5 най-добри VPN за AMC, за да можете да гледате в чужбина (извън САЩ)

Ще ви покажем и как можете да получите достъп до AMC от всяка точка на света с VPN и най-добрите от тях. Ще ви покажем и как можете да канализирате телевизионната станция през полето си Roku извън САЩ.

Най-добрите VPN за AMC: Как да деблокирате AMC от чужбина

AMC е домът на Хората, Живите мъртви, проповедник, и Dietland. Развлеченията, предлагани в AMC, са с най-високо качество и каналът се предлага като част от кабел за домашен телевизор или пакет с чинии. Каналът се предлага с телевизионни пакети, продавани от AT&T U-стих, кормчия,  DirecTV, Мрежи за съдове, оптимален, спектър, fios от Verizon, и Xfinity.

Ако получите AMC у дома, можете да го гледате и онлайн. Можете обаче да го гледате само в рамките на САЩ и Канада. Ако се класирате за онлайн услугата благодарение на абонамента си за домашен кабел, но след това отидете извън родината си на почивка или на работа, няма да можете да предавате AMC от чужбина.

Има начин да заобиколите този проблем. Просто трябва да инсталирате VPN по този начин ще изглежда, че се намирате в Съединените щати или Канада, като ви предоставя IP адрес на САЩ или Канада. По този метод можете да гледате AMC онлайн от Австралия, Великобритания, Франция или от другаде по света.

Ще разгледаме по-отблизо всеки от VPN-ите, които го превърнаха в нашия топ 5 списък, но ако не сте имали време да прочетете цялата статия, ето нашите най-добри снимки:

 1. ExpressVPN Нашият избор №1 за AMC. Супер бързи сървъри, чудесни за стрийминг. Деблокира AMC отвсякъде, на повечето други популярни стрийминг платформи. Лесни за използване приложения. 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 2. NordVPN Бюджетен доставчик, който не пести от качеството. Голяма мрежа от сървъри, включително сървъри в САЩ и Канада. Добри скорости за стрийминг и изтегляне.
 3. CyberGhost Впечатляващи скорости за доставчик в края на бюджета на пазара. Лесното настройване и започване на работа го прави безопасен залог за начинаещи.
 4. IPVanish Универсален доставчик, който може да бъде настроен на почти всяка платформа. Надеждни сървъри, които осигуряват прилична скорост на потока.
 5. PrivateVPN Най-новият доставчик в този списък с непрекъснато нарастваща мрежа от бързи сървъри. Деблокира AMC и цяла гама поточно съдържание.

Най-добрите VPN за гледане на AMC в чужбина

Когато търсите в мрежата за VPN услуги, VPN срещите, които срещате, могат да бъдат жизнеспособни или купчина боклук. Тъй като трябва да плащате предварително за VPN абонаменти, изпробването на всеки VPN за AMC може да струва скъпо и отнема много време. Направихме тежкия лифт за вас, за да намерим най-добрите VPN за AMC.

Трябва да сте сигурни, че вашата VPN услуга има следните възможности:

 • Висока скорост за поточно видео (така че не се буферира)
 • Надеждна, постоянна услуга
 • Сървъри в САЩ или Канада
 • Приложения, които са лесни за инсталиране и използване

Всяка посочена по-долу VPN на AMC може да деблокира потоци както в уебсайта на AMC, така и в приложенията му за мобилни устройства и устройства за настройване.

1. ExpressVPN

ExpressVPNЯн 2020Отблокира AMC тестван януари 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN няма проблеми с заобикалянето на регионалните ограничения на уебсайтовете на медиите и има отлична скорост за поточно видео. Услугата ExpressVPN включва достъп до над 3000 сървъра в 94 държави. ExpressVPN има сървъри, които обслужват зрителите на AMC както в САЩ, така и в Канада.

