Puteți viziona Canelo vs GGG în direct online sau cu Kodi?

Vă vom arăta dacă utilizatorii Kodi pot urmări Canelo v GGG online sau pe Kodi și dacă există suplimente Kodi sigure și legale pentru a transmite lupta. Vă vom arăta, de asemenea, care suplimente Kodi nu vor fi folosite. Faceți clic aici pentru a trece la secțiunea Kodi. Vom analiza, de asemenea, o serie de alte opțiuni pentru a transmite online marele eveniment online și dacă există opțiuni gratuite.

canelo vs ggg kodi

Saul „Canelo” Álvarez se va învârti împotriva lui Gennady „GGG” Golovkin pentru campionatul mondial de greutate medie pe 16 septembrie 2017 pe T-Mobile Arena din Las Vegas. Supremazia, întrucât lupta a fost facturată, va fi un concurs pentru WBA (Super), revista Ring, WBC, IBF și campionatul liniar de greutate medie. Dacă vă întrebați cum să transmiteți online Álvarez și Golovkin cu Kodi sau altfel, ați ajuns la locul potrivit.

Unde să vizionezi Alvarez vs Golovkin online: Marea Britanie, SUA și Oriunde

Lupta va fi difuzată pe aceste rețele de cablu:

 • HBO PPV (SUA)
 • BoxNation Box Office (Marea Britanie)
 • Space (America Latină)
 • Eveniment principal (Australia)
 • Canal Indigo (Canada)
 • beIN Sports (Franța)
 • DAZN (Germania)
 • tvOne (Indonezia)
 • Sport 1 (Israel)
 • WOWOW Prime (Japonia)
 • Qazakhstan Qazsport (Kazachstan)
 • TV Azteca (Mexic)
 • Televisa (Mexic)
 • Sky Arena (Noua Zeelandă)
 • Cignal PPV (Filipine)
 • SkyCable PPV (Qatar)
 • Starhub (Singapore)
 • SuperSport 2 (Africa de Sud)

Dintre aceste rețele, câteva oferă fluxuri online. Cel mai probabil, toate vor fi blocate geografic pentru spectatorii din țările lor respective. Pentru a evita aceste restricții geografice, vă recomandăm să vă conectați la o VPN bună. Scurt pentru rețeaua virtuală virtuală, o VPN criptează traficul de internet al unui dispozitiv și îl rutează printr-un server intermediar într-o locație pe care o alegeți. Aceasta maschează adresa dvs. IP cu una din țara din care încercați să transmiteți, deblocând astfel lupta.

Fluxurile în direct necesită o conexiune robustă și o lățime de bandă largă, fără să mai vorbim de practici puternice de securitate și confidențialitate. Vă recomandăm IPVanish, care are o mulțime de servere din întreaga lume optimizate pentru streaming. Este, de asemenea, un favorit în rândul utilizatorilor Kodi pentru interfața sa prietenoasă cu telecomandă și capacitatea de a lucra cu toate suplimentele.

Iată o listă de fluxuri live online pentru Canelo și GGG din întreaga lume:

Televizorul de apel (SUA)

Ring TV este serviciul de streaming online pay-per-view oficial pentru spectatorii din SUA. Lupta costă 79,99 USD. Site-ul pare să aibă o oarecare afiliere cu HBO și, prin urmare, presupunem că va fi o difuzare și un comentariu identice cu ceea ce veți primi pe cablu. Din câte ne putem spune, nu există o aplicație Android sau iOS pentru a urmări lupta. Va trebui să vizionați într-un browser web. O adresă IP americană și o metodă de plată cu sediul în SUA vor fi necesare pentru a comanda lupta..

BoxNation

Fanii britanici de box pot comanda Canelo vs GGG pe BoxNation și urmăriți-l online. Schema de prețuri este însă cam confuză. Dacă sunteți un client nou, lupta vă va costa 16,95 GBP în total. Aceasta include abonamentul normal pe 12 pe lună, plus o taxă de abonament suplimentară de 4,95 GBP adăugată atunci când vă înregistrați între 9 și 18 septembrie. După aceea, dacă nu anulați abonamentul, BoxNation vă va percepe în continuare 12 GBP pe lună. . Veți avea nevoie de o adresă IP din Marea Britanie și o metodă de plată pentru a comanda lupta.

