Zoom-ul nu funcționează în China? Iată cum să remediați asta

Zoom-ul nu funcționează în China_ Iată cum să remediați asta

Instrumentul popular de conferință video Zoom a fost blocat recent în China, ceea ce a provocat cu siguranță consternare în rândul utilizatorilor. Cu toate acestea, există soluții la această problemă.

Dacă vă conectați la o rețea privată virtuală (VPN) în China, va fi posibil să vă mascați locația reală schimbând adresa dvs. IP. Acest lucru înseamnă că teoretic puteți naviga pe web gratuit în China cu o adresă IP a SUA, de exemplu.

Software-ul VPN criptează tot traficul care curge către și de pe dispozitiv și îl rutează printr-un server intermediar. Prin urmare, dacă alegeți un server în SUA, adresa dvs. IP chineză este înlocuită cu una americană. După acest pas, toate site-urile web și aplicațiile de la care vă conectați vor presupune că vă aflați în SUA.

Cum deblochează Zoom în China

Urmați pașii de mai jos pentru a debloca Zoom-ul în China, precum și în alte locații în care ar putea fi blocat.

Iată cum deblochează Zoom în China:

 1. Decideți un serviciu VPN adecvat. Rețineți că foarte puține VPN-uri funcționează în China, așa că este esențial să alegeți cea mai potrivită. Recomandarea noastră este ExpressVPN.
 2. Înregistrează-te pentru serviciu cu cardul tău de credit. Unii furnizori acceptă, de asemenea, PayPal și criptomonedele.
 3. După autentificarea plății, continuați să descărcați aplicațiile relevante pentru dispozitivul dvs. Utilizați doar site-uri web oficiale sau piețe de aplicații ca site-uri terțe nu ar trebui să aibă încredere.
 4. Conectați-vă la un server VPN dintr-o țară în care Zoom-ul nu este blocat, de exemplu, Statele Unite sau Canada.
 5. După stabilirea conexiunii, continuați să deschideți aplicația Zoom. Acum ar trebui să poți accesa instrumentul fără un mesaj de eroare.

Am menționat ExpressVPN, dar există alte câteva VPN-uri care funcționează în mod fiabil în China. Vom intra în aceste detalii mai detaliat mai jos, dar aici este lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru acest scop:

 • ExpressVPN: cea mai bună alegere pentru a debloca Zoom in China. Criptarea superioară, viteza rapidă și asistența asistentă pentru clienți o fac o opțiune puternică. 30 de zile de returnare a banilor incluse.
 • NordVPN: Cea mai bună opțiune bugetară pentru a accesa Zoom. Vastă rețea de servere, împreună cu o abilitate dovedită de a ocoli Marele Firewall din China. Asistență dedicată clienților și viteze rapide.
 • Surfshark: Furnizor actual, care se distinge prin capacitățile de deblocare și o politică de dispozitive nelimitate. Creșterea rețelei de server.
 • VyprVPN: VPN bine rotunjită care folosește unele dintre cele mai grele tehnologii de criptare din afaceri. Rețea de server decentă.

China este o țară complicată când vine vorba de utilizarea VPN. Nu presupunem că toate VPN-urile funcționează în țară, deoarece este Marele Firewall este abilitat să blocheze serviciile. Lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru deblocarea Zoom-ului în China este legată de următorii parametri.

Criterii pentru selectarea celor mai bune VPN-uri pentru a debloca Zoom:

 • S-a dovedit că lucrează în China
 • Viteze rapide pentru apeluri video fără retard și navigare
 • Criptare superioară care garantează o conexiune rezistentă la scurgeri
 • Asistență prietenoasă pentru clienți pentru rezolvarea rapidă a problemelor
 • Politica de a nu stoca nicio informație de identificare personală

Cele mai bune VPN-uri pentru a debloca Zoom-ul în China

Iată o scurtă trecere în revistă a alegerilor noastre de top pentru a debloca Zoom în China pentru a efectua și primi apeluri rapid.

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020 blocaje zoomTestat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN este alegerea noastră de top pentru a accesa Zoom în China în mod fiabil. Serviciul oferă în prezent peste 3.000 de servere sigure, optimizate în 94 de țări, cu o mulțime de opțiuni în America de Nord, Europa și în anumite părți din Asia. Niciuna dintre aceste regiuni nu blochează Zoom, deci este o sarcină simplă pentru a accesa aplicația de streaming video ori de câte ori trebuie.

ExpressVPN folosește protocoale de criptare de grad militar, cum ar fi AES de 256 biți în combinație cu cheile DHE-RSA de 4096 biți. Măsurile suplimentare de securitate includ secretul perfect înainte, un comutator de ucidere pe internet și protecția împotriva scurgerilor DNS. Dacă sunteți confuz de această terminologie, asigurați-vă că protecția oferită este de vârf.

