5 най-добри VPN за гледане на TVB отвсякъде

Най-добрите VPN мрежи за гледане на TVB отвсякъде

Повечето хора приемат, че това, което правят онлайн, е частно, но това всъщност не е вярно. В действителност, вашите дейности често се наблюдават от вашия доставчик на интернет услуги (ISP), работодател, а в някои страни и от правителството. VPN мрежите предотвратяват този тип проникване чрез криптиране на вашия трафик, като гарантират, че той е безсмислен за всички външни лица, които търсят.

Обикновено, ако се опитате да получите достъп до поточната платформа на TVB в чужбина (извън Хонконг), ще видите следната грешка:

TV 服務 不適 用於 你 目前 所在。 註: myTV SUPER 只供 香港 境內 使用。 ”(Грубо преведено:“Тази услуга не се прилага за текущото ви местоположение. Забележка: myTV SUPER се предлага само в Хонконг.“).

Това се случва, защото TVB е проверил вашия IP адрес и е забелязал, че е извън Хонконг. Въпреки това, когато се свържете с хонконгски VPN сървър, получавате нов, специфичен за страната IP адрес, който подмамва сайта да ви позволи да получите достъп. По-късно ще разгледаме по-подробно всеки от нашите препоръчани VPN, но ако просто искате да видите кои VPN са най-подходящи за TVB, можете да намерите кратко резюме по-долу:

Най-добрите VPN за TVB

 1. NordVPN: С десетки високоскоростни сървъри в Хонконг, усъвършенствани мерки за сигурност и поверителност и силна деблокираща способност, NordVPN е идеален за стрийминг на TVB в чужбина.
 2. CyberGhost: Тази услуга е бърза, лесна за използване и достъпна. Той предлага предварително конфигурирани функции за защита и може да отблокира TVB без усилие, където и да се намирате.
 3. IPVanish: Бърз VPN с отлична поддръжка на много платформи, мощни функции за защита и висок лимит на връзка, IPVanish е чудесен за тези, които искат да прелитат на множество устройства.
 4. PrivateVPN: Този VPN може да се похвали с над средните скорости, силна сигурност, политика без регистрация и възможност за гледане на TVB отвсякъде.
 5. SaferVPN: Това е услуга, фокусирана върху сигурността и поверителността с много високи скорости. Той може лесно да деблокира TVB и подобни услуги в чужбина.

Как избрахме най-добрите VPN за поточно предаване на TVB

Всяка VPN има различни функции за защита, политики за регистриране и местоположения на сървъра. Освен това, не всички от тях са в състояние да деблокират TVB в чужбина. За да поддържаме нещата възможно най-прости, решихме да препоръчаме само услуги, които отговарят на всички критерии по-долу. По този начин ви гарантирате висококачествен, универсален VPN, а не само такъв, който ви позволява да гледате TVB в други страни.

Критерии за избор на най-добрите VPN за TVB:

 • Деблокира TVB и подобни поточни платформи в чужбина
 • Използва ефективно неразбираемо криптиране и предлага допълнителни опции за защита
 • Предлага постоянни, високоскоростни връзки
 • Не регистрира информация, която може да се идентифицира лично (в идеалния случай изобщо не съхранява регистрации)
 • Предоставя приложения за най-популярните операционни системи

Най-добрите VPN за TVB

По-долу ще намерите нашия списък с най-добрите VPN за TVB:

1. NordVPN

NordVPNJan 2023unblocks tvbТестиран Jan 2023

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN има най-голямата мрежа от всички големи VPN, с над 5 200 сървъра в 60 страни, 50 от които са в Хонконг. Той е достатъчно бърз за предаване на живо и има изключителна деблокираща способност, което ви позволява да използвате платформи като TVB, Netflix US и Amazon Prime Video в чужбина. Тази услуга дори има специални обсебени сървъри, така че можете да продължите да я използвате, когато сте в континентален Китай.

  Как да инсталирате Kodi на Firestick и Amazon Fire TV

Този VPN предлага широка гама от функции за защита. Те включват 256-битово криптиране, автоматично сканиране на реклами и злонамерен софтуер, специфичен за приложение превключвател (който спира целия трафик, ако изгубите връзка внезапно) и защита срещу течове на IPv6, DNS, WebRTC и пренасочване на порт. Опциите за сървъра включват Tor над VPN или две VPN наведнъж. NordVPN не съхранява регистрации, което означава, че дейностите ви не могат да бъдат проследени до вас. Поддръжката на клиентите е на разположение 24/7 през чат на живо.

