Puteți urmări replicările Mayweather vs McGregor online sau cu Kodi?

redare mayweather mcgregor mayweather vs mcgregor
Doriți să vizionați online replicile Mcgregor vs Mayweather? Lupta mult zburată dintre campionii de box Floyd Mayweather și Conor McGregor era de așteptat să bată recordurile spectatorilor în noaptea de luptă din 26 august. Evenimentul de plată pe vizion, inclusiv replici, a fost transmis pe Showtime PPV în SUA și Sky Sports Box Office din Marea Britanie, precum și o mână de alte țări.

ACTUALIZAȚI: Iată cum puteți viziona McGregor v Khabib pe Kodi în UFC 229. Utilizatorii non-Kodi pot citi cum să transmiteți fluxul McGregor vs Kabib aici.

Vă vom arăta dacă utilizatorii Kodi pot urmări reînlocuirile Mayweather vs McGregor și lupta online și dacă există suplimente Kodi sigure și legale pentru a transmite lupta. Vom analiza, de asemenea, o serie de alte opțiuni pentru a transmite online marele eveniment și dacă există alte opțiuni gratuite.

Alertă spoiler: Faceți clic aici pentru a sari direct la detaliile cu privire la streamingul luptei Mayweather vs McGregor pe Kodi.

Acoperirea Mayweather vs. McGregor a început sâmbătă, 26 august, la 3 p.m. pe coasta de vest a SUA, unde are loc lupta. Telespectatorii au putut transmite în direct McGregor vs Mayweather în Marea Britanie, SUA, Canada și internațional. Acoperirea în Marea Britanie a început la 11 p.m. Metodele de mai jos ar trebui să funcționeze și pentru a urmări replicile luptei.

Vezi si: Puteți urmări Canelo vs GGG pe Kodi

Unde să vizionezi replici Mayweather vs. McGregor online: Marea Britanie, SUA și Pretutindeni

Cutter-urile de cablu au câteva opțiuni pentru a reda stream-ul online McGregor vs Mayweather online. Fluxul live al meciului a avut fluxuri oficiale, dar au fost blocate geo. Asta însemna dacă călătorești în afara țării de origine, trebuia să folosești un VPN pentru a obține o adresă IP pentru țara respectivă. O VPN, sau o rețea privată virtuală, criptează traficul dvs. de internet și îl rutează printr-un server într-o locație pe care o alegeți. În acest caz, puteți direcționa traficul prin țara corespunzătoare pentru a ocoli restricțiile de licență geografice de pe Mayweather versus MacGregor.

Recomandarea noastră de top este IPVanish, care oferă servere rapide și stabile, împreună cu o rețea globală de servere care sunt ideale pentru geo-deblocare și sport live. Îți va proteja activitatea de internet, astfel încât ISP-ul tău să nu te poată scăpa pe tine și să fie unul dintre puținele VPN-uri suficient de rapid pentru a transmite un flux neîntrerupt. Pentru utilizatorii de Kodi, IPVanish funcționează cu toate suplimentele Kodi pe care le-am testat și vă va păstra conexiunea sigură și privată. Există o garanție de returnare a banilor de 7 zile, astfel încât să o puteți încerca fără riscuri.

EXCLUSIV pentru cititorii Comparitech: Economisiți până la 60% pe IPVanish!

YouTube (Oriunde)

Cel mai bun loc pentru a capta replici Mayweather vs McGregor este pe YouTube. Veți găsi mai multe distribuții live ale luptei postate de diferiți YouTubers. De exemplu, canalul YouTube tvOneNews are o redare completă de luptă postată și disponibilă pentru utilizatori. Puteți găsi, de asemenea, diverse aspecte și comentarii din lupta încărcată pe YouTube pe un număr mare de canale diferite.

Showtime PPV (SUA)

Showtime a transmis o redare a luptei sâmbătă dimineață după luptă. Showtime este probabil să aibă repetiții de luptă disponibile pentru ceva timp la cerere.

Anterior, lupta a costat telespectatorii din SUA 89,99 USD pentru vizionare în definiție standard și 99,99 USD pentru vizionare în HD. Veiwers au putut trăi în direct lupta online folosind aplicația Showtime Anytime (Android, iOS) dacă aveau un abonament prin cablu cu unul dintre următorii furnizori: AT&T-verset, rețele Bright House, comunicații charter, Comcast XFINITY, Cox Communications, DIRECTV, DISH, Optimum, Time Warner Cable sau Verizon FiOS.

Showtime a fost cea mai mare opțiune de streaming pentru lupta Mayweather vs. McGregor. Cu toate acestea, lupta Mayweather vs McGregor a fost întârziată din cauza erorilor de streaming din Showtime PPV. Showtime a luat anterior acțiuni legale pentru a încerca să prevină fluxurile de pirați.

