5 най-добри VPN за Jiocinema, за да можете да го гледате в чужбина

Искате ли да гледате Jiocinema от чужбина? Със силна колекция от южноазиатско съдържание и дори някои англоезични заглавия на Дисни, Jiocinema има нещо за цялото семейство. В тази публикация ще ви обясним как можете да използвате виртуална частна мрежа (VPN), за да заобиколите регионалните ограничения и да предавате Jiocinema онлайн, независимо дали сте в САЩ, Великобритания, Канада, Германия, Франция или друга държава в свят.

Как да гледате Jiocinema онлайн

Услугите за стрийминг обикновено имат само права да показват съдържанието си на избрани места. Въпреки това, VPN ви позволява да се свързвате със сървъри по целия свят и да ви бъде назначен временен, специфичен за региона IP адрес. Това подмамва сайтовете да вярват, че всъщност се намирате някъде по различен начин и ги кара да работят така, сякаш сте физически в нужната държава. VPN мрежите също криптират вашия мрежов трафик, предотвратявайки външните наблюдатели като хакери и дори вашия доставчик на интернет услуги (ISP) да наблюдават вашите дейности.

Важно е да изберете правилния доставчик, тъй като всяка VPN услуга е малко по-различна. Например, човек може да предложи силна сигурност, но бавна скорост на сърфиране, докато друг може да бъде много бърз, но неспособен да деблокира популярни стрийминг платформи. За да идентифицираме най-добрите VPN за Jiocinema, потърсихме услуги, които отговарят на следните критерии:

 1. Няколко индийски сървъра, от които да избирате
 2. Възможност за деблокиране на Jiocinema и подобни услуги
 3. Силно криптиране и допълнителни функции за защита
 4. Стабилни, високоскоростни връзки
 5. Минимално натрапчива политика за регистрация или в идеалния случай изобщо не се регистрира

Как да деблокирате Jiocinema в чужбина с VPN

Нови ли сте за поточно предаване с VPN? Разблокирането на гео ограничени сайтове всъщност е доста просто:

 1. Регистрирайте се в една от споменатите по-долу VPN услуги (препоръчваме ExpressVPN).
 2. Изтеглете и инсталирайте VPN софтуера. Ще има няколко различни версии, така че не забравяйте да получите правилната за вашата операционна система.
 3. Свържете се със сървър на съответното място. За Jiocinema ще трябва да използвате индийски сървър.
 4. Опитайте да заредите видео на сайта. Ако всичко работи както се очаква, трябва да се зареди почти моментално. Имайте предвид, че може да се наложи първо да опресните страницата.

ВЗЕМЕТЕ БЕЗПЛАТНО ПРЕМИУМ VPN: Обикновено VPN предлагат най-ниските си цени само на потребители, готови да плащат за няколко години напред. Ако обаче имате нужда само от VPN за кратко време, например, ако сте в почивка, можете вместо това да се възползвате от 30-дневния пробен период на ExpressVPN. Въпреки че това изисква предварително плащане, можете да отмените в рамките на 30 дни и да получите пълно възстановяване.

По-долу ще намерите нашия списък с най-добрите VPN за Jiocinema:

1. ExpressVPN

ExpressVPN поточно видео

ExpressVPN има три сървъра в Индия и мрежа от повече от 2000 по целия свят. Освен Jiocinema, той може да отблокира огромен набор от стрийминг услуги, включително Netflix и YuppTV. Най-хубавото е, че тази услуга е достатъчно бърза, за да предава HD видео без забележимо буфериране.

Той включва и няколко сложни функции за сигурност. Има 256-битово криптиране, защита от течове на DNS, перфектна секретност напред и превключвател за убийство. Последното ви предпазва от случайно преглеждане на незащитена, ако внезапно вашата VPN връзка изпадне. ExpressVPN не регистрира никаква лична информация, така че вашите дейности не могат да бъдат проследени до вас. 24/7 чат на живо е на разположение в случай на проблеми.

Тази VPN има приложения за всички най-популярни платформи, включително Windows, MacOS, Linux, Android и iOS. Той дори може да бъде инсталиран ръчно на поддържани мрежови рутери.

ТРИ МЕСЕЦА БЕЗПЛАТНО: Регистрирайте се за едногодишния план на ExpressVPN, за да спестите 49% и да получите допълнително безплатно тримесечно покритие. ExpressVPN се предлага с 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че можете да опитате безрисково.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

2. NordVPN

NordVPN

NordVPN е отличен за стрийминг, в не малка част благодарение на широката си сървърна мрежа. Има повече от 4800 за избор (включително 13 в Индия) и дори можете да се свържете със сървъри, оптимизирани за задачи като споделяне на файлове, стрийминг или игри. Той може да деблокира няколко основни поточни платформи, включително Jiocinema, Netflix, BBC iPlayer и Amazon Prime Video.

Този VPN прави невероятно лесно да предавате и сърфирате в интернет анонимно. Има 256-битово криптиране, превключвател за убийство, защита срещу течове на DNS и IPv6 и дори няколко по-разширени функции като двойна VPN възможност и опцията за използване на Tor над VPN. NordVPN приема плащания с биткойни и не записва нищо, което би могло да ви идентифицира, така че вашите дейности остават частни по всяко време.

Тази услуга се предлага със специални приложения за Windows, MacOS, Android и iOS. Поддържани са Linux базирани платформи и специфични безжични рутери, но трябва да бъдат конфигурирани ръчно.

ОФЕРТА ЗА ОТСТЪПКА: Намалете месечното си плащане до само 3,99 долара с двугодишен абонамент на NordVPN. Това е огромна икономия, намалявайки общите разходи с 66%.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

3. CyberGhost

CyberghostVPN

Този доставчик на VPN се опитва да направи онлайн сигурността възможно най-проста. Можете да се свържете директно към един от неговите 14 индийски сървъра или да имате определен, въз основа на предвидената от вас дейност. Например, има опция с едно кликване за деблокиране на поточни сайтове като ESPN, Amazon Prime Video или ITV. Въпреки че Jiocinema не се споменава по име, бъдете сигурни, че ще можете да деблокирате и да предавате поточно от него безупречно.

С 256-битово криптиране, превключвател за убийство и защита срещу DNS, пренасочване на пристанища и IPv6 течове са активирани по подразбиране, ясно е, че CyberGhost взима сериозно сигурността ви. Има дори опция за автоматично блокиране на реклами и сканиране на зловреден софтуер. Тази услуга не регистрира лична информация, така че можете да разглеждате безопасно, сигурно и насаме.

CyberGhost предлага приложения за MacOS, iOS, Windows и Android устройства. Може да бъде конфигуриран ръчно за работа с Linux системи и някои интернет рутери.

СЪОБРАЖЕНИЕ НА ЧИТАТИ: Вземете допълнителни шест месеца безплатно и спестете 77%, като изберете годишния план на CyberGhost.

Прочетете пълния ни преглед на CyberGhost.

4. IPVanish

IPVanish най-бързо

Въпреки че има само два сървъра в Индия, IPVanish остава един от най-добрите VPN за поточно предаване на Jiocinema. Първо, това е достатъчно бързо, за да предавате HD видео без буфериране. Второ, той може да деблокира няколко подобни платформи, включително YuppTV и Hotstar, без никакви проблеми. И накрая, IPVanish позволява до десет едновременни връзки на акаунт. Повечето VPN позволяват между три и шест, така че това наистина е изключително.

Тази VPN включва богат избор на функции за защита. Има 256-битово криптиране, IPv6 / DNS защита от теч и превключвател за убийство, както и опция за блокиране на локален трафик, затъмняване на OpenVPN трафик и превключване на вашия IP адрес през времеви интервали. Без записана лична информация, IPVanish е отличен начин за сигурно предаване на всичките ви устройства.

Това е един от малкото големи VPN, които предлагат специално приложение за Amazon TV / Fire Stick. Има и приложения за Windows, Android, MacOS и iOS. За Linux системи и избрани интернет рутери е необходима ръчна инсталация.

Спестете 60%: Читателите на Comparitech получават ексклузивна отстъпка, която им позволява да спестят до 60% при абонаменти в IPVanish. Те се предлагат със седемдневен пробен период, така че ако не сте доволни, можете да анулирате и да си върнете парите.

Прочетете пълния ни преглед на IPVanish.

5. ЧастенVPN

privatevpn-банер

PrivateVPN може да няма толкова сървъри, колкото някои от неговите конкуренти, но той осигурява по-висока скорост. Всъщност ще можете да предавате HD или дори 4K видео без забележимо буфериране. Тази услуга може да деблокира не само сайтове като Jiocinema и Hotstar, но и услуги с прословути упорити мерки за гео ограничаване, като Netflix и BBC iPlayer.