NordVPN има приложения за Windows, MacOS, Linux, Android и iOS. Може да се инсталира ръчно на домашни рутери.

Професионалисти:

 • Отлични стандарти за сигурност и криптиране
 • Размерът на сървъра (5000 сървъра) е втори за всеки
 • Деблокира най-популярните географски услуги за стрийминг
 • Добър доставчик на ветерани

Недостатъци:

 • Настолните приложения могат да бъдат малко бавни

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА TVB: NordVPN е нашият топ избор. Това е бърз, надежден VPN, който поставя на първо място вашата поверителност и сигурност. Освен това той лесно деблокира TVB и подобни услуги в чужбина, което го прави идеален за стрийминг. NordVPN включва 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че няма никакъв риск.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

2. CyberGhost

Cyberghostотблокира tvbTested Jan 2023

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost има повече от 3700 сървъра, разпространени в 60 държави, и 24 само в Хонконг. Този VPN предлага надеждни, високоскоростни връзки, удобен за начинаещите интерфейс и силна деблокираща способност, което означава, че можете да влезете и да започнете стрийминг на TVB възможно най-бързо. С разрешени седем едновременни връзки CyberGhost ви позволява да стриймвате безопасно, без да оставяте нито едно от вашите други устройства незащитени.

Тази услуга е идеална за начинаещи потребители като всички негови функции за защита са активирани по подразбиране. Има 256-битово криптиране, превключвател за постоянно включване (във всяка версия на приложението), защита от течове на DNS и IPv6, автоматична защита на wifi, adblocker и скенер за злонамерен софтуер. CyberGhost не регистрира данни, които биха могли да ви идентифицират, така че поверителността ви е в добри ръце. Ако имате нужда от помощ, можете да се свържете с клиентите чрез чат на живо, 24/7.

Приложенията CyberGhost са достъпни за устройства с Windows, Android, MacOS и iOS. Тази услуга също работи на избрани мрежови рутери, но трябва да бъде конфигурирана ръчно.

Професионалисти:

 • Тестването разкри впечатляващи скорости за стрийминг
 • Оценява високо по отношение на сигурността и поверителността
 • Приложенията са лесни за инсталиране и използване – добра опция за начинаещи

Недостатъци:

 • Липсват разширени персонализирани функции

НАЙ-ДОБРИЯ БЮДЖЕТ VPN: CyberGhost е сигурен, но евтин VPN. Той предлага висока скорост, политика без регистрация и оптимизирани за потоци сървъри, което означава, че е лесно да гледате TVB в чужбина. Тази услуга се предлага с 45-дневна гаранция за връщане на парите.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

3. IPVanish

IPVanishотблокира tvbTested Jan 2023

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

IPVanish предлага достъп до над 1300 сървъра в 60+ страни, включително Хонконг. Това е много бързо и може да предава HD видео на живо в платформи като TVB без забележимо буфериране. Освен това IPVanish е много лесна услуга със солидна поддръжка на много платформи и тъй като позволява 10 едновременни връзки, можете да я използвате, за да защитите всичките си устройства наведнъж.

  Как да гледате бразилския Netflix (Netflix Brasil) в чужбина във всяка страна

Този VPN ви предпазва, като използвате комбинация от 256-битово криптиране, превключвател за убийство (в настолни версии) и защита срещу течове на DNS и IPv6. Можете да изберете да обсеете вашия трафик на OpenVPN, което ви позволява да използвате мрежи и услуги, които блокират VPN. IPVanish изобщо не регистрира никакви данни, което означава, че ще бъдете почти напълно анонимни онлайн. Поддръжката е на разположение 24/7 по време на чат на живо в случай на проблеми.

IPVanish предлага приложения за Android, iOS, Windows, MacOS и Amazon Fire TV и Firestick. Работи и на Linux системи и интернет рутери, но първо изисква ръчна конфигурация.

Професионалисти:

 • Впечатляващи скорости
 • Всички функции за сигурност и поверителност, които са ви необходими в повечето ситуации
 • Позволява ви да свържете 10 устройства наведнъж

Недостатъци:

 • Бори се за отблокиране на по-големи поточни платформи

FLAWLESS STREAMING: IPVanish осигурява висока скорост, разширени опции за защита и висок лимит на връзката, което го прави идеален за тези, които обичат да стриймират в движение. Освен това плановете му идват със седемдневна гаранция за връщане на парите.

