SALTS Kodi Addon: Ar trebui să instalați SALTS, este sigur?

Dacă vă gândiți să instalați suplimentul Kodi SALTS, citiți mai întâi acest lucru. Vă vom analiza ceea ce este SALTS și vom explica în detaliu cum funcționează cu adevărat acest addon. De asemenea, oferim o imagine de ansamblu asupra problemelor de confidențialitate legate de SALTS și alte suplimente Kodi. Cel mai important, subliniem câteva alternative utile la SALTE pe care credem că le vor plăcea.VÂNZĂRI Kodi addon
Kodi este unul dintre cei mai versatili playere media disponibile gratuit. Este ușor de configurat și este personalizabil aproape la nesfârșit. Utilizatorii pot adăuga un număr mare de plugin-uri de streaming diferite la player și pot transmite fluxul de conținut prin software.

Cu toate acestea, în prezent, există o luptă furibundă între suplimentele legale, legale și suplimentele terțe, cum ar fi suplimentul SALTS Kodi. SALTS, sau Stream All The Sources, atrage un număr mare de utilizatori Kodi care caută să acceseze filme și emisiuni TV. Din păcate, marea majoritate a filmelor și emisiilor TV pe care le veți găsi în streaming prin SALTE nu sunt autorizate.

În unele alte părți ale lumii, cum ar fi SUA și Canada, legea este pur și simplu confuză, ceea ce face ca fluxul de conținut neautorizat să devină un risc imens. Având în vedere acest lucru, este important să înțelegeți riscurile asociate folosirii suplimentelor Kodi precum SALTS, înțelegând cum funcționează. Citiți mai departe pentru a afla dacă ar trebui să utilizați acest addon și dacă există alternative mai bune.

Comparitech nu supune sau încurajează nicio încălcare a restricțiilor privind drepturile de autor, inclusiv transmiterea ilegală prin Kodi. Kodi poate fi utilizat în multe scopuri excelente, legale de streaming online. Vă rugăm să luați în considerare legea, victimele și riscurile pirateriei înainte de a descărca sau de a transmite materiale protejate de drepturi de autor fără permisiune.

Cum să folosiți Kodi în siguranță și în mod privat

Deoarece adaosurile terță parte precum SALTS nu trec adesea prin procesul de verificare mai riguros pe care îl fac suplimentele oficiale, șansele de a intra într-o versiune SALTS proastă și potențial periculoasă sunt mari. Și dacă ați instalat suplimentul printr-un depozit, acel supliment poate fi actualizat fără consimțământul dvs. sau cu cunoștințele dvs..

Chiar și suplimente legitime, de primă parte, pot fi deturnate în aceste moduri, ceea ce înseamnă că toți utilizatorii Kodi, în general, trebuie să-l joace în siguranță. Unul dintre cele mai bune moduri de a face acest lucru este să descărcați și să instalați o VPN sau o rețea privată virtuală, care vă va ajuta să vă mascați identitatea, să vă anonimizați datele și să preveniți un număr corect de riscuri asociate ambelor tipuri de suplimente Kodi..

În plus, indiferent dacă utilizați suplimente Kodi în scopuri legitime sau nu, ISP-urile încearcă tot mai mult să accelereze viteza pentru videoclipurile online. Un VPN vă va ajuta să împiedicați ISP-ul dvs. să știe de unde provin sau de unde vor merge datele dvs., eliminând amenințarea de a avea viteze pe care le-ați plătit pentru tăiere din cauza unor activități de streaming chiar legitime.

VPN recomandat: IPVanish este cel mai popular VPN cu utilizatorii Kodi și dintr-un motiv întemeiat. Nu păstrează jurnalele de activitate ale utilizatorului, împiedică cu ușurință ISP-ul dvs. să vadă unde vă transmiteți fluxul și vă poate ajuta la prevenirea deturnării și a spionajului din partea celorlalți și a altor tipuri de internet. IPVanish este unul dintre puținele VPN-uri care își păstrează propriile servere și infrastructură, ceea ce înseamnă că poate oferi tipul de viteze și securitate necesare pentru vizualizarea neîntreruptă. IPVanish funcționează perfect cu toate suplimentele Kodi testate și am considerat că este cel mai ușor VPN de instalat pe un Fire Stick sau Fire TV.

