5 най-добри VPN за 7plus, за да можете да го гледате извън Австралия

Най-добрите VPN за 7 Plus

VPN кодират мрежовия ви трафик и го насочват през избран от вас сървър. Това не позволява на всеки да вижда вашите онлайн дейности, но също така ви дава достъп до гео ограничено съдържание. Например, свързването с австралийски сървър ще ви позволи да гледате 7plus, но ако се опитате да гледате от чужбина без VPN, ще видите съобщение с надпис „Имаме технически проблем със 7plus. Работим за отстраняването на този проблем. Моля, проверете отново „.

Ниско време за четене на целия пост? Ето нашето обобщение списък на най-добрите VPN за гледане на 7plus навсякъде:

 1. ExpressVPN Нашият топ избор! Оперира супер бързи сървъри в Австралия, които могат да отблокират 7plus от почти навсякъде по света. Сигурен и лесен за използване. Включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 2. NordVPN Доставчик с ниска цена с над 200 сървъра в Австралия. Добра скорост на потока и сигурни приложения.
 3. CyberGhost Лесните за използване приложения са чудесни за начинаещи. 76 сървъра в Австралия са чудесни за деблокиране на 7plus при добри скорости.
 4. IPVanish Предпочитан от потребителите на стрийминг кутии за Android с дистанционни управления като Kodi за лесен за използване интерфейс. Добри поточни скорости.
 5. PrivateVPN По-малко сървъри, отколкото възможности за избор по-високи в списъка, но добри за деблокиране при добри скорости.

Най-добрите VPN за 7plus

С безброй специализирани VPN услуги, от които да избирате, може да бъде трудно да намерите такава, която е подходяща. За да намерим най-добрите VPN за гледане на 7plus извън Австралия, потърсихме услуги със следните качества:

 1. Има множество австралийски сървъри
 2. Предлага бързи скорости и стабилни връзки
 3. Способен да деблокира широк спектър от услуги, включително 7plus
 4. Използва силно криптиране и допълнителни функции за защита
 5. Поддържа минимални трупи

Отказ от отговорност: Comparitech не насърчава или обещава да използва VPN, за да предава незаконно съдържание. Съветваме да проучите законите на вашата страна и условията за използване за конкретни стрийминг платформи, преди да използвате VPN за достъп до тяхното съдържание.

Ето нашия списък с най-добрите VPN за 7plus:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020Unblocks 7plusTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

С пет високоскоростни австралийски сървъра за избор, ExpressVPN позволява на своите потребители да предава съдържание с висока разделителна способност без буфериране или изоставане. Освен това тази услуга може да деблокира не само The Seven Network, но и Hulu, Netflix и Amazon Prime Video, така че никога няма да ви липсват нещата за гледане..

ExpressVPN използва 256-битово криптиране и перфектна тайна за напред, за да гарантира, че трафикът ви е добре защитен. Той също така защитава от течове на DNS и с помощта на незадължителния ключ за убиване можете незабавно да спрете всяко предаване на данни, ако връзката ви падне. Tнеговата услуга е идеална за потребители, ориентирани към поверителност, благодарение на политиката си за без регистрация, вторичен Tor-достъпен сайт и възможността за плащане в биткойн. Поддръжка 24/7 е достъпна чрез имейл или чат на живо.

Тази VPN има приложения за Windows, Linux, MacOS, iOS и Android. Може да се инсталира ръчно на поддържаните мрежови рутери.

Професионалисти:

 • Изключителен за австралийска употреба и достъп до австралийско съдържание, докато сте в чужбина
 • Водещите функции за сигурност и поверителност са включени по подразбиране
 • Достатъчно бърз за възпроизвеждане на HD видео без буфериране
 • Приложения за Windows, MacOS, Android, iOS и Linux
 • Поддръжка на клиенти в чат на живо - 24/7

Недостатъци:

 • Не е най-евтиният вариант тук без купон

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА 7plus: ExpressVPN е нашият избор №1. Супер бързите и надеждни сървъри в Австралия отблокират 7plus във всяка страна, заедно с повечето други големи поточни услуги. Най-добрата в класа сигурност и поверителност с 256-битово AES криптиране, не пазете журнали в браузъра, превключвайте за защита и защита от теч. Опитайте безрисково с 30-дневната гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. NordVPN

NordVPNДеблокира 7plusTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN предлага изумителни 239 австралийски сървъри, всички от които са оптимизирани за стрийминг. Този VPN деблокира най-популярните платформи, включително BBC iPlayer, Netflix и Hulu, така че Channel 7 няма да предизвика предизвикателство. Тъй като са разрешени шест едновременни връзки, можете да гледате от това, което устройство е най-удобно.

