5 най-добри VPN за Minecraft и как да победим IP забрани

5 най-добри VPN за Minecraft

VPN кодират мрежовия ви трафик, което го прави нечетлив за хакери, мрежови администратори и дори вашия доставчик на интернет услуги (ISP). Тъй като можете да се свързвате със сървъри по целия свят и да получавате нов IP адрес всеки път, обикаляйки a Minecraft Забраната на IP става много проста. Това също увеличава вашата онлайн сигурност, като прави много трудно сайтовете да следят вашите дейности в интернет.

Очевидно Mojang не иска играчите да заобикалят своите забрани, така че ако се опитате да играете Minecraft когато сте свързани с VPN, може изобщо да не можете да се свържете със сървъри или може да видите грешка, казваща „Връзката е загубена - Изглежда, че използвате VPN или прокси". За щастие има специфични VPN услуги, които можете да използвате за свързване и възпроизвеждане, независимо.

Ние навлизаме в много подробности за всеки от VPN-ите в тази публикация, но ако нямате време да прочетете цялата работа, ето кратко резюме:

 1. ExpressVPN Води пътя. Супер бързи сървъри с ниска латентност, разпръснати по целия свят. Преминава с лекота анти-VPN откриването на Minecraft. Солиден екип за поверителност, сигурност и отзивчива поддръжка. 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 2. CyberGhost Най-добър бюджетен VPN с бързи сървъри и широка мрежа. 45-дневна гаранция за връщане на парите.
 3. NordVPN Страхотен доставчик с богата мрежа от сървъри. Няма проблеми с връзката или закъсненията по време на тестването.
 4. IPVanish Сървъри с ниска латентност без проблеми с връзката. Също така идеален за стрийминг и изтегляне поради добра скорост.
 5. PrivateVPN По-нова и по-малка мрежа от своите конкуренти, но затваряне на пропастта с надеждни и бързи връзки.
 6. VyprVPN Няма проблеми с достъпа до Minecraft. Ниска латентност със солидна сигурност и поверителност. По-евтини опции в този списък.

Първата стъпка е избора на подходящ VPN за използване. Всяка услуга е различна, с различни функции за сигурност, размери на мрежата и скорост. За да намерите най-добрите VPN за Minecraft, потърсихме услуги, които отговарят на следните критерии:

 1. Предлага широка сървърна мрежа
 2. Осигурява високоскоростни и постоянни връзки
 3. Способен за заобикаляне MinecraftМерки за откриване на VPN
 4. Използва силно криптиране и допълнителни функции за защита
 5. Не регистрира никаква лична информация

Как се играе Minecraft и се премахва забрана за IP с VPN

VPN мрежите могат да изглеждат поразителни, ако никога досега не сте го използвали. Те всъщност са много лесни за използване. Просто следвайте стъпките по-долу, за да нулирате своя IP адрес, победи вашия Minecraft забранете и продължете да играете:

 1. Регистрирайте се за един от VPN-ите по-долу (препоръчваме ви да използвате ExpressVPN).
 2. Изтеглете подходящата версия на VPN клиента за вашата операционна система.
 3. Изберете сървър близо до вашето местоположение и се свържете с него.
 4. Опитайте да влезете в онлайн свят в Minecraft. Трябва да можете да играете прекъснато толкова дълго, колкото искате.

Най-добрите VPN за Minecraft

Ето нашия списък с най-добрите VPN за Minecraft:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020Работи с MinecraftTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

С повече от 3000 сървъра, работещи от 160 места в 94 държави,  ExpressVPN улеснява намирането на връзка с ниска латентност за възпроизвеждане Minecraft На. Услугата му е достатъчно бърза, за да предава 4K видео без усилие, така че Minecraft не трябва да създават никакъв проблем. Освен това, с вградена DDoS защита, този VPN гарантира, че ще можете да се свържете, дори ако сте насочени от злонамерени трети страни.

Тази услуга е толкова сигурна, колкото и лесна за използване. Той идва с 256-битово криптиране, DNS защита от течове, перфектна секретност напред и изключващ ключ, активиран по подразбиране. Ако се сблъскате с някакви проблеми, можете да се свържете с поддръжката на клиенти чрез 24/7 чат на живо. Без записана лична информация, ще можете да играете, стриймирате и да разглеждате частно.