Acest furnizor nu înregistrează nicio informație de identificare personală, inclusiv adrese IP. Puteți plăti, de asemenea, cu Bitcoin pentru anonimat suplimentar. Mai mult decât atât, viteza sa se aprinde rapid, astfel încât nu există șanse mici de întârziere sau întârziere în timpul apelului video Zoom.

Echipa prietenoasă de asistență a clienților ExpressVPN este la dispoziție 24/7 pentru a vă rezolva toate problemele tehnologice. Dacă sunteți blocat, vă poate ajuta să identificați un server optim pentru Zoom. În plus, aplicația sa este foarte ușor de realizat și vă va oferi o conexiune de internet criptată în câteva minute.

ExpressVPN oferă aplicații pentru Windows, MacOS, iOS, Linux și Android. Există extensii de browser pentru Chrome și Firefox. Un cont permite cinci conexiuni simultane.

Pro:

 • Viteze mari pentru descărcare și transmisie video
 • Greu de bătut pe confidențialitate și securitate
 • Oferă chat live 24/7
 • 3.000+ servere în 94 de țări
 • Nu vă înregistrează date care vă pot identifica

Contra:

 • Puțin mai scump decât unele alte opțiuni

Scorul nostru:

4.5 din 5

CEA MAI BUNĂ VPN DE DEZLOCARE A ZOOMULUI ÎN CHINA: ExpressVPN este alegerea noastră 1 de a accesa Zoom în siguranță în China. Serverele optimizate cu viteză și conexiunile rezistente la scurgeri înseamnă că informațiile dvs. vor rămâne private și ferite de orice ochi indurerați. Încercați-l fără riscuri cu o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Iată recenzia noastră extinsă a utilizatorilor ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primește 3 luni în plus DEAL DE FREEGETCupon aplicat automat

2. NordVPN

NordVPNunblocks zoomTestat ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

NordVPN este cea mai bună opțiune bugetară pentru a debloca Zoom în China. Furnizorul este disponibil la un preț atractiv, accesibil, fără a face compromisuri asupra oricărui aspect al experienței VPN. Are una dintre cele mai mari rețele de servere ale oricărui VPN de nivel superior, cu peste 5.600 răspândite în 60 de țări. Deși numărarea serverului nu este singura etapă prin care se poate măsura eficacitatea VPN, certitudinea este că NordVPN vă poate permite să obțineți o conexiune anonimă din majoritatea colțurilor globului.

Unele dintre ofertele sale de server sunt optimizate pentru activități specifice: incluzând criptarea solidă, partajarea de fișiere P2P și streamingul. Alegerea sa de standarde de criptare este, de asemenea, lider în industrie, cu criptare AES de 256 biți, secret perfect înainte și securitate împotriva scurgerilor DNS, WebRTC și IPv6. Serviciul protejează automat protecția wifi, blocarea anunțurilor și apărarea anti-malware pentru a îmbunătăți în continuare oferta sa de confidențialitate.

NordVPN este cunoscut în limbajul industriei ca furnizor de „fără jurnal”, din cauza refuzului de a jurnaliza datele utilizatorului de orice fel. Asistența clienților este disponibilă 24/7 și puteți utiliza serviciul pe Android, iOS, MacOS, Linux și Windows.

Pro:

 • Criptare de 256 biți de grad militar pentru confidențialitate excelentă
 • Suport de chat live disponibil 24/7
 • Rețea fără precedent în 60 de țări
 • Excelent pentru utilizatorii conștienți de confidențialitate, fără jurnaluri și plăți Bitcoin

Contra:

 • Nu pot specifica un oraș la care doriți să vă conectați

Scorul nostru:

4.5 din 5

Cea mai bună opțiune de buget: NordVPN este ușor pe buzunar și se livrează cu toate caracteristicile unui VPN modern. O rețea de server masivă în ofertă înseamnă apeluri neîntrerupte Zoom, oricând doriți. Fiecare plan are o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

3. Surfshark

VPN SurfSharkunblocks zoomTestat ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Surfshark.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Surfshark este cel mai tânăr furnizor de pe această listă, dar a făcut o treabă foarte bună pentru a face față gigantilor din lumea VPN. Funcționează în China, ceea ce este un factor semnificativ, având în vedere cât de dificil este pentru companiile VPN să opereze în țară. În momentul scrierii, oferă peste 800 de servere din 50 de țări cu suficiente opțiuni în America de Nord și Europa pentru a evita restricțiile la Zoom.

Tot traficul web este securizat printr-o criptare AES de 256 biți, precum și protecție DNS, WebRTC și IPv6. Măsuri suplimentare de securitate, cum ar fi funcțiile CleanWeb ™ și Whitelister ™, protejează utilizatorii împotriva reclamelor și a programelor malware.

