5 най-добри VPN за Mobdro през 2020 г.

mobdro екран

През последните години Kodi е софтуерът за медиен център за мобилни устройства. Той е изключително универсален и много адаптивен, но тези качества също могат да го направят поразителен за нови потребители. Въведете Mobdro, приложение за Android, което предлага достъп с едно щракване за телевизионни предавания на живо. Няма добавки за инсталиране, няма зависимости за актуализация и минимални опции за конфигуриране. В резултат Mobdro е сред най-удобните за начинаещи поточни приложения.

Проблемът е, че повечето интернет доставчици не обичат поточно предаване. В миналото те се знаеха, че умишлено заглушават скоростите на клиентите си, за да ги обезсърчат. Тъй като законодателството за защита на потребителите на FCC беше отменено миналата година, има и вероятността вашият интернет доставчик да продава вашата лична история на сърфиране на трети страни без ваше знание.

Можете да запазите своите онлайн дейности като частни, като се свържете с виртуална частна мрежа (VPN). VPN криптира мрежовия ви трафик, предотвратявайки четенето му от всеки без ключ за декриптиране.

Има много различни VPN доставчици, от които да избирате, но не всички VPN се създават равни. По-долу ще изброим пет VPN, които добре допълват Mobdro. Ще изследваме техните функции и функционалност, както и ще обясним за кои платформи са достъпни.

За да намерим услугите, които са най-подходящи за потребителите на Mobdro, потърсихме VPN мрежи, които предлагат следното:

  • Стабилни, последователни връзки и минимално въздействие върху скоростта на мрежата
  • Ясно дефинирани политики за поверителност и регистрация
  • Специално приложение за Android и отделен APK файл за ръчна инсталация
  • Силни протоколи за сигурност

1. ExpressVPN

Цени за ExpressVPN

ExpressVPN е една от най-сигурните VPN компании. Той използва 256-битово AES криптиране, не поддържа дневници на вашия трафик и се предлага с ключ за убиване, който спира всяко предаване на данни, ако връзката към VPN спадне. Освен това ExpressVPN е базиран на Британските Вирджински острови, място без закони за запазване на данни.

ExpressVPN е идеален за стрийминг с висока разделителна способност, тъй като има минимално въздействие върху скоростта на връзката ви. Със сървъри в повече от 90 държави това е и отличен начин за достъп до гео ограничени платформи. Тази VPN може дори да деблокира Netflix и да заобиколи голямата китайска защитна стена, така че е много гъвкава.

ExpressVPN предлага лесни за инсталиране приложения за Windows, iOS, Mac, Android, Linux, Amazon Fire Stick и специфични интернет рутери. Тя също работи с Chrome OS, Apple TV, Playstations и Xbox One, но тези платформи изискват ръчна конфигурация.

СЪОБРАЖЕНИЕ НА ЧИТАТИ: Вземете допълнителни три месеца безплатно тук с годишния план ExpressVPN. ExpressVPN предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че няма риск.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

2. NordVPN

NordVPN

NordVPN има сървър, който да отговаря на всяко изискване. Например, потребителите на Mobdro могат да се възползват от сървърите, оптимизирани за HD стрийминг. В момента NordVPN може да деблокира над 150 гео-заключени стрийминг платформи, включително Netflix, Hulu и NBC Sports. Още по-добре, той позволява до шест едновременни връзки, докато повечето VPN позволяват само две или три.

NordVPN взима сериозно поверителността ви. Той не регистрира никаква лична информация и целият мрежов трафик е защитен с 256-битово AES криптиране. Включен е и много адаптивен превключвател за убийство, който ви позволява да блокирате конкретни приложения да използват интернет, когато VPN е изключен.

NordVPN има приложения за Windows, MacOS, iOS и Android. Може да бъде настроен ръчно на базирани на Linux системи и приличен избор на WiFi рутери, а има дори плъгини за уеб браузъри Chrome и Firefox.

СПЕСТЕТЕ НА ДЪЛГОСРОЧНИ ПЛАНОВЕ: Можете да спестите 75%, когато се възползвате от тригодишния план на NordVPN.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

3. CyberGhost

начална страница на cyberghost

CyberGhost отнема труда да остане в безопасност онлайн. Той използва 256-битово криптиране, за да запази личната ви информация частна и се предлага с функции като блокер на реклами, автоматична защита от злонамерен софтуер и пренасочване на HTTPS. Още по-добре, CyberGhost не регистрира информация, която би могла да се използва за идентифициране на вас.

