5 най-добри VPN за Sportsnet Сега, за да можете да гледате в чужбина

Най-добрите VPN мрежи за Sportsnet сега

Sportsnet разполага с пет регионални канала, достъпни чрез пакети за кабелна телевизия и телевизор. Sportsnet Now е интернет версията на Sportsnet. Тази услуга може да бъде достъпна безплатно от тези, които вече имат Sportsnet като част от пакета си за домашна телевизия. Тези, които все още нямат Sportsnet у дома, могат да гледат канала на живо в интернет, като се абонират за Sportsnet Now.

Каналът има два уеб адреса: now.sportsnet.ca и snnow.ca. Можете да получите достъп до сайта на смартфон или компютър навсякъде с интернет връзка. Уебсайтът обаче е достъпен само в Канада.

В тази статия влизаме в подробности за всеки VPN, който разгледахме за достъп до Sportsnet Now, но ето резюме, ако ви липсва време:

 1. ExpressVPN Най-добрият избор като цяло. Blazing бързи сървъри идеални за висококачествено стрийминг. Деблокира Sportsnet Now и множество други популярни поточни предавания. Лесно да върви. 30-дневна гаранция за връщане на парите ви покрива.
 2. NordVPN Страхотен избор, ако сте на бюджет. Добър всеобхват, който може да осигури скоростите, необходими за Sportsnet Now.
 3. CyberGhost Този бюджетен доставчик има някои от най-бързите сървъри, които тествахме за стрийминг. Приложенията са удобни за потребителя и са чудесни за начинаещи.
 4. IPVanish Перфектен, ако сте потребител на Kodi и искате да използвате Sportsnet Now с дистанционно. Надеждни сървъри с добро ъптайм.
 5. PrivateVPN Може да деблокира почти всичко и получава добри скорости на потока, въпреки по-малката мрежа. Отдалечен приятелски ап.

Най-добрите VPN мрежи за Sportsnet сега

Можете да влезете в Sportsnet Now от САЩ, Великобритания, Франция, Австралия, или някъде другаде в чужбина, ако използвате VPN. Виртуалната частна мрежа изглежда така, сякаш сте някъде другаде. Въпреки това, не всички VPN се отличават с маскирането на вашето местоположение. Sportsnet VPN трябва да отговаря на следните критерии:

 • Бързи скорости за предаване на живо
 • Сървъри в Канада
 • Постоянно продължаване
 • Лесен за използване

В момента стотици VPN услуги заливат пазара и можете да прочетете повече за технологията по-нататък в това ръководство.

Когато изберете VPN услуга, трябва да бъдете особено внимателни, че тя работи на хардуера, който имате. Тези подробности са включени в описанията на доставчиците, които препоръчваме.

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020Реблокирайте Sportsnet NowTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN е чудесна услуга за тези, които не са толкова познаващи технологиите. Приложението практически се инсталира и то е много лесен за използване. Компанията произвежда приложения за Windows, Mac OS X, MacOS, андроид, IOS, и Linux. Това е само за единствената VPN услуга, която всъщност произвежда приложение за Linux. Той обаче няма графичен интерфейс - вие го използвате в командния ред. Приложенията за всички останали операционни системи от този списък са подходящи графични интерфейси и всички те разполагат с голям бутон за включване / изключване, така че никой няма да се бори да включи VPN.

Можете също да инсталирате тази система на вашия рутер. Ако направите това, всичките ви устройства, които получават достъп до интернет чрез вашия рутер, ще се показват онлайн, сякаш се намират в страната, към която се свързвате в настройките на VPN. Ако искате да получите достъп до Sportsnet Now, трябва да се свържете с VPN сървър в Канада.

Ако имате достъп до Sportsnet Now от уеб браузър, ExpressVPN може да работи като разширение за браузър за Chrome, Firefox, и сафари.

