5 най-добри VPN за Popcornflix, така че можете да го гледате навсякъде

Снимка на началната страница на Popcornflix

Popcornflix предлага безплатно предаване на пълнометражни филми и телевизионни предавания. Стартиран през 2011 г., той не изисква абонамент, въпреки че рекламите се поддържат. За съжаление, някои хора нямат достъп до Popcornflix, тъй като той е достъпен само в САЩ и Канада. За щастие, има решение! Използвайки един от тези 5 най-добри VPN за Popcornflix, ще можете да гледате Popcornflix в чужбина без проблем.

Известно е, че стрийминг услуги като Popcornflix, Netflix и Hulu имат гео ограничения за тяхното съдържание. Ако не сте в САЩ или Канада, вероятно ще попаднете на следното съобщение за грешка в Popcornflix:

"Този видеоклип не е наличен във вашата страна. Обратно към списъка... "

За щастие, има решение на този конкретен проблем. Използвайки един от най-добрите VPN за Popcornflix, можете да предавате Popcornflix от чужбина, където и да сте. Съкратено за виртуална частна мрежа, VPN криптира трафика на вашето устройство и го маршрутизира през друг сървър, служейки за скриване на истинското ви местоположение. По този начин можете да използвате VPN, за да предавате Popcornflix, като зададете местоположението си като САЩ или Канада.

Ще покрием всеки VPN, който деблокира Popcornflix подробно. Ако не искате да прочетете цялата статия, това са 5-те най-добри VPN за Pocornflix:

 1. ExpressVPN: Бързи скорости за стрийминг, отблокира много сайтове за стрийминг.
 2. NordVPN: Най-добрият избор на VPN за бюджет.
 3. Cyberghost: Друг добър бюджетен VPN с бързи скорости.
 4. IPVanish: Популярни с торентери и Kodi потребители.
 5. PrivateVPN: Бързи скорости и добро за поточно предаване.

Въпреки че на пазара има много VPN мрежи, не всички са с висок стандарт. Всъщност VPN мрежите могат да варират значително по отношение на бързината, сигурността и обслужването на клиентите. За да намерим най-добрите VPN за Popcornflix, потърсихме тези, които отговарят на следните критерии:

 • Голяма мрежа със сървъри по целия свят
 • Бързи и стабилни връзки за непрекъснат поток
 • Няма записване на личните ви данни
 • Силна сигурност и криптиране
 • Бърза и ефективна поддръжка на клиенти

Как да предавате Popcornflix в чужбина с VPN

Ако нямате опит с използването на VPN, не се притеснявайте. Всъщност е много лесно да инсталирате и използвате VPN, за да деблокирате Popcornflix и друго гео-заключено съдържание. Просто следвайте тези стъпки:

 1. Регистрирайте се с един от изброените по-долу VPN - (препоръчваме ExpressVPN.)
 2. Изтеглете и инсталирайте VPN софтуера. Не забравяйте да изберете правилната версия за вашата операционна система.
 3. Свържете се с един от сървърите, базирани в САЩ или Канада на VPN.
 4. Изпробвайте едно от видеоклиповете на Popcornflix. Това е безплатен сайт без регистрация. Може да се наложи да опресните страницата, за да влязат в сила всички промени в VPN.
 5. Насладете се на предлаганите филми и телевизионни предавания!

Най-добрите VPN за Popcornflix

Ето нашия списък с 5-те най-добри VPN за Popcornflix:

1. ExpressVPN

ExpressVPNЯнуари 2020 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN е доставчик с най-висок рейтинг, тъй като се представя добре на всички фронтове. с над 2000 VPN сървъра, налични в 94 държави, няма да имате проблем да използвате ExpressVPN за поточно предаване на Popcornflix или наистина всяка друга голяма услуга като Netflix, Hulu, BBC iPlayer или Amazon Prime Video. ExpressVPN предлага отлична производителност с неограничена честотна лента.

Освен че е изключително бърз, без буфериране и малко до забавяне, ExpressVPN е изключително лесен за използване. Простият дизайн означава, че е малко вероятно да имате нужда от много помощ. Въпреки това е налична 24/7 поддръжка за чат на живо. Тествахме времето за реакция на обслужването на клиентите и установихме, че е толкова бързо, колкото средно 15 секунди.