CyberGhost оптимизира своите сървъри за няколко различни цели, включително стрийминг и анонимно сърфиране. Има над 1300 сървъра за избор, с висока концентрация в Европа и САЩ. CyberGhost позволява до пет едновременни връзки и може да деблокира популярни стрийминг платформи като Netflix US, BBC iPlayer и Amazon Prime Video.

Приложенията са налични за Windows, MacOS, iOS и Android. За Linux и WiFi рутери е необходима ръчна настройка.

Отстъпка: Читателите могат да спестят повече от 70%, като се регистрират в едногодишния план на CyberGhost.

Прочетете пълния ни отзив за CyberGhost.

4. IPVanish

Страница с оферта за IPVanish.

IPVanish е изключително преносим VPN, който вижда огромна популярност сред потребителите на Kodi благодарение на бързите си скорости и широката сървърна мрежа. По-голямата част от тези сървъри всъщност са собственост на IPVanish, а не под наем, което позволява на IPVanish да открива и решава проблеми по-бързо от техните конкуренти.

Въпреки че има много лек клиент, IPVanish предлага отличен набор от функции за сигурност. Той използва 256-битово AES криптиране, за да скрие трафика си, но това е само началото. Потребителите могат също да променят своя IP адрес на редовни интервали и да блокират LAN трафика, плюс защитата срещу течове от DNS и IPv6 се активират като стандарт.

Въпреки че IPVanish не е идеален за деблокиране на стрийминг платформи, той върши отлична работа, за да ви предпази, докато предавате или използвате P2P мрежи. Той работи с всеки тест на Kodi, който сме тествали и може лесно да се инсталира в Windows, Android, iOS и Amazon Fire Stick. IPVanish може да бъде инсталиран ръчно на Linux и Linux базирани устройства, включително определени рутери и еднопланови компютри.

Спестете 60%: Читателите на Comparitech могат да спестят до 60% с нашата ексклузивна отстъпка при планове IPVanish.

Прочетете пълния ни преглед на IPVanish.

5. ЧастенVPN

privatevpn сделка

PrivateVPN е VPN, който поставя поверителността на потребителя на първо място. Той използва 256-битово криптиране и предлага перфектна тайна напред, като същевременно не поддържа никакви регистрационни файлове. Въпреки че PrivateVPN има по-малко сървъри от повечето други доставчици (само 75, обхващащи 56 държави), той предлага по-висока скорост и в резултат на това е напълно подходящ за стрийминг на HD или дори 4K съдържание.

PrivateVPN може да се използва за деблокиране на множество стрийминг платформи, включително Netflix, Hulu и Amazon Prime Video. Можете да използвате услугата за чат на живо, за да разрешите всички проблеми, които може да срещнете, въпреки че си заслужава да отбележите, че времената за отговор са малко по-дълги в почивните дни или след приключване на работното време.

PrivateVPN има приложения за Android, Windows и iOS. Може да бъде инсталиран ръчно на MacOS, Linux и определени рутери.

Спестете 67%: Вземете пет месеца безплатно и спестете до 67%, когато се регистрирате в годишния план на PrivateVPN.

Прочетете пълния ни ревю за PrivateVPN.

Мога ли да използвам безплатен VPN с Mobdro?

Въпреки че е възможно да използвате безплатен VPN с Mobdro, силно препоръчваме да го направите. Ще откриете, че безплатните VPN-и са постоянно по-бавни от горните. Обикновено това е така, защото техните по-малки сървърни мрежи се борят да се справят с огромния брой чакащи потребители. Това води до компромиси като опашки и ограничения на данни, нито едно от които не се използва от нашите препоръчани VPN доставчици.

Освен това безплатните VPN често използват съмнителни практики, за да печелят от своите потребители. Те могат да показват реклами на всяка страница, използвайки „бисквитки“, за да проследяват вашите дейности дори след като прекъснете връзката си и да продадете историята на сърфирането си на неизвестни трети страни. Въпреки че вашият интернет доставчик може да проследява вашите дейности, поне има правила за това как могат да го използват. За разлика от това, няма гаранция, че безплатен VPN доставчик ще спазва същите ограничения.