Приложението ExpressVPN се самоинсталира и изтегля от уебсайта на компанията. Можете да получите приложения за Windows, Mac OS X, MacOS, IOS, андроид, и Linux. Приложението ExpressVPN също е достъпно за Таблетки Amazon Fire, Amazon Fire TV, и Амазон Fire Fire. Можете също така да конфигурирате ръчно VPN къпина телефони.

ExpressVPN прави приложение за избор на wifi рутери, което маршрутизира интернет трафика от всички свързани устройства през VPN. Приложението на рутера е много по-лесно за използване от всяка алтернатива с отворен код и е идеално за устройства, които не поддържат VPN приложения като Roku и умни телевизори. Можете да го инсталирате сами, ако имате съвместим рутер, или да закупите рутер с предварително инсталиран VPN директно от ExpressVPN.

Разширение за браузър, което контролира VPN приложението, е достъпно за Chrome, Firefox, и браузъри Safari. ExpressVPN също изпълнява DNS прокси услуга, наречена MediaStreamer което избягва регионалните ограничения за сайтове за стрийминг на видео, но не включва криптирането и защитата на поверителността на пълна VPN. MediaStreamer е идеален за стрийминг устройства като Xbox и Apple TV, които не поддържат пълни VPN приложения, но ви позволяват да променяте настройките за DNS по подразбиране.

ExpressVPN позволява на всеки клиент да свържете се към услугата три пъти наведнъж. Връзката от рутер се счита за едно от разпределението на три устройства, въпреки че обхваща всички устройства в дома ви.

Екипът за поддръжка може да се свърже денонощно чрез съоръжение за чат на живо на уебсайта ExpressVPN. Можете също така да повишите билет за поддръжка чрез уеб формуляр, достъпен в областта на потребителя.

Професионалисти:

 • Супер бързи сървъри, изпъстрени по целия свят и оптимизирани за HD стрийминг без буфериране
 • Оперира сървъри в десетки градове в САЩ и Канада, може лесно да отблокира повечето стрийминг сайтове от чужбина
 • Висококачествено криптиране, сигурност и поверителност навсякъде
 • Лесен за използване и настройване с приложения за множество платформи
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите
 • 24/7 поддръжка за чат на живо

Недостатъци:

 • Не е евтино, използвайте талон за отстъпки

НАЙ-ДОБРИЯ VPN за гледане на AMC в чужбина: ExpressVPN е нашият топ избор. Бързо да се превърне в любим за AMC потребителите с огромната си мрежа от сървъри, която е добре настроена за високоскоростни връзки. Удобни за потребителя приложения за всички операционни системи. Работи добре с всички основни стрийминг услуги, включително Netflix, Amazon Prime, BBC iPlayer и SkyGo. Трудно да се победи поверителността и сигурността. Има 30-дневна гаранция за връщане на парите без каузи, така че можете да опитате безрисково.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. NordVPN

NordVPNДеблокира AMCTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN прави страхотно приложение, което показва картата на света с маркер във всяка страна, където компанията има сървъри. Всичко, което правите, е да кликнете върху маркер, за да се свържете с това място. Сървърната мрежа NordVPN се състои от 5,133 сървъра в 60 страни включително Канада и САЩ. Екран за избор на алтернативен сървър показва всички сървъри в списък. Всеки запис на сървъра се показва латентността и зареждане на сървъра за да ви помогне да изберете сървър, към който да се свържете.

Приложението работи Windows, Mac OS X, MacOS, андроид, и IOS устройства. Можете също да настроите VPN на Linux компютри и рутери. Разширението на браузъра NordVPN за Chrome и Firefox е достатъчно, за да заобиколите регионалните ограничения на уебсайта на AMC.

Ти получаваш надбавка от шест едновременни връзки с NordVPN. Както при другите VPN мрежи в този списък, рутерната връзка използва само една от вашата квота за връзка, докато покрива всички устройства в дома ви.

Уебсайтът на NordVPN има съоръжение за чат където можете да получите помощ при основна настройка и отстраняване на проблеми. По-трудните проблеми се решават от техниците формуляр за подаване на билет на уебсайта или чрез електронна поща.

