5 най-добри VPN за ABC Go и Freeform Go през 2020 г. (така че можете да гледате отвсякъде)

5 най-добри VPN за ABC Go и Freeform Go

Ако живеете в САЩ, може би сте свикнали да получавате достъп до ABC и Freeform през интернет. Така че за вас ще бъде шок, когато пътувате в чужбина и откриете двата им уебсайта, ABC.go.com и Freeform.go.com, няма да ви позволи да гледате видеоклипове. Не можете дори да стигнете до потока на канала на живо, когато сте извън страната. Можете да преодолеете блоковете в чужбина с помощта на VPN.

Не всички VPN работят с тези два канала. Всички медийни компании са задължени да блокират достъпа в чужбина и това включва блокиране на VPN. Някои обаче влагат повече усилия от други. ABC е един от най-трудните видео сайтове за влизане от чужбина.

Тъй като семейството на уебсайтове ABC представлява силно предизвикателство за VPN, някои компании концентрират всички свои възможности за избягване на откриване на няколко сървъра. Така че можете да влезете в VPN и да се свържете с най-близкия сървър в САЩ, само за да установите, че VPN не може да влезе в ABC или Freeform. Важно е да знаете кои сървъри могат да ви вкарат. Всички услуги в този списък са тествани и ще улеснят поточното предаване от Freeform и ABC. В някои случаи обаче трябва да изберете конкретни сървъри в САЩ.

Влизаме в доста подробности за всеки от VPN-ите, които са направили този списък, но ако имате нужда от кратко резюме, ето това нашето списък на най-добрите VPN за ABC Go и Freeform Go:

 1. ExpressVPN Нашият избор №1 за ABC Go и Freeform Go! Едни от най-добрите деблокиращи възможности в своя клас. Скоростни сървъри по целия свят със сигурни и лесни за използване приложения. Чудесен за стрийминг. 30-дневна гаранция за връщане на парите ви покрива.
 2. NordVPN Бюджетен доставчик, който не прави компромиси по отношение на скоростта и сигурността. Хиляди сървъри извършват кратка работа по деблокиране на популярни стрийминг сайтове.
 3. CyberGhost Доставчик на ниски цени, който е лесен за настройване и използване. Бяхме впечатлени от скоростите на потока им по време на тестване.
 4. PrivateVPN Добър предстоящ VPN, който работи добре с ABC Go, Freeform Go и много други популярни други поточни услуги.
 5. StrongVPN Лесни за използване приложения с добри възможности за деблокиране. В зависимост от вашата настройка може да се наложи да конфигурирате връзката си ръчно.

Най-добрите VPN за ABC Go и Freeform Go

За да изберете правилната услуга, която да използвате с ABC и Freeform, се нуждаете от VPN със следните атрибути:

 • Има добри скорости
 • Може да деблокира ABC и Freeform
 • Може да се използва от всеки, а не само от компютърни експерти
 • Има сървъри в САЩ

За щастие, почти всички VPN в света имат сървъри в САЩ, така че това изискване не е толкова трудно да се изпълни. Всъщност деблокирането на видеопотока е тестът, който по-голямата част от VPN на пазара не успяват да преминат.

1. ExpressVPN

ExpressVPNЯну 2020Разблокира ABC GO & Freeform GOTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN е чудесен за стрийминг на видео, тъй като ви дава много бързи скорости на трансфер. Услугата също е много добра за заобикаляне на регионални ограничения за голям брой услуги за стрийминг на видео, включително Netflix и Amazon Prime, което поставя тази VPN в топ дивизията. Не всички сървъри в САЩ могат да избегнат откриването в ABC и Freeform. Попитайте денонощната поддръжка на клиенти към кой сървър да се свържете.

ExpressVPN има сървъри в 94 страни, така че можете да имате достъп до регионално ограничени видео сайтове и в много други страни.

