5 най-добри VPN за гледане на канадска телевизия в чужбина

Бихте ли искали да гледате онлайн канадски услуги като TVA, Sportsnet, TSN, RDS и CBC? В тази публикация ще обясним как можете да предавате на живо канадската телевизия. Ще покажем също как виртуална частна мрежа (VPN) ви позволява да заобиколите регионалните ограничения и да гледате канадска телевизия от САЩ, Великобритания, Испания, Франция, Германия или от другаде в чужбина.  


5 най-добри VPN за гледане на канадска телевизия в чужбина

VPN кодират мрежовия ви трафик, което ви позволява безопасно да сърфирате в интернет, без вашите дейности да бъдат наблюдавани от хакери, мрежови администратори или вашия доставчик на интернет услуги (ISP). Интернет доставчиците имат история на понижаване на скоростта на потребителите, които често стриймират, но тъй като те не могат да кажат точно какво правите, когато използвате VPN, превключването става по-трудно да се оправдае.

Има обаче още едно предимство за поточно предаване с VPN: те ви позволяват достъп до геоблокирани услуги от други страни. Когато се свържете с VPN сървър, ви се назначава временен, специфичен за региона IP адрес. Тъй като много стрийминг платформи се консултират с вашия IP адрес, за да проверят дали сте в тяхната зона на излъчване, получаването на достъп става изключително просто с VPN.

Как да гледате канадска телевизия от чужбина с VPN

Нови за VPN и не знаете как да започнете? Просто следвайте стъпките по-долу, за да заобиколите гео ограниченията и да гледате канадска телевизия от всяка точка на света:

 1. Първо, изберете подходящ VPN доставчик (препоръчваме ExpressVPN).
 2. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN, като внимавате да получите правилната версия за вашето устройство.
 3. Използвайте своите идентификационни данни, за да влезете в приложението.
 4. Свържете се с един от канадските сървъри на вашата VPN.
 5. Опитайте да заредите видео на избрания от вас сайт. Той трябва да започне да се възпроизвежда почти веднага, но ако не, опитайте да изчистите кеша на браузъра си и да изтриете всички бисквитки.

Ако искате да гледате определено предаване на живо, горещо препоръчваме да изпробвате стъпките по-горе, преди да започне. По този начин, ако вашата VPN не работи по предназначение, все още ще имате време да се свържете с поддръжката на клиенти и може да не се наложи да пропуснете нищо.

ВЗЕМЕТЕ БЕЗПЛАТНО ПРЕМИУМ VPN: Обикновено VPN мрежите спестяват най-добрите си цени за дългосрочни абонати. Ако обаче имате нужда от покритие само за кратко време, например, ако отивате на почивка или просто искате да гледате едно конкретно събитие, можете вместо това да използвате безплатната 30-дневна пробна версия на ExpressVPN. Ще трябва да платите предварително, но можете да отмените по всяко време, за да получите пълно възстановяване. Това ефективно означава, че можете да получите висококачествен VPN безплатно, без никакъв риск.

Избор на правилния VPN за стрийминг на канадска телевизия

За начинаещите често е трудно да решат кой VPN да използват. В крайна сметка има толкова много възможности за избор и всяка услуга е малко по-различна. Например, някои предлагат по-големи мрежи, докато други се фокусират върху осигуряването на най-бързи скорости или най-силните функции за сигурност. За да намерим най-добрите VPN за гледане на канадска телевизия в чужбина, потърсихме тези, които отговарят на следните критерии:

 • Може да деблокира популярни канадски услуги като CBC, TVA и Sportsnet
 • Има разширена мрежа, в идеалния случай с множество канадски сървъри
 • Използва мощно криптиране и включва различни други функции за защита
 • Дневниците нямат информация, която може да се идентифицира лично, или още по-добре, изобщо не съхраняват журнали
 • Има добра мултиплатформена поддръжка с минимална функционална разлика между настолните и мобилните приложения

По-долу сме изброили най-добрите VPN мрежи за излъчване на канадска телевизия в чужбина:

1. ExpressVPN

ExpressVPNЯнуари 2020 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN е достатъчно бърз, за ​​да предава HD видео на живо без забележимо буфериране и с повече от 2000 сървъра по целия свят, вие сте всичко, но гарантирано ниска латентност. Нещо повече, тази услуга може да отблокира от чужбина големи поточни платформи като Netflix, Hulu и Amazon Prime Video. Със сървърни клъстери в Торонто, Монреал и Ванкувър, дори можете да използвате ExpressVPN, за да заобиколите регионалните отключения на NHL.

Тази VPN използва 256-битово криптиране, за да запази личните ви онлайн дейности. Той също така разполага с DNS и IPv6 защита от теч, перфектна секретност напред и превключвател за убийство в приложенията си за десктоп, който спира целия трафик, ако изчакате неочаквано. ExpressVPN не регистрира информация, която би могла да ви идентифицира, и е възможно да се регистрирате почти напълно анонимно, като плащате с Bitcoin. Ако имате нужда от помощ, можете да се свържете с поддръжката на клиенти чрез чат на живо, 24/7.

