UnoTelly nu funcționează cu Netflix? Încercați această soluție

blocat nehotărât

UnoTelly este un furnizor de DNS și VPN inteligent, cu accent pe confidențialitate și securitate. În trecut, abonații ar putea folosi serviciile UnoTelly pentru a debloca cataloagele Netflix din alte țări, cum ar fi Netflix SUA.

UnoTelly funcționează cu Netflix?

Toate acestea s-au schimbat la scurt timp după ce Netflix a devenit global și a început să se prăbușească de utilizatorii proxy. Mulți furnizori de proxy VPN și DNS, inclusiv UnoTelly, au fost listați negru de Netflix, astfel încât utilizatorii să nu mai poată urmări în timp ce sunt conectați la serverele UnoTelly.

Astăzi, UnoTelly se comercializează numai ca un serviciu de confidențialitate, precizând pe pagina principală a site-ului său web, „UnoTelly ar trebui să fie utilizat doar în scop de protecție a vieții private. Orice altă utilizare nu este permisă. Aceasta înseamnă că nu poate fi utilizată pentru a debloca Netflix și nici multe alte site-uri de streaming care interzic traficul VPN. Dacă încercați să urmăriți Netflix când sunteți conectat la UnoTelly, veți întâlni următorul mesaj de eroare:

„Cineva, ceva nu a funcționat ... Detectat proxy. Se pare că utilizați un deblocator sau un proxy. Vă rugăm să opriți oricare dintre aceste servicii și să încercați din nou. "

Din fericire, nu toți furnizorii VPN au dat atât de ușor noile reguli ale Netflix. Un pumn sunt capabili să ocolească în mod constant eroarea de proxy Netflix, cel puțin pentru SUA Netflix, care are cel mai mult conținut la cerere.

Cele mai bune alternative VPN la UnoTelly

În acest articol, vă vom arăta ce VPN-uri deblochează în continuare Netflix SUA și cum să le utilizăm.

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN deblochează Netflix SUA, Marea Britanie și Canada. Nu se șterge imediat ce servere să folosească, deoarece compania nu își face publicitate în mod deschis capabilităților, pentru a nu atrage atenția necuvenită. Abonații vor trebui să trimită un mesaj către serviciul de chat live 24/7 pe site-ul ExpressVPN pentru a întreba ce servere deblochează Netflix în prezent. S-ar putea să vi se ceară să furnizați o dovadă că sunteți un abonat normal și nu un șil pentru Netflix, cum ar fi ultimul server la care v-ați conectat și numele de utilizator al contului..

ExpressVPN deblochează de asemenea aplicația Netflix dacă doriți să urmăriți pe Android sau iOS. Dacă preferați să vizionați un dispozitiv care nu acceptă VPN-uri, puteți opta pentru a utiliza serviciul de proxy DNS MediaStreamer al furnizorului sau un router wifi aprins cu firmware-ul personalizat ExpressVPN. Acest lucru este ideal pentru dispozitive precum Apple TV, PlayStation, Xbox și Roku.

ExpressVPN oferă viteze mari pentru timpul de tamponare minim și video de înaltă definiție. Veți obține, de asemenea, cea mai bună securitate în clasă, inclusiv criptarea AES de 256 biți, secretul perfect perfect și o politică strictă fără jurnaluri. De asemenea, serviciul deblochează Hulu, BBC iPlayer, HBO Now și Amazon Prime Video.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS, Android, Linux și anumite routere wifi.

Pro:

 • Deblochează principalele site-uri de streaming, de ex. Netflix, Amazon Prime Video și BBC iPlayer
 • Serverele Superfast sunt excelente pentru streamingul de conținut HD
 • Funcționează peste 3.000 de servere în 94 de țări
 • Locația utilizatorului rămâne ascunsă cu criptare de înaltă calitate
 • Suportul pentru chat 24 de ore și 7 sunt bine instruiți pentru a face față situațiilor complexe

Contra:

 • Poate conecta doar 3 dispozitive simultan

CE MAI BUN VPN ALTERNATIV LA UNOTELLY: ExpressVPN este alegerea noastră # 1. O alegere rapidă și fiabilă, care deblochează toate serviciile de streaming majore, inclusiv Netflix, Hulu și Amazon Prime. Funcții excelente de securitate și confidențialitate și nu păstrează jurnalele. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. NordVPN

NordVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN deblochează Netflix SUA, Marea Britanie, Canada, Australia, Brazilia, Italia, India, Olanda și Germania. Pentru American Netflix, puteți căuta doar ce servere să se conecteze pe site-ul web al bazei de cunoștințe NordVPN. Pentru alte țări, faceți clic pe serviciul de chat live al furnizorului sau trimiteți un bilet.

Cu NordVPN, puteți debloca atât Netflix într-un browser, cât și aplicația Netflix pentru iOS și Android. Router-urile pre-luminate sunt de vânzare cu toate serverele NordVPN deja configurate prin Flashrouters sau, dacă aveți hardware, configurați NordVPN pe propriul router wifi pentru a-l utiliza cu dispozitive precum console de jocuri și căsuțe media streaming.