Приложението ExpressVPN може да бъде инсталирано на Amazon Fire TV, Amazon Firestick, и Таблетки Amazon Fire. VPN не ви вкарват просто в Sportsnet Now извън Канада. Можете да го използвате, за да заобиколите регионални ограничения от много други онлайн телевизионни канали и услуги за стрийминг на видео, като ТГС, Нетфликс, и Amazon Prime. Ако искате да гледате предавания от канали, ограничени до други страни, просто променете избрания VPN сървър на такъв в държавата, в която работи уебсайтът за видео.

ExpressVPN работи сървъри в 94 страни по света. Голямата сървърна мрежа означава, че ExpressVPN е винаги на разположение и има много високи скорости.

Приложението включва „мрежово заключване.”Това не позволява на всяко приложение на вашето устройство да се свърже към интернет, без VPN връзката да е активна. Ако приложението VPN на вашия лаптоп е включено, преди да излезете от къщата, получавате автоматична защита на wifi веднага щом попаднете в обхвата на гореща точка на wifi. Това е важно, тъй като фалшивите горещи точки за wifi се използват широко от хакерите, за да получат злонамерен софтуер на устройствата си или да откраднат личната ви информация.

Плановете стават по-евтини на месец, ако се абонирате за по-дълги периоди. Цената на месец е много по-ниска, ако се регистрирате за една година, отколкото ако просто се регистрирате за един месец. Във всички случаи получавате надбавка от три едновременни връзки. Това означава, че можете да имате три устройства, свързани към VPN едновременно.

Професионалисти:

 • Оперира супер бързи сървъри в Монреал, Торонто и Ванкувър, чудесно за HD стрийминг от чужбина
 • Криптирането с най-добро качество в класа гарантира стабилна сигурност и поверителност
 • Удобни за потребителя приложения за различни операционни системи
 • Оперира над 3000 сървъра в 94 държави и може да деблокира всички популярни сайтове за стрийминг
 • Денонощната поддръжка за чат е добре обучена за справяне със сложни ситуации
 • Не се запазват дневници за използване на интернет

Недостатъци:

 • Малко по-скъпи от другите услуги

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА Sportsnet сега: ExpressVPN е нашият избор №1. Пламтящ бърз и надежден избор, който деблокира всички основни стрийминг услуги, включително Sportsnet Now, Hulu, Netflix, Amazon Prime и други. Лесен за инсталиране. Страхотни функции за сигурност и конфиденциалност и не съхранява регистрации. Опитайте безрисково с 30-дневната гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. NordVPN

NordVPNДеблокира Sportsnet NowTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN на приложението е много лесно за използване. Карта на света ви позволява да щракнете върху маркер в дадена държава, за да се свържете. Компанията има общо 5,114 сървъра в 60 държави. Ако преминете към списъка със сървъри, можете да изберете конкретен сървър, а не само всеки сървър в дадена страна. Показва се записът за всеки сървър в списъка времето за пинг обратно и натоварването на сървъра да ви помогне да изберете най-добрия вариант.

Други интересни опции в списъка със сървъри NordVPN са връзка чрез VPN към мрежата Tor и пътека с двоен скок който маршрутизира през два VPN сървъра в различни страни и прилага двойно криптиране. Единственият проблем при тези две услуги обаче е, че те забавят връзката ви, така че вероятно е по-добре да ги избягвате за връзки за поточно видео на живо. Без специална сила на допълнителна сила, редовната услуга NordVPN предлага добри скорости за поточно видео на живо. Можете да добавите допълнителна DDoS защита за изключително стабилна връзка.

Приложението за NordVPN включва a CyberSec черта блокира рекламите и тракерите. Подразделението на CyberSec на NordVPN поддържа черен списък на заразени уеб страници че приложението блокира достъпа, докато CyberSec е включен.

А убий превключвател в приложението NordVPN за Windows и Mac OS удвоява нагоре като протектор за wifi. Приложението е достъпно за Windows, Mac OS X, MacOS, андроид, и iOS устройства. Можете също да инсталирате VPN ръчно рутери и Linux машини. Приложенията се инсталират сами, но настройването на VPN ръчно може да бъде малко сложно. За щастие, уебсайтът NordVPN включва много подробни инструкции в своята база знания, по-специално библиотека от конкретни инструкции за 29 различни типа рутер.

