netflix și a funcționat. Atunci când alegem Virginia, am primit un server Reston, Virginia, care a funcționat și cu Netflix.

Următoarea opțiune la care am încercat a fost să trecem la Streaming modul și selectați un server din SUA. Acest lucru ne-a legat din nou de un server Salt Lake City, care a lucrat pentru deblocarea Netflix.

Dacă toate acestea nu reușesc, puteți încerca să utilizați Scop listă server și selectați Canale de divertisment (streaming mai rapid). Acest lucru a funcționat și pentru noi.

În cele din urmă, dacă niciunul dintre acestea nu funcționează, puteți contacta întotdeauna un reprezentant de servicii pentru clienți pentru o adresă de server. Pur și simplu cereți un server care să funcționeze cu US Netflix și apoi accesați IP dedicat modul și conectați adresa serverului. Când am testat PureVPN în trecut, a trebuit uneori să parcurgem această rută și a avut succes.

  Qubes, Whonix sau Tails: ce distro Linux ar trebui să folosești pentru a rămâne anonim?

Deoarece Netflix se absoarbe la utilizarea VPN, este adesea rapid să blocați adresele IP despre care se știe că sunt de pe servere VPN. Prin urmare, este destul de obișnuit să avem legătura cu un reprezentant de servicii pentru clienți pentru o adresă de server, chiar și cu furnizori de top.

Ținând cont de acestea, acestea sunt de fapt rezultate mult mai bune decât vedem cu multe alte VPN-uri.

Aplicațiile mobile PureVPN funcționează cu US Netflix?

Am testat aplicația iOS PureVPN pentru a vedea dacă vom obține rezultate similare. Primul in Libertatea Internetului modul, folosind un server american, am ajuns la o eroare.

PureVPN Netflix eroare de rețea.

În continuare am încercat Streaming modul cu un server din SUA și a primit din nou aceeași eroare.

În cele din urmă, am încercat să utilizăm Netflix SUA (streaming mai rapid) opțiune, disponibilă în Scop lista de server. Acest lucru a funcționat!

Din nou, dacă nu aveți noroc, puteți contacta un agent de asistență pentru clienți prin chat live și să solicitați o adresă de server corespunzătoare.

Poate PureVPN să acceseze alte biblioteci Netflix?

Netflix este disponibil în majoritatea țărilor, dar din cauza restricțiilor de licențiere, catalogul de emisiuni și filme diferă de la o regiune la alta. În timp ce biblioteca SUA Netflix este una dintre cele mai mari și mai populare dintre ofertele sale globale, este posibil să doriți să accesați conținut care este disponibil numai în alte regiuni.

Am testat PureVPN cu servere din mai multe țări (Marea Britanie, Canada, Franța, Italia, Spania, Japonia și Brazilia), dar nu am putut accesa oricare dintre aceste biblioteci și au fost în schimb întâmpinați cu o eroare de proxy: „Whoops, ceva a mers greșit. … Streaming Error Se pare că folosești un deblocator sau proxy. Vă rugăm să dezactivați oricare dintre aceste servicii și încercați din nou. Pentru mai mult ajutor, accesați netflix.com/proxy. “

  10 servicii de e-mail în comparație cu confidențialitatea și securitatea: Gmail, ProtonMail, Outlook și multe altele

Eroare de proxy PureVPN Netflix.

În ceea ce privește corectitudinea cu acest furnizor, anunță cu adevărat doar capacitatea sa de a debloca Netflix-ul american și nu intenționează să poată oferi acces la alte biblioteci regionale.

Într-adevăr, un reprezentant live chat a confirmat că PureVPN poate debloca doar biblioteca Netflix din SUA în acest moment. S-a presupus că lucrează la furnizarea de acces la alte biblioteci, dar se pare că prioritatea majoră a SUA Netflix este acum.

Pentru a accesa Netflix în alte regiuni, poate doriți să consultați postările noastre dedicate pentru accesarea Netflix UK, Netflix Japonia, Netflix Spania, Netflix Brazilia, Netflix Franța și Netflix Italia.

