10 най-добри безплатни рекламни блокери за премахване на реклами и изскачащи прозорци

10 най-добри безплатни рекламни блокери за премахване на реклами и изскачащи прозорци

Рекламните блокери са един от най-добрите начини да осигурите поверителността си онлайн, да намалите затрупаността в уебсайтовете и да избегнете реклами, заразени от шпионски софтуер. Въпреки че със сигурност е възможно да намерите платен софтуер за блокиране на реклами, няма причина да харчите пари за такъв. Повечето от най-добрите рекламни блокери са напълно безплатни за използване. Този списък с най-добрите безплатни рекламни блокери включва комбинация от високоефективни инструменти за Chrome, Firefox и др.

Най-добрите безплатни рекламни блокери на 2023г

От нашето изследване, най-добрите безплатни adblockers на 2023 г. са:

 1. Щандове справедлив адблокър
 2. Браузър на Opera
 3. AdLock
 4. AdBlock Plus
 5. uBlock Plus Adblocker
 6. Poper Blocker
 7. Trustnav Adblocker
 8. Adblocker Ultimate
 9. NoScript
 10. AdGuard (вече не е безплатно)

Рекламните блокери са очевидното решение за премахване на нежелани реклами в мрежата. Платените рекламни блокери обикновено са най-добрата опция, ако искате нещо, което работи най-добре, но много безплатни рекламни блокери могат просто да свършат работата вместо вас.

По-долу ще намерите нашия подробен преглед на най-добрите налични безплатни рекламни блокери. Нито един рекламен блокер обаче не е перфектен, така че ще откриете, че може да се наложи да изпробвате няколко опции, за да намерите подходящия.

Забележка: Ако всичко, което търсите, е да се отървете от досадната изскачаща реклама, вижте нашето ръководство за най-добрите блокери за изскачащи реклами.

Видове реклами и методи за класиране

Има не само няколко типа реклами, в които може да се пускате, има и множество начини за блокиране на реклами. В крайна сметка, как блокирането на реклами блокира рекламите не е толкова важно, стига да не пречи на способността ви за ефективно сърфиране в мрежата и да не нахлуе в поверителността ви. Освен това, добрият рекламен блокер ще блокира повечето видове реклами.

Когато изследвахме най-добрите безплатни рекламни блокери, потърсихме следните критерии

 • Винаги безплатно, без платена стена за важни функции
 • Добри потребителски оценки
 • Не изисквайте акаунт, за да използвате услуги
 • Наскоро актуализиран (през последните 12 месеца)
 • Достъпно като плъгин за поне един браузър или операционна система
 • Блокира „дисплейните реклами“ (плаващи, изскачащи, банери, видео, статично изображение, тапети, текстови реклами)
 • Блокира поточните видеореклами (например в YouTube)

Първоначално тествахме и за рекламни предсрочни реклами и заставки (тези, които зареждат екран преди съдържанието ви и често включват отброяване). Въпреки това, тъй като Google стартира вградения си рекламен блокер на Chrome и започна да наказва сайтове в търсенето с Google за неблагоприятни рекламни практики, повечето реномирани сайтове са намалили или елиминирали този стил на реклама, което ги затруднява да намерят ефективно тестване. Споменаваме ги само когато са налични, но не ги включихме в съображения за оценяване.

По-специално, нашият тест използва няколко избрани сайта с различни типове реклами за тестване. Сред тях са Forbes.com, Fark.com, YouTube и OrlandoSentinel.com. В случая с Орландо Сентинел установихме, че този уебсайт използва доста агресивни реклами, които повечето рекламни блокери се борят да блокират. Всъщност само няколко рекламни блокера в нашия списък ефективно блокираха всички реклами в Orlando Sentinel.

Изброените по-долу безплатни рекламни блокери не трябваше да отговарят всичко от критериите за съставяне на списъка, но колкото се може повече. Ние оценихме всеки безплатен рекламен блокер въз основа на тези критерии и възложихме оценка въз основа на ефективността. Освен това, с изключение на Stands Fair Adblocker, всички изброени по-долу adblockers са софтуер с отворен код.