ExpressVPN има специални приложения за Windows, Mac, Android, iOS и Linux платформи. Възможно е да инсталирате VPN на избрани безжични рутери, въпреки че това трябва да се извърши ръчно.

Професионалисти:

 • Много игрални оптимизирани сървъри с добра DDoS защита
 • Персоналът е добре обучен и може да ви помогне да се свържете с най-добрите сървъри за игри
 • 24/7 чат на живо ви връща по всякакви технически проблеми
 • Без ограничения за използване на данни и честотна лента, чудесно за HD стрийминг
 • Добре проектирани мобилни и настолни приложения

Недостатъци:

 • Малко по-скъпи от някои други опции

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА MINECRAFT: ExpressVPN е нашият избор №1. Пламтящ бърз и надежден избор. Чудесно за деблокиране на всички основни услуги за игри с ограничена IP. Най-добрата в класа сигурност и поверителност с 256-битово AES криптиране, не пазете журнали в браузъра, превключвайте за защита и защита от теч. Опитайте безрисково с 30-дневната гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. CyberGhost

Cyberghost

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost има над 5700 високоскоростни сървъри в 90 страни, така че е лесно да получите връзка с ниска латентност, където и да сте по света. Тази услуга позволява до седем връзки наведнъж и се предлага с денонощна поддръжка на клиенти на базата на чат на живо, в случай че имате проблеми.

Всички тези функции за защита на VPN са предварително конфигурирани, така че е необходима много малка настройка. Те включват 256-битово криптиране, превключвател за убийство (във всички версии), скенер за злонамерен софтуер и защита от течове от DNS, IPv6 и WebRTC. още, CyberGhost не регистрира никаква лична информация, така че веднъж свързан, вие сте ефективно непроследяващ.

CyberGhost има приложения за Windows, MacOS, Linux, iOS и Android. За използване на мрежови рутери е необходима ръчна инсталация.

Професионалисти:

 • Много високи скорости и изобилие от игри с ниска латентност, оптимизирани сървъри по целия свят
 • Силни за сигурността и неприкосновеността на личния живот
 • Ограничение за седем връзки
 • 24/7 поддръжка през чат на живо

Недостатъци:

 • Липсата на усъвършенствана функционалност би могла да бъде неуспешна за експертни потребители

Нашият резултат:

4 извън 5

НАЙ-ДОБРИЯ БЮДЖЕТ VPN ЗА MINECRAFT: CyberGhost осигурява висока скорост и мощни функции за сигурност на цена, която няма да наруши банката. Още по-добре, тази услуга се предлага с 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Интересувате ли се? Научете повече в пълния ни преглед на CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

3. NordVPN

NordVPNРаботи с MinecraftTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN има всичко, което някога може да се нуждае от геймър: разширена сървърна мрежа (над 5500 сървъра в 60 държави), DDoS защита и възможност за заобикаляне на VPN откриване на игри като Minecraft, Fortnite, и Overwatch. Обичате да играете игри на телефона или таблета си? Няма проблем: този VPN позволява да се свържат до шест устройства едновременно. Поради това няма нужда да жертвате сигурността, когато сте далеч от дома.

С 256-битово AES криптиране, специфичен за приложение превключвател, проверка на анти-злонамерен софтуер, блокиране на реклами и защита срещу течове на IPv6 и DNS, NordVPN улеснява запазването на безопасността онлайн. Можете дори да го използвате за разширени настройки за сигурност, благодарение на двойния си VPN и възвишение над VPN функционалност.  Без данни за активност или сесия, тази VPN ви позволява да играете възможно най-анонимно.

Тази услуга има приложения за Android, iOS, Windows и MacOS. Поддържат се и Linux системи и специфични рутери, но изискват ръчна конфигурация.