Ти получаваш надбавка от шест едновременни връзки с NordVPN и връзката на рутер се счита за само една от тях. NordVPN дава на всеки клиент 30-дневна гаранция за възстановяване.

Професионалисти:

 • Ветерански доставчик на бюджет с над 350 сървъра в Канада
 • Добър за стрийминг, дори при HD скорости
 • Също така деблокира повечето други сайтове с ограничено географско съдържание и стрийминг
 • Основен акцент върху сигурността и неприкосновеността на личния живот
 • Приложения за Windows, MacOS, iOS, Linux и Android

Недостатъци:

 • Настолното приложение може да бъде неудобно за използване

НАЙ-ДОБРИЯ БЮДЖЕТ VPN: NordVPN е добра стойност за всички. Голяма стойност опция, която работи чудесно със Sportsnet Now, докато сте в чужбина. Свързва до 6 устройства едновременно. Освен това работи добре с най-популярните стрийминг услуги и постига постоянно добри скорости. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

3. CyberGhost

CyberghostДеблокира Sportsnet NowTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost има предварителен екран на приложението си, който ви позволява да задавате предпочитания за сесията. Стандартните формати за дейност, които приложението предлага, включват стрийминг на видео. Когато изберете тази опция, приложението ви отвежда до списък на поточни услуги, които може да деблокира. За съжаление Sportsnet Now не е в този списък. Така че вместо това трябва да изберете Сърфирайте анонимно на екрана с дейности. Ако искате да предавате Sportsnet Now, изберете Канада от списъка с местоположения на сървъра.

Приложението няма превключвател за убийство, но можете да настроите защита на приложение, която ще блокира достъпа на име на достъп до интернет, без VPN да бъде включен. Приложението има и специални настройки за автоматична защита на wifi. Други услуги за сигурност в приложението включват рекламен блокер, блокер за проследяване, HTTPS принудително изпълнение, и уебсайт скенер за злонамерен софтуер. Можете да зададете VPN за компресиране на видео трансфери, което може да ги накара да текат по-плавно.

CyberGhost може да стартира с операционната система, така че тя да е винаги включена. В този случай трябва да зададете местоположение по подразбиране, така че ако ще наблюдавате Sportsnet Now много, трябва да зададете това на Канада. CyberGhost има сървъри в 60 страни общо.

Приложението CyberGhost е достъпно за Windows, Mac OS X, MacOS, андроид, и IOS. Можете да инсталирате VPN ръчно на Linux компютри и също на рутери. VPN на рутер обхваща всички устройства във вашия дом и се счита за само една връзка от вашето седем квоти за едновременно свързване.

CyberGhost е базиран в Румъния където интернет инфраструктурата е фантастична. Компанията се стреми към високи постижения и постига много високи скорости, което го прави идеален за поточно видео на живо. Всички абонати получават 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Професионалисти:

 • Оперира над 150 сървъра в Канада
 • Някои от най-бързите поточни сървъри, които сме тествали
 • Няма проблеми с деблокирането на Sportsnet Now от всички наши тестови места
 • Удобни за потребителя приложения; изберете сайта, който искате да деблокирате, приложението след това автоматично се свързва с най-добрия сървър

Недостатъци:

 • Не работи надеждно в Китай или ОАЕ

БЮДЖЕТ ИЗБОР: CyberGhost е чудесен за начинаещи. Друг добър избор на стойност, който работи добре със Sportsnet Now. Не съхранява без регистрации в интернет дейности и подава HD видео надеждно. Може да се бори с деблокирането на някои други популярни сайтове за стрийминг. 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни отзив за CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

4. IPVanish

IPVanishДеблокира Sportsnet NowTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

IPVanish е добре известен със своите високоскоростни връзки. Компанията създаде IPVanish от самото начало специално като VPN услуга, а не като добавка към други облачни услуги за данни. Цялата инфраструктура, която предоставя услугата, се притежава и управлява вътрешно. Компанията управлява повече от 1000 сървъра в 60 държави.