Можете да получите приложението ExpressVPN за Windows, Mac OS X, macOS, Android, iOS и Linux. Версията на Linux е полезен команден ред, така че не можете да я използвате чрез графичен интерфейс. Ако имате таблет Amazon Fire, Fire TV или Firestick, ExpressVPN е наличен в магазина за приложения на Amazon. Можете да инсталирате VPN на вашия рутер, за да покриете всички устройства в къщата си.

ExpressVPN прави собствен фърмуер за персонализиран рутер; можете да си купите предварително конфигуриран wifi рутер с инсталиран или да го инсталирате сами на съвместим модел рутер. Можете да изберете кои устройства, свързани към WiFi мрежата на рутера, да бъдат преминавани през VPN. Връзката от вашия домашен маршрутизатор използва само една от квотите ви за три едновременни връзки, въпреки че ще обхване всички устройства в дома ви.

Ако гледате ABC или Freeform през браузъра си, ExpressVPN прави разширение за браузър за браузъри Chrome, Safari и Firefox. Добавката е по-скоро алтернативен контролер за VPN приложението и не функционира самостоятелно. Трябва да имате отворена и работеща настолна версия на VPN, за да използвате разширението на браузъра.

Друг инструмент, който ExpressVPN предвижда да заобикаля регионалните ограничения, е неговата услуга MediaStreamer. Това е интелигентно DNS решение и трябва да въведете ExpressVPN DNS адреса в мрежовите си настройки, за да го използвате. Ако използвате устройство, което не е съвместимо с приложението ExpressVPN, като Xbox, можете да настроите MediaStreamer вместо това.

Службата за обслужване на ExpressVPN е много компетентна и можете да се свържете с тях по всяко време ден или нощ всеки ден от годината чрез услуга за чат на живо на уеб сайта.

Професионалисти:

 • Сървърите в 20 града в САЩ могат да отблокират гео ограничено съдържание от почти навсякъде
 • Скоростта на сървъра е чудесна за HD стрийминг и бързо изтегляне
 • Лесен за използване и настройване с приложения за множество платформи
 • Криптирането с най-добро качество в класа гарантира стабилна сигурност и поверителност
 • 24/7 чат на живо ви връща по всякакви технически проблеми

Недостатъци:

 • Разширената конфигурация за потребители на захранване е малко ограничена

Най-добрият VPN за ABC Go & Freeform Go: ExpressVPN е най-добрият ни избор. Води пътя за деблокиране на най-популярните американски поточни и спортни услуги. Изключителни скорости за гледане на HD без буфер и пълна сигурност и поверителност. Опитайте безрисково с 30-дневната гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. NordVPN

NordVPNДеблокира ABC GO & Freeform GOTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN няма проблеми с достъпа до видеоклипове на уебсайтовете ABC и Freeform. VPN също осигурява добри скорости, така че не трябва да изпитвате счупвания, паузи или заеквания по време на възпроизвеждане.

Компанията оперира общо 5133 сървъри в 60 страни по целия свят, така че разполага с голям капацитет. За ABC и Freeform изберете сървър в САЩ. Всеки от NordVPN сървърите в САЩ трябва да ви вкара в ABC и Freeform.

Страницата със списък със сървъри ви позволява да се свържете с конкретен сървър, а не с който и да е сървър в дадена държава. Сървърите не се идентифицират по местоположение на града, а само по номер. Списъкът със сървъри показва латентността на сървъра и каква част от капацитета на сървъра се използва в момента. Обикновено има смисъл да се свържете със сървъра, който е географски най-близък до вас. Ако обаче този сървър вече е много зает, ще е по-добре да използвате сървър, който е по-далеч, но по-малко зает.

NordVPN предоставя приложения за Windows, Mac OS X, macOS, iOS и Android устройства. Можете ръчно да конфигурирате VPN на Linux компютри и wifi рутери. Ако свържете вашия рутер към един от NordVPN сървърите в САЩ, всички устройства в дома ви изглежда ще се намират в Съединените щати. Тази връзка с рутер ще използва само една от шестте едновременни връзки, независимо колко устройства в дома ви използват тази единствена връзка.

