5 най-добри VPN за PS4 или PS3

Ние закръгляме най-добрите VPN за PS4 и PS3 и ви показваме как да настроите и използвате вашата VPN.5 най-добри VPN за PS4 или PS3

Търсите да предавате поточно, да играете или да сърфирате в интернет безопасно на конзолата си PlayStation? В тази публикация ще обясним какво е виртуална частна мрежа (VPN), ще ви покажем как да инсталирате VPN на вашия PS4 или PS3 и ще препоръчаме някои от най-добрите VPN за използване.

Преди това потребителите бяха в състояние да заобиколят регионалните ограничения с помощта на обикновен прокси сървър, но през последните години повечето услуги подобриха техниките си за геоблокиране. Сега опитът за достъп до услуги като Netflix по такъв начин обикновено води до следната грешка: “Изглежда използвате разблокиращо устройство или прокси."

Има и друг начин: ако искате да получите достъп до поточната библиотека на друга държава от чужбина или да ограничите ефектите на DDoS атака, докато играете, VPN може да ви помогне. VPN кодират вашия трафик - предотвратявайки четенето му от любопитни очи - и ви позволяват да излъжете местоположението си, за да имате достъп до геоблокирани платформи в чужбина.

Кои VPN са най-добри за PS4 и PS3?

Първата стъпка е избора на подходящия VPN доставчик и всяка услуга е малко по-различна. Например някои могат да поставят приоритет на скоростта, докато други да поставят по-голям акцент върху вашата сигурност. За да намерим най-добрите VPN за вашите PlayStation 3 или PlayStation 4, потърсихме услуги със следните характеристики:

 • Има обширна мрежа, обхващаща много страни
 • Стабилна и бърза е, за да предава 4K видео без забележимо буфериране
 • Лека и лесна за инсталиране на начинаещи потребители
 • Използва мощно криптиране и предлага допълнителни функции за защита
 • Записва никаква лична информация, или още по-добре, нищо

ВЗЕМЕТЕ БЕЗПЛАТНО ПРЕМИУМ VPN: Обикновено VPN мрежите резервират най-ниските си цени за клиенти, които се ангажират с няколко години напред. Ако обаче търсите само краткосрочно покритие (например, ако пътувате в чужбина на почивка), можете да използвате 30-дневната безплатна пробна версия на ExpressVPN. Ще бъдете помолени да платите предварително, но можете да отмените във всеки един момент по време на изпитанието, за да получите пълно възстановяване.

По-долу сме изброили най-добрите VPN за PlayStation 3 и 4.

1. ExpressVPN

ExpressVPNЯнуари 2020 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN предлага висока скорост и има повече от 2000 сървъра в 94 различни страни, което го прави силен избор за стрийминг. Освен това, този VPN е в състояние да деблокира няколко стрийминг платформи, с които повечето други се борят, като Netflix, Amazon Prime Video и BBC iPlayer. Тъй като ExpressVPN предлага собствен собствен фърмуер, можете да защитите вашия рутер (и в резултат на това вашата PlayStation) за няколко минути.

Със 256-битово AES криптиране, перфектна секретност за напред, защита от течове на DNS и IPv6 и превключвател за убийство (само във версиите за десктоп), който спира целия трафик при загуба на връзка, ExpressVPN поддържа трафика си сигурен по всяко време. Тази услуга не регистрира информация, която би могла да ви идентифицира и приема биткойн плащания, което го прави силен избор за потребителя, който се грижи за поверителността. Поддръжката на клиенти е достъпна 24 часа в денонощието чрез чат на живо, за да разреши всички проблеми, които бихте могли да имате.

Тази услуга предлага приложения за Windows, MacOS, Linux, Android и iOS. Тя може да бъде конфигурирана ръчно на някои рутери, но с персонализиран фърмуер на ExpressVPN това е бързо и разумно лесно преживяване.

3 МЕСЕЦА БЕЗПЛАТНО: Спестете 49% от годишния си абонамент за ExpressVPN, като намалите цената до 6,67 долара на месец. Плюс това ще получите допълнителни три месеца напълно безплатно на нашия най-висок рейтинг VPN за PS4 и PS3.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

2. NordVPN

NordVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

Този VPN е изключително универсален, с широка сървърна мрежа (повече от 5000 сървъра по целия свят) и силен акцент върху мрежовата сигурност. Неговите анти-DDoS сървъри са особено полезни за геймърите и тъй като NordVPN може да деблокира големи платформи като Netflix и Sling TV, той е идеален за тези, които използват конзолата си и като медийно устройство.

NordVPN дава на потребителите повече контрол върху настройките им за защита от повечето други VPN. Използва 256-битово криптиране, силно адаптивен превключвател за защита и защита срещу течове на WebRTC / DNS / IPv6 по подразбиране. Можете също така да изберете да използвате двойни VPN, автоматизирано блокиране на реклами и сканиране на злонамерен софтуер или да се свържете с Tor през VPN. Записва се само имейл адреса, с който се регистрирате, така че с изхвърляне на имейл и плащане на криптовалута можете да използвате тази услуга почти напълно анонимно.

