Soluție simplă de deconectare MLB.tv folosind un VPN | Testat martie 2023

Înghesuit

În acest articol, vă vom arăta cum să ocoliți oprirea MLB.tv și să urmăriți toate jocurile MLB din 2023 atât din interiorul, cât și din afara Statelor Unite. Veți avea nevoie de un abonament activ MLB.tv, un browser web desktop, cum ar fi Chrome sau Firefox și un VPN. Aceasta înseamnă că dacă călătoriți, puteți accesa în continuare serviciile obișnuite de streaming de locuințe oriunde v-ați afla și puteți bate restricțiile de oprire.

Cum să ocoliți oprirea MLB.tv: ghid rapid

Soluție simplă de deconectare MLB.tv folosind un VPN | Testat martie 2023

Iată o soluție rapidă pentru aceia dintre voi care nu doresc să se deranjeze să citească întregul articol.

Iată cum puteți urmări jocurile de oprire:

 1. Înscrieți-vă și descărcați o VPN bună cu lățime de bandă și locații de server. Am folosit ExpressVPN în testele noastre și funcționează excelent.
 2. Instalați aplicația VPN pe Macbook sau PC și rulați-o.
 3. Conectați-vă la un server într-o locație în care jocul pe care doriți să îl urmăriți nu este închis. Am avut noroc cu serverele din Canada și Mexic, care vă permit să ocoliți chiar oprirea națională, precum cele din jocurile MLB Playoff din 2023.
 4. Deschide browserul tău web și mergi la MLB.tv pentru a urmări jocul așa cum ai face în mod normal.

3 LUNI GRATUIT: Obțineți încă 3 luni gratis aici când vă înscrieți la planul anual al ExpressVPN. Acordul include garanția de restituire a banilor fără 30 de zile, astfel încât veți primi o rambursare completă dacă nu sunteți mulțumit.

Evitati oprirea MLB cu un VPN

Fanii Major League Baseball din Statele Unite ale Americii care au cumpărat abonamente MLB.tv se simt trădați de faptul că nu pot urmări toate jocurile care li s-au promis din cauza întreruperilor în direct. Site-ul propriu al MLB.com solicită abonaților, care plătesc 25 de dolari pe lună sau 120 de dolari pe an, pot „urmări în direct toate jocurile din sezonul obișnuit de pe piață în direct sau la cerere pe peste 400 de dispozitive acceptate”.

Derulați în jos până la tipărirea fină, iar realitatea este cu totul alta. Fanii și-au exprimat furia față de MLB.tv că multe jocuri sunt blocate geografic din cauza restricțiilor de licențare locale, forțându-i să cumpere un abonament la cablu sau TV prin satelit pentru a putea urmări. Conform politicii de oprire a MLB.TV:

„Toate jocurile live transmise pe orice produs MLB.TV și disponibile prin MLB.com At Bat sunt supuse unor opriri locale, regionale sau naționale. Cu excepția anumitor jocuri MLB pentru sezonul regulat și Postseason, așa cum este descris mai jos sau în anumite teritorii de televiziune de origine MLB Club pentru care MLBAM poate oferi servicii de abonament pe piață, toate jocurile în direct vor fi anulate pe teritoriul televizorului casnic aplicabil. Dacă un joc este înnegrit într-o zonă, acesta nu este disponibil pentru vizualizarea jocurilor live prin MLB.TV. "

Din fericire, există o soluție. O VPN sau o rețea privată virtuală rescrie tot traficul de internet al unui dispozitiv printr-o locație aleasă de utilizator. Fanii pot face să pară ca și cum ar fi priviți dintr-un alt stat sau chiar o țară pentru a evita ocolul. VPN-urile bune necesită, de obicei, o taxă de abonament lunară, dar este mult mai ieftin decât achiziționarea de cablu. Am testat această metodă din octombrie 2023 și putem confirma că funcționează în continuare.