Тази услуга използва 256-битово AES криптиране, съчетано със защита от изтичане на DNS, за да ви предпази по всяко време. Има и няколко функции за защита и за по-напреднали потребители, включително adblocker, анти-зловреден софтуер за наблюдение, силно адаптивен превключвател за убийство и възможността за използване на двойни VPN или Tor над VPN. Налице е строга политика за не-регистрация, така че не се съхраняват данни за сърфиране или сесия.

Приложенията NordVPN са достъпни за MacOS, iOS, Windows и Android. Поддържани са и базирани на Linux системи и безжични рутери, но трябва да бъдат конфигурирани ръчно.

Професионалисти:

 • Австралийските сървъри дават достъп до съдържанието на Aussie в чужбина
 • Страхотна опция за торент и поточно предаване
 • Приложения за Windows, MacOS, iOS, Linux и Android
 • Превъзходна защита и поверителност

Недостатъци:

 • Може да изберете само местоположение, а не конкретен сървър

НАЙ-ДОБРИЯ БЮДЖЕТ VPN: NordVPN е добър избор на стойност. С над 150 сървъра, избрани от Австралия, това е добра опция за всеобхватно действие, която добре деблокира повечето геоблокирани региони. Страхотни данни за поверителност и сигурност. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

3. CyberGhost

CyberghostДеблокира 7plusTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost опити за опростяване на онлайн сигурността. Потребителите могат да избират директно един от 76-те австралийски сървъра или да имат определен, въз основа на предвидените от тях дейности. Например, има сървъри, посветени на безопасно торент, или деблокиране на поточни услуги като 7plus, Amazon Prime Video и SKY GO.

CyberGhost използва 256-битово криптиране и се предлага с набор от функции за защита. Те включват блокиране на реклами и анти-злонамерен софтуер, превключвател за убийство и принудителни HTTPS. Вие също сте защитени от IPv6, пренасочване на пристанища и DNS течове, така че дейностите ви да бъдат поверителни по всяко време. CyberGhost не води никакви дневници на вашите дейности.

Тази услуга предлага приложения за Windows, MacOS, iOS и Android. Може да се инсталира ръчно на устройства с Linux и избрани мрежови рутери.

Професионалисти:

 • Работи над 76 сървъра в Австралия, чудесен за достъп до местно съдържание, докато сте в чужбина
 • Приложенията са лесни за инсталиране и използване - добра опция за начинаещи
 • Отчете много високо при нашите тестове за скорост
 • Свържете до седем устройства едновременно

Недостатъци:

 • Не деблокира всички основни сайтове за стрийминг

ИЗБОР НА НАЧАЛНИЦИТЕ: CyberGhost има проста настройка. Избор на бюджет. Добър за поверителност. Поток 7plus в HD видео надеждно. Може да се бори с деблокиране на някои популярни сайтове за стрийминг. 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни отзив за CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

4. IPVanish

IPVanishДеблокира 7plusTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

IPVanish се превърна в популярен избор за стрийминг благодарение на бързите си скорости и силната мултиплатформена поддръжка. С 61 австралийски сървъра за избор, няма да имате проблеми с достъпа до 7plus. Въпреки че IPVanish не може да деблокира Netflix, неговите американски сървъри ви позволяват да стриймвате от платформи като HBO и Comedy Central. С пет разрешени връзки наведнъж можете да предавате поточно и да сърфирате безопасно, независимо къде се намирате.

Въпреки леките си клиенти, IPVanish предлага добра гама от функции за сигурност. Има 256-битово криптиране, опцията да блокирайте локалния трафик, запушването на трафик на OpenVPN, редовни промени на IP адресите и превключвателя за убийство. Освен това IPVanish има политика без регистрация, така че можете да бъдете сигурни, че дейностите ви ще останат частни.

Този доставчик има приложения за Windows, Android, MacOS, iOS и Amazon Fire Stick. Linux платформите и поддържаните безжични рутери изискват ръчна конфигурация.

Професионалисти:

 • 1300+ сървъра могат да деблокират най-популярното поточно съдържание
 • Скоростите са чудесни за HD стрийминг на повечето сървъри
 • Разрешаване на 10 едновременни връзки на акаунт

Недостатъци:

 • Потърсете другаде, ако трябва да използвате приложения в Китай

ГОЛЯМА СЕРВЕРНА МРЕЖА: IPVanish работи с до 10 свързани устройства. Бързи връзки, леки лесни за използване приложения, добра поддръжка на много платформи. Надежден със 7plus, но не може да деблокира толкова много други стрийминг услуги, колкото някои от неговите конкуренти. 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на IPVanish.

