5 най-добри VPN за Дания през 2020 г.

5 най-добри VPN за Дания

Хората, пътуващи до Дания или местните жители, живеещи там, могат да се възползват от стабилна виртуална частна мрежа (VPN). Това може да ви помогне да запазите частната активност в интернет, безопасно торент файлове или да гледате US Netflix. Плюс това, ако трябва да пътувате в чужбина, VPN може да ви даде достъп до всичко, което можете у дома, включително Netflix Дания, местни канали като DR1 и Viasat Sport и онлайн банкиране от Danske и Nordea.

Софтуерът VPN създава криптиран тунел, който маршрутизира целия интернет трафик към и от вашето устройство чрез посреднически сървър по ваш избор. Това принуждава хостовете уебсайтове и приложения да приемат, че имате достъп до мрежата от място извън текущия си град / град. По този начин VPN може да ви предостави достъп до гео ограничено съдържание, което обикновено не е достъпно в Дания, като например версията на Netflix в САЩ. Аспектът на криптиране прави почти невъзможно хакерите или правителствените агенции да гледат на вашето онлайн поведение.

Подбрахме този списък на топ 5 VPN за Дания и се запознаем подробно с нашите избрани, но ако нямате време да го направите до края, ето обобщение:

 1. ExpressVPN Нашата топ препоръка за Дания. Здрава сигурност, отблокира повечето големи поточни сайтове като Netflix и бързи скорости. Надеждни поточни и лесни за използване приложения. Включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 2. NordVPN Бюджет приятелски с добри скорости и сигурност. Потоците са висококачествени и надеждни. Лесна за използване и огромна сървърна мрежа.
 3. CyberGhost Скорост и надеждност на ниска цена. Чудесно за деблокиране на гео ограничени поточни сайтове. Лесна за инсталиране и започване на работа.
 4. IPVanish Чудесно за потребителите на Kodi, които се нуждаят от леко решение, удобно за дистанционно управление. Висока степен на сигурност и добри скорости. Не е надежден с Netflix.
 5. PrivateVPN Най-новият доставчик в този списък с малка, но нарастваща мрежа. Печелене на репутация за отблокиране на цяла гама от популярни стрийминг сайтове.

Най-добрите VPN за Дания

VPN услугите са десетки десетки тези дни, но не допускайте грешката да ги поставите в една категория. За да направят нашия списък с най-добрите VPN за Дания, доставчиците трябва да отговарят на следните стандарти:

 • Има широка мрежа от сървъри по целия свят, включително опции в Дания
 • Деблокира гео-ограничените поточни услуги сравнително лесно
 • Предлага бърз и надежден продукт с минимален престой
 • Използва строги параметри за криптиране, така че вашето местоположение остава скрито
 • Позволява множество едновременни връзки
 • Осигурява отлична поддръжка на клиенти

Ето нашия списък от най-добрите VPN за Дания:

1. ExpressVPN

ExpressVPNЯнуари 2020 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN е фаворит поради своите военни стандарти за криптиране, бързи скорости и наистина глобална мрежа.

Този доставчик предлага повече от 3000 сървъра, от които да избирате, включително опции в Дания. Той е базиран на Британските Вирджински острови и не е подчинен на законите за запазване на данни, за които се изисква държавно управление. В случай, че се чудите, Британските Вирджински острови са независима държава и не попадат под юрисдикцията на Обединеното кралство. ExpressVPN надеждно деблокира разнообразни гео-ограничени поточни медийни услуги, включително US Netflix, HBO, Hulu, Amazon Prime Video и BBC iPlayer. Ако сте заседнали, услугата му за чат на живо трябва да осигури мигновена поддръжка.

ExpressVPN използва най-добрите стандарти в областта на сигурността: 256-битовото AES криптиране също се нарича „военна степен“. Допълнителните функции за защита включват превключвател за интернет убийство, както и защита от течове на DNS, така че информацията ви винаги остава защитена в криптиран тунел.