NordVPN operează peste 5.100 de servere pe tot globul în aproximativ 60 de țări. Folosește criptarea necuprinzătoare și respectă o politică strictă cu jurnalele zero. Vitezele sunt suficiente pentru streaming HD fără buffering. Utilizatorii NordVPN pot debloca, de asemenea, videoclipurile Hulu, BBC iPlayer, HBO Now și Amazon Prime, printre altele.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android. Vă puteți conecta până la șase dispozitive în același timp, ceea ce îl face să fie o ofertă excelentă pentru gospodăriile cu mai mulți utilizatori.

Pro:

 • Deblochează Netflix SUA, Marea Britanie și alte biblioteci localizate
 • Vitezele sunt suficient de rapide pentru streamingul HD fără buffering
 • Accent major pe securitate și confidențialitate
 • Aplicații disponibile pentru majoritatea platformelor majore
 • Disponibil chat live în permanență

Contra:

 • Aplicația pentru desktop necesită ceva obișnuit

Cel mai bun VPN BUDGET: NordVPN este o alegere bună. O opțiune de valoare excelentă, care funcționează în mod fiabil cu Netflix și cu cele mai populare site-uri de streaming. Conectează până la 6 dispozitive simultan. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

3. VyprVPN

VyperVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

VyprVPN a luat un scurt hiatus de la Netflix după lansarea globală a gigantului de streaming, dar acum este din nou în măsură să deblocheze site-ul. Asta înseamnă fluxuri HD transparente pe un browser web, dar nu și atunci când utilizați aplicația Netflix pentru smartphone-uri și tablete. În măsura în care am testat, funcționează doar cu Netflix SUA, dar probabil este ceea ce urmăriți, oricum.

La fel ca NordVPN, puteți achiziționa un router pre-configurat cu toate serverele VyprVPN deja configurate sau le puteți configura pe un router cu un firmware compatibil. Acest lucru vă va permite să conectați dispozitive care nu au suport nativ pentru VPN-uri.

VyprVPN oferă viteze mari și securitate întărită pentru a vă menține streaming cu calitate și confidențialitate. Deține și operează propria sa rețea de peste 700 de servere pe tot globul. Este deosebit de potrivită pentru utilizatorii din China, unde a reușit să ocolească sistemul de cenzură al Marelui Firewall de câțiva ani. Rețineți, însă, că VyprVPN face jurnalele adreselor IP reale ale utilizatorilor, ceea ce ar putea fi o problemă de confidențialitate pentru unii utilizatori.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android.

Pro:

 • Excelent pentru deblocarea bibliotecilor Netflix localizate
 • Vitezele de streaming au fost peste medie în testarea noastră
 • Caracteristici excepționale de securitate și confidențialitate
 • Aplicațiile sunt ușor de utilizat și au caracteristici bune de confidențialitate

Contra:

 • Lipsește opțiuni pentru configurare avansată

Rețea mare de servere: VyprVPN este un puternic VPN cu toate scopurile. O alegere solidă pentru deblocarea Netflix. Nu depozitează jurnalele, oferă o mare securitate și deblochează cele mai multe servicii de streaming. Mai scump decât unii. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă VyprVPN.

Cupon VyprVPNSalvați 81% la planul de 2 aniGAZA DE DEZVOLTARE aplicată automat

4. PrivateVPN

PrivateVPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN este relativ nou venit în spațiul VPN, dar asta nu a împiedicat-o să depășească majoritatea concurenței. Când vine vorba de deblocarea serviciilor de streaming, PrivateVPN joacă în ligile mari. Eludează restricțiile Netflix în fiecare țară în care am testat-o, inclusiv în SUA. De asemenea, deblochează Hulu, HBO Go și Prime Video, printre altele. Chiar și deblochează aplicațiile mobile atât pentru Hulu cât și pentru Netflix. Vă recomandăm să contactați asistența pentru chat-ul live, disponibil în orele de lucru, pentru a vă întreba ce servere funcționează în prezent cu Netflix.

PrivateVPN strălucește și pe partea de securitate și confidențialitate, oferind o politică fără jurnaluri și o criptare puternică. Serverele au fost destul de rapide pentru a gestiona streamingul HD fără nici un fel de buffering.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android.

Pro:

 • Deblochează Netflix SUA, Marea Britanie și altele
 • Caracteristici puternice de securitate și protecție a vieții private
 • Nu păstrează jurnalele

Contra:

 • Personalul de asistență este bun, dar funcționează numai în timpul orelor de afaceri europene

MARE VITEZE: PrivateVPN este o alegere bună pentru familie. Funcționează bine Netflix și permite până la 6 dispozitive pe același cont. Conexiuni rapide, dar pot avea mai multe servere din care să alegi. 30 de zile garanție înapoi.