Също така сме много впечатлени от предлаганата сигурност с ExpressVPN. Всъщност тя отбеляза 18/19 в нашата цялостна поверителност & Оценка на сигурността. 256-битово AES криптиране, защита от течове на DNS и превключвател за убийство са само част от защитните функции на място. Нещо повече, ExpressVPN не съхранява журнали за активност, което ви дава пълна поверителност.

ExpressVPN предлага приложения за всички основни операционни системи, включително Windows, Mac, iOS и Android. Разширенията за браузъри са достъпни за Chrome, Firefox и Safari. Други поддържани устройства включват Apple TV, Fire TV, Smart TV, PlayStation и Android TV box.

Професионалисти:

 • Има бързи скорости за стрийминг
 • Деблокира Hulu, Amazon Prime Video и BBC iPlayer
 • Има сървъри в 94 страни
 • Предлага сигурна, частна услуга

Недостатъци:

 • Малко по-скъпи от някои съперници

НАЙ-ДОБРОТО ЗА ИЗПИТВАНЕ: Express VPN е нашият избор №1 за стрийминг. Той е бърз, надежден и много лесен за използване и лесно деблокира голямо разнообразие от поточни услуги.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

2. NordVPN

NordVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN е друг страхотен all rounder. С една от най-големите сървърни мрежи от всички VPN, NordVPN е мощна VPN услуга, която трябва да имате предвид. То има над 5000 сървъра в 62 държави, почти 2000 от които са разположени в Съединените щати. Освен че могат да избират сървър по държави, потребителите могат да избират и типа на сървъра, който отговаря на техните нужди, било то двоен VPN или специален IP. Този VPN работи добре не само с поточните Popcornflix, но и с Netflix, Hulu и BBC iPlayer.

Приложението има опростен дизайн, което го прави особено лесен за използване. Възможно е да защитите до 6 устройства едновременно с един акаунт в NordVPN. Що се отнася до сигурността, NordVPN е там с най-добрите. Най-важното е, че NordVPN има политика за нулева регистрация, без съхранение на регистрационни файлове или регистрационни файлове на сесиите, така че личната ви информация остава лична за вас. Други функции за защита включват 256-битово AES криптиране, автоматично превключване на убийството и защита от течове на DNS

NordVPN предлага удобни за потребителя приложения за Windows, MacOS, iOS и Android, както и разширения за браузъри Chrome и Firefox. Докато Linux се поддържа, той трябва да бъде конфигуриран ръчно.

Професионалисти:

 • Не проследява личните данни
 • Осигурява сигурна, криптирана връзка
 • Свържете до шест устройства едновременно

Недостатъци:

 • Настолното приложение е малко тромаво

ОБСЛУЖВАНЕ НА НИСКИ РАЗХОДИ: NordVPN предлага голяма цена / качество. За ниска цена получавате достъп до голям брой сървъри, отлични възможности за деблокиране и отличен набор от функции за защита.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

3. CyberGhost

Cyberghost

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost е удобен за използване VPN, което го прави особено добър за тези, които са нови за използване на VPN. Известен с предоставянето на постоянно надеждна услуга, CyberGhost има около 3000 сървъра. Въпреки че можете да изберете конкретен сървър, можете също така да накарате CyberGhost да свърши работата за вас - както страната, така и конкретното местоположение на сървъра могат да бъдат симулирани автоматично, присвоявайки най-бързия наличен сървър. Има и неограничена честотна лента и трафик, което го прави чудесен за поточно предаване на Popcornflix.

Ако искате да инсталирате VPN на различни свързани с интернет устройства, CyberGhost ви позволява да имате 7 едновременни връзки на до 7 устройства - това е повече от повечето други VPN мрежи на пазара. Когато става въпрос за сигурност, CyberGhost беше единствената компания през 2018 г., която спечели перфектен резултат в нашия VPN таблица за поверителност и сигурност. С 256-битово AES криптиране, защита от течове на DNS и IP и стриктна политика без регистрация, това е много сигурна VPN. Ако имате някакви проблеми, има и 24/7 поддръжка за чат на живо, която открихме много бързо.