Можете да инсталирате разширение за браузър NordVPN в браузърите Chrome и Firefox. Това работи много добре и ще ви подмине системата за откриване на прокси на ABC и Freeform. Когато използвате разширението на браузъра вместо приложението, само вашият браузър се покрива от VPN.

Уебсайтът NordVPN включва прозорец за чат на живо, където можете да задавате бързи въпроси от оперативното бюро за помощ. Екипът за поддръжка е много бърз и можете да получите отговор след няколко минути.

Професионалисти:

 • Над 1700 сървъри в САЩ могат да деблокират почти всичко
 • Доставчик на бюджет без компромиси по отношение на сигурността и поверителността
 • Приложения, достъпни за повечето основни мобилни и десктоп платформи
 • Добър за стрийминг, дори при HD скорости
 • Предлага 24/7 чат на живо

Недостатъци:

 • Може само да изберете местоположение, а не конкретен сървър

НАЙ-ДОБРИЯ БЮДЖЕТ VPN: NordVPN е добър избор на стойност. Добър всеобхватник, който работи добре с поточно съдържание в САЩ. Солидни функции за сигурност и поверителност. Побира до 6 устройства. Включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

3. CyberGhost

CyberghostДеблокира ABC GO & Freeform GOTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost влиза в ABC и Freeform без усилие. Услугата има VPN местоположения в 59 страни по света, включително много в Съединените щати. CyberGhost предлага големи скорости за поточно видео.

Приложението е достъпно за Windows, Mac OS X, macOS, Android и iOS. Можете ръчно да настроите VPN на компютри с Linux и на рутери. Както при другите VPN мрежи в този списък, връзка с рутер ще обхване всички устройства в дома ви, но използвайте само едно от вашите квоти за едновременно свързване. Можете да свържете до седем устройства едновременно.

Екранът за активност на приложението CyberGhost настройва настройките на услугата според това, което искате да направите онлайн. Една от тези опции е Unblock Streaming, която изброява няколко поточни канала за деблокиране, но ABC и Freeform не са в списъка. Така че вместо това трябва да изберете Анонимно сърфиране и да изберете да се свържете със сървър в Съединените щати.

Можете да се свържете с Help Desk чрез прозорец за чат на живо на уебсайта CyberGhost по време на европейското работно време. Можете също така да повишите билет за поддръжка в потребителската зона на уебсайта и да изпратите имейл на екипа за поддръжка.

Професионалисти:

 • Над 200 сървъра в САЩ заобикалят повечето гео ограничения.
 • Тестването разкри впечатляващи скорости за стрийминг
 • Добра сигурност и те не съхраняват регистрационни файлове на потребителите
 • Опция с ниска цена с приложения за начинаещи

Недостатъци:

 • Не деблокира всички локализирани библиотеки на Netflix в библиотеката на САЩ

ВЕЛИКА СТОЙНОСТ: CyberGhost е лесен за използване. Добре солиден изпълнител. Добър в деблокирането на ABC Go & Freeform Go, но може да се бори с някои други популярни сайтове за стрийминг. Предлага се с 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни отзив за CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

4. ЧастенVPN

PrivateVPNДеблокира ABC GO & Freeform GOTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN предлага големи скорости и може да отблокира ABC от чужбина. Правилният сървър за ABC не винаги е един и същ. Вижте обаче списъка със сървъри за такъв, който включва ABC в неговото име. Това обикновено е същия сървър, който ще ви вкара в други американски телевизионни услуги. Ако имате Членство в Хулу това е сървърът, който трябва да използвате, за да влезете в тази услуга. Ако не можете да забележите сървъра, който е оптимизиран за услуги за поточно видео, трябва да попитате Help Desk.

PrivateVPN има само 100 сървъра, което е много по-малко от останалите VPN в този списък. Компанията обаче разпространява сървърите си широко, предоставяйки си присъствие в 56 държави. Компанията предлага приложения за операционни системи Windows, macOS, Mac OS X, Android и iOS. Можете също да настроите VPN на Linux компютри и рутери.