Услугата NordVPN предлага бързи скорости за поточно видео и е добра за заобикаляне на регионалните ограничения на видео уебсайтове като Netflix и Hulu.

Професионалисти:

 • Работи с много оптимизирани за HD поточни сървъри по целия свят
 • Над 2000 сървъра в САЩ & Канада може да деблокира почти всичко
 • Превъзходна защита и поверителност
 • Политика без регистрация
 • Предлага 24/7 чат на живо

Недостатъци:

 • Може да изберете местоположението на сървърите в града, но не и конкретни сървъри

НАЙ-ДОБРИЯ БЮДЖЕТ VPN: NordVPN е добър избор на стойност. Добър всеобхват, който работи добре с AMC в чужбина. Силни функции за защита и позволява да се използват до 6 устройства едновременно от един акаунт. Включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

3. CyberGhost

CyberghostДеблокира AMCTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

Приложението за CyberGhost ще деблокира AMC от чужбина. Позволено ти е седем едновременни връзки. Както и при другите VPN в този списък, можете ръчно го настройте на рутер за да покриете всички устройства в дома си, докато използвате само една от седемте си връзки. Можете да инсталирате приложението CyberGhost на Windows, Mac OS X, MacOS, андроид, и IOS устройства. Трябва да инсталирате VPN Linux компютри ръчно.

Сървърната мрежа на CyberGhost се простира до 59 държави, включително САЩ и Канада. Това е едно от най-бързите VPN, които тестваме, така че гладкото HD поточно предаване със сигурност е възможно. Приложението CyberGhost изброява няколко поточни уебсайта, които може да деблокира, но AMC не е в списъка. Независимо от това, ние нямахме проблем с деблокирането на AMC при свързване към американски сървър.

Основният фокус на центъра за поддръжка на CyberGhost е през уебсайта знание секция. Ако не можете да намерите отговор на проблемите си там, можете да се свържете с бюрото за помощ чрез уеб формуляр или по имейл.

Професионалисти:

 • Работи в близост до 900 сървъра в различни градове в САЩ и Канада
 • Някои от най-бързите поточни сървъри, които сме тествали
 • Солидни функции за поверителност и защита, активирани по подразбиране
 • Приложенията са лесни за инсталиране и използване - добра опция за начинаещи

Недостатъци:

 • Не е подходящ за тези, които се нуждаят от контрол на разширени функции

GREAT FOR STREAMING: CyberGhost осигурява достъп до много съдържание с ограничено географско приложение и неговите лесни за използване приложения са идеални за начинаещи. Плановете идват с 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни отзив за CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

4. IPVanish

IPVanishДеблокира AMCTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

IPVanish е със седалище в САЩ и има много висока скорост, така че е чудесен за поточно видео. Приложението работи Windows, Mac OS X, MacOS, андроид, IOS, Таблетки Amazon Fire, Amazon Fire TV, и Амазон Fire Fire. Можете също така да конфигурирате ръчно VPN рутери. Връзката с рутер обхваща всички устройства в дома ви и използва само едно от разпределените ви устройства десет едновременни връзки.

Компанията има повече от 1300 сървъра в 75 места по целия свят, включително Канада и САЩ.

Екипът за поддръжка на IPVanish не е достъпен онлайн. въпреки това, можете да вдигнете билет за поддръжка през потребителската зона на уебсайта на IPVanish и можете също да свържете бюрото за помощ чрез електронна поща.

Професионалисти:

 • С около 690 сървъра в Северна Америка, той може да деблокира почти всеки стрийминг сайт с HD скорост
 • Работи добре с добавки на Kodi за потребители с дистанционно управление
 • Впечатляващи скорости и надеждни връзки
 • Обработва многократно едновременни връзки

Недостатъци:

 • Поддръжката на клиентите е малко бавна
 • Не всички сървъри деблокират Netflix

ДО 10 УСТРОЙСТВА: IPVanish има голяма мрежа от сървъри и добре се справя с множество връзки. Лесен за използване и предпочитан от потребители, които се нуждаят от високи стандарти за поверителност. Не може да деблокира толкова поточни услуги, колкото някои от неговите конкуренти. 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на IPVanish.

