5 най-добри VPN-та за звездни спортове от Hotstar през 2020 г.

Ако се опитате да получите Star Sports през интернет извън индийския субконтинент, ви предстои голяма изненада. В Европа ще бъдете блокирани за достъп до услугата, а в Америка ще се очаква да плащате отново. Разберете как да влезете в абонамента си за Star Sports на Hotstar, където и да сте.

Най-добър VPN за Star Sports от Hotstar през 2018 година

Star Sports е мрежа от специализирани спортни канали, собственост на Star India, подразделение на 21st Century Fox. Каналите се доставят по сателит през Индийския субконтинент. Вътрешният пазар за тези станции е в Индия, Пакистан, Шри Ланка, Бангладеш, Бутан, Непал, Афганистан и Малдивите. Каналите са достъпни и чрез интернет на уебсайта Hotstar.

Трябва да сте абонат на сателитна телевизия или да извадите абонамент за Hotstar, за да стриймвате Star Sports онлайн, или можете да изтеглите абонамент за Hotstar. Въпреки това, дори когато плащате за гледане, нямате достъп до услугата навсякъде по света. Можете да гледате Star Sports само на Hotstar, ако се намирате в една от онези страни, които услугата покрива като своя домашен пазар. Така че, ако сте абонат, вашият достъп приключва в минутата, когато пътувате в чужбина.

За да предавате Star Sports на Hotstar от места като САЩ, Канада, Великобритания или Германия, трябва да изглеждате така, сякаш все още сте в родината си обратно в Индийския субконтинент. Услуга, наречена a VPN може да изглежда така, сякаш устройството ви се свързва от друго място и деблокира Hotstar от чужбина.

По-нататък ние предоставяме много подробности за всеки от предлаганите доставчици, но в случай, че просто искате кратко резюме, ето нашия списък с най-добрите VPN за Star Sports:

 1. ExpressVPN Нашият избор №1. Деблокира Hotstar и най-популярното поточно съдържание от почти навсякъде с висококачествени скорости. Приложенията са сигурни и частни. Включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 2. NordVPN Бюджетен избор, популярен с възможностите си за стрийминг и деблокиране. Не спестява функции за поверителност или сигурност.
 3. IPVanish Бързи сървъри, които са чудесни за стрийминг на Star Sports, но потърсете другаде, ако имате нужда и от Netflix.
 4. CyberGhost Добрата стойност и лесните за използване приложения правят това начинаещо любимо. Висококачествена скорост на потока и добра поверителност.
 5. PrivateVPN Няма проблеми с деблокирането на Star Sports от почти навсякъде, където сме тествали. Частни и защитени приложения.

Най-добрите VPN за Star Sports

VPN медиира връзката между вашия компютър и уебсайтовете, които посещавате, включително сайтът Hotstar. въпреки това, не всички VPN са подходящи за тази задача. Трябва да фокусирате своето търсене върху онези VPN, които имат следните атрибути:

 • Сървъри в Индия или друга от родните страни на Hotstar
 • Бързи скорости за поточно видео на живо
 • Лесна за настройка и употреба
 • Предлагайте надеждна и последователна и постоянна услуга
 • Силна политика за сигурност и поверителност

Имайки предвид тези изисквания, ние създадохме списък с най-добрите VPN мрежи за Star Sports на Hotstar. Тези услуги също могат да ви вкарат в широк спектър от други геозаключени сайтове от чужбина.

Ето нашия списък с най-добрите VPN мрежи за Star Sports на Hotstar:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020Unblocks Star SportsTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN е почти за най-надеждният VPN на пазара. Това е много висококачествена услуга, която предлага добри скорости за поточно видео на дълги разстояния в интернет. Компанията VPN предлага a 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че ако не сте доволни от услугата в рамките на първия месец от абонамента си, можете да анулирате и върнете всичките си пари обратно.

