Uflix este blocat de Netflix și nu funcționează – Încercați această soluție

Logo UFlix mareUFlix, un serviciu inteligent DNS creat pentru a debloca site-urile video în streaming și conținutul lor restricționat geografic, a anunțat săptămâna trecută că a renunțat să încerce să deblocheze Netflix-ul american. UFlix a fost un popular serviciu de proxy DNS în Australia, unde abonații Netflix îl foloseau adesea pentru a avea acces la portofoliul mai mare de spectacole disponibile în Statele Unite. Compania nu va mai suporta Netflix ca canal deblocat, a anunțat într-o postare pe blog:

„Din păcate, de fiecare dată când configurăm o rețea nouă sau găsim o soluție de rezolvare, aceasta este blocată în câteva ore. În ultimele 7 luni am adus o cantitate mare de timp, bani și energie pentru a menține Netflix deblocat. De obicei, am fost în funcțiune în câteva ore de la fiecare interdicție. Cu toate acestea, acest lucru a scăzut foarte mult resursele noastre și timpul nostru. ”

UFlix este blocat de Netflix la nesfârșit. În timp ce flutura steagul alb al predării - la fel ca multe alte servicii similare - Netflix-ul american poate fi deblocat încă din străinătate.

UFlix nu funcționează cu Netflix? Încercați un VPN în schimb

UFlix este un furnizor de proxy DNS inteligent, nu un furnizor VPN, după cum au specificat în mod incorect alte puncte de știri. Problema cu aceste tipuri de servicii este că sunt extrem de ușor pentru o companie precum Netflix să detecteze și să blocheze ulterior. Natura evidentă a proxy-urilor inteligente DNS este ceea ce UFlix a fost interzis.

În schimb, mai mulți furnizori VPN sunt încă capabili să ocolească firewall-ul Netflix. Multe dintre ele au fost blocate, desigur. Dar puțini utilizatori au folosit tehnologii speciale de obstrucție care împiedică Netflix să se închidă. Recomandarea noastră de top este ExpressVPN, care menține constant două sau trei servere americane în rețeaua sa care permit clienților să urmărească Netflix din afara SUA.

Nu vom spune ce servere VPN să folosească pentru a nu atrage atenția necuvenită asupra lor. Tot ce trebuie să faceți este să contactați serviciul de clienți live al ExpressVPN pe site-ul lor web și să vă întrebați ce servere lucrează cu Netflix din SUA. Vă vor solicita e-mailul și alte informații care nu sunt identificatoare pentru a vă confirma că sunteți un client și nu un shill pentru Netflix, apoi vă vor spune pe ce servere să vă conectați.

expresvpn live chat 1
expresvpn live chat 2

Cu o locație VPN funcțională în mână, selectați-o în aplicație și atingeți Conectați-vă. Odată ce aplicația spune „Conectat”, actualizați Netflix și urmăriți ca și cum ați fi în Statele Unite.

Cam despre asta e! Serviciile VPN reputate au arătat mult mai multă forță decât serviciile DNS inteligente atunci când vine vorba de blocarea Netflix. Nu numai că sunt mai bune la deblocarea conținutului, dar sunt și mai sigure, deoarece tot traficul de internet al unui dispozitiv conectat este criptat.

ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020

Aplicații disponibile:

  • PC
  • Mac
  • IOS
  • Android
  • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

CELE MAI BUNE ALTERNATIVE UFLIX: ExpressVPN este alegerea noastră # 1. O alegere rapidă și fiabilă care deblochează toate serviciile de streaming majore, inclusiv Netflix, Hulu, HBO și Amazon Prime. Caracteristici excelente de confidențialitate și nu păstrează jurnalele. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 5

Adblock
detector