5 най-добри VPN за гледане на Mediaset Premium в чужбина (извън Италия)

Интересувате се да научите как да гледате Mediaset Premium от чужбина? В тази публикация ще ви обясним как да предавате на живо Mediaset Premium от всяка точка на света. Ще ви покажем как да заобиколите регионалните ограничения и да получите достъп до всичките си любими предавания с помощта на виртуална частна мрежа (VPN). По този начин можете да гледате Mediaset Premium от Италия, САЩ, Великобритания, Канада, Австралия или от другаде по света.

Как да гледате Mediaset Premium в чужбинаПовечето основни платформи за стрийминг използват гео ограничение, за да не позволяват на хората извън тяхната зона на излъчване да се настройват. Когато се свържете с един от сървърите на VPN на вашия VPN, обаче, сте назначили временен, специфичен за региона IP адрес. Това измамва уебсайтовете да вярват, че всъщност сте разположени някъде различно и ви позволява да гледате каквото искате, в която и страна да се намирате. VPN мрежите също криптират вашия трафик, предотвратявайки четенето му от вашия доставчик на интернет услуги (ISP), мрежови администратори или хакери.

Изборът на правилния VPN е жизненоважен. Всяка услуга е малко по-различна по отношение на размера на мрежата, скоростта и сигурността, така че си струва да намерите такава, която да отговаря на вашите нужди. За да намерим най-добрите VPN за поточно предаване на Mediaset Premium, потърсихме услуги със следните характеристики:

 • Има разширена мрежа с множество италиански сървъри
 • Предлага постоянни връзки и е достатъчно бърз за поточно HD видео на живо
 • Възможност за деблокиране на големи поточни услуги от чужбина
 • Използва ефективно неразбираемо криптиране и предлага допълнителни функции за защита
 • Поддържа минимални дневници, или още по-добре, никакви дневници

Как да гледате Mediaset Premium онлайн с VPN

Никога не сте използвали VPN преди? Няма проблем: достъпът до геоблокирани сайтове е доста лесен. Следвайте стъпките по-долу, за да деблокирате Mediaset Premium извън Италия:

 1. Регистрирайте се за един от VPN-ите по-долу (препоръчваме ExpressVPN).
 2. Изтеглете и инсталирайте VPN клиента, като не забравяйте да получите подходящата версия за вашата операционна система.
 3. Свържете се с един от италианските сървъри на вашата VPN. Забележка: ако искате да деблокирате услуга, базирана на друго място, вместо това се свържете със сървър на това място. Например, имате нужда от американски сървър, за да получите достъп до Hulu от чужбина.
 4. Опитайте да гледате съдържание от Mediaset Premium. Ако всичко е минало според очакванията, трябва да намерите видеоклипове да се зареждат бързо, без никакви грешки. Имайте предвид, че може да се наложи да опресните страницата, преди да видите някакви промени.

Ако искате да гледате определено събитие или да покажете на живо, не забравяйте да преминете през стъпките по-горе, преди да започне. Това гарантира, че ще имате достатъчно време да получите помощ от екипа за поддръжка на VPN, ако срещнете проблеми.

КАК ДА СЕ ПОЛУЧИТЕ ПЛАЩЕН VPN: Ако имате нужда само от VPN за кратко време (например, ако отивате на почивка и искате да получите достъп до обичайните си поточни услуги или искате да гледате едно конкретно събитие), можете да се възползвате от безплатните 30 на ExpressVPN -дневен процес. Въпреки че ще бъдете помолени да платите предварително, можете да се откажете по всяко време през този период, за да получите пълно възстановяване.

Погледнете по-долу, за да намерите най-добрите VPN за поточно предаване на Mediaset Premium в чужбина:

1. ExpressVPN

ExpressVPNЯнуари 2020 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN е фантастичен за стрийминг благодарение на широката си сървърна мрежа (2000+ по целия свят, с две в Италия), високите скорости и изключителните възможности за деблокиране. ExpressVPN може надеждно да деблокира платформи като Mediaset Premium, но и някои, с които повечето други услуги се борят, като Netflix и BBC iPlayer.

Той осигурява вашия мрежов трафик, използвайки комбинация от 256-битово AES криптиране, SHA512 удостоверяване и 4 096-битови RSA ключове. Настолните приложения разполагат и с превключвател за убийство, гарантиращ, че никога не преглеждате незащитени. ExpressVPN не регистрира никаква лична информация, поддържа перфектна секретност напред и предотвратява течове на DNS и WebRTC, така че знаете, че дейностите ви ще останат частни по всяко време. Поддръжката е налична през чат на живо, 24/7, в случай на проблеми.

Тази услуга предлага приложения за всички най-популярни операционни системи: Windows, MacOS, Linux, Android и iOS. Освен това може да бъде инсталиран ръчно на поддържаните мрежови рутери.