Този доставчик съхранява само неидентифициращи метаданни, а IP адресите не се записват. Той предлага лесни за използване приложения за Android и iOS, както и модерни, интуитивни версии за десктоп за Windows и MacOS. Единичният абонамент позволява три едновременни връзки.

Професионалисти:

 • Оперира над 3000 сървъра в 94 държави, включително бързи датски сървъри
 • Супер бързите сървъри могат да деблокират почти всяка популярна услуга за стрийминг в HD скорости
 • Криптирането с най-добро качество в класа гарантира стабилна сигурност и поверителност
 • Свържете до 3 устройства едновременно
 • Поддръжка на чат на живо 24/7

Недостатъци:

 • Не е най-евтиният вариант тук без купон

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА ДАНИЯ: ExpressVPN е нашият избор №1. Оптимизиран за високоскоростни връзки. Превъзхожда в деблокирането на Netflix и повечето други стрийминг сайтове. Трудно да се победи поверителността и сигурността. Има 30-дневна гаранция за връщане на парите без кадри, така че можете да опитате безрисково.

Прочетете нашия отзив за ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. NordVPN

NordVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

Панама със седалище NordVPN процъфтява върху репутацията, насочена към поверителност, поради истинска политика за нулеви дневници. Доставчикът управлява мрежа от над 5114 сървъри, обхващащи 60 държави, като Дания е домакин на 67. Това е безпроблемен процес за свързване със сървър или в скандинавската страна, или който и да е друг в Европа, Северна Америка и останалия свят.

NordVPN има силен наклон към поточно предаване и отблокиране на гео ограничени емисии. Лесно работи със сайтове като US Netflix, HBO, Amazon Prime, ESPN, Sky, Sling TV и други. Този доставчик предлага куп персонализирани опции. Потребителите могат да избират сървъри, оптимизирани за определени функции, включително поточно HD видео, двоен VPN и Tor над VPN. В настолната версия е включен грунд за намиране на най-добрите сървъри, които да се използват за конкретни задачи, като например деблокиране на Netflix.

NordVPN не съхранява никакви потребителски данни - това е нулева регистрационна политика, за която споменахме по-рано, така че не предвиждаме никакви притеснения на фронта на поверителността. Стандартите за сигурност са най-добрите - NordVPN използва 256-битово криптиране, OpenVPN протокол, превключвател за интернет убийство и защита от течове на DNS. Неговите сървъри са били конфискувани няколко пъти, но няма нищо уличаващо в тях, което да идентифицира потребителите.

Приложенията са налични за Android, iOS, Windows и MacOS. Основен план позволява на шест устройства да се свързват едновременно.

Професионалисти:

 • Оперира 67 сървъра в Дания, чудесно за деблокиране на гео ограничено съдържание в чужбина
 • Страхотна стойност с добра скорост на потока
 • Настройките за сигурност по подразбиране и съображенията за поверителност са над стандартните
 • До 6 устройства могат да бъдат свързани едновременно
 • На разположение е денонощен чат на живо

Недостатъци:

 • Може да се свърже с местоположение на сървъра, но не и към конкретен сървър

НАЙ-ДОБРИЯ БЮДЖЕТ VPN: NordVPN е добър избор на стойност. С голям набор от сървъри, включително няколко в Дания, това е добра всестранна опция, която деблокира Netflix и повечето други стрийминг услуги. Страхотни данни за поверителност и сигурност. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете нашия отзив за NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

3. CyberGhost

Cyberghost

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

Румъния със седалище CyberGhost значително повиши летвата през последните месеци след придобиването си от израелска фирма, регистрирана във Великобритания от Crossrider. Броят на предлаганите от него сървъри е нараснал с прескачания; в момента е домакин на повече от 3700 в 59 държави. Дания е включена в списъка и има общо 42 възможности.

CyberGhost има специфичен наклон към стрийминг; приложението му може да ви помогне да изберете сървър за деблокиране на конкретни услуги като US Netflix, BBC iPlayer и Amazon Prime Video. Просто изберете Режим на деблокиране на поточно предаване на главния екран.

Този доставчик е инвестирал в надграждане на антето, когато става въпрос за протоколи за сигурност и криптиране. В момента той предлага 256-битово криптиране, перфектна секретност за напред, превключвател за интернет убийство и защита от теч на DNS.

CyberGhost е със седалище в Румъния и не се изисква да съхранява никакви потребителски данни. Той се придържа към вътрешна политика за не регистриране на IP адреси или други потребителски данни, които сочат конкретна уеб активност. Допълнителните функции за защита включват блокиране на реклами, защита срещу злонамерен софтуер и анти-проследяване.

Можете да получите достъп до услугата на Android, iOS, Windows или MacOS. В момента един абонамент позволява едновременно да се свързват седем устройства.

Професионалисти:

 • Оперира над 3700 сървъри по целия свят в 59 страни, включително 42 в Дания
 • Работи добре с Kodi, може да изберете сървъри въз основа на сайта, който искате да деблокирате
 • За щастие деблокира хост от гео ограничено съдържание
 • Някои от най-бързите поточни сървъри, които сме тествали

Недостатъци:

 • Приложенията са лесни за използване, но липсват разширени опции за потребителите на захранване

ИЗБОР НА НАЧАЛНИЦИТЕ: CyberGhost има проста настройка. Работи добре в Дания. Добър вариант, ако търсите бърза, надеждна връзка и лесен за използване интерфейс. 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния потребителски преглед на CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

4. IPVanish

IPVanish

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

IPVanish е най-известен със своите бързи скорости и безупречно обслужване. Понастоящем този доставчик предлага над 1000 сървъра, разпространени в 60 страни, включително 19 в Копенхаген, столицата на Дания.

IPVanish е със седалище в САЩ. Това може да предизвика безпокойство сред някои потребители, като се има предвид, че агенции като НСО работят с привидно безнаказаност. Но има няколко фактора, които трябва да намалят тези проблеми. Първо, IPVanish е един от малкото VPN доставчици, които избират да управляват цялата си мрежа от сървъри независимо, вместо да наемат или възлагат аутсорсинг. Това му дава пълен контрол върху трафика, протичащ през сървърите. Допълнителен фактор е, че компанията не регистрира никаква лична информация, така че няма механизъм, чрез който те да бъдат разкрити на първо място.

IPVanish е известен фаворит с торентерите и потребителите на Kodi, защото им дава възможност да изтеглят Android APK директно на своето устройство. Интерфейсът е удобен за дистанционно управление за Kodi устройства, на които липсват клавиатура и мишка. Работи с няколко медийни сайта за стрийминг медии като BBC iPlayer.

Протоколите за криптиране на военен клас са номинални за курса. По-конкретно, IPVanish осигурява всички връзки с 256-битово криптиране, перфектна секретност напред, защита от течове на DNS и превключвател за интернет убийство. Това означава, че вашият истински IP адрес няма да бъде разкрит. Подобно на NordVPN, IPVanish се придържа към политика без регистрация, което означава, че няма задържане на дневници за трафик или връзка.

Този доставчик позволява на потребителите да свързват едновременно 10 устройства. Това е най-щедрото разпределение в този списък до момента. Приложенията са налични за Android, iOS, Windows и MacOS и има 24/7 чат на живо за поддръжка на клиенти в случай, че срещнете проблеми.

Професионалисти:

 • Оперира 18 бързи сървъра в Копенхаген, които са чудесни за HD стрийминг в чужбина
 • Впечатляващи 4K скорости на потока, постигнати по време на тестването
 • Предпочитан от Kodi и Firestick TV за своите отдалечени приложения
 • Разрешаване на 10 едновременни връзки на акаунт

Недостатъци:

 • Няма истинска поддръжка за чат на живо
 • Приложенията не работят в Китай

БЪРЗО И НАДЕЖНО: IPVanish има голяма мрежа от сървъри. Ненатоварена мрежа постига добри скорости. Силни функции за сигурност и поверителност. 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на IPVanish.

IPVanish Купон СПЕСТЕТЕ 60% от годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтът се прилага автоматично

5. ЧастенVPN

PrivateVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

Швеция със седалище PrivateVPN е сравнително нов участник в бизнеса с VPN, но си върши добре работата. В нашия потребителски преглед забелязахме, че той постоянно показва бързи, стабилни скорости и възможност за лесно разблокиране на гео ограничено съдържание. Някои от сайтовете, до които управлява, са Netflix, BBC iPlayer, Hulu, HBO и Amazon Prime Video.

Доставчикът е толкова уверен в основния си продукт, че в момента предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите за всички пакети.

Сървърната мрежа на PrivateVPN е сравнително малка, с малко над 80 сървъра на 56 места. Дания е включена, така че няма да бъдете заключени, ако целта ви е да придобиете датски IP адрес. Но не бихме препоръчали VPN, ако не си струва парите, които плащате - той се въздържа от регистриране на потребителски данни, включва поддръжка за торент и предлага неограничена честотна лента за HD видео потоци за всички пакети.

Включени са силни функции за сигурност и поверителност. Потребителите могат да избират между 128 и 256-битово криптиране, а услугата осигурява перфектна секретност за напред, превключвател за интернет убийство и защита от течове на DNS. Основен план позволява едновременно да се свържат шест устройства.

Доставчикът предлага приложения за Windows, MacOS, iOS и Android.

Професионалисти:

 • Оперира бързи сървъри в Копенхаген, чудесно за стрийминг, докато сте в чужбина
 • Те не регистрират лична информация за своите потребители
 • Печелене на репутация за деблокиране на популярни поточни сайтове

Недостатъци:

 • По-малко сървъри за избор от други доставчици по-високо в този списък
 • Нуждае се от ръчно настройване за работа в Китай
 • Чатът на живо не е денонощен

ВЕЛИКИ СКОРОСТИ: PrivateVPN е добър семеен избор. Работи добре в Дания и позволява до 6 устройства на една и съща сметка. Бързи връзки, но биха могли да имат повече сървъри за избор. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете нашия отзив за PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка - спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

Трябва ли да използвам безплатен VPN за Дания?

Има много голяма вероятност да се натъкнете на безплатни VPN услуги, докато търсите подходящ доставчик. Те се рекламират силно в интернет и предлагат примамливи призиви за действия, като например възможността да се регистрирате без кредитна карта или някакви данни за плащане. Това обаче обикновено е толкова добро, колкото се получава.

Такива доставчици ще се опитат да осигурят приходи от услугите си чрез инвазивни реклами или постоянни прекъсвания в стремежа си да ви принудят да преминете към платена услуга. Не знаем за безплатни VPN мрежи, които предлагат същото потребителско изживяване като първокласните доставчици, споменати в този списък. На практическо ниво това означава, че е вероятно да бъдете подложени на слаби стандарти за криптиране, намаляване на честотната лента и избор на само един или два сървъра. Безплатните VPN мрежи не се препоръчват за задачи с интензивни данни като поточно видео, игра на онлайн игри и достъп до банкови и финансови услуги.

Безплатните доставчици на VPN имат богата история на използването на честотна лента на потребителите за изграждане на ботнет армии и заразяване на хост устройства с зловреден софтуер, за да извличат данни. Това е допълнителна причина да се откажете; крайната цена за използването на тези услуги може да бъде вредна за вашия портфейл и спокойствие.

Защо трябва да използвам VPN в Дания?

Противно на възприемането си като либерална държава от първи свят, която гарантира основните права на човека, Дания всъщност флиртува с различни степени на интернет наблюдение и блокиране на съдържание. Проектозаконите първоначално бяха внесени в парламента през 2017 г. под прикритието на борбата с онлайн фундаментализма и екстремизма.

Но проектът, представен на законодателите, всъщност взе много широк поглед върху блокирането на уебсайтове. Властите бяха упълномощени да продължат с филтрирането на достъпа, ако смятат, че има нарушение на Датския наказателен кодекс, за разлика от само съдържанието, което може надеждно да бъде етикетирано като подбуждане към насилие.

Датските власти също изразиха желанието си да участват в широко разпространено онлайн наблюдение чрез регистриране на интернет сесия. Практиката се прилагаше до 2014 г. и се бракува само след натиск от страна на активисти за права. В момента тази практика все още е прекратена, но няма гаранция, че ще остане така. През 2016 г. датският министър на правосъдието Сорен Пинд заяви, че „сечът е много важно средство за полицията и PET [Датската служба за сигурност и разузнаване]. Ето защо трябва да имаме актуални правила за регистриране на дневника, които днес не правим. "

Torrenting също се намира в законна сива зона в Дания. Технически нямате право да изтегляте съдържание, защитено с авторски права, но правилата не се спазват стриктно.

За да поддържате поверителност онлайн и анонимност, препоръчваме да използвате VPN, за да разглеждате интернет в Дания.

ОПРОВЕРЖЕНИЕ: Comparitech не насърчава използването на VPN за незаконно предаване на съдържание. Моля, консултирайте се с местните закони, преди да решите да тръгнете по този маршрут. Винаги се обръщайте към адвокат за експертен съвет.

Свързано: Торрентът безопасно ли е? Незаконен ли е? Има ли вероятност да бъдете уловени?

Съвети за използване на VPN в Дания

Независимо дали сте жител на Дания или просто посещавате няколко дни, първото нещо, което трябва да решите, е доставчик, който ви харесва. Мини-прегледите предоставят моментна снимка на услугата, но месото е в подробния потребителски преглед, който е посочен към края на всеки от тях. След като сте решили, просто се регистрирайте с информацията за кредитната си карта. След като се обработи, трябва да получите имейл с информация за вход директно от доставчика на VPN. Използвайте го, за да се свържете към VPN сървър по ваш избор.

Достъп до библиотеките на Netflix в Дания

Ако влезете в профила си в Netflix с датски IP адрес, ще бъдете автоматично свързани с локалната библиотека на Netflix. Няма значение дали първоначално акаунтът е регистриран от друга държава, като САЩ или Канада. Най-добрият начин да възстановите достъпа до библиотека на Netflix от друга държава е първо да използвате VPN. Например, ако искате да получите достъп до US Netflix, свържете се с американски VPN сървър.

Netflix води война с VPN поради ограничения на авторските права. Като такива, не всички VPN работят с гигантски поточни медии. Откроихме тези, които се правят в нашия мини-преглед, но винаги можете да проверите с поддръжката на клиентите, за да сте на сигурна страна.

Гледане на датска телевизия и достъп до банкови услуги в чужбина

Хиляди датски граждани пребивават извън страната си или заради работа или образование. За тях датски IP адрес е полезен, тъй като им позволява да поддържат връзка с местната телевизия, да гледат датската футболна лига, както и да имат достъп до банковите си сметки от Danske и Nordea.

Датската телевизия предлага всякакви програми, включително новини, забавления и спорт. Някои от популярните канали са DR1, DR2, Viasat Sport и SBS Net. Някои предлагат онлайн предаване на живо; държавните доставчици ще приемат IP адреси от всяка част на света, но други гео ограничават услуги до тези с датски IP адрес. Като такъв, ще ви трябва VPN за достъп до тях извън Дания.

Повечето банкови и финансови институции не ограничават географските си услуги, но обикновено налагат строг контрол за съответствие, ако се опитате да влезете от устройство с не локален IP адрес. Това може да означава да отговорите на допълнителни въпроси за сигурност или да говорите с представител за поддръжка на клиенти, така че често е по-лесно да използвате VPN за придобиване на датски IP адрес.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 2 =

Adblock
detector