Sky Sports Box Office (Marea Britanie)

Telespectatorii din Marea Britanie au putut achiziționa evenimentul de plată pe vizionare pentru 19,95 GBP înainte de ora 21 p.m. pe 25 august. După aceea, prețul a urcat la 24,95 GBP. Fluxurile live nu sunt disponibile prin intermediul serviciului Sky Go. Vizualizatorii trebuie să utilizeze site-ul Sky Sports Box Office Live pe un browser desktop sau pe mobil cu aplicația Sky Sports Box Office (Android, iOS).

Sky a difuzat duminică o redare a luptei de la ora 17:00, la același preț. Nu este clar dacă Sky va avea și o redare a McGregor versus lupta Mayweather la cerere mai târziu.

A fost necesar un cont Sky, precum și o adresă IP a Regatului Unit pentru a verifica locația. Cei din afara Regatului Unit ar putea utiliza o VPN pentru a obține o adresă IP a Regatului Unit. Dacă intenționați să utilizați aplicația, aveți nevoie de un cont Google Play sau iTunes înregistrat în Marea Britanie.

1TV.ru (Rusia)

Channel One Russia (de exemplu 1TV.ru) a transmis lupta în direct la TV și online. Din câte ne putem da seama, acesta nu a fost un eveniment pay-per-view și ar fi putut accesa fluxul live direct pe site-ul 1TV.ru. Dacă erați în afara Rusiei, aveți nevoie de un VPN cu servere din țară pentru a obține o adresă IP rusă. Aceasta arăta ca o opțiune bună pentru tăietorii de cabluri care căutau să fluideze lupta gratuit. Unii utilizatori au raportat succesul când au urmărit lupta Pacquiao vs. Mayweather în 2015. Sperăm că telespectatorilor le-a plăcut comentariul rusesc!

1TV va avea lupte viitoare precum Mayweather vs. McGregor? Ne ținem cu degetele încrucișate. Ca întotdeauna, efectuați-vă singură diligența pentru a accesa acest flux fără a încălca legile privind drepturile de autor din țara dvs..

Notă: IPVanish nu mai oferă servere în Rusia din cauza preocupărilor cu privire la legile de păstrare a datelor din țară. În schimb, recomandăm ExpressVPN celor care doresc să dea 1TV.ru o fotografie. ExpressVPN are o garanție de returnare a banilor de 30 de zile, fără întrebări, înapoi, iar cititorii Comparitech pot beneficia de trei luni gratuit cu planul anual. ExpressVPN face, de asemenea, lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Kodi și este un bun echipaj.

DAZN (Germania și Austria)

Abonații serviciului TV online DAZN din Germania și Austria au putut urmări live pe Mayweather vs. McGregor fără taxă suplimentară. Serviciul costă 9,99 Euro pe lună și este disponibil și în Elveția, Japonia și Canada, dar numai utilizatorii din Austria și Germania au avut voie să trăiască în direct lupta. Dacă sunteți deja abonat DAZN, este posibil să puteți utiliza o VPN pentru a obține o adresă IP austriacă sau germană și pentru a transmite live stream-uri viitoare, dar noi nu am testat acest lucru noi înșine.

SuperSport (Africa de Sud)

Clienții DSTV cu abonamente premium la SuperSport au putut să urmărească Mayweather versus McGregor fără costuri suplimentare, dar nu a fost disponibil un flux online live. În schimb, Showmax-ul afiliat online sud-african al SuperSport a difuzat lupta mai târziu în timpul abonaților. Spectatorii care ar putea sta să aștepte atât de mult, sperăm, nu au urmărit sau au citit știrile. Showmax oferă o probă gratuită de 14 zile. Veți avea nevoie de o adresă IP din Africa de Sud pentru a accesa serviciul, pe care îl puteți obține folosind o VPN.

OSN Play (Orientul Mijlociu)

OSN Sports Box Office HD a vândut acces pay-per-view la lupta pentru 10 dolari până pe 14 august și 20 USD după aceea. OSN este disponibil în mai multe țări din Orientul Mijlociu, inclusiv Afganistan, Algeria, Bahrain, Ciad, Djibouti, Egipt, Iran, Irak, Iordania, Kuweit, Liban, Libia, Mauritania și Maroc. Veți avea nevoie de un cont OSN și trebuie să comandați prin telefon.

Nu este clar dacă viitoarele lupte precum McGegor și Mayweather vor fi transmise în direct pe OSN Play, brațul online al OSN.

Pot live stream Mayweather vs McGregor replici pe Kodi?

Kodi este un software de home theater gratuit și open source, care rulează pe o varietate de platforme, de la sisteme de operare desktop, cum ar fi Windows și Mac, la dispozitive mici de streaming precum smartphone-urile Android și Amazon Fire TV. Ceea ce face Kodi atât de puternic este faptul că poate transmite conținut dintr-o gamă uriașă de surse prin extensii terțe numite suplimente.