ТРИ МЕСЕЦА БЕЗПЛАТНО: Получете безплатно три месеца безплатно, като се регистрирате в едногодишния план на ExpressVPN. Това намалява общата цена с 49% и тъй като има 30-дневна гаранция за връщане на парите, няма никакъв риск.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

2. NordVPN

NordVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

С 53 сървъра в Италия и над 5000 другаде NordVPN е силен избор за всеки, който иска да стриймва от платформи като Mediaset Premium или RaiPlay. Освен това, той предлага сървъри, оптимизирани за HD стрийминг и споделяне на файлове, както и анти-DDoS такива, предназначени за игри. Тази услуга може лесно да заобиколи геоблокирането на услуги като Netflix, Amazon Prime Video и ESPN. Нещо повече, с до шест връзки, разрешени наведнъж, можете да стриймвате безопасно от всяко от вашите устройства.

NordVPN поставя основен акцент върху сигурността на своите потребители. Например, това е единственият основен VPN с двойна VPN и Tor-over-VPN съвместимост. Приложенията за десктоп и iOS разполагат с превключвател за убийство и можете да включите автоматично сканиране на зловреден софтуер и блокиране на реклами. Междувременно вашият трафик е защитен с 256-битово криптиране, 2048-битови DHE-RSA ключове и SHA384 удостоверяване. NordVPN приема плащания с биткойни, регистрира никаква идентифицируема информация и предотвратява течове на IPv6, DNS и WebRTC, така че можете да се регистрирате и да разглеждате почти напълно анонимно.

Този VPN има лесни за използване приложения за Windows, MacOS, Android и iOS устройства. Тя работи с Linux системи и някои безжични рутери, въпреки че първо трябва да го конфигурирате ръчно.

Спестете 66%: Намалете цената до едва 3,99 долара на месец (66% отстъпка) с двугодишния абонамент на NordVPN.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

3. CyberGhost

Cyberghost

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

Не е нужно да сте технически експерт, за да сте в безопасност с CyberGhost: можете просто да изберете задача като поточно или сърфиране анонимно и автоматично да се свържете с подходящ сървър. По света има почти 3000, като 100 са само в Италия. CyberGhost има минимално въздействие върху скоростите ви и предлага деблокиране с едно щракване за много популярни сайтове за стрийминг, което го прави отличен избор за тези, които искат да предават италианска телевизия от чужбина.

Въпреки че е създаден за начинаещи потребители, този VPN не прави компромиси със сигурността. Той предпазва от DNS, IPv6, пренасочване на пристанища и WebRTC течове, и има постоянно превключвател за убиване както в работния си компютър, така и в мобилните приложения. Използвайки 256-битово AES криптиране, SHA256 удостоверяване и 2,048-битови RSA ключове и регистриране на лична информация, тази услуга запазва вашия мрежов трафик и вашата самоличност, анонимна.

Приложенията CyberGhost са достъпни за MacOS, Windows, iOS и Android. Тя може да бъде инсталирана ръчно само за няколко минути на базирани на Linux платформи и да изберете интернет рутери.

ЕКСКЛУЗИВНА ОТСТЪПКА: Нашите читатели могат да спестят 77% от годишния план на CyberGhost. Ще получите и допълнителни шест месеца безплатно.  

Прочетете пълния ни преглед на CyberGhost.

4. IPVanish

IPVanish

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

IPVanish стана синоним на стрийминг благодарение на високите си скорости, изключителната поддръжка на много платформи, леките приложения и лекотата на използване. Той има 16 сървъра в Италия и общо над 1000 по целия свят, което ви позволява достъп до връзка с ниска латентност, независимо къде се намирате. Освен това, с разрешени до десет едновременни връзки, можете да предавате поточно предаване на Mediaset Premium от всяко от вашите устройства.

Тази VPN услуга включва няколко функции, които ви позволяват перфектно да приспособите вашата настройка за сигурност. Например, можете да блокирате целия локален трафик, редовно да променяте своя IP адрес, да обърквате трафика на OpenVPN или да активирате превключвател за убийство (в настолните приложения). Той използва SHA512 удостоверяване, 2,048-битови RSA ключове и 256-битово AES криптиране и предпазва от течове на DNS и IPv6. IPVanish не регистрира данни за дейността, така че можете да сте сигурни, че сигурността ви е в добри ръце.

Този доставчик има приложения за най-популярните платформи, включително Windows, MacOS, Android и iOS. Той дори може да бъде инсталиран ръчно на Linux устройства и поддържани рутери.

СЪОБРАЖЕНИЕ НА ЧИТАТИ: Спестете до 60% от IPVanish планове тук. Те се предлагат със 7-дневна гаранция за връщане на парите, така че можете да изпробвате услугата безрисково.

Прочетете пълния ни преглед на IPVanish.

