VPN verde se oprește, încercați aceste alternative

anunț de închidere greenvpnGreen VPN, un serviciu VPN bazat pe China, folosit în principal de utilizatorii nativi chinezi pentru a ocoli Marele Firewall, a fost închis. Furnizorul a fost popular printre internauții chinezi, dar nu a reușit să îndeplinească reglementările guvernamentale și a primit ordin să închidă magazinul la 1 iulie, potrivit unui comunicat al companiei..

Oprirea vine ca urmare a unei notificări de reglementare emise la începutul acestui an de autoritățile chineze. Ministerul Industriei și Tehnologiei Informației, în ianuarie, a anunțat că va împiedica VPN-ul și alte servicii de internet și de cablu care operează fără aprobarea guvernului, într-o campanie care va dura până în aprilie 2018. VPN verde a fost utilizată pentru a accesa conținut online și servicii blocate de avansatele Chinei sistemul de cenzură pe internet, cunoscut sub numele de Marele Firewall, care blochează site-uri web, aplicații, social media și puncte de știri, printre altele.

Anunțul din ianuarie a stârnit mulți utilizatori VPN în China, pentru că mulți oameni au considerat că ar fi ilegal să utilizeze un VPN în angro din țară. Totuși, acesta a fost rezultatul senzaționalismului media și al raportărilor slabe. Utilizarea unei VPN în China nu este ilegală, iar utilizatorii din China pot trece pur și simplu la un alt serviciu. VPN-ul verde a fost închis probabil deoarece a avut sediul în China, în timp ce majoritatea celorlalți sunt incorporate și servere gazdă în afara țării.

Cele mai renumite companii VPN nu operează pe solul chinez. Utilizatorii se pot conecta pur și simplu din China pentru a accesa serverele lor situate în alte țări. Reglementările din China nu se aplică atunci.

Iată câteva VPN-uri pe care le recomandăm să le puteți folosi chiar acum în China pentru a ocoli Marele Firewall:

  • ExpressVPN (reducere de 49% la planul de 12 luni)
  • NordVPN
  • StrongVPN
  • VyprVPN

Puteți găsi mai multe informații despre toate acestea în lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru China, care include, de asemenea, câteva VPN-uri pe care nu ar trebui să le utilizați în China și alte informații utile.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =

Adblock
detector