Подобно на другите първокласни VPN услуги в този списък, PrivateVPN счита маршрутизаторната връзка като една от разрешените ви шест едновременни връзки, въпреки че всички устройства в къщата ви могат да се свържат към VPN сървър чрез него.

PrivateVPN осигурява най-добрата поддръжка на клиенти. Можете да се свържете с групата за техническа поддръжка чрез прозорец за чат на живо на уебсайта. Ако се почувствате претоварени от проблема си, техник за поддръжка може да поеме контрола над компютъра ви дистанционно, да намери проблема и да го отстрани с ваше разрешение. Екипът за поддръжка може също да се свърже по имейл или чрез уеб формуляр за билети за поддръжка в потребителската зона на уебсайта PrivateVPN.

Приложението за VPN работи много добре и ако изберете правилния сървър, вероятно няма да е необходимо дори да се свържете с екипа за поддръжка. А 30-дневна гаранция за възстановяване показва, че PrivateVPN е уверен в своята услуга и ще върне вашите пари, ако не бъде удовлетворен.

Професионалисти:

 • Сървърите в 9 американски града постигат добри скорости на потока
 • Печелят популярност заради нарастващия си списък със сайтове, които деблокират
 • Осигурява сигурна, криптирана връзка

Недостатъци:

 • Нуждае се от ръчно настройване за работа в Китай
 • Чатът на живо не е денонощен

ВЕЛИКА СКОРОСТ: PrivateVPN е добър семеен избор. Деблокира много популярни американски предавания и позволява до 6 устройства в един и същ акаунт. Малка мрежа от сървъри, но бързи връзки. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка - спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

5. СиленVPN

StrongVPNДеблокира ABC GO & Freeform GOTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.StrongVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

StrongVPN оперира със сървъри в 47 града в 24 държави с общо 683 сървъра. Тази VPN минава покрай системите за откриване на прокси ABC, предоставя достъп до ABC Go и Freeform Go от всяка точка на света.

StrongVPN предлага приложения за Windows, macOS, Mac OS X, Android и iOS. Можете също така да инсталирате VPN ръчно на компютри с Linux, рутери, Amazon устройства и приставки.

StrongVPN наскоро преработи своето приложение и сега е изключително лесен за използване. Той деблокира Netflix и Hulu и работи в Китай.

Клиентите могат да получат помощ на живо или да представят билет за поддръжка на уебсайта.

StrongVPN ви позволява да се свържете с услугата пет пъти наведнъж. Ако конфигурирате VPN на вашия рутер, връзката ще канализира цялата активност в интернет на всички устройства в дома ви и ще използва само една от отпуснатите ви връзки..

StrongVPN дава на всички свои клиенти 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Професионалисти:

 • Няма проблеми с деблокирането както на ABC Go, така и на Freeform Go от множество места за тестване
 • Добри приложения за всички основни платформи
 • Много опции за конфигурация ще зарадват захранващи потребители, торенти и тези, които се нуждаят от Tor

Недостатъци:

 • Малко налични сървърни места в сравнение с други доставчици по-високи в този списък
 • Някои потребители може да намерят минималистичен дизайн за ограничаващ
 • Открихме, че поддръжката на клиентите им донякъде липсва в техническата експертиза

ИСТИНСКИ И НАДЕЖНИ: StrongVPN е частна и защитена. Чудесен за потребители, които искат да деблокират поточно съдържание в САЩ. Бъдете готови за ръчна конфигурация на сървъра. 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на StrongVPN.

StrongVPN Купон Спестете допълнителни 20% върху всеки планGET DEALДисконт, приложен автоматично

Как да отблокирате ABC Go и Freeform Go от чужбина

ABC е един от основните наземни телевизионни канали и предлага едни от най-добрите програми в света. Достъпът до най-висококачественото забавление от ABC може да се получи безплатно чрез уебсайта на услугата. Семейният канал ABC промени името си на Freeform през 2016 г. Каналът цели в целеви възрастов диапазон от 14 до 34. ABC е собственост на Disney.