5. ЧастенVPN

PrivateVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

Докато PrivateVPN има само два италиански сървъра (и общо 76), той предлага по-висока скорост от много VPN мрежи с по-големи мрежи. Освен това, той е в състояние да заобиколи гео ограниченията на прословути упорити услуги като Netflix и BBC iPlayer. Като такъв, той ви позволява да предавате HD видео на живо от Mediaset Premium, дори когато сте в чужбина.

PrivateVPN се отличава с обслужването на клиентите: нейният персонал е на разположение 24/7 чрез чат на живо и с ваше разрешение те могат дори да инсталират или конфигурират софтуера дистанционно за вас. Тази услуга е изключително защитена, с 256-битово криптиране, SHA256 удостоверяване и 2,048-битови RSA ключове. Има и превключвател за убийство (във версиите за десктоп), и IPv6, DNS и WebRTC защита от теч.

Тази услуга предлага приложения за Windows, Android, MacOS и iOS. Ръчната конфигурация е необходима за базирани на Linux системи и мрежови рутери.

ГОДИШНА Сделка: Вземете пет месеца безплатно и спестете повече от 70%, като изберете годишния абонамент на PrivateVPN.  

Прочетете пълния ни преглед на PrivateVPN.

Мога ли да предавам Mediaset Premium с безплатен VPN?

Може да се изкушите да изпробвате поточно предаване на Mediaset Premium с безплатен VPN, но силно препоръчваме да го направите. Безплатните VPN почти винаги се борят да осигурят висока скорост, тъй като техните сървърни мрежи не могат да поддържат постоянния приток на потребители. Това означава, че всеки видеоклип, който се опитате да възпроизведете, вероятно ще буферира за по-дълги периоди от време или ще заекчи, ако се възпроизведе. По-лошото е, че може да се окажете прекъснати без предупреждение, оставяйки трафика си незащитен.

Сървърите са скъпи за поддръжка, така че как могат безплатните VPN да плащат за тях? Просто, въпреки че техните потребители не плащат директно, всеки един е източник на печалба. Повечето безплатни VPN поставят реклами на страниците, които посещавате, но някои отиват още повече, съхранявайки проследяващи бисквитки на устройството на потребителите. Това позволява на компанията да записва всичките ви навици при сърфиране и да състави подробен потребителски профил, който по-късно може да бъде продаден на трети страни, без да знаете. Предполага се, че VPN-ите ще подобрят поверителността ви, но тези безплатни VPN всъщност могат да бъдат пагубни.  

И накрая, без да анализирате уеб трафика си, е невъзможно да разберете дали използвате законна услуга или една от десетките налични троянци. Дори да не е инсталиран зловреден софтуер, няма гаранция, че трафикът ви всъщност е защитен; всъщност, почти 18% от безплатни VPN, изследвани в проучване през 2016 г., изобщо не са използвали криптиране. Дори сме виждали, че безплатни услуги с висок профил правят сенчести неща, като един, по-специално, работи с ботнет с празен обхват на потребителите си. Очевидно е най-добре да не излагате личната си информация на риск. Вместо това използвайте реномирана VPN с изпитана и изпробвана от потребителите политика за поверителност.

Мога ли да се регистрирам в Mediaset Premium от чужбина?

глобус карта на света

Тази услуга е по-агресивна по отношение на предотвратяването на регистрацията на чуждестранни потребители от повечето други. Първо, от вас се иска да предоставите доказателство за самоличността си, например паспорт или шофьорска книжка. Това вече е много необичайно за онлайн поточна услуга, но проверките не спират дотук.

Ще бъдете помолени за италиански адрес и италиански фискален код. Тези мерки правят почти всичко невъзможно да се регистрирате от чужбина, освен ако действително не живеете в Италия. За да се възползвате дори от 15-дневната безплатна пробна версия, ще ви трябва италиански номер на мобилен телефон. Без информацията по-горе няма да можете да гледате съдържанието на Mediaset Premium.

Все още можете да предавате поточни основни канали на Mediaset без регистрация и дори без VPN, но все пак препоръчваме да използвате един. Известно е, че някои интернет доставчици намаляват скоростта на връзката на своите потребители, ако текат твърде често, а VPN, освен че увеличава поверителността ви, помага да се намали вероятността това да се случи.

Какво мога да гледам в Mediaset Premium?

Mediaset Premium има огромно разнообразие от съдържание, обхващащо всичко - от спортове на живо до популярни телевизионни предавания. По-долу сме изброили някои от най-популярните заглавия, които можете да гледате:

 1. Супер момиче
 2. свръхестествен
 3. Ново момиче
 4. Riverdale
 5. 30 Rock
 6. Малки сладки лъжкини
 7. Световно първенство за супербайк
 8. Шотландски футбол от Висшата лига
 9. Национална футболна лига
 10. УЕФА Шампионска лига футбол
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 2

Adblock
detector