Вижте също: Как да спрете интернет доставчика си да проследява вашата активност

Най-добрите рекламни блокиращи устройства – плъгини и приложения на браузъра

Най-добрата ви опция за блокиране на реклама е да инсталирате плъгин за браузър или да използвате уеб браузър, който вече има вграден блокер. Приставките на браузъра или вградените рекламни блокери могат да взаимодействат с уебсайтовете, които използвате много по-точно, отколкото самостоятелна програма, работеща на вашия компютър на заден план.

Щанд справедлив AdBlocker

Този рекламен блокер само за Chrome е плъгин с ниско въздействие, който прави точно това, което е предназначен. Можете да блокирате всички видове реклами с помощта на този плъгин, като най-очевидното ограничение е, че е достъпно само като добавка за Chrome. Щандният панаир AdBlocker не е предназначен за блокиране на реклами на едро, въпреки че можете да го използвате за това. Компанията вярва в честна реклама и насърчава потребителите да включат в бели списъци определени реклами от различни сайтове.

безплатен рекламен блокер

За щастие, Stands изпълнява обещанията си за блокиране на реклами. Това включваше по-агресивните реклами, открити в Orlando Sentinel, както и други дисплейни реклами, видеореклами с автоматично възпроизвеждане и реклами в YouTube.

Резултат: 7/7

Най-добри характеристики: Блокирайте реклами във Facebook и търсете реклами в Google.

Работи със: Chrome

Браузър на Opera

Ако търсите опит за блокиране на реклами, включващ всеобхват, без излишни приставки, браузърът Opera е отличен източник. Opera е един от най-бързите и добре изградени браузъри наоколо и беше сред първите уеб браузъри, които имат вграден рекламен блокер.

безплатни рекламни блокери

Рекламният блокер на Opera също работи добре. След като го включите в настройките, ще откриете, че блокира почти всяка реклама, на която попадате. Единственото изключение открих, че не успя да блокира рекламните заставки между Forbes (цитираната реклама, която често се появява преди да прочетете статия). Повечето от другите рекламни блокери, които тествахме, блокираха тази реклама от Forbes. Това каза, Opera блокира всеки друг тип реклама, който тествахме, включително тези на Orlando Sentinel.

  Как да останем напълно анонимни и скрити онлайн

Резултат: 7/7

Най-добра характеристика: Вграден в уеб браузър, лесна белица

Работи със: Chrome

AdLock

AdLock е най-новата позиция в нашия списък, но нейната ефективност го изстреля точно в началото на нашите препоръчани опции. Далеч не е просто плъгин за браузър, AdLock предлага и инструменти за Windows и Android, които помагат да се блокират рекламите във вашите приложения. Той дори има родителски инструмент в произведенията, който ще ни е интересно да изпробваме, когато бъде наличен. Като безплатен плъгин за браузър в Chrome, ние намерихме AdLock за изключително мощен и агресивен инструмент по всички правилни начини.

блокиращи реклами без реклами

AdLock е предназначен да се отърве от всички форми на реклами и с едно изключение, премахва всички реклами, които тествахме в различни сайтове. Единственият уебсайт, който управлява сила чрез филтъра на AdLock, беше на уебсайта Orlando Sentinel. Установихме, че този сайт задейства и почти всеки друг инструмент за блокиране на реклами в нашия списък, така че не беше голям удар срещу услугата на AdLock. В този случай AdLock блокира всяка друга реклама на тестваните страници, включително реклами в YouTube, видеореклами с автоматично възпроизвеждане и изскачащи реклами, за да назове няколко.

По подразбиране инструментът е проектиран да блокира всеки възможен тип реклама, който може да срещнете. Можете лесно да добавите белият сайт, като щракнете върху „Настройки“ и след това „Белият списък“. Също така ще можете да включите няколко допълнителни настройки на филтъра там, ако решите. Вероятно е обаче, че вероятно ще искате да ги оставите на мира.

AdLock е един за гледане и печели високи оценки въз основа на нашите критерии. Платените му инструменти може да си струва да разгледате, но без безплатна пробна версия, за да ги тествате, препоръчваме да се придържате към безплатните опции за Chrome, Windows и Android Chrome засега..