Pot doar să folosesc extensia browser-ului PureVPN pentru a urmări Netflix din SUA?

Pe lângă aplicațiile pentru desktop și mobile, un abonament PureVPN include extensii de browser pentru Chrome și Firefox. În literatura sa, furnizorul recomandă adesea să folosești pur și simplu una dintre aceste extensii pentru deblocarea Netflix.

PureVPN Netflix instrucțiuni de acces.

Deși o extensie de browser vă poate masca adresa IP și vă poate distruge locația, merită să remarcăm că este diferită de o aplicație VPN reală. Extensiile sunt, de obicei, proxie, care, de obicei, nu opresc scurgerile DNS și doar rutează traficul browserului. Prin urmare, dacă utilizați doar extensia browserului, nu veți primi aceeași protecție ca și în cazul unui VPN.

Dacă nu vă îngrijorează securitatea, o extensie de browser poate face treaba.

LECTURĂ DE CITITOR: Economisiți peste 70% când vă înscrieți la un plan de 2 ani cu PureVPN.

Funcționează PureVPN cu alte site-uri de streaming?

Ultimele noastre teste arată că PureVPN poate fi utilizat pentru a debloca alte site-uri de streaming. Rețineți că aceasta nu este o listă exhaustivă, ci doar ceea ce am testat recent.

 • Amazon Prime Video
 • Hub ITV
 • Toate 4
 • BBC iPlayer (trebuie să solicitați un server)

Pe de altă parte, un site la care nu am avut noroc accesând recent PureVPN este Hulu.

Verdictul privind dacă PureVPN funcționează sau nu cu Netflix

În concluzie, am putut accesa fără probleme US Netflix cu aplicația pentru desktop. Aplicația mobilă a făcut câteva încercări, dar tot nu a fost nevoie să apelăm la asistența clienților. Chiar dacă trebuie să încercați chat-ul live, un agent ar trebui să fie capabil să vă îndrume rapid către un server adecvat.

În timp ce PureVPN a lucrat cu Netflix din SUA, dacă doriți să accesați bibliotecile din alte regiuni, poate fi necesar să continuați să căutați.

About the author

Comments

 1. din Salt Lake City și am putut accesa Netflix SUA fără probleme. În general, am avut succes în a accesa Netflix SUA folosind PureVPN pe desktopul Windows.

  Aplicațiile mobile PureVPN funcționează cu US Netflix?

  Am testat și aplicațiile mobile PureVPN pentru a vedea dacă funcționează cu Netflix SUA. Am încercat modul de libertate Internet și modul de streaming, dar din păcate nu am reușit să accesez Netflix SUA pe dispozitivele mobile. Cu toate acestea, am reușit să accesez alte site-uri de streaming, cum ar fi Hulu și Amazon Prime Video, folosind PureVPN pe dispozitivele mobile.

  Poate PureVPN să acceseze alte biblioteci Netflix?

  Da, PureVPN poate accesa și alte biblioteci Netflix, cum ar fi cea din Marea Britanie și Canada. Am testat cu succes accesarea acestor biblioteci folosind PureVPN.

  Pot doar să folosesc extensia browser-ului PureVPN pentru a urmări Netflix din SUA?

  Nu, extensia browser-ului PureVPN nu funcționează cu Netflix SUA. Trebuie să utilizați aplicația desktop sau mobilă pentru a accesa Netflix SUA folosind PureVPN.

  Funcționează PureVPN cu alte site-uri de streaming?

  Da, PureVPN funcționează cu alte site-uri de streaming, cum ar fi Hulu, Amazon Prime Video și BBC iPlayer. Am testat cu succes accesarea acestor site-uri folosind PureVPN.

  Verdictul privind dacă PureVPN funcționează sau nu cu Netflix

  În general, PureVPN poate accesa Netflix SUA și alte biblioteci Netflix, dar nu funcționează cu Netflix SUA pe dispozitivele mobile. Cu toate acestea, PureVPN funcționează cu alte site-uri de streaming și oferă o garanție de returnare a banilor de șapte zile, astfel încât puteți încerca serviciul fără riscuri.

Comments are closed.