ExpressVPN има сървъри в 94 страни по целия свят включително Индия, Пакистан, Шри Ланка, Бангладеш, Бутан и Непал. Тази услуга е много добра за премахване на регионалните ограничения за много медийни сайтове като Netflix САЩ. Можете да получите достъп до Hotstar и да гледате Star Sports онлайн с тази услуга.

Компанията предоставя безплатно приложение, което абонатите му могат да използват, за да се свързват лесно с VPN. Това приложение е достъпно за Windows, андроид, Mac OS X, MacOS, IOS, Fire TV, Fire OS, и Linux. Можете също така ръчно да конфигурирате системата къпина телефони и на рутери.

Приложението е много лесно за използване и ще се инсталира от файл, който изтегляте от уебсайта на ExpressVPN. Първият път, когато използвате приложението, трябва да въведете код за активиране от страницата на потребителския ви акаунт, до която можете да получите достъп до уебсайта ExpressVPN. След като въведете кода за активиране, няма да трябва да влизате в VPN на това устройство в бъдеще.

Имате възможност да инсталирате разширение за браузър ExpressVPN Chrome, Firefox, и сафари браузъри. Разширението контролира настолното приложение, така че всички връзки, които осъществявате чрез него, ви дават защита за цялата система.

Получавате обезщетение от три едновременни връзки и, ако инсталирате VPN на вашия рутер, можете да покриете всички устройства в дома си с една връзка. Приложението за персонализиран рутер на ExpressVPN ви позволява да създайте изключения, които изключват именаните устройства от VPN, така че можете да изберете кои устройства да се тунелират през VPN и кои да използват стандартна, не-VPN връзка.

Уебсайтът ExpressVPN включва прозорец за чат на живо където можете да получите бързи решения на проблеми от истински операционен център. Това съоръжение е на разположение 24/7. Можете също свържете се с бюрото за помощ по имейл или изпратете билет на уебсайта.

Професионалисти:

 • Оперира десетки сървъри в Индийския субконтинент, включително сървъри в Пакистан и Шри Ланка
 • Достатъчно бърз за възпроизвеждане на HD видео без буфериране
 • Трудно да се победи поверителността и сигурността
 • Работи с всички основни сайтове за стрийминг, напр. Netflix и Amazon Prime Video
 • Пълна поверителност - не се съхраняват журнали на лични данни
 • Поддръжният персонал може да ви помогне с връзки, достъпни 24/7 чрез чат

Недостатъци:

 • Разрешава само 3 едновременни връзки

НАЙ-ДОБРОТО ЗА ЗВЕЗДНИ СПОРТИ: ExpressVPN е нашият топ избор. Има обширна сървърна мрежа, която е оптимизирана за високоскоростни връзки. Удобни за потребителя приложения за всички операционни системи. Трудно да се победи поверителността и сигурността. Има 30-дневна гаранция за връщане на парите без кадри, така че можете да опитате безрисково.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. NordVPN

NordVPNДеблокира Star SportsTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN е добър избор за потребители от Индия, които пътуват и искат да предават забавление от дома. Този VPN ще ви вкара в Star Sports каналите и на Hotstar индийската видеотека в Netflix.

NordVPN връзките са достатъчно бързи, за да предават видео от Индия до всяка точка на света по интернет. NordVPN работи 15 сървъра в Индия. Общо компанията има над 5200 сървъра в 60 страни по целия свят.

Можеш ръчно настройте услугата на вашия рутер за да покриете всички устройства във вашия дом. Връзката от вашия рутер към VPN сървър се счита за една от до шест едновременни връзки, които услугата ви позволява. Можете ръчно да конфигурирате VPN Linux компютри. NordVPN прави приложения за Windows, Mac OS X, MacOS, андроид, и IOS. Можете също да използвате разширение за браузър на Chrome и Firefox. Разширението на браузъра ще тунелира само трафика от вашия браузър, така че ще деблокира уебсайта Hotstar от чужбина, но ще остави всички останали приложения на вашия компютър незащитени.