Професионалисти:

 • Много сървъри, оптимизирани за гейминг с ниска латентност по целия свят
 • Основен акцент върху сигурността и неприкосновеността на личния живот
 • Лесно деблокира широка гама от геозаключени сайтове
 • 24/7 поддръжка на клиенти чрез чат на живо

Недостатъци:

 • Можете да изберете местоположение на сървъра, но не и действителния сървър. Може да се наложи да разговаряте с поддръжка за най-добрите сървъри за игри

СТОЙНОСТ И ИЗПЪЛНЕНИЕ: NordVPN е всестранно добра стойност. Голяма стойност опция, която се представя солидно с Minecraft. Свързва до 6 устройства едновременно. Солидна сигурност и поверителност. Освен това работи добре с повечето сайтове за игри и постига постоянно добри скорости. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

4. IPVanish

IPVanishРаботи с MinecraftTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

IPVanish има над 1300 сървъра в 75 локации по целия свят, от които можете да избирате, позволява до десет едновременни връзки на акаунт и почти няма въздействие върху скоростта на връзката ви. Поради тази причина е популярен избор, а не само за игра Minecraft, но и за поточно видео онлайн. В допълнение към заобикалянето MinecraftОткриване на VPN, може да се използва за достъп до платформи, включително Hulu, CBS и CW Seed.

Въпреки леките си приложения, IPVanish всъщност предлага доста невероятна гама от възможности за сигурност. Има 256-битово криптиране, превключвател за убийство и защита от течове на DNS / IPv6 и някои по-разширени функции като блокиране на трафик в LAN, временно превключване на IP адреси и объркване на OpenVPN. Най-доброто от всичко, че IPVanish не регистрира лична информация, което означава, че вашите онлайн дейности остават лични по всяко време.

Този VPN може да се похвали с леки приложения за MacOS, Windows, iOS, Android и Amazon Fire TV / Fire Stick. Може да се инсталира ръчно на базирани на Linux системи, както и на поддържани мрежови рутери.

Професионалисти:

 • Има много бързи сървъри с ниска латентност, от които да избирате
 • Впечатляващи 4K скорости на поточно предаване, постигнати по време на тестване
 • Предпочитан от Kodi и Firestick TV за своите отдалечени приложения
 • Работи в над 60 държави, чудесно за деблокиране на гео ограничено съдържание

Недостатъци:

 • Приложенията не работят в Китай

ДО 10 УСТРОЙСТВА: IPVanish има голяма мрежа от сървъри и добре се справя с множество връзки. Лесен за използване и предпочитан от потребители, които се нуждаят от високи стандарти за сигурност и поверителност. Не може да деблокира толкова много услуги за стрийминг на видео, колкото някои от неговите конкуренти. 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на IPVanish.

IPVanish Купон СПЕСТЕТЕ 60% от годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтът се прилага автоматично

5. ЧастенVPN

PrivateVPNРаботи с MinecraftTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

Макар че PrivateVPN има по-малко сървъри от някои от своите конкуренти (само около 80, разпространени в 56 държави), все още си струва да се обмисли. Той предлага висока скорост и изключителна поддръжка на клиенти, което го прави идеален за хора, които са нови в VPN мрежи. Освен това, с разрешени до шест едновременни връзки, вие и вашите приятели можете да играете Minecraft сигурно само с един PrivateVPN акаунт.

Този VPN има стриктна политика без регистрация, което означава, че вашите дейности не могат да бъдат разкривани, дори и да бъдат поискани. Той използва 256-битово криптиране, защита от течове на DNS и IPV6 и превключвател за убийство, за да гарантира, че трафикът ви е сигурен по всяко време. Ако имате проблеми, служителите на PrivateVPN са на разположение 24/7 и могат да конфигурират софтуера дистанционно, с ваше разрешение.

PrivateVPN има приложения за Windows, MacOS, iOS и Android системи. Може да бъде конфигуриран ръчно за работа с Linux базирани платформи и поддържани рутери.

Професионалисти:

 • Много бързи скорости
 • Управлява мрежа, обхващаща 57 държави
 • Печелене на репутация за деблокиране на популярни поточни сайтове
 • 24/7/265 поддръжка на живо

Недостатъци:

 • Малък брой сървъри за избор
 • Работи с Linux, но изисква ръчна конфигурация

ВЕЛИКА СКОРОСТ: PrivateVPN е постоянно надежден за Minecraft. Също така добър за сигурно и частно сърфиране и торент. Може да има повече сървъри и да няма 24/7 поддръжка. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни ревю за PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка - спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

6. VyprVPN

VyperVPNРаботи с MinecraftTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

VyprVPN има огромна сървърна мрежа (над 700 сървъра с клъстери в Европа, САЩ, Африка, Азия и Океания) и отлична скорост. Нещо повече, той използва специална функция за разширяване на трафика, наречена Chameleon, за да скрие знаците, които игрите като Minecraft разчитайте, когато търсите потребители на VPN. Въпреки това не е само за игри: VyprVPN може дори да деблокира платформи като Netflix, Sling TV и Hulu, което го прави силен VPN с общо предназначение.