NordVPN има приложения за Windows, Android, MacOS и iOS. Поддържани са базирани на Linux системи и безжични рутери, но изискват ръчна конфигурация.

НАЙ-ДОБРИЯ БЮДЖЕТ VPN: Читателите на Comparitech могат да спестят 75% от тригодишния план на NordVPN. Това се оказва само 2,99 долара на месец.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

3. CyberGhost

Cyberghost

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

Създаден с новаци предвид, CyberGhost улеснява възможно най-лесното заобикаляне на гео ограниченията, споделяне на файлове или сърфиране анонимно. Тази услуга може да се похвали с висока скорост, оперира мрежа от почти 3000 глобални сървъра и предлага възможността да деблокирате няколко основни поточни платформи като Amazon Prime Video или ESPN само с едно кликване.

CyberGhost използва 256-битово криптиране и превключвател за постоянно включване, както и защита срещу течове на WebRTC, IPv6 и DNS, за да гарантира, че информацията ви остава сигурна по всяко време. Той не регистрира никаква лична информация и ако се сблъскате с някакви проблеми, поддръжката е достъпна чрез чат на живо 24/7.

Тази VPN има удобни за потребителя приложения за Windows, MacOS, iOS и Android. За работа с Linux системи и поддържани мрежови рутери е необходима ръчна инсталация.

ОФЕРТА ЗА ОТСТЪПКА: Вземете допълнителни шест месеца безплатно и спестете над 70%, като изберете годишния план на CyberGhost.

Прочетете пълния ни преглед на CyberGhost.

4. IPVanish

IPVanish

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

IPVanish е много популярен сред хората, които обичат да стриймират онлайн благодарение на високите си скорости и изключителната мултиплатформена поддръжка. Тази VPN има повече от 1000 сървъра за избор от повече от 60 страни и е в състояние да деблокира множество геоблокирани услуги. Освен това IPVanish позволява до десет едновременни връзки, докато много от неговите конкуренти позволяват само между три и шест.

Въпреки че тази услуга е известна с това, че е лека, тя не прорязва ъглите, що се отнася до сигурността. Той използва 256-битово криптиране, защита от течове на DNS / IPv6 и превключвател за убийство по подразбиране, но потребителите могат също така да блокират локалния трафик, да превключват IP адреси редовно и да затъмняват своя OpenVPN трафик. Не се записва информация, която може да се идентифицира лично, и можете да получите помощ 24/7 по време на чат на живо.

IPVanish предлага приложения за Windows, MacOS, Android, iOS и Amazon Fire устройства. Той работи на Linux и някои интернет рутери, въпреки че ще трябва да го конфигурирате ръчно.

Спестете 60%: Спестете до 60% в плановете за IPVanish. Всяко от тях се предлага със 7-дневна гаранция за връщане на парите, така че няма никакъв риск.

Прочетете пълния ни преглед на IPVanish.

5. ЧастенVPN

PrivateVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN може да не е толкова известен като някои от другите VPN, които препоръчаме, но все пак си струва да отделите време. Например, той е по-бърз от повечето си конкуренти и може да предава 4K съдържание без забележимо буфериране. Освен това понастоящем той може да деблокира повечето основни гео блокирани стрийминг услуги, включително Netflix, Hulu и Sky Go.

Този VPN използва комбинация от 256-битово криптиране, превключвател за убийство и защита от изтичане на DNS / IPv6 / WebRTC, за да запази трафика си по всяко време. И още по-добре, тя не записва информация, която би могла да ви идентифицира, което означава, че ефективно не можете да следите с имейл и плащания за биткойн за еднократна употреба. Изключителната поддръжка на клиенти е достъпна чрез денонощен чат на живо и с ваше разрешение представител може дори да инсталира и конфигурира софтуера дистанционно за вас.

PrivateVPN има приложения за MacOS, Windows, iOS и Android. Може да се инсталира ръчно на безжични рутери и базирани на Linux системи.

5 МЕСЕЦА БЕЗПЛАТНО: Регистрирайте се за едногодишната сделка на PrivateVPN и спестете над 70% и ще получите пет месеца допълнително безплатно.

Прочетете пълния ни преглед на PrivateVPN.

Как да използвате VPN на PS4 или PS3

Понастоящем магазинът PlayStation не включва VPN приложения и няма начин да зареждате свои собствени. Това прави малко по-трудно инсталирането на VPN на PlayStation конзола, но това е далеч от невъзможното. Просто следвайте стъпките по-долу:

Метод 1: Инсталирайте VPN на вашия рутер

Инсталирането на VPN на вашия рутер директно има няколко предимства: първо, той автоматично защитава всяко устройство, свързано към вашата мрежа. Второ, един рутер се счита за едно устройство, което е особено полезно, ако вашият VPN позволява само няколко едновременни връзки.

Точният процес се различава леко от един производител на маршрутизатор до друг, но като цяло ще трябва да получите достъп до контролния панел на рутера и да въведете подробностите за VPN сървъра, който искате да използвате. Вашият доставчик на VPN ще предостави стъпка по стъпка стъпка (и имаме ръководства за конфигуриране на DD-WRT рутери, рутери за домати и настройка на OpenVPN), така че не се притеснявайте, ако вече сте малко объркани; това всъщност е сравнително прост процес.