Приложението IPVanish е достъпно за Windows, Mac OS X, MacOS, андроид, и iOS, както и Amazon Fire TV и Amazon Firestick. IPVanish може да бъде инсталиран на рутери. Връзката от рутер се счита за само един от абонатите на всеки отпуск на десет едновременни връзки.

Приложенията за Windows и Mac за IPVanish включват превключвател за убийство която предоставя автоматична защита на wifi, което е важно за лаптопите. Имате нужда от тази предпазна мярка, защото за хакерите е лесно да създават фалшиви горещи точки за wifi.

Ти само получаваш 7-дневен срок за възстановяване с IPVanish, така че не забравяйте да тествате старателно системата в рамките на седмица след регистрацията.

Професионалисти:

 • Притежава и оперира над 30 оптимизирани за скорост сървъри в Монреал, Торонто и Ванкувър
 • Силното криптиране прави приложенията защитени
 • Най-добрият изпълнител за Android базирани устройства Kodi в нашето тестване
 • Не поддържа дневници за трафик или дневници за връзка

Недостатъци:

 • Не деблокира надеждно Netflix, Hulu
 • Поддръжката на клиентите понякога може да бъде малко бавна

БЪРЗО И НАДЕЖНО: IPVanish има голяма мрежа от сървъри. Ненатоварена мрежа постига добри скорости. Силни функции за сигурност и поверителност. Може да се направи с поддръжка на клиенти на живо. 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на IPVanish.

IPVanish Купон СПЕСТЕТЕ 60% от годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтът се прилага автоматично

5. ЧастенVPN

PrivateVPNДеблокира Sportsnet NowTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN е петата ни препоръка за употреба със Sportsnet Now, защото той предлага отлични скорости и има сървъри в Канада. Общо този VPN има сървъри в 56 държави.

Тази VPN услуга предоставя приложения за Windows, Mac OS X, MacOS, андроид, и IOS операционна система. Приложението включва превключвател за убийство, която ще блокира всяка програма на вашия компютър да се свърже към интернет, ако VPN не е активен. Това ще действа като автоматична защита на wifi за да предотвратите каквато и да е връзка с фалшиви горещи точки на wifi без ваше знание. Можете също да инсталирате VPN ръчно Linux компютри и на рутери. Шест едновременни връзки са позволени. Ако конфигурирате VPN на вашия рутер, ще се използва само една от тези връзки, без значение колко устройства се свързват през вашия рутер.

PrivateVPN предлага добри скорости за поточно видео на живо и е добър избор за изтегляне на торенти. Компанията е базирана в Швеция, но целият персонал говори перфектно английски. Имате на разположение редица възможности за връзка с обслужващия персонал, включително прозорец за онлайн чат, който се поддържа от шведското работно време.

Всички абонати на PrivateVPN са обхванати от 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Професионалисти:

 • Оперира бързи сървъри в Торонто и Ванкувър, чудесни за стрийминг, докато сте в чужбина
 • Също така деблокира Hulu, Amazon Prime Video и BBC iPlayer
 • Не поддържа никакви дневници

Недостатъци:

 • Няма 24/7 чат на живо
 • По-малко сървъри за избор от други доставчици по-високо в този списък
 • Нуждае се от ръчно настройване за работа в Китай

ВЕЛИКА СКОРОСТ: PrivateVPN е добър семеен избор за свързване на до 6 устройства. Деблокира Sportsnet Сега, докато сте в чужбина. Също така добър за сигурно и частно сърфиране и торент. Може да има повече сървъри и да няма 24/7 поддръжка. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка - спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

Сега достъп до Sportsnet

Можеш поток Sportsnet Now безплатно през интернет, ако вече имате канали на Sportsnet у дома. Ако обаче пътувате извън Канада; уебсайтът ще ви попречи да получите достъп до него. по същия начин, ако се абонирате за самостоятелната услуга за стрийминг в Канада, няма да можете да гледате от чужбина. Ако вече живеете в чужбина, не можете да влезете в уебсайта, за да се абонирате.