Този доставчик предлага истинско, 256-битово криптиране от край до край. Това увеличава масово поверителността ви онлайн, като криптира вашите данни на всички етапи на прехвърляне. Има и превключвател за убийство, който спира трафика, ако загубите връзката си с VPN, както и защита от течове на DNS. VyprVPN запазва известна информация (IP адрес на източника, време за връзка и обем на предаване на данни) за 30 дни, но само за диагностични цели. Можете да се свържете с поддръжката на клиенти по имейл на 24/7, 365 дни в годината.

VyprVPN предлага удобни за потребителя приложения за Windows, Android, MacOS и iOS устройства. Тази услуга също може да бъде конфигурирана да работи на Linux системи и поддържани интернет рутери.

Професионалисти:

 • Бързи скорости и надеждни сървъри за игри, стрийминг и изтегляне
 • Сигурност и поверителност в клас
 • Притежава и управлява цялата си мрежа от сървъри

Недостатъци:

 • Малко скъпо
 • Може да има повече опции за разширена конфигурация

Голяма сървърна мрежа: VyprVPN се настройва лесно. Солиден избор за Minecraft. Не съхранява регистрационни файлове, предлага голяма сигурност и също така деблокира повечето стрийминг услуги. По-скъпи от другите в този списък. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни ревю на VyprVPN.

VyprVPN Купон Спестете 81% на 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ Скитката се прилага автоматично

Мога ли да играя Minecraft с безплатен VPN?

Изкушен да използва безплатен VPN за игра Minecraft? Макар че това е технически възможно, силно препоръчваме да го направим по няколко причини. На първо място, Mojang беше много агресивен по отношение на блокирането на VPN потребители и като такава, повечето безплатни VPN услуги просто няма да работят. Второ, тъй като безплатните VPN мрежи обикновено имат по-малко сървъри и повече потребители, отколкото първокласни услуги, вероятно ще забележите много изоставане, дори ако успеете да се свържете.

Както всеки бизнес, безплатни VPN услуги съществуват, за да печелят пари. Тъй като не могат да таксуват потребителите си директно, те трябваше да измислят други начини за печалба. Техните методи варират от поставяне на реклами в посещаваните от вас сайтове, до използване на проследяващи бисквитки за изграждане на потребителски профил от вашите дейности, който след това може да се продава без ваше знание.

Обикновено хората използват VPN за подобряване на своята онлайн сигурност, но има значителни доказателства, които показват, че безплатните VPN услуги всъщност могат да ви направят по-уязвими. Например, знаете ли, че има над 100 безплатни Android „VPN-та“, които са безплатни всъщност не шифровайте данните си?  Още по-лошото е, че много умишлено инсталират злонамерен софтуер на устройството на потребителя. Дори сме виждали случаи, при които безплатен VPN продава честотна лента на своите потребители за използване в ботнет. За да запазите себе си и личната си информация, препоръчваме да използвате реномирана VPN услуга с проследяване на защитата на поверителността на нейните потребители.

Какво трябва да направя, ако профилът ми в Minecraft е забранен?

Първо, трябва да определите какъв вид забрана е в сила. За разлика от някои други игри, Minecraft не забранява трайно играчите, освен ако не са направили нещо незаконно, като например закупуване на играта с открадната информация за плащане (Забележка: ако купите играта от доставчик на трета страна, няма гаранция, че първоначално е била купена законно). Вместо това ще получите забрана за IP, която не ви позволява да играете онлайн или специфична за сървъра забрана, която може да е временна.

Ако сте получили забрана за IP, можете да възобновите възпроизвеждането, като просто се свържете с друг от вашите VPN сървъри.

Много малко можете да направите, ако сте били забранени от конкретен сървър. Тези забрани могат да бъдат временни, но можете също така да бъдете възпрепятствани да се присъедините отново към този сървър с този конкретен Minecraft сметка. Тези забрани се извършват по преценка на модератора на сървъра, така че може да ви помогне да обмислите действията си, преди да бъдете забранени, и съответно да коригирате поведението си на други сървъри, за да предотвратите повторение на това..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

91 − 85 =

Adblock
detector