IPVanish Купон СПЕСТЕТЕ 60% от годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтът се прилага автоматично

5. ЧастенVPN

PrivateVPNДеблокира AMCTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN е друг добър избор за достъп до AMC, докато сте в чужбина. Първоначално тази компания е създадена, за да поддържа торентери, така че има бързи скорости и силна защита на поверителността. Приложението може да се стартира Windows, Mac OS X, MacOS, андроид, и IOS. Можете също да включите VPN Linux и рутери като го настроите ръчно.

PrivateVPN позволява шест едновременни връзки, и рутер използва само едно, въпреки че покрива всички устройства в къщата ви.

Сървърната мрежа включва 100 сървъра се разпространяват в 56 държави. САЩ и Канада са в този списък, така че ще можете да влезете в AMC с тази услуга. PrivateVPN е много добър за преодоляване на регионалните ограничения за много видео уебсайтове, така че можете да поддържате всичките си любими канали, докато сте в чужбина..

Поддръжният персонал е много полезен и би трябвало да може да подреди всички проблеми, които може да срещнете. Можеш повдигнете билет за поддръжка на уебсайта или свържете се с бюрото за помощ по имейл. А съоръжение за чат на живо на уебсайта ви позволява да говорите директно с техник. Това съоръжение за чат се обслужва по време на шведското работно време.

Професионалисти:

 • Печелят солидна репутация на нарастващия си списък със сайтове, които отблокират
 • Тестовете ни разкриха впечатляващи HD поточни скорости
 • Може да свързва до шест устройства едновременно

Недостатъци:

 • По-малко сървъри за избор от други доставчици по-високо в този списък
 • Нуждае се от ръчно настройване за работа в Китай
 • Поддръжният персонал е добре познат, но работи само през шведското работно време

ВЕЛИКА СКОРОСТ: PrivateVPN е добър семеен избор. Деблокира американското поточно съдържание, включително AMC и Netflix. Разрешава до 6 устройства на същия акаунт. Малка мрежа от сървъри, но бързи връзки. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка - спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

Мога ли да използвам безплатен VPN за AMC?

По принцип не получавате нещо за нищо. Сайтове като Netflix и AMC са много трудни за влизане. Не много платени VPN мрежи могат успешно да пробият регионални ограничения.

Така, не много платени VPN мрежи могат да деблокират AMC, камо ли безплатен. В повечето случаи, ограниченията, поставени на безплатния VPN, ги правят безполезни за достъп до услуги за стрийминг на видео. Поточното видео включва прехвърляне на много данни и така ще ударите ограничение за данни до дни, особено ако стриймирате в HD. Ако няма ограничение на данните, вероятно има ограничение на честотната лента, което води до буфериране и видео с ниско качество.

Много безплатни VPN използват недобросъвестни тактики, за да генерират приходи. Някои вмъкват реклами в уеб страници, инжектират проследяващи бисквитки във вашия уеб браузър или пренасят злонамерен софтуер.

Защо AMC е блокиран?

За да се приложат законите на дадена държава и лицензионните права на телевизионните оператори, доставчикът на стрийминг трябва да открийте къде се намира зрителят, или да изберете подходящото видео или да блокирате достъпа.

Като AMC се интересува само от излъчване в САЩ и Канада, той купува правата само за показване на видеоклип в тези страни. Не купува правата за показване на видеоклипа в Мексико, Бразилия, Великобритания или където и да е другаде. Други радио- и телевизионни оператори купуват тези права.