NordVPN има услуга за чат на живо за поддръжка на клиенти. Въпреки това, това бюро не винаги е екипирано. В друго време, можете да вдигнете билет за поддръжка чрез формуляр в потребителската зона на уебсайта NordVPN или свържете се с бюрото за помощ по имейл.

Ти получаваш 30-дневна гаранция за връщане на парите когато извадите абонамент за NordVPN. Това трябва да ви даде спокойствие изпробвайте системата без риск.

Професионалисти:

 • Оперира 15 сървъра в Индия, чудесно за достъп до Hotstar от чужбина
 • Достатъчно бърз за HD стрийминг и деблокира популярно съдържание
 • Силно криптиране и никакви регистрационни файлове не осигуряват максимална сигурност и поверителност
 • Има приложения за Android, iOS, MacOS и Windows
 • 24/7 поддръжка за чат на живо на оферта

Недостатъци:

 • Намирането на надежден сървър може да бъде процес на опити и грешки

ТОП БЮДЖЕТ VPN: NordVPN е чудесен избор на стойност. Добър всеобхват, който също работи добре с Hotstar. Силни функции за сигурност и побира до 6 устройства. Включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

3. IPVanish

IPVanishДеблокира Star SportsTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

IPVanish е базирана в САЩ и работи повече от 1300 сървъра от 75 различни места по света. Тези държави включват Индия. Тази VPN е известен със своите високи скорости, което го прави много добър избор за стрийминг на Star Sports на уебсайта Hotstar от всяка точка на света.

IPVanish ви дава надбавка от десет едновременни връзки, повече от всеки друг VPN в този списък. Както и при другите VPN мрежи, настройката на VPN на вашия рутер обхваща всички устройства в дома ви, но използва само една от вашите връзки.

Компанията предоставя самоинсталиращи се приложения за Windows, MacOS, Mac OS X, андроид, Amazon Fire TV, Fire Stick, Fire таблети и IOS.

Може да се намери екипът за поддръжка чрез имейл или чрез формуляр за подаване на билет в потребителската зона на уебсайта на IPVanish.

Ти получаваш 7-дневна гаранция за възстановяване с IPVanish. Това е по-кратко от гаранционните срокове, предлагани от другите VPN в този списък. Въпреки това е достатъчно дълго, за да сте сигурни, че VPN ви дава всичко, което искате, преди да сте заключени в абонамента.

Професионалисти:

 • Работи с два бързи сървъра в Ню Делхи, чудесни за достъп до Hotstar с висока скорост
 • Използвайте до десет устройства едновременно
 • Напълно услугата без грешки няма да наруши поверителността ви
 • Впечатляващи 4K скорости на поточно предаване, постигнати по време на тестване

Недостатъци:

 • Потърсете другаде, ако трябва да деблокирате Netflix

работи добре с Hotstar: IPVanish е чудесен за семейства. Обработва добре няколко едновременни връзки. Препоръчайте за техния висок стандарт на поверителност, но потърсете другаде, ако искате да деблокирате Netflix. 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на IPVanish.

IPVanish Купон СПЕСТЕТЕ 60% от годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтът се прилага автоматично

4. CyberGhost

CyberghostДеблокира Star SportsTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost има много приятно приложение, което използва приятелска призрачна тема в интерфейса си. Компанията е базирана в Румъния с техници в Германия които гарантират услугата е винаги достъпна и постоянно надеждна. Този VPN предлага много добри скорости.

Сървърната мрежа на CyberGhost се разпростира до 60 държави по целия свят включително Индия и Пакистан. Приложение за самоинсталиране е достъпно за Windows, MacOS, Mac OS X, андроид, и IOS. Можете ръчно да настроите системата на Linux компютри и рутери. Връзка от вашия рутер към VPN сървър ще канализира трафика от всички устройства в дома ви, но се счита за само едно от седемте ви квоти за едновременно свързване.

