5 най-добри VPN за 9Now, за да можете да гледате в чужбина (извън Австралия)

Най-добрите VPN за 9Now

Подобно на повечето основни стрийминг услуги, 9Now използва геоблокиране, за да не позволява на потребителите извън неговата зона на излъчване да наблюдават каквото и да било. Опитът за достъп до сайта от чужбина води до грешка с думите „Съжаляваме, 9Now е наличен само в Австралия.“

Ако обаче искате да гледате 9Now overseas от страни като САЩ, Великобритания, Канада, Франция, Испания или Германия, има решение. В допълнение към криптиране на вашия трафик и спиране на онлайн дейностите ви да бъдат наблюдавани, VPN мрежите ви позволяват да излъжете своето местоположение. Това ви позволява да използвате гео ограничени услуги, сякаш действително сте на необходимото място.

Ако нямате време да прочетете цялата статия, можете да пропуснете напред, като проверите нашия списък с най-добрите VPN за гледане на 9Now:

 1. ExpressVPN Нашият най-добър избор за 9Now! Свръхбързите сървъри лесно отблокират растения с австралийско съдържание. Страхотно за стрийминг в HD, частни и сигурни. Включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 2. CyberGhost Избор на бюджет, предпочитан от начинаещите заради лесните им за използване приложения, които са лесни за инсталиране и настройка. Тестването разкри впечатляващи скорости на потока.
 3. NordVPN Доставчикът на евтини ветерани с десетки сървъри в Австралия няма проблеми с деблокирането на 9Now при добри скорости.
 4. IPVanish Ако използвате Android устройство с дистанционно управление като Kodi, ще харесате техния потребителски интерфейс. HD стрийминг на повечето сървъри.
 5. PrivateVPN Новопоявила се и актуална мрежа с впечатляващ списък от стрийминг услуги, които може да деблокира.

Всеки VPN е различен, така че изборът на правилния е жизненоважен. Характеристиките, които се различават от една VPN до следващата, включват скорост, номера на сървъра, сигурност и поддръжка на клиенти. Когато решавахме кои са най-добрите VPN за 9Now, потърсихме услуги, които отговарят на критериите по-долу:

 • Може да деблокира 9Now и подобни геоблокирани австралийски услуги.
 • Има широка сървърна мрежа, в идеалния случай с няколко австралийски сървъра, от които да избирате.
 • Достатъчно бърз е за поточно предаване на живо, HD видео без прекъсвания.
 • Използва мощно криптиране и предлага различни допълнителни функции за защита.
 • Не регистрира информация, която може да се идентифицира лично, или още по-добре, изобщо не съхранява никакви регистрационни файлове.

Как да деблокирате 9Now от чужбина с VPN

Никога не сте използвали VPN преди? Няма проблем: деблокирането на геоблокирани платформи като 9Now от чужбина е бързо и просто.

 1. Започнете с избора на VPN, подходящ за стрийминг (препоръчваме ExpressVPN).
 2. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN. Ще изберете няколко различни версии, така че не забравяйте да получите подходящата за вашето устройство.
 3. Свържете се с един от австралийските сървъри на вашата VPN.
 4. Опитайте да заредите уеб сайта 9Now. Той трябва да се зареди по предназначение, но ако не, изчистете кеш паметта и бисквитките на вашия браузър, тъй като 9Now съхранява данни за местоположение от предишни опити за достъп до сайта.

Ако се опитвате да гледате предаване на живо, горещо препоръчваме да преминете през стъпките по-горе, преди да излезе действително. По този начин, ако вашата VPN не работи по предназначение, все още може да имате време да се свържете с поддръжката на клиенти и няма да трябва да пропуснете нищо.

ВЗЕМЕТЕ БЕЗПЛАТЕН VPN: Ако търсите краткосрочно VPN покритие, например, ако пътувате в чужбина на почивка, няма нужда да плащате. Вместо това можете да се възползвате от безплатния 30-дневен гаранционен срок за връщане на парите на ExpressVPN. Въпреки че ще трябва да платите предварително, можете да се откажете по всяко време, за да получите пълно възстановяване, без зададени въпроси.

