Top 5 VPN-urile Redditorilor le place (și pe cel pe care le place să-l urască)

Reddit VPN


Reddit este unul dintre cele mai mari forumuri de internet din lume, ceea ce îl transformă într-o sursă accesibilă pentru păreri scurți și nefiltrate despre aproape orice, inclusiv VPN-uri. De asemenea, site-ul și-a dezvoltat propria cultură „shoot-straight-from-the-hip”, care tinde să-i favorizeze puternic pe cei care împărtășesc opinii oneste și bine dezvoltate. Redditorii sunt, de asemenea, grăbiți să se ducă la gât atunci când nu le place ceva, făcându-l uneori un câmp de mină pentru cei care împărtășesc opinii și recenzii despre VPN-uri (unele dintre ele sunt reclame plătite sau troll-uri).

Am căutat câteva sute de postări și comentarii despre Reddit, căutând VPN-urile preferate și cel mai puțin preferate ale Reddit. De asemenea, am verificat de două ori conturile de utilizatori care postează istorici, cât mai bine pentru a elimina conturile plătite și troll. Majoritatea redditorilor care discută despre VPN recomandă utilizarea unuia, dar comunitatea Reddit recomandă unele VPN-uri mai mult decât altele.

reddit vpnsSursa: Reddit

Cele mai bune Reddit VPN-uri TL; DR

Recenzia noastră include mai multe detalii mai jos, dar dacă sunteți scurt la timp, cercetările noastre prin intermediul postărilor Reddit pe VPN-uri au dat următoarele rezultate:

 • ExpressVPN este cel mai bun VPN all-around bazat pe sentimentul Reddit. Când este menționat pe Reddit, comentariile despre acesta sunt aproape întotdeauna pozitive, deși utilizatorii nu vorbesc despre ExpressVPN la fel de mult decât fac NordVPN sau Acces la internet privat.
 • NordVPN este cea mai controversată opțiune de pe Reddit. O poveste falsă despre logistica companiei și practicile de date a circulat în 2018 care a dus la prezentări greșite despre modul în care operează. Prejudiciul asupra reputației companiei a fost sever, dar, în mod tipic Reddit, unii Redditors încep să ajute la clarificarea acestor concepții greșite. Alții își raportează, de asemenea, experiențele pozitive cu NordVPN. În prezent, este unul dintre cele mai discutate VPN-uri pe Reddit.
 • Accesul la internet privat este cel mai bun pentru nou-veniți. Am găsit numeroși utilizatori VPN noi încercați sau le este recomandat să încerce Accesul la internet privat datorită prețului scăzut și funcționalității bune și a caracteristicilor de securitate. Este, de asemenea, unul dintre cele mai discutate VPN-uri pe Reddit.
 • Mullvad este cea mai puțin controversată opțiune de pe Reddit. Ne-a fost greu să ignorăm Mullvad, deoarece, peste zeci de mențiuni, cu greu am putut găsi comentarii negative. Cei care au menționat-o i-au plăcut, deși serviciul este mult mai mic decât cei trei mari (ExpressVPN, NordVPN și Acces la internet privat) menționați pe lista noastră, cu mult mai puține servere și locații de server..
 • IVPN este cel mai de încredere furnizor pe Reddit. Deși apare rar în postările sau comentariile Reddit, atunci când se întâmplă, IVPN este foarte favorizat datorită practicilor sale de afaceri.
 • PureVPN este cel mai neplăcut VPN de pe Reddit. Găsirea unor recenzii sau opinii pozitive cu privire la PureVPN a fost dificil. În general, este posibil ca PureVPN să fie singurul serviciu VPN Redditors aproape universal.

1. ExpressVPN: Cel mai bun VPN all-around

ExpressVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN oferă mii de servere VPN în peste 90 de țări. Acest lucru îi oferă una dintre cele mai vaste atingeri de pe piața VPN și o face să fie deosebit de favorizată în rândul mulțimii puternic internaționale de pe Reddit. Important, serviciul nu păstrează jurnalele, oferă suport rapid pentru chat 24 de ore, permite plata de la un număr mare de surse și oferă o garanție de returnare de 30 de zile pentru noii utilizatori. Este de asemenea binecunoscut pentru deblocarea unui număr mare de servicii de streaming bazate în SUA, cum ar fi Netflix, Amazon Prime și multe altele. ExpressVPN a trecut de testele noastre de viteză VPN.

Ce le place Redditorilor despre ExpressVPN?