IPVanish Купон СПЕСТЕТЕ 60% от годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтът се прилага автоматично

5. ЧастенVPN

PrivateVPNДеблокира 7plusTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

Макар че PrivateVPN има само един австралийски сървър, той може да се похвали с над средните скорости и отлични възможности за деблокиране. В резултат на това той е силен избор за хората, които обичат да предават съдържание от услуги като Netflix, Amazon Prime Video или Hulu. Тъй като са разрешени шест едновременни връзки, можете да защитите всички устройства на вашето домакинство с един акаунт.

PrivateVPN защитава от течове на DNS и IPv6 и използва 256-битово криптиране, комбинирано с ключ за убийство, за да запази трафика си сигурен. 24/7 поддръжка на клиенти е достъпна чрез чат на живо и ако имате проблеми, персоналът може дистанционно да инсталира или конфигурира софтуера за вас.

PrivateVPN има специални приложения за Windows, Android, MacOS и iOS устройства. За Linux и поддържаните рутери е необходима ръчна инсталация.

Професионалисти:

 • По-бързо от много други доставчици
 • Печелене на репутация за деблокиране на популярни поточни сайтове
 • Използвайте до шест устройства едновременно

Недостатъци:

 • Малък брой сървъри за избор
 • Поддръжният персонал работи само през европейското работно време

ВЕЛИКА СКОРОСТ: PrivateVPN е добър семеен избор. Деблокира 7plus и като цяло е добър за сърфиране и торент. Позволява до 6 устройства. Може да се направи с повече сървъри и липсва 24/7 поддръжка. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни ревю за PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка - спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

Мога ли да използвам безплатен VPN за гледане на 7plus?

На повърхността безплатните VPN мрежи могат да бъдат много примамливи. Съветваме обаче да не ги използвате по няколко причини. Платформите за стрийминг се опитват да попречат на VPN потребителите да имат достъп до съдържанието си за известно време, така че по всяка вероятност безплатен VPN просто няма да работи. Трябва също да помислите, че безплатните услуги имат повече потребители и обикновено, по-малко сървъри, за да разпространяват натоварването. Това води до ниска скорост, заекващо видео и като цяло лошо изживяване.

Не забравяйте, че безплатните VPN мрежи са фирми и съществуват, за да спечелят печалба. Тъй като не таксуват потребителите директно, те трябваше да намерят други начини за генериране на доход. Техните методи могат да включват вмъкване на реклами в посещаваните от вас сайтове, продажба на записи на вашите дейности на трети страни или използване на проследяващи бисквитки за изграждане на профил на активност, след като прекъснете връзката..

Това не е само предположение: напоследък наблюдавахме случаи, в които безплатни VPN услуги активно заблуждават потребителите си за регистрационните файлове, които съхраняват, инсталират зловреден софтуер и дори продават честотната лента на своите потребители, за да се използват в ботнет. За да запазите себе си и личната си информация, препоръчваме да използвате добре утвърдена, реномирана VPN услуга с проследяване на защитата на поверителността на клиентите.

Защо моята VPN не работи със 7plus?

7plus vpn грешка

Ако сте свързани с един от австралийските сървъри на вашия VPN и все още не можете да гледате 7plus, има няколко възможни причини. Важно е да знаете, че стрийминг услугите засилиха усилията си за блокиране на VPN потребители през последните години, и в резултат на това може да намерите някои платформи от време на време недостъпни.

Доставчиците на VPN постоянно се опитват да останат една крачка напред. Тъй като блокирането на VPN обикновено се извършва чрез черни списъци на IP адреси, често може да бъде заобиколено чрез свързване към друг сървър или получаване на нов IP адрес.

Ако все още не можете да гледате 7plus, опитайте да се свържете с екипа за поддръжка на VPN. Понякога само конкретни сървъри могат да заобиколят географското ограничение на услугата, и персоналът ще се радва да ви каже кои да използвате.

Какво мога да гледам на 7plus?

7plus може да не е добре познат извън Австралия, но има голям избор от разпознаваемо съдържание в офертата. По-долу сме изброили някои от най-популярните предавания на The Seven Network:

 1. Анатомията на Грей
 2. Как се запознах с майка ви
 3. Кухнята на ада
 4. Добрият доктор
 5. Ветровете
 6. Дом и гост
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 7 =

Adblock
detector