Най-добрите VPN за 9Now

Погледнете по-долу, за да намерите нашия списък с най-добрите VPN за поточно предаване 9Now в чужбина:

1. ExpressVPN

ExpressVPNЯн 2020, деблокиране 9, сега тестван януари 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN има повече от 3000 сървъра по целия свят (включително множество в четири различни австралийски града) и е достатъчно бърз, за ​​да предава 9Now на живо без забележимо буфериране. Освен това е един от най-добрите VPN за достъп до геоблокирано съдържание и може да деблокира услуги от Netflix, Amazon Prime Video и BBC iPlayer от чужбина.

Тази услуга защитава вашия трафик с помощта на 256-битово криптиране, превключвател за убийство (само за десктоп) и перфектна секретност напред, както и защита от течове на DNS и IPv6. Екипът му за поддръжка на клиенти може да бъде получен чрез чат на живо 24/7 в случай на проблеми. ExpressVPN не регистрира данни за сесия или активност и ви позволява да плащате в Bitcoin, което означава, че ще бъдете почти напълно анонимни онлайн.

Тази VPN има приложения за Linux, Windows, MacOS, Android и iOS. Налага се ръчно да се инсталира на безжични рутери, но тъй като ExpressVPN осигурява персонализиран фърмуер, това е бърз и безболезнен процес.

Професионалисти:

 • Изключителен за австралийска употреба и достъп до австралийско съдържание, докато сте в чужбина
 • Бързи и надеждни скорости - стрийминг на HD съдържание или изтегляне / качване на големи файлове
 • Функции за защита и поверителност от най-висок клас
 • Приложения за Windows, MacOS, Android, iOS и Linux
 • Фантастична денонощна поддръжка на клиенти

Недостатъци:

 • Малко по-скъпи от другите услуги

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА БЕЗОПАСНОСТ 9Now: ExpressVPN е най-добрият ни избор. Той дава приоритет на поверителността ви, предлага бързи и сигурни връзки и може да се похвали с отлична деблокираща способност. Най-доброто от всичко е, че предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че можете да го изпробвате напълно безрисково.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. CyberGhost

CyberghostДеблокира 9NowTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

Услугата на CyberGhost е проектирана да бъде възможно най-лесна за използване. Тя ви позволява да изберете директно един от 5 700+ сървъра (включително 104 в Австралия) или да бъдете назначен въз основа на това дали искате да стриймвате, споделяте файлове или просто да използвате интернет, без да бъдете проследявани. Нещо повече, CyberGhost включва деблокиране с едно щракване за множество популярни стрийминг платформи, включително Amazon Prime Video и Sky Go. Въпреки че 9Now не се споменава конкретно, можем да потвърдим, че тази услуга понастоящем ви позволява да получите достъп до този канал без проблеми.

CyberGhost използва 256-битово криптиране и IPv6 и DNS защита срещу течове, за да запази личните ви дейности в интернет. Има превключвател за постоянно включване, който незабавно спира всички прехвърляне на данни, ако загубите връзка с VPN. Тази VPN не записва данни за вашата сесия или активност и приема биткойн плащания, за да можете да разглеждате възможно най-безопасно и анонимно. Ако се сблъскате с проблеми, можете да получите подкрепа 24/7 през чата на живо.

CyberGhost предлага удобни за начинаещи приложения за Windows, Android, MacOS, Linux и iOS. За поддържаните интернет рутери обаче е необходима ръчна конфигурация.

Професионалисти:

 • Десетки бързи австрийски сървъри
 • Приложенията са лесни за инсталиране и използване - добра опция за начинаещи
 • Тестването разкри впечатляващи скорости за стрийминг
 • Всички функции за защита са активирани по подразбиране

Недостатъци:

 • Не работи в Китай или ОАЕ

НАЙ-ДОБРИЯ БЮДЖЕТ ИЗБОР: CyberGhost е чудесен за начинаещи. Лесен за използване. Голямото представяне на сървъри в Австралия ги прави идеални за 9Now. Понякога може да се бори с някои други популярни сайтове за стрийминг. Не съхранява логове и потоци HD видео надеждно. 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

3. NordVPN

NordVPNДеблокира 9NowTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN има една от най-големите мрежи на разположение, с повече от 5 700 сървъра в 60 държави и 242 сървъра само в Австралия. Той осигурява висока скорост, позволява до шест едновременни връзки и дори предлага сървъри, оптимизирани за P2P споделяне на файлове и DDoS защита. Той може да деблокира големи поточни платформи като Netflix, Hulu и, разбира се, 9Now без никакви проблеми.