Много доставчици предлагат и опция за предварително конфигуриран рутер, често продаван чрез трета страна, като FlashRouters е най-популярният. Това е по-скъпо, но цялата работа по настройката се извършва за вас.

Свързани: Крайното ръководство за VPN рутери

Метод 2: Инсталирайте VPN на вашия компютър / Mac

Този метод е спорно по-лесен, но изисква да стартирате Ethernet кабел от компютъра към вашия PS3 или PS4. Започнете, като инсталирате VPN софтуера на вашия компютър или Mac, свържете се към него, след това свържете вашия компютър и PlayStation с кабела.

Mac

 1. Кликнете Системни предпочитания > Споделяне > Интернет споделяне.
 2. Избирам WiFi от Споделете връзката си от меню.
 3. при За компютри, които използват, изберете Ethernet.
 4. Щракнете върху Интернет споделяне отметка.
 5. След това вижте последните стъпки по-долу.

Windows

 1. Отвори Контролен панел, и отидете на Център за мрежа и споделяне.
 2. Кликнете Промяна на настройките на адаптер от лявата страна.
 3. От тук щракнете с десния бутон върху вашата активна връзка и въведете Имоти меню.
 4. Превключете към Споделяне , щракнете върху първата отметка и изберете връзката, която искате да споделите, от падащия списък.
 5. След като сте готови, щракнете върху Добре бутон.
 6. Сега преминете към последните стъпки по-долу.

Последни стъпки

 1. На вашия PlayStation настройте нова интернет връзка.
 2. Изберете Използвайте LAN кабел опция, изберете лесно на следния екран и отхвърлете опцията за използване на прокси сървър.
 3. Поздравления - вече сте свързани с VPN.

Допълнителни съображения

Ако искате да предавате телевизия на живо или да се състезавате в определено игри, препоръчваме да настроите и тествате вашата VPN няколко дни преди това. По този начин, ако изпитвате затруднения, все още ще има достатъчно време да получите помощ от екипа за поддръжка на вашия VPN.

Мога ли да използвам безплатен VPN с моя PS3 или PS4?

На повърхността безплатните VPN мрежи са атрактивна концепция. Те обаче идват с няколко основни недостатъка. На първо място, на безплатните услуги липсва инфраструктура, която да поддържа всички техни потребители. Това води до дълги времена на зареждане, заекване на видео и евентуално дори прекъсване на връзката с VPN. Освен това, тъй като много безплатни VPN не могат да бъдат инсталирани на рутер, те са трудни за използване с PlayStation конзола. Първо повечето безплатни услуги за стрийминг услуги са безплатни, така че няма гаранция, че така или иначе ще можете да гледате нещо.

Сървърите са скъпи, така че как един безплатен VPN може да си позволи да изгради и поддържа мрежите си? Някои вмъкват реклами в посещаваните от вас страници, но има по-ужасен начин, по който някои VPN могат да печелят пари: проследяване на бисквитки. Съхранявайки ги на вашето устройство, безплатните услуги могат да следят кои сайтове посещавате и колко често. След това тези данни могат да бъдат продадени на най-високия участник в търга без ваше знание на по-късна дата.

И накрая, е трудно да разберете дали всъщност използвате истински безплатен VPN или само един от налични десетки приложения за пренасяне на зловреден софтуер. Изследванията показват, че шокиращо голям брой безплатни VPN приложения всъщност не криптират потребителския трафик и дори да го правят, няма гаранция, че те защитават срещу течове на IPv6. Това не е само по-малко известни услуги, които представляват заплаха: видяхме основна безплатна VPN продажна потребителска честотна лента с цел печалба. За да останете в безопасност онлайн, препоръчваме да използвате реномирана VPN услуга с клиентски подход за поверителност.

Как VPN подобрява моя опит в PlayStation?

Как да инсталирате VPN на PS3 или PS4

Има два основни начина, чрез които VPN може да подобри вашето PlayStation преживяване. Първо, тези услуги ви позволяват да изглеждате така, сякаш наистина сте разположени някъде. Това ви позволява да заобиколите регионални ограничения и да получите достъп до геоблокирани платформи от чужбина. Например, можете да използвате VPN за достъп до библиотеката на Netflix на вашата страна, докато сте на почивка.

VPN мрежите също ви осигуряват известна степен на защита при игра. Известно е, че троловете или недоволните противници използват нещо, наречено атака на разпределено отказване на услуга (DDoS), за да наводнят мрежата ви с заявки. Това обикновено води до загуба на връзка и тъй като тези атаки често са автоматизирани, те могат да ви попречат да играете с дни или седмици наведнъж.

Когато използвате VPN, се вижда само IP адресът на VPN сървъра. Ако бъде атакуван по този начин, VPN може да разпространи натоварването в международна мрежа от сървъри или да промени IP адреса на сървъра, което прави атаката неефективна. Някои услуги дори предлагат специализирани анти-DDoS сървъри, за да се гарантира, че можете да играете, когато пожелаете.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

73 − 72 =

Adblock
detector