Aplicațiile BoxNation sunt disponibile pentru iOS și Android, inclusiv Amazon Fire TV Stick. Dacă doriți să vizionați pe Fire TV, dar sunteți în afara Regatului Unit, consultați tutorialul nostru despre cum să instalați un VPN pe Amazon Fire TV Stick.

DAZN (Germania)

Abonații serviciului TV online DAZN din Germania pot viziona în direct Alvarez contra Golovkin fără taxă suplimentară. Serviciul costă 9,99 Euro pe lună și este disponibil și în Elveția, Japonia, Austria și Canada, dar numai utilizatorii din Germania au voie să transmită în direct lupta. Dacă sunteți deja abonat DAZN, este posibil să puteți utiliza o VPN pentru a obține o adresă IP germană și a transmite în direct lupta, dar nu am testat-o ​​singură. Comentariul va fi probabil în limba germană.

SuperSport (Africa de Sud)

DSTV spune că clienții cu abonamente premium la SuperSport 2 pot viziona Canelo și GGG fără costuri suplimentare la abonament. De pe site-ul lor web: „Fanii de lupte mari din Africa de Sud pot viziona prin decodere sau pe DStv Now, online sau prin aplicație.”

Spațiu (Argentina, Chile, Mexic, Columbia, Venezuela)

Radiodifuzorul latino-american Space va face lupta disponibilă pe site-ul său web. Din ceea ce vă putem spune vă va avea nevoie de un abonament de cablu existent pentru a urmări lupta, împreună cu o adresă IP latino-americană, dar poate fi urmărit fără taxă suplimentară. Comentariul va fi probabil în spaniolă.

beIN Sports Connect (Franța)

BeIN Sports va transmite lupta în Franța, iar tăietorii de cabluri pot transmite în direct lupta prin beIN Sports Connect. Un abonament lunar costă 15 euro sau 14 euro dacă plătiți tot anul simultan. Site-ul web indică că veți avea acces la fiecare live chiar și pe fiecare canal BEIN Sports, care ar include lupta. Puteți viziona într-un browser web, iOS, Android și unele televizoare inteligente sau set-top box-uri. Pentru a vă înscrie, veți avea nevoie de o adresă IP franceză și o metodă de plată.

WOWOW Prime (Japonia)

Abonații WOWOW Prime cu abonament prin cablu pot transmite lupta prin aplicațiile TV mobile și inteligente ale WOWOW sau într-un browser web. Japonezul nostru este destul de limitat, dar se pare că costă 2.300 de yeni pe lună. Veți avea nevoie de o metodă de plată japoneză și adresă IP.

TV Azteca și Televisa (Mexic)

TV Azteca și Televisa vor transmite lupta în direct pe cablu de bază, fără taxă suplimentară în Mexic. Nu am găsit detalii despre dacă va fi transmis online, dar ambele site-uri web transmit un flux gratuit al canalelor lor. Aici este TV Azteca, și aici este canalul sportiv al Televisei. Nu este clar dacă acest lucru va fi anulat în momentul luptei sau nu, dar merită să vă fotografiați! Veți avea nevoie de o adresă IP mexicană.

Starhub (Singapore)

Starhub va transmite Canelo vs GGG pe Hub Sports 2 în Singapore. Credem că Abonații pot urmări online live cu pachetul sportiv Starhub Go, care costă 9,90 USD pe lună. Dar doar în cazul în care am interpretat greșit ceva, ar trebui să apelați probabil înainte de a comanda. Veți avea nevoie de o adresă IP și o metodă de plată din Singapore.

Pot trăi fluxul Canelo vs GGG pe Kodi?

Kodi este un software de home theater gratuit și open source, care rulează pe o gamă largă de dispozitive, de la sisteme de operare desktop, cum ar fi Windows și Mac, până la mici cutii de streaming precum Amazon Fire TV. Kodi poate transmite conținut dintr-o gamă uriașă de surse prin extensii terțe numite suplimente, ceea ce îl face extrem de versatil.

Avertizare: Indiferent de ce folosiți Kodi pentru, vă recomandăm să vă conectați la un VPN pentru a vă proteja de amenințări, inclusiv atacuri om-la-mijloc, deturnarea adresei IP a hackerilor și accelerarea ISP și accelerația de bandă. VPN-urile sunt adesea asociate cu utilizatorii Kodi care caută să-și ascundă fluxurile piratate de ISP-ul lor, toți utilizatorii Kodi vor beneficia de utilizarea unei VPN. Deși suplimentele neoficiale prezintă mai multe riscuri de securitate, suplimentele oficiale nu sunt imune la acestea.