Помощното бюро на CyberGhost е достъпно чрез прозорец за чат на живо на уебсайта, но се обслужва само през европейското работно време. Можете също вдигнете билет в потребителската зона на уебсайта на Cyberghost, или разгледайте базата от знания сами да коригирате всички проблеми. Екипът за поддръжка също може да бъде се свързват по имейл.

Професионалисти:

 • Управлява мрежа от повече от 3 877 сървъра в 60 държави с над 30 в Индийския субконтинент
 • Достойни, надеждни скорости
 • Опция с ниска цена с приложения за начинаещи
 • Добра сигурност и те не съхраняват регистрационни файлове на потребителите

Недостатъци:

 • Няма да отблокирате толкова поточни сайтове, колкото другите в този списък

ВЕЛИКА СТОЙНОСТ: CyberGhost е лесен за използване. Бюджетен избор, който работи добре със Star Sports, но може да бъде удрян и пропускан с други сайтове за стрийминг. 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни отзив за CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

5. ЧастенVPN

PrivateVPNДеблокира Star SportsTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN е създаден да поддържа хора, които искат да изтеглят с торенти, така че много е добре да избягвате откриването и може да се похвали с бърза скорост на изтегляне. Това е солиден избор за достъп до Star Sports на уебсайта Hotstar.

Услугата включва сървъри в 60 страни включително Индия. Тези местоположения ще ви дадат достъп до Hotstar от всяка точка на света. PrivateVPN може да деблокира други услуги за стрийминг на медии, като избягва регионалните си ограничения. Например, може да ви вкара в почти всяка страна Нетфликс каталог отвсякъде.

Можете да инсталирате PrivateVPN на вашия рутер и покрийте всички устройства във вашия дом. Подобно на другите VPN мрежи в този списък, PrivateVPN счита маршрутизаторната връзка като само едно от своите права за едновременно свързване.. Имате право да свързвате едновременно шест устройства.

Компанията е създала безплатни приложения за Windows, MacOS, Mac OS X, андроид, и IOS устройства. PrivateVPN също може да бъде конфигуриран ръчно Linux компютри.

PrivateVPN е базирана в Швеция и екипът за поддръжка може да се свърже чрез прозорец за чат на живо в уебсайта PrivateVPN по време на шведското работно време. Ако имате нужда от допълнителна помощ, техник може да поеме компютъра ви от разстояние, проучете проблема и го отстранете. Можете също повиши билет за поддръжка в потребителската зона на уебсайта и на бюрото за помощ може да се намери по имейл.

Всички абонати на PrivateVPN получават гаранцията за 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Професионалисти:

 • Деблокира Hotstar със сървъри в Бангалор и Ченай
 • Нова и нарастваща мрежа с бързи сървъри
 • Силни функции за сигурност и поверителност и прилична скорост

Недостатъци:

 • Малък брой сървъри за избор
 • Няма 24/7 чат на живо

Надеждни скорости: PrivateVPN е солиден всеобхватен. Работи добре със Star Sports и позволява до 6 устройства на същия акаунт. Малък избор на сървъри. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка - спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

Регионални ограничения на Hotstar

Star India блокира достъпа до съдържанието си на уебсайта Hotstar извън своя вътрешен пазар. Това е така, защото тя плаща само правата за показване на спортни събития в тези страни. Няма значение, че медийните сървъри са разположени в Мумбай. Договорите за правата на медиите винаги се отнасят до това къде е зрителят на видеоклип, а не откъде се излъчва видеото.

Компанията нарочно не е трудна. Той е задължен да ограничи достъпа до своите видеоклипове на хора, които са в Индия, Пакистан, Шри Ланка, Бангладеш, Бутан, Непал, Афганистан и Малдивите. Ако не го направи, може да бъде съден за нарушение на договора. Тези задължения за ограничаване на зрителската база се отнасят и за откриване на VPN. Така че не само ще бъдете блокирани за достъп до спорт на Hotstar, ако не използвате VPN, но може и да не успеете да влезете дори с VPN.