  Cum să urmăriți gratuit ITV Hub în străinătate (în afara Regatului Unit)

Ce este exact un opritor viu?

Înainte de fiecare sezon MLB, directorii se așează și decid ce companii de radiodifuziune primesc drepturile asupra jocurilor. Adesea, un afiliat regional TV, cum ar fi postul local de televiziune Fox, NBC sau ABC TV, primește drepturi exclusive asupra jocurilor jucate de echipele locale și nu le împărtășesc. De asemenea, aceștia nu trăiesc jocuri online în mare parte a timpului. Chiar și MLB nu poate transmite acele jocuri online sau la TV pe piața geografică.

Puteți afla ce jocuri vor fi anulate în avans folosind lista actualizată regulat de MLB.tv sau folosind harta de oprire a MLB de mai jos.

MLB_Blackout_Areas

Aceste drepturi de conținut îi împiedică pe abonații MLB.tv să urmărească echipele de care le pasă cel mai mult - cele mai apropiate de ei. Ori de câte ori un fan merge să vizioneze un joc pe un browser web sau în aplicația MLB.tv, aplicația sau site-ul web verifică adresa IP a dispozitivului. Adresa IP este utilizată pentru a determina locația telespectatorului. Dacă acel spectator se încadrează în regiunea de oprire, fluxul live este blocat. În loc de un flux live, veți primi unul dintre următoarele mesaje de eroare:

 • "Ne pare rău. Controalele de oprire obligatorii ale radiodifuzorilor nu pot fi efectuate în acest moment. Încercați din nou în câteva momente.

 • "Ne pare rău. Am stabilit că vă aflați într-unul din teritoriile de televiziune de acțiune ale clubului aplicabile și, prin urmare, sunteți opriți în privința jocului selectat. Audio Live al acestui joc este disponibil ca parte a abonamentului dvs. MLB.TV. "

 • „Din cauza exclusivităților din Major League Baseball, jocurile live care se desfășoară în fiecare sâmbătă cu o oră de început programată după ora 1:10 PM ET sau înainte de 8:00 PM ET și în fiecare duminică cu o oră de început programată după ora 17:00 ET, vor fi anulate in Statele Unite."

 • „Eroare media. Acest joc este temporar indisponibil. Încercați din nou în câteva momente.
 • Acest videoclip nu este disponibil în prezent din cauza restricțiilor de oprire locală sau națională. Vă rugăm să faceți clic pe „Aflați mai multe” dacă aveți nevoie de asistență.

Situația a fost agravată de conflictele dintre companiile TV precum Comcast și Time Warner Cable, care fragmentează și mai mult canalele disponibile pe cablu.

  Primul amendament și ce înseamnă pentru discurs gratuit online

Evitati oprirea MLB.tv intr-un browser web

Printre alte funcții, un VPN vă poate schimba adresa IP în cea a unei alte locații. După ce vă conectați la un VPN, nu trebuie decât să ștergeți cookie-urile și să reîmprospătați pagina în care este difuzat jocul pe care doriți să îl urmăriți.

Majoritatea VPN-urilor au clienți nativi pe care îi puteți descărca și instala cu ușurință. După configurare, trebuie doar să selectați o locație a serverului și să atingeți conectare.

Am testat acest lucru conectându-ne la un server din Chicago și încercând să urmărim un joc Cubs. Destul de sigur, am primit un mesaj care ne avertizează că jocul este sub un blocaj local.

chicb blackout blackb

În continuare, ne-am conectat la serverele din Canada folosind ExpressVPN, care a funcționat perfect. O actualizare rapidă a fost tot ce era necesar pentru deblocarea fluxului; nu mai sunt mesaje de oprire.

Chicb de blackout mlb fix

Unele jocuri sunt sub blocaj național, așa că, pentru asta, am testat serverele din Mexic și Argentina. Acest lucru a funcționat bine. În mod ideal, doriți să vă conectați la locația care este cea mai apropiată din punct de vedere geografic de dvs., dar încă dincolo de regiunea neagră. Aceasta accelerează conexiunea și duce la un flux de calitate superioară. În cazul unei întreruperi la nivel național, cu toate acestea, conectarea la o altă țară ar trebui să funcționeze. O singură excepție poate fi Canada, de unde provin unele echipe MLB.