ExpressVPN включва приложения за Windows, Linux, MacOS, Android и iOS устройства. Безжичните рутери трябва да бъдат конфигурирани ръчно, но ExpressVPN осигурява персонализиран фърмуер, който прави това възможно най-лесно.

ТРИ МЕСЕЦА БЕЗПЛАТНО: Регистрирайте се за годишния план на ExpressVPN тук, за да получите три месеца безплатно и да намалите разходите с 49%.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

2. CyberGhost

Cyberghost

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost прави възможно най-лесно да бъдете в безопасност онлайн. Можеш изберете един от близо 3000 сървъра (69 в Канада) директно или вместо това изберете задача (като достъп до геоблокирани потоци или безопасно споделяне на файлове) и им бъде назначен подходящ сървър. С разрешени високи скорости и до седем едновременни връзки, тази услуга е идеална за потребители, които искат да защитят всичките си устройства с необходима минимална конфигурация.

Въпреки удобния за потребителя дизайн, CyberGhost предлага редица функции за сигурност. Вашият трафик е защитен от 256-битово криптиране, превключвател за убийство (както в мобилната, така и в настолната версия), както и IPv6, DNS, пренасочване на пристанища и WebRTC защита от теч. Тази услуга не регистрира информация, която може да бъде проследена до вас.

CyberGhost има приложения за Android, iOS, Windows и MacOS. Може да бъде инсталиран ръчно на базирани на Linux платформи и интернет рутери.

СЪОБРАЖЕНИЕ НА ЧИТАТИ: Вземете шест месеца допълнително безплатно с едногодишната сделка на CyberGhost. Това включва отстъпка над 70% и 30-дневен пробен период.

Прочетете пълния ни преглед на CyberGhost.

3. NordVPN

NordVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN в момента има само 346 сървъра само в Канада и около 5000 другаде. е достатъчно бързо, за да предавате HD или 4K съдържание без прекъсване, позволява до шест едновременни връзки и предлага специализирани P2P и анти-DDoS сървъри. Освен това тази услуга може да заобиколи геоблокирането дори на най-упоритите стрийминг платформи. Той може лесно да деблокира услуги като Netflix, Hulu и BBC iPlayer, така че CTV и подобни канадски телевизионни потоци няма да представляват проблем.

Тази VPN е силно адаптивни и ви дава всичко необходимо за фина настройка на вашата онлайн сигурност. Той използва 256-битово криптиране и защитава от течове на WebRTC, DNS и IPv6 по подразбиране. Можете да използвате два VPN наведнъж, да получите достъп до Tor с VPN и да блокирате реклами или зловреден софтуер автоматично. NordVPN има политика без регистрация и ви позволява да плащате в Bitcoin. Това означава, че ако използвате имейл адрес за еднократна регистрация, ще бъдете почти напълно непроследяем.

Тази услуга има приложения за Linux, MacOS, Windows, Android и iOS. За мрежовите рутери е необходима ръчна инсталация.

ТРИ ГОДИШНА ОТСТЪПКА: Спестете 75%, като се абонирате за тригодишния план на NordVPN. Това намалява месечните разходи до едва 2,99 долара.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

4. IPVanish

IPVanish

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

IPVanish е добре известен със своите високи скорости и отлична мултиплатформена поддръжка. Той предлага достъп до повече от 1100 сървъра по целия свят, като 35 са само в Канада. Това е особено силен избор, ако искате да защитите няколко устройства, тъй като това позволява до десет едновременни връзки докато повечето му съперници допускат между три и шест.

Тази VPN използва 256-битово криптиране, защита от течове на DNS и IPv6 и превключвател за убийство (във всички версии на софтуера), за да предпази вашия трафик от любопитни очи. Тя дава възможност на потребителите да обсеят трафика на OpenVPN, да превключват IP адреси през предварително зададени интервали и да блокират целия локален трафик. IPVanish не поддържа регистрации на сесия или връзка, така че вашите дейности не могат да бъдат проследени до вас. Тази марка е популярна VPN за торент и за Kodi. Поддръжката на клиентите е готова да помогне чрез чат на живо, 24/7.

Приложенията за IPVanish са достъпни за устройства с Android, Windows, iOS, MacOS и Amazon Fire. Linux системите и някои мрежови рутери също се поддържат чрез ръчна конфигурация.

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН: Спестете 46% от абонамента си за IPVanish тук. Всеки план включва 7-дневна проба без риск.

Прочетете пълния ни преглед на IPVanish.