Резултат: 6.5 / 7

Най-добри характеристики: Шпионски филтър

Работи със: Chrome (безплатно), Windows (безплатно и платено), Android (безплатно и платено)

Adblock Plus

С над 10 милиона изтегляния в браузъра Chrome сам, Adblock Plus е най-популярният софтуер за блокиране на реклами наоколо. Безплатен и отворен код от окото. Adblock Plus е основният изходен код за много други безплатни рекламни блокери тук.

безплатни рекламни блокери

По подразбиране Adblock Plus не е проектиран да блокира всички реклами, само онези, които се считат за натрапчиви или потенциално злонамерен софтуер. Това означава, че пак ще се натъкнете на някои реклами, освен ако не се справите с настройките. Ако искате да блокирате всички реклами (включително видеореклами с автоматично възпроизвеждане), ще трябва да влезете в опции и да премахнете „Разрешаване на неконтролируема реклама“ в долната част на екрана. Дори тогава ABP не е перфектна. Той блокира повечето реклами, които намерих, но беше сред многобройните рекламни блокери, които не можеха да се справят с никоя от рекламите в Orlando Sentinel. За съжаление дори функцията „блок елемент“ на ABP не успя да работи и върху тях. ABP е добро и популярно, но далеч не е перфектно решение.

Резултат: 6.5 / 7

Най-добри характеристики: Включва анти-адблок филтър

Работи със: Chrome, Firefox, Microsoft Edge, Internet Explorer, Opera, Safari, Yandex Browser, iOS, Android

uBlock Plus Adblocker

Най-големият недостатък на този плъгин е, че е по-малко удобен за използване в интерфейса, насочен напред. Има няколко превключвателя за настройка в потребителския интерфейс, но по-голямата част от грубата работа трябва да се извърши в действителните настройки. Въпреки това, uBlock Plus Adblocker ефективно спря всички тествани от нас реклами, включително видеоклипове за автоматично игра.

безплатни рекламни блокери

Дори и при повечето от настройките, които седят зад менюто с настройки, можете да направите много с този блокер. Може би един от най-големите тегления за uBlock Plus Adblocker е включването на голяма библиотека от филтри на трети страни. Плъгинът има и разширени потребителски настройки, които ви позволяват да създавате свои собствени филтри за съдържание, наред с други неща.

uBlock Plus Adblocker се грижи за повечето реклами, но той се бори с банерните реклами Orlando Sentinel, които задействаха повечето от всеки друг тестван рекламен блокер.

Резултат: 6.5 / 7

Най-добри характеристики: Филтри за големи елементи и филтри за злоупотреба

Работи със: Chrome

Poper Blocker

Ново допълнение към сцената за блокиране на изскачащи прозорци, Poper Blocker се предлага както за уеб браузъри Chrome, така и за Firefox. Този плъгин беше приет като най-добрият блокер на изскачащи прозорци на пазара от няколко други технологични сайтове, което е справедливо твърдение, въпреки че не е задължително да е така от нашето тестване. Poper Blocker е високостепенна опция за проучване, въпреки че е много ефективна в това, което прави.

най-добрите блокери на изскачащи прозорци 2023

И двете версии на Chrome и Firefox на този плъгин работят добре, за да блокират не само изскачащи прозорци, но и наслагвания на уебсайтове, които са изключително често срещани. Този плъгин ви позволява да щракнете с десния бутон върху слоевете, за да ги премахнете, докато други видове изскачащи прозорци се премахват автоматично. Както и при други блокери, белите списъци са налични, както и опцията за отчитане, когато изскачащ прозорец не успее да бъде блокиран от приставката.

Poper Blocker изпълнява повечето критерии, които търсим в блокер. Той е напълно безплатен за използване и не заключва нито една от неговите функции зад платена стена. Не се изисква регистрация, така че не е нужно да давате и лична информация, за да я използвате. Единственото, от което може да се притеснявате е фактът, че Poper Blocker събира и използва данни анонимни – но можете да се откажете от услугите за събиране на данни за още повече поверителност.

  5 най-добри VPNS за Stremio и Stremio добавки 2023

Над 2 милиона потребители само в Chrome са пробвали Poper Blocker, докато над 73 000 от тези потребители се присъединиха, за да дадат на плъгина доста висок 4.8 от 5 звезди. Компанията, която стои зад Poper Blocker, изглежда актуализира приложението доста често. Към този момент на писане то е последно актуализирано през октомври 2023 г. (и вероятно по-скоро, в зависимост от това, когато четете тази статия.)