LECTURĂ DE CITITOR: Puteți economisi 60% pe un plan anual IPVanish aici.

Nu numai că un VPN vă va ajuta să vă păstrați în siguranță atunci când utilizați suplimente Kodi, ci va ajuta să mențineți toate activitățile Kodi private, în general. Menținerea confidențialității prin intermediul unui VPN vă va asigura că obiceiurile dvs. de streaming Kodi nu sunt transmise oricărei persoane care ar putea dori să vă fure datele.

Dacă doriți să vă extindeți căutarea VPN, consultați runda noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru Kodi.

Care este suplimentul SALTS Kodi?

săruri kodi addon
SALTS este unul dintre numeroasele suplimente de streaming TV și filme. SALTS funcționează prin răzuirea unui număr mare de site-uri diferite, în căutarea diferitelor titluri TV și film. Dacă găsește acele filme și emisiuni TV enumerate în meniurile sale, atunci furnizează acel conținut utilizatorului Kodi, transmitându-l direct de pe orice site alege utilizatorul..

Este important să fie faptul că addon-ul SALTS nu conține niciun conținut. În schimb, se caută conținutul dintr-un număr mare de site-uri de streaming pirați. SALTS funcționează la fel ca și alte suplimente Kodi, folosind codul pentru a încerca localizarea fluxurilor de lucru. Deoarece SALTS listează în principal site-urile pirați în codul său, aproape fiecare emisiune TV sau film pe care îl găsiți prin SALTS vor veni de pe astfel de site-uri..

Cu excepția cazului în care cunoașteți istoricul complet al fiecărui site listat, șansele dvs. de a transmite conținut piratat sunt mari, chiar dacă nu încercați să faceți acest lucru. SALTS folosește puține, dacă există, site-uri de streaming legal pentru conținutul său. Datorită modului în care SALTS are un set foarte limitat de surse de streaming legal, nu recomandăm utilizatorilor Kodi să instaleze sau să utilizeze SALTS.

În schimb, îi încurajăm pe cei care caută fluxuri TV și filme să verifice alternativele SALTS de mai jos.

Cele mai bune alternative SALTS

Având în vedere popularitatea sa, milioane de utilizatori Kodi apelează deja la SALTE pentru streaming de conținut piratat. Ar trebui să folosiți suplimentul SALTS Kodi pentru a reda conținutul? Răspunsul nostru la asta este nr. În loc să apelezi la SALTE, există câteva alternative grozave care nu numai că oferă streaming de conținut legal, dar, în general, oferă fluxuri de calitate superioară.

USTVNow

kodi_ustvnow_install
Suplimentul USTVNow Kodi oferă un amestec de fluxuri live și conținut la cerere. USTVNow este un add-on legitim disponibil prin intermediul Depozitului oficial de adăugare Kodi. Fundația XBMC, grupul cheie de dezvoltare din spatele Kodi, menține o listă de suplimente neoficiale Kodi. Veți găsi SALTS-uri, dar nu USTVNow.

USTVNow este de fapt un serviciu de streaming proiectat pentru membrii militari americani și expatriații americani care trăiesc peste mări. Cu toate acestea, aproape oricine se poate înscrie efectiv la acest serviciu, deoarece USTVNow nu are o metodă reală de verificare a locației dvs..

În mod gratuit, veți avea acces la câteva canale OTA obișnuite, cum ar fi NBC, CBS și FOX. Pentru 19 dolari pe lună, veți primi peste 25 de canale, cu o opțiune DVR inclusă. Puteți, de asemenea, să închiriați filme prin USTVNow, ceea ce face un bun substitut pentru streaming prin SALTE.