NordVPN позволява на потребителите да създават изключително модерни настройки за сигурност. 256-битовото криптиране е активирано по подразбиране, но има и специфичен за приложение превключвател, автоматично блокиране на реклами, скенер за злонамерен софтуер и защита срещу течове на IPv6, DNS, WebRTC и пренасочване на порт. Потребителите, които са съобразени с поверителността, могат дори да използват двойни VPN, да осъществяват достъп до Tor с VPN и да се регистрират анонимно с Bitcoin и имейл адрес за изхвърляне. NordVPN не регистрира никаква лична информация.

Този доставчик предлага приложения за Windows, Linux, MacOS, iOS и Android устройства. За мрежовите рутери е необходима ръчна инсталация.

Професионалисти:

 • Австралийските сървъри дават достъп до съдържанието на Aussie в чужбина
 • Достатъчно бързи сървъри от HD поточно предаване
 • Висококачествена поверителност и сигурност, вградени в приложенията
 • Чатът на живо може да ви помогне с ръчни конфигурации

Недостатъци:

 • Приложението за настолни компютри изглежда страхотно и включва множество полезни функции, но е изключително тромаво и има тенденция да се заключва - има нужда от надграждане

СТОЙНОСТ И ИЗПЪЛНЕНИЕ: NordVPN е добър избор на стойност. Страхотна опция, която може да деблокира 9Now. Свързва до 6 устройства едновременно. Добър за поверителност и сигурност. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

4. IPVanish

IPVanishДеблокира 9NowTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

IPVanish е идеален за хора, които обичат да предават през всичките си устройства. Като начало, той има повече от 1300 сървъри, обхващащи 75 локации по света, със 67 в Австралия и е достатъчно бърз, за ​​да предава HD съдържание без забележимо буфериране. Освен това IPVanish се отличава с отлична мултиплатформена поддръжка и ви позволява да свържете до десет устройства наведнъж, което означава, че можете да защитите всичките си устройства от един акаунт.

IPVanish не регистрира информация, която би могла да ви помогне да проследите вашите дейности обратно към вас. Той използва 256-битово криптиране и превключвател за убиване, за да осигури вашия трафик, както и защита от течове на DNS и IPv6, за да гарантирате, че случайно не разкриете никаква лична информация. Освен това, тази VPN ви позволява да обсеете трафика на OpenVPN, да променяте своя IP адрес редовно и да блокирате целия локален трафик. Ако имате някакви проблеми, можете да се свържете с поддръжката 24/7 чрез чат на живо.

Този VPN се предлага с приложения за Windows, MacOS, iOS, Android и Amazon Fire. Работи със Linux системи и безжични рутери, но трябва да се инсталира ръчно.

Професионалисти:

 • Има над 60 сървъра, работещи в Мелбърн и Сидни
 • Впечатляващи 4K скорости на поточно предаване, постигнати по време на тестване
 • Позволява ви да свържете 10 устройства наведнъж
 • Силни за поверителност и сигурност

Недостатъци:

 • Поддръжката на клиентите е малко бавна

ЗАЩИТАЙТЕ ВСИЧКО УСТРОЙСТВО: IPVanish може да се похвали с висока скорост, силна сигурност, политика без регистрация и по-висок лимит на връзката на устройството от повечето. Всичките му планове включват 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на IPVanish.

IPVanish Купон СПЕСТЕТЕ 60% от годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтът се прилага автоматично

5. ЧастенVPN

PrivateVPNДеблокира 9NowTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN има по-малка мрежа от някои от своите конкуренти (около 80 глобални сървъра, като само един е в Австралия), но е способен на по-високи скорости. Това го прави идеален за хора, които искат да предават гео блокирано съдържание в Netflix, PlayStation Vue или Hulu, но също така гарантира, че можете да гледате 9Now на живо в най-високото възможно качество, без никакво заекване или паузи.