Що се отнася до успеха на блокирането му, собственият ни опит беше положителен, но смесен. Някои изскачащи прозорци бяха успешно блокирани всеки път след използване на опцията „премахване на наслагване“. Въпреки това открихме, че това не винаги блокира едни и същи изскачащи прозорци в някои сайтове. Например, наслагване на Forbes.com се върна след опресняване на страницата. И блокирането на наслагването направи предната страница на Forbes неработеща. Този провал помогна да намали резултата само за тази опция.

Резултат: 6/7

Най-добра характеристика: Блокиране на наслагване

Работи със: Chrome и Firefox

AdBlocker Genesis Plus

Ако сте използвали или се интересувате от стила на uBlock Origin или AdBlock Plus на рекламните блокери, тази приставка може да е за вас. AdBlocker Genesis Plus е вилица от други популярни плъгини, което означава, че използва същия основен код, който се променя достатъчно, за да бъде уникална програма. Потребителският интерфейс е малко по-различен, но функционалността за блокиране на рекламите е най-вече една и съща. По-точно, разработчикът на този рекламен блокер казва, че специално е премахнал проследяващия код от първоначалния uBlock / AdBlock Plus код, за да гарантира по-голяма поверителност.

безплатни рекламни блокери

Голям брой хора също се включиха в този рекламен блокер. Той може да се похвали с висок рейтинг (4.34 от 5) и над 100 000 потребители. Въпреки че използва същия код като някои от по-популярните опции, открих, че Genesis Plus не блокира всички реклами на страница. Той блокира прости дисплейни реклами в един тестван сайт (Fark.com), но не успя да блокира голямата дисплейна реклама в Orlando Sentinel. Тази реклама обаче може да бъде блокирана с бутона „блок елемент“.

Резултат: 6/7

Най-добри характеристики: Премахване на проследяващ код за повече поверителност, лесен бутон за бели списъци, бутон „блок елемент“

Работи със: Chrome

Trustnav Adblocker

Trustnav е антивирусна компания от Андора, която предоставя комбиниран адблокър и антивирусен плъгин за Google Chrome. Антивирусното решение, което е премиум и струва $ 1,99 на месец, понастоящем няма. За сега можете да използвате безплатно приставката за adblocker.

10 най-добри безплатни рекламни блокери за премахване на реклами и изскачащи прозорци

Понастоящем Trustnav има приставка за Chrome „Safesearch“, която е отделна от adblocker. Не забравяйте да инсталирате версията на adblocker директно от Chrome.

Що се отнася до функционалността, Trustnav представя много лесен за използване adblocker с чудесен потребителски интерфейс. Тя е проста и ефективна в повечето неща. Най-големият проблем, който ще намерите с този adblocker е, че не можете да коригирате много настройки. Trustnav ви позволява да превключвате дали adblocker е включен или изключен, дали блокира всички реклами или само някои реклами и дали искате да получавате сигнали. Отвъд това няма фина настройка, реални бели списъци и няма начин да прегледате всичките си статистики за блокиране извън колко реклами са били блокирани на сайта, който посещавате по това време.

Положително, той блокира реклами като шампион, с изключение на някои видеореклами с автоматично възпроизвеждане. Тези сякаш се плъзгаха направо от филтъра му без да изчезват. Независимо от това, той ефективно удря повечето ключови отметки за нашата система за класиране и отбелязва близо до всички точки.

Резултат: 6/7

Най-добра характеристика: Прост интерфейс

Работи със: Chrome

Adblocker Ultimate

Друг проект с отворен код, AdBlocker Ultimate е добър в премахването на повечето реклами, на които може да попаднете. При тестване успя да разсее реклами в YouTube и повечето дисплейни реклами в различни тествани сайтове. Този рекламен блокер също е широко използван и високо оценен. Той има 4.84 от 5 резултат от потребителите на Google Chrome и над 600 000 инсталирания.

безплатни рекламни блокери

Въпреки това, тя все още се бори с дисплейните реклами на Орландо Сентинел, заедно с повечето други рекламни блокери, които тествахме. Не успя да блокира никоя от рекламите на страницата на този сайт. Независимо от това, за тези, които искат да блокират най-много реклами, това е добър вариант. За съжаление този плъгин не е актуализиран за малко повече от година, така че резултатът му се сваля малко повече.