ABC Go е много по-лесен за достъп до тази Freeform Go. ABC включва Freeform в пакети за домашно забавление. Ако имате услугата у дома, можете да получите достъп до нея и по интернет. Трябва обаче да влезете с подробности от вашия доставчик на услуги за домашна телевизия, за да получите достъп до онлайн съдържание. Това означава, че хората, които живеят извън САЩ, не могат да получат безплатен достъп до Freeform.

Можете да се абонирате за видео услуги на трети страни, които включват Freeform. Тези услуги включват Sling TV и YouTube TV. Има обаче уловка. Когато настроите акаунт с една от тези услуги, те ще поискат услугите за локация на вашия браузър, а не вашият IP адрес, за да открият къде се намирате. Ако Youtube или Sling видят, че сте извън САЩ, няма да ви позволят да гледате Freeform. В тези случаи повечето VPN променят само вашия IP адрес, а не местоположението, отчетено от вашия браузър, така че само VPN няма да помогне. За щастие, разширението на браузъра ExpressVPN променя отчетеното местоположение на браузъра ви в произволна точка в близост до избрания ви VPN сървър, така че е идеално за тези услуги.

Така че, ако имате адрес в САЩ, можете да гледате Freeform в интернет, ако вече го имате в пакета си за домашна телевизия или ако се регистрирате за онлайн пакет, докато все още сте в САЩ. Когато пътувате в чужбина, просто се свържете към уебсайта на Freeform или онлайн телевизионния пакет чрез VPN сървър в САЩ. Ако нямате адрес в САЩ, единствената ви възможност да получите достъп до Freeform е, ако сте вие регистрирайте се в YouTube TV или Sling TV, докато посещавате САЩ.

ABC е много по-прям. Просто трябва да използвате VPN услуга, която може да заобиколи прокси системите за откриване на уебсайта. ABC е една от най-трудните видео услуги за влизане. Дори е по-трудно да се деблокира от Netflix, който обикновено се оценява като опорния камък на постиженията за VPN. Дори в случаите на най-добрите VPN, не всички техни сървъри в САЩ ще ви вкарат в ABC Go. Препоръчително е да попитате Help Desk на вашата VPN за препоръчаните сървъри за достъп до уебсайта на ABC.

ABC Go ограничения за достъп

VPN е тип „пълномощник.„По закон пълномощник е някой, който се застъпва за някой друг и подписва договор или присъства на среща от името на това друго лице. В мрежовите технологии концепцията е доста сходна. Интернет прокси приема заявките, които вашият компютър изпраща на уеб сървърите. След това той сам представя тези искания от името на вашия компютър.

Всеки компютър, свързан към интернет, трябва да има уникален адрес. Това се нарича IP адрес и вашият вероятно е предоставен от вашия доставчик на интернет услуги. IP адресите се определят според местоположението. Сървърът на ABC Go проверява IP адреса при заявка за видеоклип, за да разбере откъде е възникнала заявката. Ако това местоположение е извън САЩ, медийният сървър ще върне грешка вместо видеопотока

Ако се опитате да получите достъп до видеоклип на ABC.go.com от страни извън САЩ, ще бъдете представени със съобщението:

„Грешка - 405-18 Възникна грешка. Моля, опитайте отново по-късно или се свържете с нас за допълнителна помощ. "

ABC открива VNP

Всеки от най-добрите VPN за ABC Go, който препоръчваме по-горе, трябва да заобиколи този проблем. Ако се свържете със сървър в САЩ, клиентският софтуер за VPN на вашия компютър първо ще пренасочи целия ви входящ и изходящ интернет трафик към този сървър. Всички комуникации между VPN клиента и VPN сървъра са кодирани. Това създава тунел, който не позволява на никого да се промуши върху вашата интернет активност. Дори информацията за заглавката на вашия трафик е кодирана, така че никой не може да види с кои уебсайтове и услуги общувате.