Тази услуга защитава от течове на DNS, IPv6 и WebRTC, като същевременно запазва вашите дейности като частни, използвайки 256-битово криптиране и превключвател за убиване. Тя ви позволява да плащате в биткойн и не регистрира никаква информация, която може да се идентифицира лично, така че можете да се регистрирате с изхвърлящ имейл адрес и да сърфирате в интернет с почти пълна анонимност. 24/7 чат на живо е на разположение, ако се нуждаете от помощ и персоналът дори е в състояние да се свърже дистанционно с вашия компютър, за да инсталира или конфигурира софтуера за вас.

Професионалисти:

 • Австралийските сървъри са бързи и отблокират съдържанието на повечето гео ограничени
 • Неограничената честотна лента, високите скорости и надбавката за P2P също означават, че е подходящ за торент
 • Използвайте до шест устройства едновременно

Недостатъци:

 • Малък брой сървъри за избор
 • Поддръжният персонал е добър, но работи само през европейското работно време

ВЕЛИКА СКОРОСТ: PrivateVPN е добър семеен избор. Деблокира 9Now. Подходящ за сърфиране и порой. Може да има повече сървъри и да няма 24/7 чат поддръжка. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка - спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

Мога ли да гледам 9Now с безплатен VPN?

На пръв поглед безплатните VPN мрежи могат да бъдат привлекателна перспектива, но ние съветваме да ги използвате по няколко причини. Първо, с повече потребители, отколкото техните мрежи могат да поддържат, тези услуги могат да предлагат само изключително бавни скорости. Това ги прави лош избор за стрийминг, тъй като бавните скорости водят до дълги времена на буфериране и заекване на видео. Ако гледате видео на живо, това обикновено означава, че ще пропуснете части от шоуто си изцяло. Освен това 9Now има много строги мерки за блокиране на географски преглед и е много малко вероятно да имате достъп до него с безплатен VPN.

Безплатните VPN мрежи не са изчерпани от добротата на сърцата на собствениците им. Те са бизнеси и като такива трябва да правят пари по някакъв начин. Почти винаги ще откриете, че те вмъкват реклами, но това не е единственият начин да генерират приходи. Някои съхраняват бисквитки за проследяване на устройството на потребителя; те им позволяват да събират ценна информация за навиците на сърфиране на потребителите, която може да бъде продадена на най-високата оферта по-късно, обикновено без знанието на потребителя.

Тези услуги идват със значителни рискове за сигурността. Изследванията показват, че в Google Play Store има десетки безплатни VPN приложения, носещи злонамерен софтуер. Освен това много от безплатните VPN мрежи, които не се опитват да заразят вашето устройство, позволяват на потребителите да разглеждат без криптиране и са уязвими от течове на DNS и IPv6. Добре познатите услуги също не гарантират вашата безопасност, както установихме през 2015 г., когато се установи, че Hola улеснява ботнет с празен обхват на своите клиенти. Най-добрият начин да бъдете в безопасност е вместо това да използвате VPN с клиентска политика за поверителност.

Свързани: Как да получите австралийски IP адрес

Мога ли да се регистрирам за 9Now от чужбина?

9Сега изисква да създадете акаунт, преди да можете да гледате каквото и да било, независимо дали е на живо или при поискване. Въпреки това няма такси за плащане и този процес отнема само минута; просто ще трябва да потвърдите своя имейл адрес.

Малко необичайно, целият сайт 9Now е геозаключен, а не само неговите видеоклипове. Това означава, че ако сте извън Австралия, дори няма да можете да се регистрирате, освен ако нямате VPN.

Какво мога да гледам в 9Now?

9Now предлага доста обширна библиотека със съдържание на живо и по заявка. По-долу сме изброили някои от най-популярните заглавия на тази услуга:

 • 2 Счупени момичета
 • граничен
 • Елън
 • ER
 • Love Island Australia
 • Стивън Вселена
 • Теория за Големия взрив
 • Гласът
 • Yokai Watch
 • Младият Шелдън

Вижте също:

 • Най-добрите VPN за Австралия
 • Как да получите австралийски IP адрес
 • Как да гледате австралийска телевизия в чужбина
 • Как да гледате Foxtel Go в чужбина с VPN
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 7 = 15

Adblock
detector