Всяко договорно условие трябва да бъде изпълнено. Ограниченията за лицензиране на съдържание се прилагат за всички услуги за стрийминг на медии, включително интернет радио. AMC не само ще блокира задграничните зрители, но и ще провери за VPN активност. Медийните компании знаят за VPN и техните законови задължения изискват от тях предприемете всички налични действия, за да предотвратите трансграничния достъп. Тези действия включват откриване на VPN и блокиране на тях.

Много VPN се отказват от опит да влязат в сайтове за стрийминг на медии като AMC. Много е трудно да намерите безплатен VPN, който да ви вкара в AMC - те просто не могат да си позволят режийните разходи, необходими за надеждно отблокиране на AMC.

Конфигурирайте VPN на вашия рутер за Roku, Chromecast, интелигентна телевизия

Не всички устройства поддържат VPN. Ако искате да гледате AMC на Roku, Chromecast или Smart TV, ще трябва да намерите друг начин да ги свържете към VPN.

VPN на физически рутер за wifi

Едно решение е да инсталирайте VPN на wifi рутер. Голямо предимство на това е, че то ще покрие едновременно всички свързани с интернет устройства във вашия дом.

Процесът на настройка е различен за всеки тип рутер и всяка различна VPN услуга. Всяка VPN, която препоръчваме по-горе, включва база знания на уебсайта му, където можете да намерите инструкции за инсталиране на системата на рутери.

Не всички wifi рутери имат настройки, които ви позволяват да конфигурирате VPN. В тези случаи може да се наложи да промените фърмуера. Това се казва "мигане“Рутерът и ако объркате този процес, разбивате рутера. Това се казва "bricking"Рутера, така че бъдете внимателни.

Проверете дали марката и моделът на вашия рутер работи с някой от следните фърмуер, който обикновено поддържа VPN:

 • домат
 • DD-WRT
 • AsusWRT
 • OpenWRT

Защитени с VPN виртуален рутер

Друг вариант е да канализирайте връзката към вашата Roku кутия чрез вашия компютър или Mac. Този метод превръща компютъра ви в WiFi гореща точка или виртуален рутер. от свързване на вашия Mac или компютър към VPN, всички устройства, които се свързват към горещата точка, от своя страна се канализират чрез VPN.

Вярвате или не, повечето лаптопи имат възможността да излъчват свои собствени точки за wifi. Вижте нашите инструкции за Mac и PC.

скрийнкаста

Последна опция е да прехвърлите видеото от друго устройство към вашия Roku или Smart TV. Всеки видео плейър на уебсайт, който работи през браузър може да се предава от вашия компютър или смартфон към смарт телевизор, Roku или Chromecast. Така че, включете VPN приложението на компютъра или смартфона си, след което отворете видеоклипа на това устройство, след което го прехвърлете от там към смарт телевизора, Roku или Chromecast.

Вижте също:

Как да настроите виртуален рутер за Windows, за да създадете Wi-Fi гореща точка с активиран VPN

Как да превърнете вашия Mac в WiFi рутер, обезопасен с VPN

Как да инсталирате VPN на Amazon Fire Stick / Fire TV

Най-добрите VPN за Amazon Fire Stick и Fire TV

Изберете VPN за AMC

VPN-ите в нашия списък ще ви вкарат в AMC, както и във всички останали канали от вашия пакет за кабелна телевизия, които се предават онлайн. AMC не предлага абонамент само за онлайн. Можете да предавате AMC предавания само ако вече имате AMC у дома и сте в родината си.

В допълнение към AMC, VPN може да деблокира много други поточни услуги, като прикрива местоположението ви. Повечето от VPN, които препоръчваме по-горе, също деблокирайте Netflix, Hulu и други сайтове за стрийминг.

Използвате ли вече VPN? Имате ли един от VPN-ите в нашия списък? Използвате ли различен VPN, за да влезете в AMC от чужбина? Оставете съобщение в секцията Коментари по-долу и споделете опита си.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

75 − = 73

Adblock
detector