Avertizare: Indiferent de ce folosiți Kodi pentru, vă recomandăm să vă conectați la un VPN pentru a vă proteja de amenințări, incluzând atacuri om-la-mijloc, hackeri care deturnează adresa dvs. IP și ISP-uri care se aglomerează și își plonjează activitatea online. În timp ce VPN-urile sunt adesea asociate cu utilizatorii Kodi care caută să urmărească materiale piratate și ascund acest lucru de la ISP-ul lor, toți utilizatorii Kodi vor beneficia de utilizarea unei VPN. Deși suplimentele neoficiale prezintă mai multe riscuri de securitate, cum ar fi Man in the Middle Attacks, suplimentele oficiale nu sunt imune la acestea. Vă recomandăm IPVanish, care vă asigură conexiunea într-un tunel criptat și vă maschează adresa IP reală. Acest lucru vă va proteja confidențialitatea și vă poate ajuta să vă protejați de Om în The Middle Attacks. Funcționează cu toate suplimentele Kodi pe care le-am testat și este unul dintre puținele VPN-uri suficient de rapid pentru a transmite fără întreruperi, chiar și în HD sau 4K / UHD. Funcționează cu Amazon Firestick și Fire TV, Roku, casetele Android și toate celelalte dispozitive populare utilizate cu Kodi.

Ofertă pentru cititor: Clienții Comparitech obțin o garanție de restituire a banilor fără 7 zile, fără riscuri și economisesc până la 60% pe IPVanish aici.

Începând cu acest moment al scrierii, cel mai bun loc pentru a urmări replicile Mayweather vs McGregor pe Kodi este prin suplimentul YouTube. Adăugarea YouTube este ușor disponibilă pentru descărcare folosind Repositorul oficial Kodi Add-on. De acolo, va trebui să vă conectați contul YouTube la Kodi prin metoda de activare a dispozitivului disponibilă YouTube.com/activate.

Vă recomandăm să vă conectați la un VPN înainte de a activa contul YouTube prin Kodi, deoarece toate suplimentele Kodi pot fi deturnate, iar parola și numele de utilizator ar putea fi furate prin acest proces..

Lupta în direct nu a fost disponibilă pentru niciun addon oficial Kodi. Cei care folosesc Kodi pentru lupta live Mayweather vs McGregor ar fi putut să găsească un addon care să folosească fluxul oficial de la 1TV.ru (vezi mai sus). Același lucru este valabil și pentru înlocuirile de luptă. Nu cunoaștem niciun supliment oficial Kodi care să ofere replici ale luptei.

Desigur, dacă Google vă ajută să transmiteți fluxul Mayweather versus replicile McGregor pe Kodi, nu veți descoperi lipsa de recomandări pentru suplimente terțe în afara depozitului oficial Kodi. Utilizatorii ar trebui să fie atenți la aceste suplimente și să cunoască riscurile înainte de a le utiliza.

Unele dintre aceste suplimente includ:

  • SportsDevil
  • SmoothStreams
  • MMAStreams
  • ProSport
  • SportsAccess
  • cCloud TV
  • Naufragiat
  • Playlist turc din Marea Britanie

Care sunt aceste suplimente: Aceste suplimente Kodi de la terțe părți adună link-uri către videoclipuri sportive live și la cerere. Acestea introduc aceste link-uri și afișează acel conținut în Kodi, la fel ca un browser web.

De ce ar trebui să le evitați? Sursele conform cărora aceste suplimente sunt agregate prin fluxuri piratate în proporții mari. Este posibil să fie ilegale în țara ta. Complementele Kodi de la o terță parte prezintă un risc de malware, atacuri interioare și botnete care vă pot deteriora dispozitivul și vă pot expune adresa IP hackerilor. Sfatul nostru este să rămâneți liberi de ele.

Componente terțe pentru evenimente sportive live, cum ar fi lupta MacGregor și Mayweather, folosesc de obicei fluxurile IPTV piratate (Internet Protocol Television) ca sursă. Devine din ce în ce mai obișnuit ca aceste suplimente să se bazeze pe Acestreams, care folosește rețeaua BitTorrent pentru a partaja încărcarea rețelei între spectatorii simultan. Aceasta va expune adresa dvs. IP tuturor celor conectați la același flux, inclusiv troll-uri de copyright care doresc să extorce bani de la utilizatorii Kodi.

Ambii SportsAccess și SmoothStreams folosesc surse piratate și le vând utilizatorilor Kodi. Multe dintre fluxurile pot fi găsite legal în alte locuri din surse legitime, sau chiar libere de cele neoficiale. Doar pentru că plătiți pentru ei nu le face legitime.

Este posibil ca aceste suplimente să nu fie ilegale de utilizat în fiecare țară, dar recomandăm ferm utilizatorilor să opteze pentru un flux oficial.

Comparitech nu supune sau încurajează nicio încălcare a restricțiilor privind drepturile de autor, inclusiv transmiterea ilegală prin Kodi. Kodi poate fi utilizat în multe scopuri excelente, legale de streaming online. Vă rugăm să luați în considerare legea, victimele și riscurile pirateriei înainte de a descărca sau de a transmite materiale protejate de drepturi de autor fără permisiune.

„UFC 189 World Tour Aldo vs. McGregor London 2015” de Andrius Petrucenia licențiat sub CC BY-SA 2.0

„Mayweather / Ortiz” de Camera de frică licențiată conform CC BY-SA 2.0

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + = 8

Adblock
detector