Резултат: 6/7

Най-добри характеристики: Функция за бърз „блок елемент“ за незабавно блокиране на всички реклами, които преминават

Работи със: Chrome

NoScript

Този рекламен блокер само за Firefox е не толкова рекламен блокер, колкото скриптен блокер. NoScript предотвратява зареждането на всички видове скриптове на вашите уеб страници: Javascript, Java, Flash и редица други плъгини. Можете да разрешите определени видове скриптове, но услугата поема по подразбиране малко.

безплатен adblock

Резултатът е, че ще блокирате повечето дисплейни реклами, на които попадате. Това включваше агресивните реклами на Orlando Sentinel, които повечето други опции в нашия списък се мъчеха да блокират. Но NoScript прави не изобщо блокирайте рекламите на видеоклипове, нито блокира повечето автоматични видеореклами. Това прави много добре блокирането на един тип реклама, но лошо и блокирането на други.

Резултат: 5.5 / 7

Най-добра характеристика: Пълно блокиране на скрипт

Работи със: Firefox

AdGuard

За негова заслуга AdGuard прави точно това, което искате. Можете да блокирате всички видове реклами, които тествахме, което е положително. Най-големият недостатък на този рекламен блокер обаче е, че той има премиум версия. За съжаление AdGuard предлагаше както безплатна, така и платена версия, но това вече не е така. Вместо това ще получите 14-дневна безплатна пробна версия, която след това ще ви блокира от услугите им.

  Безопасен ли е Torrenting? Незаконно ли е? Има ли вероятност да ви хванат?

Освен това услугата предоставя широк набор от възможности и работи добре – но може да се разочаровате от това, че трябва да платите по-късно.

безплатни рекламни блокери

Отвъд това потребителите обичат AdGuard. Той има над 4 милиона изтегляния в Chrome с висока оценка, за да съвпадне, което прави безплатната версия полезна опция. И при нашето тестване, това беше единственият рекламен блокер, който не само ефективно блокира рекламите на Orlando Sentinel, но дори блокира рекламните рамки с думата „реклама“, която повечето други все пак позволяват да заредят.

Резултат: 5/7

Най-добри характеристики: „Обърнат бели списъци“ (променете белия списък в черен списък), блокирайте реклами за самореклама (понякога не работи)

Работи със: Chrome, Firefox, Safari, Opera, Microsoft Edge, Yandex.Opera

Защо липсват поверителността Badger и Ghostery?

Може би сте чували за популярните рекламни блокери Поверителност Badger и Ghostery. Въпреки че харесваме и уважаваме тези два рекламни блокера, нито един от тях не отговаря на нашите критерии въз основа на функционирането им. Нито един от тези плъгини не е предназначен да блокира рекламите по-специално, но за да откаже рекламите в уебсайтове и други елементи на уебсайта, които предават поверителността на потребителите. В резултат и двете ще блокират някои обяви някои от времето, но са фокусирани основно върху неприкосновеността на личния живот, що се отнася до сигурността на интернет.

Това означава, че няма да получите вида блокиране на реклама, който може да искате от който и да е от тези плъгини. Освен това те не ви позволяват много контрол върху типа реклами, които блокират, като се има предвид, че желанието им е да разрешат добре рекламите да преминават и да не блокират всички реклами на едро.

Google Chrome Ad Blocker

Въпреки малкото си скандално изглежда, вграденият рекламен блокер на Google изглежда не прави много. След като го подложих на същите тестове като другите рекламни блокери, изброени по-горе, той позволяваше всяка реклама, която можем да намерим. Вграденият рекламен блокер също е много ограничен. Дори намирането на уебсайт, където рекламите бяха блокирани, беше трудно. И тъй като рекламният блокер на Chrome е предназначен да блокира само определени видове реклами, повечето реклами, които ще намерите, не са блокирани, особено ако те се рекламират чрез собственото рекламно крило на Google.

безплатни рекламни блокери

Това почти не означава, но рекламният блокер на Google донякъде е на шега. Може би е принудило някои уебсайтове да изчистят постъпките си малко с по-умишлено натрапчиви реклами, но наистина няма да можете да използвате за блокиране на реклами.

