Unblock-Us funcționează din nou cu US Netflix folosind DNS inteligent

ne deblochează acasă

Actualizare 2019: Unblock-Us nu mai este o opțiune stabilă pentru a accesa Netflix. Citiți mai departe pentru detalii despre cea mai fiabilă alternativă la Unblock-Us.

MAI BUN VPN PENTRU NETFLIX: VPN Express este alegerea noastră 1 pentru Netflix. Am efectuat peste 5.000 de teste pentru a vedea ce VPN funcționează cu Netflix. ExpressVPN este cea mai fiabilă opțiune. Dacă oferă viteze rapide și o garanție de returnare a banilor de 30 de zile, astfel încât să o puteți încerca fără riscuri.

Furnizorul de DNS inteligent Unblock-Us a creat o modalitate de a ocoli interzicerea proxy-ului Netflix. Am profitat de proba lor gratuită de 7 zile pentru a ne vedea singuri.

Utilizatorii Netflix din afara SUA plătesc la fel sau mai mulți ca cei din SUA, dar sunt înșelați cu o selecție relativ limitată de emisiuni și filme. Acesta este motivul pentru care mulți utilizatori au apelat la VPN-uri și proxy-uri DNS inteligente pentru a-și falsifica locația și a avea acces la catalogul american de spectacole..

La scurt timp după ce Netflix a lansat la începutul acestui an, Netflix a început să blocheze aceste servicii proxy folosind un firewall. Utilizatorii care s-au conectat folosind un proxy DNS sau VPN au primit un mesaj de eroare:

eroare de proxy netflix

„Păi, ceva nu a mers bine. Eroare în flux. Se pare că utilizați un deblocator sau un proxy. Vă rugăm să opriți oricare dintre aceste servicii și să încercați din nou. "

În timp ce o mână de VPN-uri pot totuși să ocolească interdicția, furnizorii de proxy DNS inteligenți s-au lovit cel mai tare. Odată blocat, schimbarea adreselor IP în ceva pe care Netflix nu l-a blocat încă este o întreprindere consumatoare de timp și costisitoare - una care nu a meritat costurile pentru majoritatea furnizorilor de DNS inteligenți. Pur și simplu nu a plătit pentru a lupta, mai ales cu amenințarea unui alt bloc în curs de dezvoltare.

Unblock-Us a fost unul dintre furnizorii afectați, din fericire, clienții săi pot folosi acum serviciul său pentru a ocoli din nou mesajul de eroare proxy Netflix. Compania nu a distribuit detalii cu privire la modul în care intenționează să susțină serviciul, dar pare sigur că noile sale măsuri vor prevala.

Doar browsere web

Comparitech a testat serviciul și, după cum am promis, am putut urmări catalogul american al emisiunilor de pe Netflix, ca și cum am trăi în Statele Unite (autorul locuiește în prezent în Europa). Nu există erori proxy sau alte probleme!

Din păcate, actualizarea funcționează doar cu browsere web precum Chrome, Internet Explorer, Safari, Microsoft Edge și Firefox. Dacă doriți să accesați Netflix printr-o aplicație nativă - cum ar fi pe o consolă de jocuri, o aplicație mobilă, un televizor inteligent sau dispozitive de streaming precum Roku, Chromecast și Apple TV - atunci nu sunteți norocoși și ar trebui să optați pentru o VPN. Motivul pentru acest lucru se datorează faptului că aplicațiile native ale Netflix înlocuiesc setările DNS ale unui dispozitiv și le obligă să utilizeze servere DNS care dau locației adevărate a utilizatorului..

Vom continua să testăm Unblock-Us cu US Netflix în următoarele săptămâni pentru a vedea dacă se menține.

Cum se utilizează Unblock-Us pentru a urmări Netflix SUA

ne deblochează gata de plecare
Configurarea Unblock Us este destul de simplă și nu necesită instalarea niciunui software suplimentar. Primul pas este să vă înscrieți la un cont. O probă gratuită de 7 zile este disponibilă fără a fi nevoie de un card de credit. După ce ați făcut acest lucru, puteți găsi instrucțiuni de configurare pentru Windows PC și Mac OSX.

Pentru sistemele de operare majore pentru desktop, o „Aplicație de configurare simplă” este disponibilă pentru descărcare de pe site-ul Unblock-Us. Aceasta funcționează ca o pictogramă a tăvii de sistem care devine verde atunci când funcționează. Partea cea mai bună este că aplicația îți monitorizează adresa IP pentru modificări și actualizări ale sistemelor Unblock-Us. Modificarea adreselor DNS de fiecare dată când te reconectezi la o rețea wifi este o durere, deci este destul de la îndemână.

Dacă aplicația de configurare simplă nu este disponibilă pentru dispozitivul dvs., va trebui să introduceți manual adresele DNS. Acest proces variază în funcție de sistemul dvs. de operare, așa că consultați tutorialele de pe site-ul Unblock-Us.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

38 + = 47

Adblock
detector