Deci, ce spun utilizatorii Reddit despre ExpressVPN? Aproape întotdeauna lucruri bune când apare subiectul.

reddit vpns expressvpnSursa: Reddit

Un lucru pe care îl veți găsi cu Redditors este că au încredere în experți. Acesta este o parte din motivul pentru care mulți Redditori raportează pozitiv la ExpressVPN. Experții care scriu și analizează VPN-urile tind să vadă ExpressVPN favorabil în mai mulți factori (locații server, funcții de securitate, protecții de confidențialitate).

În general, Redditorii tind să iubească ExpressVPN pentru viteza sa:

Reddit vpns expressvpnSursa: Reddit

Vezi și: Cele mai rapide VPN-uri

Sunt detalii tehnice:

reddit vpns expressvpnSursa: Reddit

Și este caracteristicile de confidențialitate:

reddit vpns expressvpnSursa: RedditReddit vpns expressvpnSursa: Reddit

Ce le place Redditorilor cu privire la ExpressVPN?

Cea mai consistentă reclamație pe care am găsit-o cu ExpressVPN a fost legată de utilizarea serverelor sale virtuale:

reddit vpns expressvpnSursa: Reddit

Serverele virtuale obțin un rap cu mult mai rău decât merită. Deși serverele fizice sunt drăguțe, nu sunt întotdeauna practice. În multe cazuri, locațiile în care ExpressVPN oferă adrese IP nu au servere fizice fiabile sau viteze ale furnizorului de internet care ar fi adecvate pentru majoritatea utilizatorilor care se conectează de la distanță printr-un tunel VPN. Pentru a compensa, ExpressVPN folosește serverele situate în țările apropiate și atribuie serverelor respective o adresă IP din țara în care există locația serverului virtual. ExpressVPN explică de ce și cum funcționează serverele lor virtuale mai detaliat aici.

În general, sentimentul utilizatorului Reddit despre ExpressVPN este extrem de pozitiv. Am efectuat o analiză a fiecărui comentariu despre ExpressVPN pe Reddit în perioada 2015-2019 și am constatat că serviciul nu doar că menține o vedere pozitivă de la Redditors, dar favorizarea în rândul utilizatorilor este în creștere.

analiza sentimentului reddit pentru expresvpn

Interesant este că utilizatorii Reddit tind să vorbească mai mult despre ExpressVPN în lunile de vară, dar, în general, utilizatorii Reddit vorbesc pozitiv despre serviciul ExpressVPN..

2. NordVPN: Cel mai controversat VPN Reddit:

NordVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN a dovedit măsuri de confidențialitate și securitate, care au fost testate și verificate în mod independent în urma unei controverse masive și s-au răspândit zvonuri despre acest serviciu în 2018. Serviciul operează peste 5800 de servere din 60 de țări, ceea ce îl face unul dintre cele mai mari de pe piață. De asemenea, este una dintre cele mai rapide opțiuni de pe piață, cu un număr mare de servere specializate pentru torrenting, streaming și confidențialitate pentru navigare. Cei interesați vor găsi ofertele NordVPN au o politică strictă fără jurnaluri, viteze rapide, standarde de criptare la nivel înalt și pot lucra pe 6 dispozitive simultan.

Ce le place Redditorilor despre NordVPN?

Numim NordVPN cea mai „controversată” alegere în primul rând pentru că primește o abundență de dragoste și ură contradictorii pe forumurile de securitate și securitate ale Reddit. Rapoartele dăunătoare despre politicile de colectare a datelor serviciului sunt principalul motiv pentru care este considerat cel mai controversat.

De menționat, aceste controverse au fost eliminate și Redditorii încep să raporteze cu exactitate asupra acestui fapt:

Reddit vpns nordvpnSursa: Reddit

Pe lângă faptul că numele său este șters, Redditorii care favorizează NordVPN o fac datorită caracteristicilor sale de securitate și confidențialitate:

Reddit vpns nordvpnSursa: Reddit

Și mulți adoră comutatorul său de omor:

reddit vpns nordSursa: Reddit

Puține postări însumează toate celelalte postări care susțin NordVPN decât acesta, cu toate acestea:

reddit vpns nordvpnSursa: Reddit

Ce le place Redditorilor cu NordVPN?

Statutul controversat al NordVPN nu se datorează doar unui raport fals. Multe postări recente ale serviciului Reddit au fost negative, în special concentrându-se pe viteze de descărcare reduse:

reddit vpns nordSursa: Reddit

NordVPN are o problemă de viteză? Din pacate, da. Pe baza celor mai recente teste de viteză VPN, viteza NordVPN este cea mai bună dintre cei mai performanți. Acestea fiind spuse, rezultatele pot varia și viteza de descărcare nu este întotdeauna totul, în funcție de modul în care intenționați să utilizați un VPN. Serviciul are o garanție de returnare a banilor de 30 de zile pe care o onorează întotdeauna, ceea ce face ușor să încercați o perioadă suficient de lungă pentru a vă oferi furaje pentru a posta pe acesta pe / r / VPNreviews.