Бележка за рекламни блокери и приходи от уебсайтове

Рекламите се предлагат в много вкусове – от изскачащи реклами до реклами на страница и други. Някои уебсайтове дори започнаха да хвърлят отделна страница за своите реклами (като например Forbes) или използване на видеореклами с автоматично възпроизвеждане веднага щом страницата се зареди.

Като цяло потребителите мразят рекламите по различни причини, включително:

 • Те могат да забавят зареждането на страниците
 • Мнозина сега са натрапчиви и досадни
 • Те могат да използват ценни данни за тези с ограничени данни за интернет
 • Рекламите често нямат отношение към интересите на потребителите
 • Рекламите могат да прекъснат сърфирането или преглеждането (особено реклами в сайтове за стрийминг на видео като Hulu или Crunchyroll)
 • Много реклами съдържат бисквитки за проследяване, които изпращат поведението на потребителя обратно на трети страни

Качеството на рекламите стана толкова лошо, че дори Google включва рекламен блокер в браузъра си Chrome, насочен към „нестандартни реклами.“ Намеренията на Google обаче може да са малко подозрителни, тъй като компанията разполага с голямо рекламно крило от своя страна и вероятно не блокира реклами от AdSense от AdSense.

Все пак благодарение на рекламите можем да се наслаждаваме на по-голямата част от съдържанието, което гледаме и четем онлайн безплатно, но рекламите имат различни недостатъци. Те могат да служат и като вектор за компютърни вируси или хакове на трети страни.

Преди да се потопите в блокирането на реклами на любимите си уебсайтове, искаме да отбележим, че тези уебсайтове, които използвате, често разчитат на приходи от реклама, за да оцелеят. Въпреки че много уебсайтове сега диверсифицират своите потоци от приходи (често поради увеличеното използване на рекламен блокер), приходите от реклама все още са основен източник на приходи за много уебсайтове. Използването на рекламни блокери доведе до приблизителна загуба от 15,8 милиарда долара за уебсайтове през последните години.

Ако харесвате услугите, които получавате от определени уебсайтове, на които имате доверие, препоръчваме ви да добавите списък с тези сайтове в настройките на рекламния ви блокер. Белият списък е обратното на черния списък. Вместо да кажете на рекламния си блокер да блокира определени сайтове, вие му казвате, че списъкът със сайтове са тези, които не искате да блокирате.

Белият списък е добър начин да помогнете да гарантирате, че сайтовете, които харесвате и се доверите, продължават да получават рекламните приходи, от които се нуждаете. Дори ако никога не кликнете върху рекламите, много сайтове получават известни приходи от показвания на страници, което все още е от полза за тези уебсайтове, ако разрешите показването на рекламите им.

Прочистване на рекламен блокер на Google

В началото на лятото 2023 г. Google изчисти десетки рекламни блокери от своя Chrome Store. Причината? Много от тези блокери на реклами са били злонамерени, захранвайки потребителски данни в ботнети и позволявайки на всеки, който е на другия край, да получи контрол. Няколко популярни, широко изтеглени и високо оценени рекламни блокери също бяха попаднали в комбинацията, включително SuperBlock и AdRemover за Google Chrome.

Над 20 милиона потребители инсталираха заподозрените рекламни блокери, много от които просто клонираха легитимен код от други, официални рекламни блокери. Някои използваха и много подобни имена.

Ако изтеглите един от злонамерените рекламни блокери, чистката на Google щеше да попречи на блокирането на реклами да работи в браузъра ви Chrome.

Доколкото можем да разберем, единствените рекламни блокери, останали в Google Chrome Store, са напълно легитимни. Всички опции за плъгини за Chrome, които в момента са в нашия списък, преминаха процеса на проверка на Google. Въпреки това, не забравяйте да проверите отново историята и безопасността на всеки разработчик, чиято програма изберете да инсталирате като плъгин в браузъра си.