Що се отнася до сигурността, получавате 256-битово криптиране и превключвател за убийство, а защитата от течове на DNS / IPv6 е активирана по подразбиране. Но поддръжката на клиенти е мястото, където PrivateVPN наистина блести. Можете да се свържете с екипа 24/7 чрез чат на живо и дори ще инсталирате или конфигурирате софтуера от разстояние, ако искате да ги. Със стриктна политика без регистрация можете да се доверите, че вашата поверителност е в добри ръце.

Тази VPN има приложения за iOS, Android, MacOS и Windows. Може да бъде конфигуриран ръчно за работа с базирани на Linux системи и избиране на рутери.

ПЕТИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ МЕСЕЦА: Регистрирайте се за годишния план на PrivateVPN и ще получите безплатни допълнителни пет месеца, плюс отстъпка над 70%.

Прочетете пълния ни преглед на PrivateVPN.

Мога ли да използвам безплатен VPN с Jiocinema?

На пръв поглед безплатните VPN мрежи могат да изглеждат много привлекателни, но силно препоръчваме да не използвате такъв. За начало те често имат повече потребители, отколкото техните мрежи могат да поддържат. Това води до дълги времена за зареждане, накъсано видео и в крайна сметка до неудовлетворително изживяване. Някои услуги дори са наложили месечни ограничения на данни на своите потребители, така че дори и да успеете да предавате успешно веднъж, може да не успеете отново. Освен това, с много платформи за стрийминг, подобряващи мерките си за откриване на VPN, има голяма вероятност безплатен VPN просто да не работи.

Тъй като потребителите не плащат за използване на безплатен VPN, тези услуги трябва да използват други начини да печелят пари. Много вмъкват реклами в страниците, които посещавате, но някои използват по-натрапчиви методи. Например, те могат да използват бисквитка за проследяване, за да наблюдават вашите дейности, дори след като сте прекъснали връзката с VPN. Това им предоставя ценни данни, които могат да бъдат използвани за изграждане на потребителски профил и продадени на трети страни без ваше знание.

За съжаление, има още. Неотдавнашно проучване на безплатни VPN приложения за Android установи, че много всъщност са просто троянци, които искат да заразят системи със злонамерен софтуер. Освен това, от 283 тествани приложения, 18% (50 приложения) всъщност не криптират никой от трафика на потребителя. Няма и гаранция за безопасност с добре познати услуги. Видяхме високопрофилен безплатен VPN да продава честотната лента на своите потребители, за да помогне за стартиране на ботнет.

Не можете да бъдете прекалено внимателни, що се отнася до онлайн сигурността. За да запазите личната си информация безопасна, препоръчваме да използвате реномиран VPN с история за защита на поверителността на своите клиенти.

Кой може да се запише за Jiocinema?

Входът за Jiocinema е оразмерен

Въпреки че неговият уебсайт не посочва конкретно, Jiocinema е достъпен само за потребители, които обикновено живеят в Индия. Понастоящем няма начин да се регистрирате за Jiocinema онлайн; потребителите са длъжни да влязат с техния номер Jio или Jio ID и единственият начин да се сдобие с това е да имат широколентова връзка, телевизор или SIM карта с Jio.

Има няколко различни планове за избор, но ако се интересувате само от Jiocinema, най-лесният начин е да се регистрирате за предплатения 2GB план за данни. Това струва ₹ 98 на всеки 28 дни и ще можете да започнете поточно веднага след пристигането на вашата SIM карта.

Когато пътувате извън Индия и искате да предавате поточно съдържание на Jiocinema, всичко, което трябва да направите, е да се свържете с индийски VPN сървър, за да излъжете местоположението си.

Какво мога да гледам на Jiocinema?

Jiocinema има доста голяма библиотека от филми и телевизионни предавания. Трябва да обърнете внимание, че известно съдържание е достъпно само на един език: хинди или английски. Въпреки това Jiocinema предлага и няколко хибридни версии на големи западни версии. По-долу сме изброили някои от най-известните заглавия на услугата:

 1. Lingaa
 2. Икбал
 3. Ваастав: Реалността
 4. Тану Удс Ману
 5. Баджранги Бхаджаан
 6. Индиана Джоунс и нападателите на изгубения ковчег
 7. Шоуто на Труман
 8. Wreck-it Ралф
 9. Отмъстителите на Marvel
 10. Принцесата и жабата
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 88 = 98

Adblock
detector