Citiți recenzia noastră completă PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

5. Ascunde-mi fundul!

Ascunde-mi fundul VPN

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.HideMyAss.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Ascunde-mi fundul! acum deblochează Netflix atât pe desktop cât și pe mobil. Vă recomandăm să solicitați asistenței clienților ce server să folosească pentru a evita tediul de încercare și eroare. Vitezele sunt suficient de rapide pentru a gestiona videoclipuri de înaltă definiție, fără buffering.

Ascunde-mi fundul! a surprins o mulțime de flack în ultimii ani, după câteva incidente în care informațiile pe care le-a logat pe serverele sale au dus la arestarea utilizatorilor săi. Acum, compania este sub un nou management și caută să-și repare imaginea publică. Acesta afirmă că nu stochează jurnalele de activitate, dar notează adresa dvs. IP, ceea ce ar putea fi o preocupare pentru unii utilizatori.

Aplicațiile sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android.

Pro:

 • Deblochează Netflix
 • Viteze decente pentru streaming
 • Chat live 24/7

Contra:

 • Nicio opțiune de plată prin criptomonede
 • Reputație neplăcută cu unele probleme de înregistrare a datelor din trecut
 • Puțin mai scump decât unii rivali

Aplicații prietenoase pentru utilizator: Ascundeți-mi fundul! funcționează bine cu Netflix și are funcții excelente de securitate, dar nu se potrivește cu alți furnizori pentru confidențialitate. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citește întregul nostru Ascunde fundul meu! revizuire.

Am un VPN. Acum ce?

După ce v-ați înscris și ați plătit pentru unul dintre serviciile VPN de mai sus, puteți începe să transmiteți fluxul US Netflix urmând aceste instrucțiuni:

 1. Descărcați și instalați aplicația VPN pentru dispozitivul ales
 2. Conectați-vă în aplicație
 3. Contactați asistența clienților furnizorului dvs., dacă este necesar, pentru a întreba ce server funcționează cu Netflix SUA
 4. În aplicația VPN, găsiți lista de servere și conectați-vă la cea care deblochează Netflix
 5. Odată ce conexiunea este stabilită, accesați Netflix și începeți să urmăriți!

Netflix încă nu funcționează? Incearca asta…

În funcție de VPN și dispozitiv, este posibil să întâmpinați încă o eroare de proxy Netflix, chiar dacă utilizați unul dintre VPN-urile recomandate mai sus. Pot fi mai multe motive pentru acest lucru. Parcurgeți această listă de verificare pentru soluționarea problemelor pentru ca lucrurile să funcționeze:

 1. Dezactivați GPS-ul și orice alte servicii de localizare de pe computer, smartphone sau browser. Dacă ați primit permisiunea Netflix pentru a vizualiza locația dvs. în trecut, va trebui să comutați această opțiune în setările browserului dvs..
 2. Ștergeți fișierele cookie, memoria cache și fișierele temp. Consultați tutorialele noastre despre cum puteți șterge memoria cache și cookie-uri pe majoritatea tipurilor de dispozitive.
 3. Dezactivează IPv6. Acest lucru este util în special pentru utilizatorii Windows 10, care pot dezactiva IPv6 în Proprietățile Wifi din Network Manager. După aceea, poate fi necesar să reporniți dispozitivul.
 4. Spălați cache-ul DNS. În Windows, executați Command Prompt în modul Administrator și tastați în: ipconfig / flushdns
 5. Deconectați-vă de orice cont Google, inclusiv de pe browserul Chrome dacă îl utilizați. Adresele IP din cache-ul Google vă pot dezvălui locația reală.
 6. Modificați fusul orar al dispozitivului în țara în care încercați să accesați Netflix. Spania are două fusuri orare: UTC + 0 și UTC + 1.
 7. Dacă sunteți conectat la o rețea wifi și aveți acces la router, redenumiți rețeaua wifi (SSID). Adăugați „nomap” la sfârșit (fără ghilimele). De exemplu: „comparatitechnomap”. Aceasta va renunța la rețeaua wifi din serviciile de geolocalizare Google. Va trebui să vă reconectați dispozitivul la noua rețea pentru a redobândi accesul la internet.

Pot să folosesc un VPN gratuit pentru a urmări Netflix?

Nu, este foarte puțin probabil să găsiți o VPN gratuită care să poată evita interdicția Netflix. Circumventarea firewallului Netflix necesită un nivel de cheltuieli generale și resurse pe care VPN-urile gratuite tocmai nu le au. Este o luptă constantă pentru a continua să funcționeze serverele, iar VPN-urile gratuite nu au mijloace.

În orice caz, VPN-urile gratuite au tendința de a fi neplăcute și recomandăm în mod regulat să le evităm. Adesea câștigă bani prin extragerea datelor de navigare ale utilizatorilor lor, prin introducerea de reclame în paginile web și / sau prin injectarea cookie-urilor de urmărire în browserele web ale utilizatorilor. VPN-urile gratuite tind, de asemenea, să aibă o selecție foarte limitată de servere congestionate, care sunt prea lente și sigure pentru a transmite video bine.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

49 − = 41

Adblock
detector