3. Acces la internet privat Cea mai bună reputație Reddit pentru securitate dovedită:

Acces la internet privat

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Site-ul: www.PrivateInternetAccess.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

Acces la internet privat este printre cei mai mari furnizori VPN de pe piață și unul dintre cele mai ieftine. Serviciul oferă peste 3300 de servere din peste 30 de țări și le asigură cu standarde puternice de criptare. La fel ca în cazul multor alți furnizori VPN de nivel superior, Accesul la Internet privat menține o politică fără jurnalele care a fost testată și în mai multe rânduri în instanță (serviciul nu a avut jurnalele de dat la solicitare).

Ce le place Redditorilor despre Accesul la Internet privat?

Reditorii tind să le placă Accesul la internet privat și îl recomandă adesea celor care caută un furnizor VPN cu protecții de confidențialitate verificate:

reddit vpns acces internet privat piaSursa: Reddit

(și din nou…)

Reddit vpns acces la internet privat piaSursa: Reddit

(și din nou…)

Reddit vpns acces la internet privat piaSursa: Reddit

Ce le place Redditorilor cu privire la Accesul la Internet privat?

Protecțiile confidențiale verificate deoparte, reclamațiile cu privire la PIA sunt amestecate. Unii utilizatori urlă despre viteze mici, în timp ce alții raportează negativ la metodele de publicitate ale serviciului:

reddit vpns acces internet privat piaSursa: Reddit

Cea mai mare îngrijorare pe care mulți utilizatori o exprimă este legată de locul unde se află PIA:

reddit vpns acces internet privat piaSursa: Reddit

Accesul la internet privat a avut jurnalele sale în câteva rânduri în SUA de către autoritățile federale. În orice caz, autoritățile au rămas goale, întrucât politica fără jurnalele PIA asigură că nu sunt disponibile date. Serviciul poate fi localizat în SUA, dar s-a dovedit că menține standarde stricte de confidențialitate a utilizatorilor.

4. Mullvad: Cel mai puțin controversat alegere VPN Reddit

VPM Mullvad

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • Linux

Site-ul: www.mullvad.com

Deși un furnizor mic, în comparație, Mullvad, din Suedia, oferă câteva sute de servere VPN în câteva zeci de locații. Serviciul oferă o politică strictă fără jurnaluri, conturi anonime și acceptă mai multe forme de plăți sigure, inclusiv Bitcoin și chiar numerar. Serviciul vine, de asemenea, la un preț lunar mai mic decât majoritatea concurenților săi, oferind servicii pentru aproximativ 5,50 USD pe lună (5 EUR pe lună așa cum este anunțat).

Ce le place Redditorilor despre Mullvad?

Mullvad este un furnizor VPN mic și nu face reclamă la fel de mare ca cele mai mari servicii. Acest lucru face să fie menționat mult mai puțin pe Reddit, dar este și una dintre cele mai mici opțiuni pe care le-am găsit menționate relativ frecvent pentru dimensiunea sa. Și când Redditorii menționează Mullvad, este aproape întotdeauna cu o mulțime de laude:

reddit vpns mullvadSursa: Reddit

Utilizatorii adoră, de asemenea, funcțiile sale de securitate și confidențialitate:

reddit vpns mullvadSursa: Reddit

În timp ce mulți Redditori consideră că este unul dintre cei mai de încredere furnizori VPN de pe piață:

mullvad reddit vpnsSursa: Reddit

Ce nu-i place Redditorilor cu privire la Mullvad?

Deși este rar să găsim comentarii negative despre Mullvad pe Reddit, primele pe care le-am găsit sunt legate de lipsa de asistență a serviciului:

mullvad reddit vpnsSursa: Reddit

Aceasta este o problemă comună cu furnizorii VPN mai mici. Tipul de asistență 24/7 oferit de furnizorii mai mari este costisitor, dar își pot permite în funcție de dimensiunea lor. Mullvad își menține prețul scăzut punând o mare parte din configurare și depanare în mâinile utilizatorilor săi. În ciuda reclamațiilor, Mullvad oferă ghiduri de soluționare a problemelor, iar utilizatorii care nu sunt siguri de modul de remediere a problemelor pot apela întotdeauna la / r / VPN pentru asistență din partea Redditors cu mai multe cunoștințe tehnice.