IPVanish Купон СПЕСТЕТЕ 60% от годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтът се прилага автоматично

4. ЧастенVPN

PrivateVPNотблокира tvbTested Jan 2023

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN има по-малко сървъри за избор (88 в 57 страни, включително Хонконг), но той го компенсира, като осигурява по-бързи скорости от много от своите конкуренти. Тази VPN може да деблокира някои от най-упоритите стрийминг платформи, включително Netflix и BBC iPlayer, така че TVB не трябва да представлява предизвикателство. PrivateVPN включва “Stealth Mode”, така че можете да го използвате в Китай.

Тази услуга осигурява вашия трафик с помощта на 256-битово криптиране, превключвател за убийство (само за Windows) и защита срещу течове на WebRTC, IPv6 и DNS. PrivateVPN е доставчик на нулева регистрация, така че дейностите ви да не могат да бъдат проследени до вас. Можете да плащате в Bitcoin, ако искате друг слой защита. Поддръжката, базирана на чат на живо, е достъпна 22 часа на ден (с изключение на 1-3PM PST) и персоналът може да инсталира дистанционно софтуера по ваше желание.

PrivateVPN предоставя приложения за Windows, MacOS, Android и iOS. Необходима е ръчна инсталация за използване с базирани на Linux платформи и поддържани безжични рутери.

Професионалисти:

 • Скоростите са достатъчно добри за висококачествено поточно предаване
 • Печелене на репутация за деблокиране на популярни поточни сайтове
 • Не поддържа никакви дневници

Недостатъци:

 • Няма 24/7 чат на живо
 • Малък брой сървъри

ГЛЕДАЙТЕ TVB ВСЕКИ: PrivateVPN може да се похвали с високоскоростни сървъри, силна сигурност, политика без регистрация и възможност за поточно предаване на TVB отвсякъде, дори от Китай. Тя включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.

PrivateVPN КупонСпециална сделка – спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

5. SaferVPN

SaferVPNотблокира tvbTested Jan 2023

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.safervpn.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

SaferVPN в момента има 700+ сървъра в 34 страни (включително Хонконг). Тази услуга осигурява постоянно високи скорости и е в състояние да деблокира широк спектър от стрийминг платформи, включително Netflix, TVB и BBC iPlayer в чужбина. С разрешени до пет едновременни връзки можете да използвате SaferVPN, за да защитите повечето от устройствата си с един акаунт.

Този VPN поддържа вашите дейности поверителни по всяко време, използвайки 256-битово криптиране, превключвател за убийство (във всяка версия) и защита срещу течове на IPv6, DNS и WebRTC. SaferVPN записва никаква лична информация, и ако предпочитате допълнителна анонимност, можете да плащате в Bitcoin. Поддръжката е достъпна 24/7 чрез чат на живо.

  Най-добрите VPN за DD-WRT рутери и как да настроите OpenVPN на DD-WRT

SaferVPN има приложения за MacOS, Windows, iOS и Android. Може да бъде инсталиран ръчно на Linux системи и избрани рутери.

Професионалисти:

 • Тестовете разкриха добри скорости за HD стрийминг
 • Позволява плащания с Bitcoin чрез BitPay
 • Няма съхранявани дневници и приложенията имат солидни настройки за защита

Недостатъци:

 • Ограничени функции в сравнение с други VPN

Опростен, надежден VPN: SaferVPN е лесен за използване, универсален VPN. Той предлага бързи скорости, 24/7 поддръжка, силни функции за сигурност и възможност за деблокиране на TVB в чужбина. Включена е 30-дневна гаранция за връщане на парите.

SaferVPN Купон Спестете 80% на 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Скитката се прилага автоматично

Мога ли да деблокирам TVB с безплатен VPN?

Може да е изкушаващо да използвате безплатен VPN, но ние съветваме срещу това, по няколко причини. Като начало тези услуги обикновено са първите, които се блокират от поточните платформи. TVB има доста строги мерки за ограничаване на географските ограничения, така че може дори да нямате достъп до сайта. Освен това, тъй като безплатните VPN мрежи обикновено имат повече потребители, отколкото техните сървъри могат да поддържат, можете да очаквате много бавни скорости и видеоклипове, които спират да буферират често, ако въобще се възпроизвеждат.

Тези услуги може да не ви таксуват предварително, но често имат други начини да печелите пари. Някои използват примерно поддържан модел или молят потребителите да плащат в замяна на по-високи скорости. Някои обаче прибягват до по-сенчести тактики като използване на проследяващи бисквитки, за да събират информация, например кои сайтове посещавате и колко често. След това това се продава на рекламодателите по-късно, най-вероятно, без изобщо да знаете за това.

И накрая, трябва да вземете предвид последиците за сигурността на безплатен VPN. Скорошно проучване на над 280 такива приложения установи, че почти 40% съдържат зловреден софтуер. Дори онези, които не бяха напълно безопасни: над 80% изтичаха лична информация през IPv6, а 18% не използваха никакво криптиране. Въпреки това, по-големите компании не са непременно по-безопасни: през 2015 г. беше открито, че Hola продава безделни потребителски честотни ленти, за да помогне за стартиране на ботнет.

Използването на утвърден VPN с история на поверителност на потребителите на първо място е най-добрият начин да бъдат в безопасност онлайн.

Как да деблокирате и предавате TVB в чужбина с VPN

С правилния VPN, поточното предаване на TVB онлайн е лесно. Просто следвайте стъпките по-долу:

Как да гледате TVB в чужбина

 1. Започнете с регистрация за един от изброените по-горе VPN (препоръчваме NordVPN).
 2. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN, като не забравяйте да получите правилната версия за вашето устройство.
 3. Свържете се с един от сървърите на вашата VPN в Хонконг.
 4. Сега, опитайте да предавате нещо по TVB. Трябва да откриете, че видеоклиповете се възпроизвеждат почти моментално, но ако имате проблеми, изчистете кеша и бисквитките на браузъра си, след което презаредете страницата.

Мога ли да се регистрирам за TVB извън Хонконг?

Всъщност можете да се регистрирате и гледате пет TVB канала (Jade, Pearl, J2, TVB News и TVB Finance and Information) напълно безплатно. Има уловка обаче: първо трябва да си създадете акаунт.

По време на регистрацията ще бъдете помолени да предоставите телефонен номер в Hong Kongese. След това вашият код за потвърждение се изпраща текстово до посочения номер, което прави почти невъзможно чуждите потребители да се регистрират. Въпреки това, хонконгерите, които в момента пътуват в чужбина, не трябва да имат проблеми, при условие че се свържат с VPN, преди да посетят сайта.

Какво мога да гледам по TVB?

TVB предоставя широк спектър от съдържание и с пет канала на разположение има по нещо за всеки. По-долу сме изброили някои от предаванията, които можете да гледате безплатно по TVB:

 1. Хайде вкъщи любов: Ето и ето (愛 · 回家 之 開心 速遞)
 2. Железен детектив (鐵 探)
 3. Начинът, по който танцуваме (狂舞 派)
 4. генезис (再創 世紀)
 5. Отношения (無間道)
 6. Романтика на 7 дни (7 日 羅曼史)
 7. FM701
 8. Хазартна група на града (賭城 群英會)
 9. Ловец на разум (心理 追兇)
 10. OMG, ваша чест (是 咁 的, 法官 閣下)

About the author

Comments

 1. Много важна тема, която трябва да бъде внимателно обмислена. Всички трябва да знаят, че дейностите им онлайн не са напълно частни и могат да бъдат наблюдавани от различни организации. VPN мрежите са много полезни, за да се предотврати това проникване и да се гарантира поверителността на информацията. Благодарение на тях, можем да получим достъп до различни поточни платформи, като TVB, където и да се намираме. Изборът на правилния VPN е много важен, за да се гарантира висококачествена и безопасна връзка. Благодаря за полезната информация и препоръките за най-добрите VPN за TVB.

 2. ората смятат, че това, което правят онлайн, е частно, но това не е вярно. Вашият ISP, работодател или дори правителството могат да наблюдават вашите дейности. Затова е важно да използвате VPN мрежи, които криптират вашите данни и гарантират поверителността ви. В статията се препоръчват няколко VPN услуги, които са подходящи за гледане на TVB в чужбина. Важно е да изберете VPN, който отговаря на критериите за защита и деблокиране на поточни платформи в чужбина. NordVPN е един от най-добрите избори, тъй като има голяма мрежа от сървъри в Хонконг и е достатъчно бърз за предаване на живо. Все пак, важно е да се запознаете с всички препоръчани VPN услуги, за да изберете тази, която най-добре отговаря на вашите нужди.

 3. Много важна тема, която трябва да бъде внимателно обмислена от всеки, който използва интернет. Всъщност, много хора не осъзнават, че техните онлайн дейности могат да бъдат наблюдавани от различни организации, включително ISP, работодатели и правителства. Затова е много важно да се използва VPN мрежа, която да криптира трафика и да гарантира поверителността на данните. Списъкът с препоръчани VPN услуги е много полезен и ще помогне на хората да изберат най-добрата опция за тях. Благодаря за тази информация!

Comments are closed.