За съжаление, безплатните VPN имат история на злоупотреба с доверието на своите потребители. В миналото видяхме безплатни VPN-та да инсталират злонамерен софтуер на устройствата на своя потребител, да продават честотната лента на потребителя си и да заблуждават хората относно вида журнали, които поддържат. За да сте в безопасност, препоръчваме да използвате реномирани VPN услуги, които имат ясно дефинирани политики за поверителност и сигурност.

Как да инсталирате VPN на устройства с Android

Всички изброени VPN, които сме изброени по-горе, имат приложения за Android, които могат да бъдат изтеглени от магазина на Google Play. Просто потърсете името на VPN, намерете официалното приложение и докоснете Изтегли. Ако обаче вашето устройство няма достъп до магазина, можете да инсталирате VPN клиента директно чрез неговия APK файл. По-долу ще обясним как да направите това стъпка по стъпка.

Повечето хора приемат, че магазинът на Google Play е единственото място, на което можете да намерите приложения, но поради сравнително отворения дизайн на Android можете да инсталирате приложения от всяко място, стига да са опаковани като APK файл. Важно е да изтеглите само от уебсайта на вашия доставчик на VPN като източници на трети страни, може да включва зловреден софтуер, ако изобщо предлагат истинския APK. На страницата, на която сте избрали вашата платформа, погледнете под заглавието на Android и вижте дали има директна връзка към файла APK. Ако е така, докоснете го, за да започнете изтеглянето.

android позволяват неизвестни източници

След това ще трябва да разрешите инсталирането от неизвестни източници. Тъй като знаем, че на горепосочените VPN могат да се доверят, няма риск, въпреки това, може да искате да помислите за деактивиране на тази функция, след като инсталацията приключи. Следните опции на менюто може да са малко по-различни според вашата версия на Android или производителя на устройството, но трябва да бъде доста очевидно кои опции да изберете. В нашия случай направихме следното:

  1. Отидете в Настройки меню
  2. Чукнете Заключен екран и сигурност опция
  3. Превъртете надолу до Неизвестни източници настройка. Докоснете веднъж, за да го активирате.
  4. Ще видите изскачащо меню, което ви предупреждава за рисковете. Кликнете Добре.
  5. Придвижете се до вашия Downloads папка, използвайки приложението File Explorer
  6. Намерете APK файла на VPN и щракнете върху него, за да започнете да инсталирате.

Как VPN защитават вашата поверителност

Тъй като вашият мрежов трафик е криптиран при използване на VPN, той не може да бъде прочетен от хакери, вашия интернет доставчик или други външни наблюдатели. Тъй като можете да се свържете със сървъри в други части на света, посещаваните от вас сайтове дори не могат да видят действителното ви местоположение. Това ви позволява да заобиколите блокове с географско съдържание, независимо къде се намирате в света.

Докато Mobdro в момента е достъпен само за Android, повечето VPN позволяват няколко едновременни връзки. На практика това ви позволява да влезете на няколко устройства (домашния си компютър, вашия смартфон и т.н.) със същия VPN акаунт, което ви позволява да останете защитени, независимо къде отивате.

Допълнителни съображения

Понастоящем Mobdro е достъпен само за Android. По време на нашето изследване обаче открихме няколко уебсайта и приложения, които твърдят, че работят на различни платформи. Те често бяха придружавани от полу-убедителни страници в социалните медии. Mobdro не е наличен в магазина на Google Play и може да бъде изтеглен само от официалния сайт. Инсталирането на всяка неофициална версия, която твърди по друг начин, излага на риск вас, вашата система и вашата поверителност.

mobdro потоциНе всички потоци на Mobdro са законни; докато South Park и The Simpsons са свободно достъпни онлайн, King of the Hill и Looney Tunes не са.

Докато Mobdro събира законни безплатни за гледане потоци, за съжаление, предлага и някои, които излъчват съдържание, защитено с авторски права. Тъй като тези неофициални потоци са смесени с официалните, е важно да се използва здрав разум, за да се избегне нарушаване на авторски права. Например PBS Kids може да се гледа онлайн безплатно, така че включването му не е необичайно. Показва като Игра на тронове, от друга страна, изисквайте абонаменти за гледане и като такива не стриймирайте от официални източници на Mobdro.

Внимание: Mobdro трябва да се използва само за съдържание, до което имате законно право на достъп. Comparitech не се застъпва за използването на Mobdro за пиратство.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 59 = 68

Adblock
detector