5. Cel mai de încredere VPN pe Reddit: IVPN

Top 5 VPN-urile Redditorilor le place (și pe cel pe care le place să-l urască)

IVPN oferă protecție VPN fără contract cu standarde de criptare de grad militar. Compania respectă o politică fără jurnal, operează propriul său server DNS fără loging și are servere disponibile într-un număr tot mai mare de țări din întreaga lume. Serviciul oferă, de asemenea, o garanție de returnare de 7 zile.

Ce le place Redditorilor despre IVPN?

În 2016, IVPN a făcut un anunț public pe site-ul său web: Nu va mai rula un program de afiliere. Aceasta a fost o veste uriașă, în special având în vedere că majoritatea furnizorilor VPN au programe de afiliere de un fel și credibilitate variate. Rezultatul a fost dublu pe Reddit:

 1. Aceasta a condus la mai mulți redditorii care au încredere în IVPN, inclusiv la unii dintre cei mai bine apreciați susținători ai confidențialității pe Reddit (cum ar fi acel tip de confidențialitate).
 2. Aceasta a condus la o prezență semnificativă a IVPN pe Reddit din cauza unei publicități mai reduse.

Cu toate acestea, această mișcare a fost întâmpinată cu laude masive pe forumurile de confidențialitate din Reddit.

reddit vpns ivpnSursa: Reddit

Pe lângă acesta, utilizatorii Reddit laudă compania cu viteza serverului său:

Reddit VPN-uri ivpnSursa: Reddit

Și are o funcționalitate și aplicații bune:

reddit vpns ivpnSursa: Reddit

Ce le place Redditorilor în privința IVPN?

După cum am menționat anterior, decizia IVPN de a renunța la programul de afiliere a însemnat prezența sa pe Reddit, cu toate că a dispărut. Acesta este menționat aici sau acolo în secțiuni de comentarii, dar puțini utilizatori fac recenzii ale serviciului și postează despre acesta. Comentariile sunt întotdeauna pozitive acolo unde vin.

Totuși, cea mai mare problemă care poate alunga potențialii utilizatori de a o utiliza în mod potențial este prețul. IVPN costă 15 dolari pe lună sau 8,33 USD pe lună dacă este achiziționat printr-un abonament pe tot parcursul unui an. Acest cost este destul de prohibitiv pentru mulți Redditori, care tind să favorizeze serviciile cu costuri mai mici și tind, de asemenea, să le placă reducerile sau codurile cupon pe care le pot obține prin afiliați pentru alte servicii..

6. PureVPN: furnizor VPN Redditorii le place cel mai mult

PureVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PureVPN.com

Banii inapoi garantat: 31 ZILE

În timp ce majoritatea VPN-urilor de pe Reddit primesc o anumită dragoste și unele ură, PureVPN este unul dintre puținele VPN-uri care nu primește aproape nicio dragoste din partea comunității Reddit.

reddit vpnsSursa: Reddit

Oricât am arăta, am găsit o singură recenzie pozitivă a PureVPN cu orice sumă rezonabilă de feedback la postare. Redditorii nu au, de asemenea, încredere în PureVPN după ce compania a preluat jurnalele într-un dosar judecătorește care a dezvăluit că politica companiei fără jurnaluri a fost suspectă.

Singurul lucru pe care Redditorii sunt de acord? VPN-urile gratuite sunt proaste

Redditorii nu îi plac aproape universal PureVPN, dar există un lucru asupra căruia toți sunt de acord și mai consecvent: VPN-urile gratuite sunt cea mai proastă rută pe care o puteți duce la confidențialitatea și securitatea internetului.

reddit vpnsSursa: Reddit

VPN-urile gratuite sună excelent pentru că, bine, sunt gratuite. Dar un refren comun pe care îl veți auzi pe Reddit și în altă parte este acesta: „Dacă nu plătiți, sunteți produsul”. Acest lucru nu este întotdeauna adevărat în aceste zile, întrucât multe companii tehnologice percep bani și totuși colectează și vând o mulțime de date despre utilizatori. Cu toate acestea, VPN-urile gratuite reprezintă un coșmar de confidențialitate. Pe lângă compromiterea datelor dvs. private, VPN-uri gratuite:

 • Aveți capace de date stricte
 • Aveți lățime de bandă mai mică
 • Aveți mai multe probleme de latență
 • Poate conține viruși și malware, inclusiv codul de criptografiere

Reddit vpnsSursa: Reddit

Dacă explorați opțiunile VPN, evitați ofertele gratuite. Există VPN-uri cu costuri reduse, iar majoritatea au planuri de mai multe luni sau de an concepute pentru a reduce semnificativ cât veți plăti pentru acest serviciu. De asemenea, majoritatea furnizorilor VPN legitimi oferă în mod regulat oferte cu discount pe tot parcursul anului.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =