5 най-добри VPN за достъп до LINE, когато е блокиран или цензуриран

LINE е блокиран в някои страни, включително Китай. Ще ви покажем как да я деблокирате с VPN и ще ви преведе през най-добрите VPN за работата.

5 най-добри VPN за достъп до LINE, когато е блокиран или цензуриран

Приложението за незабавни съобщения LINE е популярен избор за потребителите от цял ​​свят поради своите завладяващи стикери и емоджи, както и други услуги с добавена стойност като безплатни гласови разговори и прехвърляне на файлове. За съжаление някои държави - като Китай - блокират приложението направо. LINE също има собствен набор от гео-ограничено съдържание - някои стикери могат да се предлагат в Япония и Южна Корея, но не и в други части на света. Това е неудачник за сериозни зависими от LINE, които не могат да получат достатъчно Браун и Кони.

В тази статия ще ви научим как да получите достъп до LINE (ако не е наличен във вашата държава на пребиваване) или да изтеглите стикери, които компанията ограничава поради вашето местоположение. Това се прави най-добре с платена VPN услуга.

Следвайте този стъпка по стъпка урок за най-добри резултати:

 1. Първото нещо, което трябва да направите, е да се регистрирате във виртуална частна мрежа (VPN). VPN ви предоставя широк набор от местоположения на сървъра и ви позволява да изглеждате, че имате достъп до мрежата от САЩ.
 2. Регистрирайте се за услугата и изтеглете софтуера за вашия телефон
 3. Изчистете бисквитките си и рестартирайте устройството си, за да премахнете стари идентификатори на местоположение
 4. Влезте в своя VPN доставчик и се свържете със сървър в Азия, като Япония, Южна Корея или Сингапур
 5. Отворете приложението LINE и го използвайте нормално.

След внимателно тестване излязохме със списък на VPN, които се представиха добре с LIME. По-долу ги обхващаме с много подробности, но в случай, че ви липсва време, ето нашия списък с най-добрите VPN за достъп до LINE:

 1. ExpressVPN Нашият топ избор за LINE. Добър набор от бързи сървъри в цяла Азия. Голяма защита и поверителност и може да отблокира повечето ограничени сайтове и услуги. Включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 2. NordVPN Стотици сървъри в Азия, които са бързи и сигурни. Приложенията са лесни за използване и имат добри функции за поверителност.
 3. CyberGhost Избор на бюджет с бързи сървъри и приложения, които са лесни за използване и чудесни за начинаещи.
 4. IPVanish Силна защита и защита на поверителността, вградени в приложенията. Бързи сървъри и лесни за използване.
 5. VyprVPN Няма да ви подведе за поверителност и функции за сигурност. Също така получава добри скорости, но тук има по-евтини опции.

Кой е най-добрият VPN за LINE?

В този раздел ще ви преведем през нашия списък за това, което смятаме за най-добрите VPN, които ще ви осигурят бърза и стабилна връзка. Те са класирани по следните фактори:

 • Голям диапазон от сървърни места в Азия
 • Скорост и стабилност на връзката
 • Твърди протоколи за криптиране, така че вашето местоположение остава скрито
 • Лесна употреба
 • Приложения за Android, iOS, Windows и MacOS

1. ExpressVPN

ExpressVPNЯнуари 2020 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN е бърза VPN услуга, която е много лесна за настройка и е с минималистичен дизайн. Има стабилни стандарти за криптиране и доставчикът почти няма престой.

Услугата предлага над 3000 сървъра, разпространени по целия свят, така че намирането на адекватна връзка не би трябвало да е проблем. Най-хубавото е, че има голяма мрежа от сървъри, разпространени в Азия, включително страни като Япония, Хонконг, Малайзия, Южна Корея, Сингапур, Тайван, Тайланд и Индонезия. Между другото, там преобладава по-голямата част от потребителите на LINE, така че трябва да можете да изтеглите множество безплатни стикери, просто като промените местоположението си в приложението VPN.

ExpressVPN ще защити и вашите данни. Компанията има заявена политика за не съхраняване на потребителски или трафик на трафик. Единствените минимални данни, които съхраняват, са „датата (не времето) на връзка, избора на местоположението на сървъра и използваната обща честотна лента“. Вашият индивидуален IP адрес никога не се съхранява.

Защитниците на поверителността ще се чувстват в безопасност при наличните военни протоколи за криптиране. Услугата използва 256-битов AES-CBC като стандарт за криптиране по подразбиране, както и HMAC автентификация и перфектна секретност напред. Включен е превключвател за интернет убийство, което ExpressVPN обозначава като „мрежово заключване“. За тези, които не знаят, това, което прави тази функция, е спирането на уеб трафика, ако връзката спадне неочаквано. Той ще бъде възстановен само след като връзката към VPN сървъра отново е стабилна.

Има приложения както за Android и iOS, така и за настолен софтуер за Windows, MacOS и Linux.

Професионалисти:

 • Над 3000 супер бързи сървъра, работещи в над 90 страни, включително много възможности за избор на сървър в Азия
 • Бързи, надеждни скорости
 • Криптирането с най-добро качество в класа гарантира стабилна сигурност и поверителност
 • Лесен за използване и настройване с приложения за множество платформи
 • Пълна поверителност - не се съхраняват журнали на лични данни
 • Обширната поддръжка на клиенти включва документация и денонощен чат

Недостатъци:

 • Потребителите на енергия могат да намерят разширените опции за ограничени

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА ЛИНИЯ: ExpressVPN е нашият избор №1. Той има обширна сървърна мрежа, която е оптимизирана за високоскоростни връзки. Удобни за потребителя приложения за всички операционни системи. Трудно да се победи поверителността и сигурността. Има 30-дневна гаранция за връщане на парите без каузи, така че можете да опитате безрисково.

Ето нашия задълбочен преглед на ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. NordVPN

NordVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN е относителен ветеран в бизнеса с VPN, тъй като е от около десетилетие. Дълголетието означава, че е създаден безупречен продукт, който е интуитивен, лесен за използване и отлична опция за напреднали потребители, които искат персонализирани опции.

Това е друга VPN услуга, която просто отказва да съхранява каквато и да е потребителска информация. Това включва навици на сърфиране, времеви отметки и информация за сървъра. NordVPN получи официални заявки за прехвърляне на потребителски данни, но правилото означаваше, че не може. Държавните органи направиха крачка напред и физически конфискуваха сървъри, но дори тогава нямаше какво да се намери.

Компанията ви позволява да избирате сървъри въз основа на вашите специфични изисквания като анти-DDoS, стрийминг на видео, двойна VPN, Tor над VPN или P2P - но потребителите, които искат достъп до LINE вероятно трябва просто да се свържат със стандартен VPN сървър. И има огромни 5111 сървъри, разпространени в 60 държави, като над 450 от тях работят в Азиатско-Тихоокеанския регион, включително места в Япония, Южна Корея и Сингапур и други.

Не се спестява и по стандартите за криптиране. NordVPN използва 256-битово AES криптиране по подразбиране, съчетано с 2,048-битови SSL ключове. DNS защитата от теч е активирана.

Има поддръжка за Windows, MacOS, iOS и Android.

Професионалисти:

 • Бюджетен доставчик, който оперира близо до 500 сървъра в цяла Азия
 • Силно криптиране и никакви регистрационни файлове не осигуряват максимална сигурност и поверителност
 • Позволява 6 едновременни връзки в един акаунт
 • Приложения за Windows, MacOS, iOS, Linux и Android
 • 24/7 поддръжка на клиенти чрез чат на живо

Недостатъци:

 • Настолното приложение е малко тромаво в сравнение с други доставчици

НАЙ-ДОБРИЯ БЮДЖЕТ VPN: NordVPN е страхотна стойност. Истински претендент във всички категории. Има силни защитни функции и позволява едновременно да се използват до 6 устройства от един акаунт. Включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Ето нашия пълен преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

3. CyberGhost

Cyberghost

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost е подходяща опция за начинаещи потребители, които искат безпроблемна услуга, която осигурява бързи скорости и силни стандарти за криптиране. Единственият малък недостатък е ограниченият избор на сървър, но компанията добавя повече с свиреп темп.

Компанията е със седалище в Румъния, което означава, че не се подчинява на никакви задължителни закони за запазване на данни. Вътрешната политика на съхранение на нулеви данни е допълнителен плюс. Като каза това, компанията беше наскоро придобита. Това може или не може да промени политиката за регистриране и ще поддържаме нашите читатели актуализирани на този фронт.

Има над 3 700 сървъра за избор между 60 страни. Местоположенията в Азия включват Япония, Южна Корея и Сингапур. Това е достатъчно за хората, които искат да вземат най-добрите стикери LINE или просто да деблокират услугата.

Приложенията са налични както за Android и iOS, така и за настолна поддръжка за Windows и MacOS.

Изборът му на протоколи за криптиране означава, че вашите данни трябва да бъдат безопасни и сигурни по всяко време. CyberGhost използва 256-битово AES криптиране в OpenVPN протокола по подразбиране заедно с 2,048-битови RSA ключове и MD5 HMAC удостоверяване. Включен е и интернет превключвател.

Професионалисти:

 • Оперира около 200 сървъра в Азиатско-Тихоокеанския регион, чудесен за деблокиране на множество ограничено съдържание
 • Тестовете ни разкриха над средните HD поточни скорости
 • Свържете до 7 устройства едновременно
 • Не поддържа регистрации на потребителска активност и осигурява силно криптиране за заобикаляне на откриването на активност

Недостатъци:

 • Не деблокира всички локализирани библиотеки на Netflix, само библиотеката в САЩ

БЮДЖЕТ ИЗБОР: CyberGhost има проста настройка. Страхотна поверителност, нулева регистрация и DNS защита от теч. Работи с LINE, но е известно, че се бори с някои популярни сайтове за стрийминг. 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

4. IPVanish

IPVanish

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

IPVanish е популярен избор за потребителите, тъй като е отличен вариант за тези, които търсят бързи скорости и стабилно криптиране на цена, която няма да счупи банката.

Компанията има напълно неподходяща политика - това означава, че никога няма да запазва потребителски данни. Това включва съхранение на метаданни. Единственото запазване на рудиментарни данни е, когато акаунт е регистриран за първи път. Нищо след това.

IPVanish също не прави компромиси с протоколите за криптиране. Компанията използва 256-битово криптиране на OpenVPN протокола по подразбиране, SHA512 удостоверяване и DHE-RSA 2,048-битова размяна на ключове с перфектна предна секретност. Какво означава това, че дори хакерите да получат достъп до вашия акаунт, ще бъде невъзможно те да дешифрират данните от миналата сесия, за да разберат какво сте направили в мрежата. Като каза това, това е изключително невероятен сценарий на първо място заради впечатляващите системи.

Сървърите са стабилни, сигурни и доставят пламтящи високи скорости. Има над 1300 от тях, разпространени в 75 места по света, включително в Азия, като Япония, Малайзия, Сингапур, Южна Корея, Виетнам и Хонконг. Има приложения както за iOS и Android, така и за настолна поддръжка за Windows и MacOS.

IPVanish е популярен сред потребителите на Kodi, защото им позволява да изтеглят Android APK директно на своето устройство. Интерфейсът е удобен и за дистанционно управление за Kodi устройства, на които липсва клавиатура и мишка.

Професионалисти:

 • Управлява мрежа от повече от 1300 сървъра от 75 града в целия свят, чудесно за деблокиране на ограничени услуги
 • Не поддържа никакви дневници
 • Предпочитан от Kodi и Firestick TV за своите отдалечени приложения
 • Впечатляващи 4K скорости на поточно предаване, постигнати по време на тестване

Недостатъци:

 • Няма поддръжка на клиенти на живо, само по имейл и поддръжка на билети
 • Приложенията не работят в Китай

БЪРЗО И НАДЕЖНО: IPVanish има голяма мрежа от сървъри. Ненатоварена мрежа постига добри скорости. Силни функции за сигурност и поверителност. Може да се направи с поддръжка на клиенти на живо. 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на IPVanish.

IPVanish Купон СПЕСТЕТЕ 60% от годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтът се прилага автоматично

5. VyprVPN

VyperVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

VyprVPN съществува от повече от седем години и е любим на защитниците на поверителността, защото това е един от малкото VPN, който е в състояние да заобиколи голямата китайска защитна стена.

Той обаче избира да запази някои потребителски данни. По-конкретно, това е „IP адресът на потребителя, IP адресът на VyprVPN, използван от потребителя, времето за стартиране и спиране на връзката и общият брой байтове, използвани“.

Но VyprVPN настоява, че такава информация се съхранява само за период от 30 дни и се използва за отстраняване на проблеми. Досега не сме забелязали някакви тревожни инциденти на данните, които се експлоатират или използват за коварни цели.

Стандартите за шифроване са сред най-добрите в бизнеса, така че натрапчивите субекти е трудно да се пробият. Целият трафик е осигурен от OpenVPN протокол, 256-битово AES криптиране, 2,048-битови RSA ключове без перфектна секретна връзка и SHA256 удостоверяване. Компанията също има политика за управление и управление на собствените си центрове за данни - за разлика от други доставчици, които избират комбинация от отдаване под наем и аутсорсинг на трети оператори - което й помага да добави допълнителен слой сигурност.

Има над 700 локации на сървъри, от които да избирате, включително и здравословен избор в Азия. Някои страни в списъка са Япония, Малайзия, Пакистан, Сингапур, Южна Корея, Тайван и Тайланд. Това трябва да отключи огромна гама от любезни стикери.

Приложенията са налични както за Android и iOS, така и за настолна поддръжка за Windows и MacOS.

Професионалисти:

 • Бърза, надеждна връзка
 • Криптиране на военни степени и регистрационни файлове няма идентифицируема информация
 • Скоростите са бързи и стабилни

Недостатъци:

 • Не е най-евтиният вариант в този списък
 • Потребителите на мощност биха предпочели повече опции за конфигуриране
 • Няма метод за плащане с криптовалута

ЛЕСНО ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА APP: VyprVPN е лесен за употреба. Работи добре с LINE и най-популярните услуги за чат и стрийминг. Сигурно сърфиране, но малко скъпо. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на VyprVPN.

VyprVPN Купон Спестете 81% на 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ Скитката се прилага автоматично

Трябва ли да използвам безплатен VPN?

Безплатните VPN се спотайват по интербуумите и се рекламират силно от съответните им доставчици. Това може да е съблазнителна опция за потребители, лишени от пари, които търсят бързо поправяне. Но стъпвайте с повишено внимание - много безплатни VPN мрежи бяха хванати с червени ръце, вмъквайки проследяващи бисквитки, извличане на потребителски данни и продажба на най-високия участник в търга.

Това е така, защото дори уж безплатни VPN са регистрирани фирми. Те трябва да плащат за заплати, наеми на сървъри и други свързани режийни разходи. Добро напомняне на факта, че когато продуктът е безплатен, в крайна сметка става продукт.

Не можете да очаквате същите нива на услуга като платените VPN. Определено ще има ограничаване на честотната лента, слаби стандарти за криптиране и ограничения на данните. Може също да се наложи да изчакате на опашка, ако услугата е достигнала своя потребителски таван. Черешката отгоре? Тонове инвазивни реклами и заплахата от злонамерен софтуер. Поради тези причини препоръчваме да избягвате безплатни VPN.

Някои VPN, които трябва да се избягват

Едно от основните предимства при използването на VPN е сигурността, че вашата поверителност, анонимност и данни са защитени по всяко време. Споменатите в нашия препоръчителен списък VPN се отстраняват от такива противоречия, но не всички VPN се създават равни. Някои от тях имат лоши показатели, че обръщат гръб на потребителите. Препоръчваме ви да се движите ясно.

Ето два такива случая:

1. HolaVPN

Базираната в Израел Hola, популярно VPN разширение за Chrome, някога имаше впечатляваща потребителска база от почти 50 милиона. Но въпреки доверието, което получи, компанията избра да използва критичната си маса, за да я превърне в масивен ботнет. Това означава, че част от широчината на честотната лента на всеки потребител е била извършена, за да извърши DDoS (разпределено отричане на услугата) атаки и незаконно разпространени материали, защитени с авторски права.

3. Щит за гореща точка

Hotspot Shield оперира популярна безплатна VPN услуга, добре позната по целия свят. За съжаление, изглежда, че правата на потребителите са нарушени.

През юли група за защита на личните данни подаде жалба, в която заяви, че компанията насилствено вмъква проследяващи бисквитки в потребителски устройства и продава извлечените данни на трети страни рекламодатели. Групата добави, че Hotspot Shield с готовност отвлича HTTP заявки и отклонява трафика на електронната търговия към партньорски домейни - печелене на комисионни от партньорски продажби.

Например, ако потребител на Hotspot Shield въведе в заявка за сайт като nike.com, вместо това той ще бъде насочен към конкурентна компания. Това е объркано.

Обвиненията все още не са доказани в съда и ние все още не пристъпваме към някакви заключения, но все пак смятаме, че трябва да избягвате услугата, докато тя не бъде оправдана. Вашата поверителност и данни са много по-важни.

Не смятаме, че VPN трябва да се използва за прикриване на самоличност и извършване на незаконни дейности. Но VPN услугите трябва да са ясни и отворени с потребителите за това какви са техните политики за регистрация. Ако наруши тези условия за обслужване, тогава тя трябва да бъде подведена под отговорност.

Какво е VPN?

Виртуалните частни мрежи са стабилни софтуерни услуги, които помагат да се маскира текущото ви местоположение и да изглежда, че имате достъп до мрежата от друга държава. Как работи е, че доставчикът на VPN ще тунелира вашите данни чрез посреднически сървър, разположен в друга част на земното кълбо. Целият трафик е криптиран и защитен, което означава, че snoopy агенции за наблюдение или досадни хакери са много трудни за подслушване на вашата активност в мрежата.

Нямам достъп до LINE в Китай. Какво да правя?

Ако се опитвате да влезете в приложението LINE в Китай с обикновена интернет връзка, това е просто упражнение в безполезност. Приложението е блокирано в страната от години и просто ще продължите да получавате съобщение за грешка, в което се казва, че услугата е недостъпна. Единственият начин да преодолеете тази бариера е като се регистрирате за VPN (препоръчваме ви да използвате едно от петте, които сме посочили в тази статия).

Следвайте ръководството стъпка по стъпка в горната част на статията и приложението за съобщения трябва да работи добре.

LINE вече е шифрована. Все още е необходим VPN?

LINE активира криптиране от край до край по подразбиране миналата година - подобно на конкурентните услуги WhatsApp и Viber - но това не означава, че сега е магически достъпно в държави, които са блокирали услугата. Шифроването означава, че вашите чатове вече са защитени, което е отличен ход на компанията, но все още съществува възможност за заден ход.

Компании като Facebook и WhatsApp ще отрекат съществуването на бекдорд, но е невъзможно да се знае истината. VPN ще добави допълнителен слой сигурност към вашия чат опит, като същевременно ще отключи стикери и ще осигури достъп до услугата, ако просто няма.

Препоръчваме ви да използвате VPN, докато разговаряте в LINE за най-доброто изживяване.

„Line popup store“ от Джон Ръсел, лицензиран съгласно CC BY-SA 2.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1

Adblock
detector