Vă recomandăm IPVanish, care vă asigură conexiunea într-un tunel criptat și maschează adresa dvs. IP reală și nu păstrează jurnalele de activitate, astfel încât ISP-ul dvs. și alții nu vă pot spiona activitatea online. Acest lucru vă va proteja confidențialitatea și vă poate ajuta să vă protejați de Om în The Middle Attacks. Funcționează cu toate suplimentele Kodi pe care le-am testat și este unul dintre puținele VPN-uri suficient de rapid pentru a transmite video în direct neîntrerupt, chiar și în HD. Funcționează cu Amazon Fire Stick și Fire TV, precum și cu toate celelalte dispozitive populare utilizate cu Kodi.

Ofertă exclusivă pentru cititor: Economisiți până la 60% în planurile IPVanish aici.

Din păcate, lupta live nu este disponibilă pe niciun addon oficial Kodi despre care știm. Desigur, nu veți găsi lipsă de recomandări pentru suplimente terțe în afara depozitului oficial Kodi cu un pic de Googling. Utilizatorii ar trebui să fie atenți la aceste suplimente și să cunoască riscurile înainte de a le utiliza. Vă sfătuim să evitați aceste suplimente, deoarece acestea oferă acces la conținut protejat de drepturi de autor, care vă poate pune în dificultate dacă ISP-ul dvs. sau deținătorii de drepturi de autor.

Unele dintre aceste suplimente includ:

 • SportsDevil
 • SmoothStreams
 • MMAStreams
 • ProSport
 • SportsAccess
 • cCloud TV
 • Naufragiat
 • Playlist turc din Marea Britanie
 • Proiectul Cypher
 • FilmOn Simple
 • Sportie

Care sunt aceste suplimente: Aceste suplimente Kodi de la terțe părți adună link-uri către videoclipuri sportive live și la cerere. Lista de legături este oferită utilizatorului, care poate face clic pe ele pentru a deschide un flux în Kodi.

De ce ar trebui să le evitați? Sursele conform cărora aceste suplimente sunt agregate prin fluxuri piratate în proporții mari. Este posibil să fie ilegale de vizualizat în țara dvs. Complementele Kodi de la terți pot transporta malware, pot efectua atacuri man-in-the-middle și adăugați dispozitivul la o botnet. Aceste amenințări pot deteriora dispozitivul dvs. și vă pot expune adresa IP hackerilor. Sfatul nostru este să rămâneți liberi de ele.

Componente terțe pentru evenimente sportive live, cum ar fi lupta Canelo vs GGG, folosesc adesea fluxurile IPTV piratate (Internet Protocol Television) ca sursă. Aceste suplimente se bazează frecvent pe Acestreams, care folosesc rețeaua BitTorrent pentru a partaja încărcarea rețelei între spectatorii concurenti. Aceasta va expune adresa dvs. IP tuturor celor care urmăresc același flux, unii dintre ei putând trolluri de drepturi de autor care doresc să extorce bani de la utilizatorii Kodi.

SportsAccess și SmoothStreams sunt servicii plătite, dar nu sunt neapărat legale. Ambele fluxuri piratate sursă și le vinde utilizatorilor Kodi. Multe dintre fluxurile pot fi găsite legal în alte locuri din surse legitime, sau chiar libere de cele neoficiale.

Este posibil ca aceste suplimente să nu fie ilegale de utilizat în fiecare țară, dar recomandăm insistent utilizatorilor să opteze pentru fluxurile oficiale și suplimentele.

Comparitech nu supune sau încurajează nicio încălcare a restricțiilor privind drepturile de autor, inclusiv transmiterea ilegală prin Kodi. Kodi poate fi utilizat în multe scopuri excelente, legale de streaming online. Vă rugăm să luați în considerare legea, victimele și riscurile pirateriei înainte de a descărca sau de a transmite materiale protejate de drepturi de autor fără permisiune.

„Ernesto Magos con el Canelo Alvares” de Ernesto Magos licențiat în baza CC BY SA 3.0

„Gennady Golovkin” de Posta Kazahstanului licențiat în domeniul public

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + = 12

Adblock
detector