Evitarea opririi MLB.tv pe aplicația Android și iOS MLB At Bat

Dacă doriți să ocoliți o oprire pe aplicația MLB At Bat, fie pe iOS, fie pe Android, ne pare rău să vă informăm că acum este mult mai greu din 2023. Când am testat acest lucru înainte, am recomandat utilizatorilor să se conecteze la un VPN server cu o adresă IP în afara pieței lor de oprire. Utilizatorii de Android ar putea folosi apoi o aplicație GPS falsă pentru a-și strica locația pentru a se potrivi cu cea setată în VPN-ul lor.

Această metodă nu mai funcționează. At Bat necesită acum locația dvs. GPS înainte de a viziona orice joc și poate detecta dacă o locație falsă este folosită în Android. Acesta va bloca în consecință fluxul, arătând în schimb mesajul de eroare:

„La liliac nu este în măsură să vă verifice în mod fiabil locația. Atingeți Ajutor de mai jos pentru mai multe informații despre restricțiile de oprire. "

Începând cu sezonul 2023, ocolirea restricțiilor de oprire a MLB At Bat necesită înrădăcinarea telefoanelor și tabletelor Android, iar iPhone-urile și iPad-urile să fie închise.

Mai jos vă vom arăta câteva strategii pe care le puteți încerca, dar noi le realizăm nu există garanții că vor funcționa.

Bypass MLB At Bat blackout pe Android

 1. Înrădăcinați-vă telefonul Android. Procesul pentru a face acest lucru este complicat și poate împărți dispozitivul dacă nu este făcut corect, deci procedați cu prudență. Deoarece procesul root variază în funcție de dispozitiv, nu oferim instrucțiuni pentru acest pas.
 2. Descărcați și instalați FakeGPS sau aplicația GPS de distrugere a locației la alegere (cu excepția opțiunii C).
 3. Descărcați și instalați MLB At Bat (cu excepția opțiunii C). Dacă este deja instalat, ștergeți datele din memoria cache a aplicației în setările de stocare ale dispozitivului.
  Cum se instalează un VPN pe Amazon Fire Stick / Fire TV

De aici aveți trei opțiuni de încercat:

Opțiunea A:

 1. Instalați Ascundeți locațiile de tipar din modulul Xposed (necesită rădăcină).
 2. În Setări > Opțiunile pentru dezvoltatori activează „Permiteți locații batjocoritoare” sau, pe versiunile mai noi de Android, vă alegeți aplicația GPS de tip localizare
 3. Deschideți Hide Mock Locations și setați-l în modul de listă neagră.
 4. Adăugați MLB At Bat la lista neagră
 5. Deschideți-vă aplicația GPS care răspândește locația și aruncați pinul undeva în afara regiunii de oprire unde este disponibil un server VPN.
 6. Deschideți aplicația dvs. VPN și conectați-vă la un server aproape de locația aleasă în pasul anterior.
 7. Deschide MLB At Bat și transmite jocul!

Opțiunea B:

 1. Mutați aplicația GPS din / Date / aplicație la / System / app folosind Root Explorer sau o aplicație similară pentru gestionarea fișierelor (necesită root)
 2. Reporniți dispozitivul.
 3. În Setări > Opțiunile dezvoltatorului dezactivează Locații batute (dacă este activat)
 4. Deschideți-vă aplicația care afectează locația și setați-vă locația undeva în afara regiunii de oprire unde este disponibil un server VPN
 5. Deschideți aplicația dvs. VPN și conectați-vă la un server aproape de locația aleasă în pasul anterior.
 6. Deschide MLB At Bat și transmite jocul!