5. ЧастенVPN

PrivateVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN има два канадски сървъра (един в Торонто и един във Ванкувър) и около 80 другаде. Това, което му липсва в размера на мрежата обаче, тя повече от компенсира в скоростта; PrivateVPN е достатъчно бърз, за ​​да предава HD видео на живо без никакви проблеми. Освен това той може да деблокира някои от най-популярните стрийминг платформи в Канада, включително US Netflix, TVA и Sportsnet Now.

PrivateVPN защитава от течове на DNS, IPv6 и WebRTC и държи дейностите ви скрити зад 256-битово криптиране. Той също има a стриктна политика без регистрация, така че ако плащате в биткойн и използвате електронна поща, за да се регистрирате, ще бъдете почти напълно анонимни онлайн. Обслужването на клиенти на PrivateVPN е на второ място; той предлага 24/7 поддръжка през чат на живо и персоналът може да инсталира или конфигурира софтуера за вас отдалечено (с ваше разрешение, разбира се).

Тази VPN се предлага с приложения за Windows, MacOS, iOS и Android. Може да се инсталира ръчно на устройства с Linux и поддържани безжични рутери.

ГОДИШНА Сделка: Изберете едногодишния план на PrivateVPN, за да получите пет допълнителни месеца безплатно и да спестите повече от 70%.

Прочетете пълния ни преглед на PrivateVPN.

Мога ли да гледам канадска телевизия в чужбина с безплатен VPN?

Въпреки че безплатните VPN мрежи могат да бъдат изкушаващи, не препоръчваме да използвате такъв, особено ако искате да предавате поточно предаване. Тези услуги са склонни да имат малки сървърни мрежи с постоянен приток на потребители. Това причинява големи забавяния, които се проявяват в ниска скорост на сърфиране и често заекване на видео, което отнема много време за буфериране. Освен това повечето безплатни VPN не са в състояние да заобиколят геоблокирането на популярни стрийминг услуги, така че може да не можете да гледате нищо.

Безплатните VPN мрежи трябва да плащат по някакъв начин за своите мрежи, но тъй като не таксуват потребителите си директно, те намират други начини да печелят пари. Почти винаги ще откриете, че те се поддържат от реклама, което не е нищо ново. Проблемът е, че някои използват бисквитки за проследяване, за да печелят от потребителите си по различен начин. Тези бисквитки позволяват на компанията да поддържа раздели на сайтовете, които посещавате и колко често. Тези данни могат да формират подробен потребителски профил, който да бъде продаден на трети страни.

Освен ако не сте запознати с добавки и компютри в компютърните мрежи, това може да бъде трудно да се каже дали дори използвате законна VPN или не. Проучване през 2015 г. с 283 безплатни VPN приложения установи, че над 38% са включвали злонамерен софтуер, а от тези, които не са, 84% са изтекли данни през IPv6. По-лошото е, че 18% изобщо изобщо не криптират потребителския трафик. Дори добре познатите услуги идват с рискове, както установихме по време на скандала с Hola botnet.

Най-добрият начин да се защитите онлайн е да използвате реномиран VPN, който не регистрира лична информация и има история на защита на личния живот на своите потребители.

Свързани: Как да получите канадски IP адрес

Кои канадски канали и услуги мога да използвам с VPN?

Ако обикновено живеете в Канада, но понастоящем сте в чужбина, няма много достъп до VPN. Ако бъдете помолени, просто влезте с данните на вашия доставчик на кабели и ще можете да започнете да предавате незабавно. CTV, CityTV, Space и Sportsnet всички имат онлайн потоци на живо, до които можете да получите достъп до чужбина по този начин.

Нямате кабелна телевизия? Все още има много съдържание от Канада, за да гледате в платформи като CHCH, CP24, TVA и CBC. Тези потоци са безплатни за гледане и не изискват от вас да създадете акаунт, но обикновено са геоблокирани, което означава, че все пак ще трябва да използвате VPN, за да гледате.

Освен това някои стрийминг услуги, включително Netflix, имат различни библиотеки със съдържание за различни страни, така че ако пътувате и установите, че нещо, което сте искали да гледате, не е налично, можете просто да се свържете с VPN и да видите дали е в обичайното ви библиотека на страната.

Как иначе може да ми помогне VPN?

Ако пътувате често, можете да използвате VPN за повече от просто стрийминг. Например, ако влезете в своята RBS, Bank of Montreal (BMO) или банкова сметка на CIBC от друга държава, рискувате да задействате автоматизирани системи за предотвратяване на измами. Ако обаче се свържете първо с канадски сървър, това е много по-малко вероятно.

Пътуването всъщност може да създаде проблеми при използването на обичайните ви услуги. Възможно е да не можете да правите залози на обичайния си сайт за хазарт поради геозаключване или да се окажете заключени от любимите си игри поради ново влизане в чужда държава. VPN мрежите не само помагат да се намали рискът от това да се случи, но ви позволяват да се предпазите, когато използвате обществени wifi мрежи.  

Вижте също: Най-добър VPN за Канада

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

96 − 90 =