Видовете организации, които редовно наблюдават вашия интернет трафик, са вашият доставчик на интернет услуги и правителството на държавата, в която се намирате. Интернет доставчикът може да регистрира адресите на всички уебсайтове, които посещавате. Той може също да блокира достъпа до определени сайтове и да забави връзката ви за конкретни дейности, ако реши. Известно е, че редица интернет доставчици забавят трафика на поточно видео, за да спестят разходи. VPN тунелът блокира всички анализи на вашия трафик. Ако вашият интернет доставчик не може да забележи уебсайтовете, които посещавате, той не може да блокира достъпа, нито да забави връзката ви, нито да регистрира вашите дейности.

Така че VPN имат две предимства, когато искате да получите достъп до ABC Go. Те заблуждават медийния сървър на уебсайта да открие вашето местоположение като Съединените щати. VPN също така ще ви предпази от правителствени и ISP опити да контролират или наблюдават достъпа ви до сайтове като ABC Go. В някои страни по света правителството не иска хората му да имат достъп до задгранични сайтове за забавления и новини. А VPN може да заобиколи онлайн цензурата.

ABC Go прокси системи за откриване

VPN скрининговите системи са известни като „прокси системи за откриване.”ABC Go има много компетентен прокси детектор и той може да забележи повечето VPN мрежи на пазара. Ако вашият VPN не може да заблуди уебсайта на ABC, когато се опитвате да гледате видео, вместо това ще видите това съобщение:

„Грешка - 403-1: 1028 Изглежда има проблем с настройките на мрежовото ви местоположение. Моля, свържете се с вашия доставчик на интернет услуги за съдействие. "

Ето екранна снимка на това съобщение, което се появи, докато се опитвате да гледате епизод на Модерно семейство.

ABC открива VNP

Ще получите това съобщение и при опит да гледате Ергенчето, Многопрофилна болница, Вземи две, или всяко друго популярно шоу ABC без VPN.

ABC използва същата технология на своя сайт Freeform, така че дори и след като прескачате обръчи, за да докажете, че имате валиден абонамент за канала у дома, все още ще бъдете блокирани да гледате, ако сте извън САЩ. Така няма да можете да гледате Мелиса и Джоуи, Бебе татко, или Млади и гладни на канала.

Това показва, че не можете просто да изберете нито един VPN; можете наистина да разчитате само на най-добрите VPN за разблокиране на ABC Go и Freeform Go.

VPN за ABC Go и Freeform Go

Ние съставихме този списък на VPN за ABC Go и Freeform Go, защото е трудно да се знае кои VPN отблокират кои видео услуги преди да се регистрирате. Ако откриете, че вашата VPN не може да деблокира Freeform или ABC, след като я заплатите, тогава ще пропилете парите си.

Всеки от тези VPN предлага гаранции за връщане на пари. Това означава, че не сте в капан в услугата. Можете да отмените и да получите обратно всичките си пари.

Тествахме VPN-ите в този списък и всички заобикаляме системата за откриване на прокси ABC. Това ни даде възможност да гледаме програми на ABC извън САЩ. Ще спестите много време и проблеми, като ограничите вашето VPN търсене до услугите, препоръчани в това ръководство.

Тези VPN ще ви вкарат в много видео сайтове, не само ABC и Freeform. Както можете да видите от описанието как работят VPN, тези услуги не са само за заобикаляне на регионалните ограничения за уебсайтове. Те също така защитават вашата поверителност и повишават вашата сигурност. Тъй като правителствата и корпорациите по света налагат все повече и повече ограничения за достъпа до интернет, все по-трудно ще стигнете до уебсайтовете и услугите, които искате да използвате. Ако пътувате в чужбина, ще се сблъскате с още повече пречки пред свободата в интернет. Скоро ще откриете, че вашият VPN си струва всяка стотинка.

Използвате ли VPN, за да влезете в ABC и Freeform от чужбина? Кой е любимият ви VPN? Имали ли сте проблеми с някой от VPN-ите в нашия списък? Оставете ни съобщение в секцията за коментари по-долу и ни кажете за вашите VPN преживявания.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

70 − 65 =

Adblock
detector