Opțiunea C:

 1. Instalați XPrivacy din modulul Xposed (necesită rădăcină).
 2. Când instalați MLB At Bat, veți vedea o listă de permisiuni. Când apare această listă, deschideți Setările dispozitivului
 3. Apasă pe Alează acum buton.
 4. Setați o adresă IP la o locație din afara regiunii de oprire (puteți utiliza adresa IP a VPN-ului dvs. dacă doriți)
 5. Restricți toate permisiunile, cu excepția Internetului
 6. În setările dvs. Android, setați Locația la Precizie ridicată mod
 7. Finalizați instalarea MLB At Bat, deschideți-l și transmiteți jocul!

Dacă aveți probleme cu Opțiunea B, unii utilizatori au raportat că repornirea în Recuperare și ștergerea Cache / Dalvik Cache poate rezolva unele probleme. De asemenea, puteți încerca să aruncați informațiile de conectare utilizând „ștergeți datele” din setările MLB At Bat, apoi vă autentificați din nou.

Bypass MLB At Bat oprirea de pe iOS

 1. Jailbreak iPhone-ul sau iPad-ul tău. Procesul pentru a face acest lucru este complicat și vă poate îndepărta permanent dispozitivul dacă nu a fost făcut corect, așa că continuați cu precauție. Jailbreaking variază în funcție de modelul iPad sau iPhone, deci nu oferim instrucțiuni pentru acest pas.
 2. Descărcați și instalați Protect My Privacy (PMP) din magazinul Cydia
 3. Descărcați și instalați MLB At Bat și deschideți fluxul.
 4. Când MLB At Bat solicită permisiunea de a vizualiza locația dvs. utilizând GPS-ul dvs., PMP va afișa o solicitare. Alegeți opțiunea pentru a vă „proteja” locația, care va înlocui o locație GPS aleatoare, în loc să blocați pur și simplu accesul
 5. De asemenea, poate fi necesar să vă conectați la un VPN pentru a vă schimba adresa IP (pentru a fi confirmată)
 6. Stream jocul!

Imagine: „Scurted up” de slgckgc licențiat sub CC BY 2.0

„Zonele de oprire a MLB” de Braindrain0000 licențiate în baza CC BY 3.0

About the author

Comments

 1. de acasă din zona lor. Aceste companii plătesc o sumă mare de bani pentru a difuza jocurile și, prin urmare, au dreptul să blocheze difuzarea jocurilor în afara zonei lor de difuzare. Acest lucru se numește oprire viu și este motivul pentru care fanii din afara zonei de difuzare nu pot urmări jocurile lor preferate pe MLB.tv. Cu toate acestea, cu ajutorul unei VPN, puteți ocoli aceste restricții și puteți urmări jocurile din orice locație. Este important să aveți un abonament activ MLB.tv și o VPN de încredere pentru a vă asigura că puteți urmări jocurile fără probleme. În concluzie, această metodă este o soluție excelentă pentru fanii MLB care doresc să urmărească jocurile lor preferate din orice locație.

 2. u le poate transmite doar în zona lor de acoperire. Aceasta înseamnă că, dacă sunteți în afara zonei de acoperire a echipei, nu veți putea urmări jocul în direct pe MLB.tv. Acest lucru se numește oprire viu și este o metodă de a proteja drepturile de difuzare ale companiilor de radiodifuziune locale. Cu toate acestea, cu ajutorul unui VPN, puteți ocoli aceste restricții și puteți urmări jocurile MLB din orice locație. Este important să aveți un abonament activ MLB.tv și să utilizați un browser web desktop, cum ar fi Chrome sau Firefox, pentru a accesa serviciile de streaming. În plus, trebuie să utilizați un VPN de încredere, cum ar fi ExpressVPN, pentru a vă asigura că aveți o conexiune sigură și stabilă. În concluzie, cu ajutorul unui VPN, puteți evita oprirea MLB.tv și puteți urmări toate jocurile MLB din 2023 din orice locație.

Comments are closed.