Как да деблокирате Hotstar с VPN

VPN мрежите заобикалят регионалните ограничения на Hotstar, защото те маскират истинските местоположения на своите потребители. Всеки свързан към интернет има уникален адрес, наречен an IP адрес. Местоположението на всеки адрес може да бъде идентифицирано според онлайн бази данни, които изброяват местоположението на диапазони от IP адреси.

Всичко, което трябва да направите, е да проверите с една от тези бази данни. Когато получи заявка за видеоклип, той поглежда IP адреса на източника. Ако този адрес е в рамките на разрешения регион, сървърът изпраща обратно кода за видеопотока. Ако заявката е възникнала извън зоната на обслужване Hotstar, сървърът изпраща обратно съобщение за грешка. Така, без VPN ще видите съобщение за грешка.

Това съобщение варира в зависимост от това къде се намирате. Ако сте в Северна Америка, ще видите съобщението: „Видеоклипове на Hotstar не са налични в САЩ. За да гледате видеоклипове, налични в САЩ, отидете на us.hotstar.com.“

Опитайте да влезете в Hotstar от Америка

Ако обаче отидете на сайта на САЩ, ще бъдете насърчени да закупите нов абонамент. Вашият редовен абонамент за Hotstar от Индия няма да работи на този сайт.

Абонамент за Hotstar USA

Ако сте в Европа, ще видите съобщението: „Hotstar.com не е наличен в Европа.“ Съобщението обвинява новите европейски правила за защита на данните за блокиране на достъпа ви до уебсайта.

Блокиране на достъпа до Hotstart в Европа

Когато използвате VPN, целият ви интернет трафик се пренасочва от клиентския софтуер, който сте инсталирали на вашето устройство. Така, ако се свържете със сървър в Индия, изглежда, че цялата ви интернет активност произхожда от индийски IP адрес. По този начин, когато поискате видео поток Star Sports от сървъра Hotstar, той ще изпрати обратно кода за видеото вместо съобщение за грешка.

Ако решите да се абонирате за Hotstar USA, тогава се сблъсквате със същия проблем, когато пътувате в чужбина. Американската версия на Hotstar не може да бъде достъпна извън Северна Америка. Така че, когато пътувате обратно до Индия, ще имате отворен абонамент за Hotstar, до който нямате достъп. Ако обаче се абонирате за VPN, просто трябва задайте го на сървър в САЩ за достъп до Hotstar USA от всяка точка на света.

Вземете VPN

Ако вече плащате за Star Sports в Индия, изглежда малко нахално, че Star India очаква да платите отново за достъп до версията за САЩ, само защото сте далеч от дома. Ако пътувате до Европа, нямате възможности за легитимен достъп до Star Sports. VPN ще реши вашите проблеми, защото крие факта, че сте за малко извън страната. Може да изглеждате у дома, дори когато пътувате.

Не всички VPN могат да избегнат ограниченията за достъп в Hotstar и бихте могли да загубите много време и пари, опитвайки всички VPN мрежи там. Може да попаднете на безплатни VPN. Тези услуги обаче няма да ви помогнат, тъй като нямат пари да инвестират в системи за избягване на откриване.

Всички VPN адреси в списъка в това ръководство предлагат гаранции за възстановяване, така че не е нужно да се притеснявате, че трябва да плащате за дълъг период на обслужване отпред, само за да установите, че системата не работи. Можете да изпробвате всеки от тези VPN за себе си и пак да си върнете парите, ако не сте доволни от представянето им.

Гледате ли Star Sports от чужбина? Кой VPN използвате, за да влезете в Hotstar от Европа? Записахте ли се за Hotstar USA? Опитвали ли сте достъп до Hotstar USA от Европа? Кой VPN използвате, за да гледате Star Sports в чужбина? Разкажете ни за вашите преживявания, като оставите съобщение в секцията за коментари по-долу.

Вижте също: Най-добър VPN за Hotstar

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

44 + = 51

Adblock
detector