Politica lui Surfshark de a nu stoca date despre utilizatori înseamnă că toate sesiunile web sunt păstrate private și sigure. Nimeni nu va putea accesa conținutul reuniunii dvs. Zoom și toate informațiile confidențiale vor rămâne doar așa. Mai mult decât atât, viteza rapidă a lui Surfshark înseamnă că apelurile Zoom nu vor întârzia sau vor fi supuse bufferării.

Furnizorul oferă asistență pentru clienți 24/7 și opțiuni de accesibilitate pentru Android, iOS, MacOS și Windows. În plus, puteți conecta un număr nelimitat de dispozitive cu un singur cont, care este perfect pentru întreaga dvs. echipă dacă vă aflați într-o călătorie de afaceri în China.

Pro:

 • Oferă chat live 24/7
 • Dispozitive nelimitate
 • Nu păstrează jurnalele

Contra:

 • Rețea de server relativ mică

Scorul nostru:

4 din 5

DISPOZITIVE NELIMITATE: Surfshark vă poate ajuta să deblocați Zoom-ul în China fără probleme. Vitezele rapide, criptarea solidă și dispozitivele nelimitate îl fac un pachet atractiv. Încercați-l cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Vezi recenzia noastră completă de Surfshark.

Cupa Surfshark Ofertă specială - economisiți 83% + 3 luni OFERTA FREEGETDiscount aplicat automat

4. VyprVPN

VyprVPNunblocks zoomTestat ianuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.VyprVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

VyprVPN este binecunoscut pentru echiparea tuturor utilizatorilor cu unele dintre cele mai sofisticate tehnologii de criptare din lume. Acest furnizor deține toate serverele sale și este foarte apreciat pentru caracteristica sa de scramping Chameleon ™, care are o distanță suplimentară pentru a vă păstra locația ascunsă..

Acest furnizor oferă în prezent peste 700 de servere cu locații pe fiecare continent. În afară de criptarea AES standard de 256 biți, VyprVPN include lucruri precum comutarea dinamică a serverului, ceea ce înseamnă că nu veți fi supus unui server supraîncărcat. Nu înregistrează date de utilizator sau informații de identificare personală.

VyprVPN livrează aplicații pentru Windows, MacOS, iOS și Android. Un singur cont va permite cinci conexiuni simultane. Asistența clienților se face doar prin bilete de serviciu, din păcate.

Pro:

 • Viteze excelente
 • Criptarea și jurnalele de rang militar nu există informații identificabile
 • Funcționează în China

Contra:

 • Structura prețurilor pe două niveluri
 • Un număr de server ușor mai mic

Scorul nostru:

4 din 5

RĂMÂNEȚI PE SCĂLIȚI ONLINE: VyprVPN vă protejează contul oferind o conexiune impermeabilă pentru accesarea apelurilor video Zoom. Criptare stringentă și aplicații bine concepute completează oferta. Toate planurile vin cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Pentru mai multe detalii, aruncați o privire la recenzia noastră completă VyprVPN.

Cupon VyprVPNSalvați 81% la planul de 2 aniGAZA DE DEZVOLTARE aplicată automat

Ar trebui să folosesc un VPN gratuit pentru a accesa Zoom în China?

Guvernul chinez nu are o vedere bună despre utilizarea VPN. Deși practica nu este ilegală, majoritatea VPN-urilor sunt blocate în China continentală din cauza lipsei înregistrării oficiale la guvern. O mulțime de servicii VPN plătite se străduiesc să rezolve filtrele puse în aplicare de inginerii de stat, dar este foarte puțin probabil ca o VPN gratuită să aibă resurse pentru a face același lucru.

VPN-urile gratuite sunt livrate cu o stropire de servere, asistență pentru clienți inexistentă și standarde de securitate și confidență laxe. Nu se responsabilizează de standardele ridicate puse în aplicare de serviciile plătite și nu prioritizează în mod activ interesele utilizatorilor.

Astfel de furnizori s-au angajat în trecut în practici spurioase, inclusiv lucruri cum ar fi inserarea forțată de malware în dispozitivele utilizatorului, au utilizat lățimea de bandă a utilizatorului inactiv pentru a construi armate de botnet și a injecta cookie-uri de urmărire pentru datele mele. Acestea constituie modalități de monetizare a traficului pe care îl generează; până la urmă, chiar și VPN-urile gratuite trebuie să câștige bani pentru a plăti costurile operaționale și salariile.

Dacă intenționați să utilizați Zoom în China, este posibil să aveți un apel video neîntrerupt și fără probleme. Acest lucru este posibil doar cu un VPN care oferă servere de mare viteză, lățime de bandă nelimitată și fără capace de date. VPN-urile gratuite nu se clasează pozitiv în niciunul dintre acești factori. Acesta este motivul pentru care este în interesul tău să oprești opțiunea de a utiliza unul. Cel mai bine este să te respecți cu un serviciu plătit pentru liniște.

Vezi si: Netflix în China

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

21 − = 18

Adblock
detector