Приложенията са налични за Windows, MacOS, iOS и Android. За Linux е необходима ръчна конфигурация.

Професионалисти:

 • Достойни, надеждни скорости
 • Предлага 24/7 поддръжка за чат на живо
 • Предлага се с 45-дневна гаранция за връщане на парите

Недостатъци:

 • Има проблеми с деблокирането на някои поточни сайтове

ВЕЛИКИ ИЗБОР ЗА НАЧАЛНИЦИ: Приложенията на Cyberghost са изключително интуитивни. Той има бързи скорости и работи с различни сайтове за стрийминг, и осигурява частна и сигурна услуга.

Прочетете пълния ни преглед на CyberGhost.

4. IPVanish

IPVanish

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

IPVanish е друг добър VPN за деблокиране на Popcornflix. Той има над 1000 анонимни сървъра в повече от 60 страни и е популярна опция сред потребителите на Kodi. Това, което особено харесваме при IPVanish, е че той е изключително надежден с много стабилна връзка. В комбинация с респектираща скорост това позволява качествено предаване на Popcornflix с минимално буфериране или изоставане. Също така си струва да се отбележи, че има неограничена честотна лента, превключване на данни и сървър.

Настройката на IPVanish е бърза и лесна, докато интерфейсът е много лесен за използване. С един абонамент, ще можете да свържете до 10 едновременни устройства наведнъж - повече от всички други VPN в този списък. Спокойствие се осигурява с различни функции за защита, които включват 256-битово криптиране, защита от течове на DNS и lPv6 и превключвател за убийство. Освен това IPVanish има строга политика за нулева регистрация.

Приложенията за IPVanish са достъпни за използване в Windows, MacOS, iOS и Android. Linux изисква ръчна конфигурация.

Професионалисти:

 • Защитава вашата поверителност
 • Много бързи скорости
 • Свържете до десет устройства едновременно

Недостатъци:

 • Няма да работи с всички поточни услуги
 • Няма 24/7 чат на живо

УСЛУГИ ЗА ИЗПУСКАНЕ НА UNBLOCKS: PrivateVPN лесно деблокира много от популярните стрийминг услуги. Въпреки че има достъп само до малък брой сървъри, PrivateVPN все още може да ви предостави достъп до Netflix BBC iPlayer, Hulu и други.

Прочетете пълния ни преглед на PrivateVPN.

Мога ли да гледам Popcornflix с безплатен VPN?

Въпреки че безплатен VPN може да изглежда добра идея, ние не ги препоръчваме по няколко причини. Една от основните причини е тази безплатни VPN мрежи обикновено предлагат ниска ефективност. Това се очаква, защото те привличат много потребители и имат твърде малко сървъри! Добавете към това ограниченията на лимитите и ограниченията на честотната лента и е вероятно да изпитате някакво доста тромаво поточно предаване.

Освен бавно и некачествено поточно предаване, безплатните VPN често са по-малко защитени. Тъй като са безплатни, те трябва да намерят други начини да печелят пари и това често включва водене на дневници на вашата онлайн активност и спам с реклами. Предполага се, че VPN защитават нашата поверителност и анонимност, така че безплатните VPN мрежи, които използват тези практики, вървят срещу това.

накрая, безплатните VPN понякога съдържат зловреден софтуер. Вместо да поемете риск, най-добре е да се свържете с изпитан доставчик на VPN, който поставя клиента на първо място. Не забравяйте да внимавате с онези, които предлагат криптиране и не пазете дневници от личната си онлайн активност, като тези по-горе!

Какво мога да гледам на Popcornflix?

Можете да гледате пълнометражни филми, както и телевизионни предавания в Popcornflix. Някои от наличните заглавия включват:

 • зодиак
 • Чудовище
 • Detectorists
 • Американските най-глупави престъпници
 • Старо момче
 • Наберете М за убийство
 • Момичето с драконовата татуировка
 • Само за смеха
 • Странното шоу на Ал
 • Терорът на Amityville
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

67 − = 61

Adblock
detector