Este USTVNow legal? În acest moment al scrierii, nu au existat reclamații legale împotriva acestui serviciu. Aceasta înseamnă că îl puteți folosi pentru a accesa conținutul oferit acolo.

Pentru a afla mai multe, faceți clic aici pentru a accesa ghidul nostru mai lung de pe USTVNow.

BBC iPlayer

BBC iplayer
BBC iPlayer oferă o cantitate mare de conținut la cerere, de la filme populare la emisiuni TV. Atâta timp cât sunteți un rezident din Marea Britanie cu o licență TV validă, puteți accesa BBC iPlayer direct prin Kodi și puteți descărca suplimentul folosind Depozitul oficial Kodi.

Cea mai bună parte cu accesarea BBC iPlayer prin Kodi este că obțineți unele dintre cele mai bune calități de streaming posibile. În plus, dacă în prezent sunteți un rezident din Marea Britanie care călătorește sau locuiește în străinătate și aveți o licență TV, puteți accesa în continuare BBC iPlayer utilizând o VPN. Ca și în cazul site-ului obișnuit, suplimentul pentru iPlayer Kodi vă va întreba pur și simplu dacă aveți o licență. Dacă aveți una și aveți informațiile contului dvs., vă puteți autentifica, în caz contrar, puteți intra pur și simplu fără a fi necesar să introduceți datele de acreditare oficiale (posibil o idee bună, luând în considerare riscurile asociate cu suplimentele Kodi).

SALTELE Kodi addon: Prezentare generală și probleme de confidențialitate

Având în vedere popularitatea sa, este important să înțelegem ce se implică cu suplimentul SALTS Kodi. SALTS este un supliment de streaming de filme și TV care se concentrează în principal pe furnizarea de fluxuri piratate.

Când utilizați SALTS, vă asumați riscul de a transmite în mod inadvertent conținut piratat. În timp ce unele filme legale, publice și emisiuni TV pot fi accesate prin SALTS (cum ar fi versiunea din 1964 a The Last Man on Earth), aceste tipuri de filme nu sunt doar dificil de găsit, dar sunt ușor disponibile prin surse mai legitime. Din mii de filme și emisiuni TV disponibile prin SALTE, majoritatea sunt piratate și, în unele țări, sunt ilegale de transmis.

Cu siguranță, puteți opri diferiți furnizori din SALTS dacă nu doriți să transmiteți fluxuri de la anumite site-uri piratate, dar am găsit câteva site-uri care furnizează conținut pentru SALTS care nu sunt piratate.

SALTS codi addonToate aceste surse de streaming SALTS sunt site-uri pirați.

Cu toate acestea, există preocupări legate de VÂNZĂRI care se extind dincolo de încercarea de a proteja identitatea unuia atunci când transmiteți filme piratate și emisiuni TV. SALTURILE, la fel ca toate suplimentele Kodi, sunt livrate prin intermediul pluginurilor care pot avea acces la obiceiurile de streaming și pe hard disk. Complementele Kodi sunt de obicei descărcate de pe servere HTTP nesigure. O mare parte din conținutul transmis prin SALTS nu este garantat.

În trecut, unele suplimente, cum ar fi Exodus, au fost deturnate de creatorii proprii și folosite ca malware. Complementele Kodi, cum ar fi SALTS-urile, sunt, de asemenea, susceptibile de a fi deturnate de la alte părți din afara creatorilor, care pot încărca cu ușurință o versiune modificată a complementului într-o nouă locație, piață care adaugă la utilizatorii Kodi și apoi utilizează modificările versiunea addonului pentru a spiona activitatea utilizatorului. Acest tip de hijack man-in-the-middle s-a întâmplat cu suplimentele Kodi în trecut și este deosebit de ușor de făcut de hackeri.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Adblock
detector