About the author

Comments

 1. Рекламните блокери са много полезни за онлайн поверителността ни, за намаляване на затрупаността на уебсайтовете и за избягване на реклами, заразени от шпионски софтуер. Въпреки че има платени софтуери за блокиране на реклами, няма нужда да харчите пари за това. Най-добрите рекламни блокери са напълно безплатни за използване. Този списък с най-добрите безплатни рекламни блокери включва комбинация от високоефективни инструменти за Chrome, Firefox и други браузъри. Важно е да отбележим, че нито един рекламен блокер не е перфектен, така че може да се наложи да изпробвате няколко опции, за да намерите подходящия за вас. В крайна сметка, рекламните блокери са очевидното решение за премахване на нежелани реклами в мрежата.

 2. Рекламните блокери са много полезни за онлайн поверителността ни, за намаляване на затрупаността в уебсайтовете и за избягване на реклами, заразени от шпионски софтуер. Въпреки че има платени софтуери за блокиране на реклами, няма нужда да харчите пари за това. Най-добрите рекламни блокери са напълно безплатни за използване. Този списък с най-добрите безплатни рекламни блокери включва комбинация от високоефективни инструменти за Chrome, Firefox и други браузъри. Важно е да отбележим, че нито един рекламен блокер не е перфектен, така че може да се наложи да изпробвате няколко опции, за да намерите подходящия за вас. В крайна сметка, рекламните блокери са много полезни за подобряване на онлайн преживяването ни и за защита на нашата поверителност.

 3. Рекламните блокери са много полезни за онлайн поверителността ни, за намаляване на затрупаността на уебсайтовете и за избягване на реклами, заразени от шпионски софтуер. Въпреки че има платени софтуери за блокиране на реклами, няма нужда да харчите пари за това. Най-добрите рекламни блокери са напълно безплатни за използване. Този списък с най-добрите безплатни рекламни блокери включва комбинация от високоефективни инструменти за Chrome, Firefox и други браузъри. Важно е да отбележим, че нито един рекламен блокер не е перфектен, така че може да се наложи да изпробвате няколко опции, за да намерите подходящия за вас. В крайна сметка, рекламните блокери са много полезни за подобряване на онлайн преживяването ни и за защита на нашата поверителност.

 4. Рекламните блокери са много полезни за онлайн поверителността ни, за намаляване на затрупаността в уебсайтовете и за избягване на реклами, заразени от шпионски софтуер. Въпреки че има платени софтуери за блокиране на реклами, няма нужда да харчите пари за това. Повечето от най-добрите рекламни блокери са напълно безплатни за използване. Този списък с най-добрите безплатни рекламни блокери включва комбинация от високоефективни инструменти за Chrome, Firefox и други браузъри. Нито един рекламен блокер не е перфектен, така че може да се наложи да изпробвате няколко опции, за да намерите подходящия. В крайна сметка, добрият рекламен блокер ще блокира повечето видове реклами и ще ви помогне да се наслаждавате на по-безопасно и по-приятно онлайн преживяване.

 5. Рекламните блокери са много полезни за онлайн поверителността ни, за намаляване на затрупаността в уебсайтовете и за избягване на реклами, заразени от шпионски софтуер. Въпреки че има платени софтуери за блокиране на реклами, няма нужда да харчите пари за това. Повечето от най-добрите рекламни блокери са напълно безплатни за използване. Този списък с най-добрите безплатни рекламни блокери включва комбинация от високоефективни инструменти за Chrome, Firefox и други браузъри. Важно е да отбележим, че нито един рекламен блокер не е перфектен, така че може да се наложи да изпробвате няколко опции, за да намерите подходящия за вас. В крайна сметка, добрият рекламен блокер ще блокира повечето видове реклами и ще ви помогне да се наслаждавате на по-безопасно и по-приятно онлайн преживяване.

 6. Рекламните блокери са много полезни за онлайн поверителността ни, за намаляване на затрупаността на уебсайтовете и за избягване на реклами, заразени от шпионски софтуер. Въпреки че има платени софтуери за блокиране на реклами, няма нужда да харчите пари за това. Най-добрите рекламни блокери са напълно безплатни за използване. Този списък с най-добрите безплатни рекламни блокери включва комбинация от високоефективни инструменти за Chrome, Firefox и други браузъри. Важно е да отбележим, че нито един рекламен блокер не е перфектен, така че може да се наложи да изпробвате няколко опции, за да намерите подходящия за вас. В крайна сметка, рекламните блокери са много полезни за подобряване на онлайн преживяването ни и за защита на нашата поверителност.

Comments are closed.