Ако се опитате да получите достъп до сайта извън Канада, ще видите съобщение, което ви казва „Sportsnet Now не е наличен във вашия регион.”Страницата показва карта на текущото ви местоположение, само за да закарате точката у дома.

Sportsnet Сега блокира достъпа извън Канада

Ако сте вътре в Канада, можете да преглеждате уебсайта без проблеми.

Ограниченията за местоположение са често срещани сред сайтовете за поточно видео. Изпълнението на Sportsnet Now обаче е малко крайно. Обикновено услугите за стрийминг на видео позволяват да погледнете стандартния сайт и да видите информация, като например програмиране на програми или дори разгледайте видеотеката. Обикновено блоковете за достъп за чуждестранни посетители стартират само когато се опитате да възпроизведете видео.

Блоковете за достъп, базирани на местоположението, се наричат ​​регионални ограничения.

Как работят регионалните ограничения?

Sportsnet Now използва стандартни процедури на своя уеб сървър реализиран от почти всяка законна услуга за стрийминг на видео на планетата. Тези проверки се наричат ​​„регионални ограниченияИ обикновено се прилагат в съответствие с националните граници.

Всички интернет комуникации имат адреси на тях, подобно на пощенската система. С истинска поща не можете да имате два дома с абсолютно един и същи адрес. В противен случай как Пости ще знае до коя къща да достави писма?

Някои хора решават да поставят обратен адрес на гърба на буквите. В интернет тази практика е задължителна. Така че всичко, което трябва да направи сървърът на Sportsnet Now, е да прочете адреса за връщане при заявка за уеб страница. Ако този адрес е извън Канада, сървърът изпраща обратно блокиращата страница. Ако адресът е вътре в Канада, исканата страница се изпраща обратно. Процесът е много, много прост и отнема части от секундата.

Как VPN разбиват регионалните ограничения?

В интернет форматът на адресите се нарича „IP адрес.”Вашият интернет доставчик присвоява на вашия компютър IP адрес. Ако имате wifi рутер у дома, този публичен IP адрес е разпределен към рутера и всички компютри, таблети и смартфони, които могат да се свързват чрез него, имат личен адрес зад рутера. Всички устройства във вашия дом обаче ще бъдат представени от същия публичен IP адрес в интернет.

VPN работи по абсолютно същия начин като вашия рутер. Той поставя собствен IP адрес на всички изходящи съобщения (Наречен "пакети“) Като адрес за връщане. Така, ако се свържете към VPN сървър в Канада, целият ви интернет трафик ще минава през този сървър, сякаш е вашият домашен рутер. Публичният IP адрес, който Sportsnet Now вижда, е този на VPN сървъра в Канада вместо вашия.

Когато Sportsnet Now извършва проверката за достъп, той вижда канадския IP адрес на VPN и изпраща заявената страница, а не блоковата страница.

Вижте също: Как да промените или скриете вашия IP адрес

Защо Sportsnet Now ме блокира, когато съм в чужбина?

Sportsnet казва, че можете да предавате канала онлайн безплатно, защото вече плащате за него у дома. За съжаление, това обещание се нарушава веднага щом пътувате в чужбина. Защо не можете да получите услугата, за която плащате, независимо къде се намирате в света? Отговорът е, че Sportsnet Now е правно обвързани от договорите че подписва с притежателите на авторски права.

Компанията подписва договори за показване на събития във неговия вътрешен пазар. Той може да купи правата за показване на игри в Китай, Перу и Тимбукту, но без съгласувани маркетингови усилия на тези места, никога няма да привлече достатъчно зрители на тези места, за да покрие разходите за закупуване на правата за излъчване. За компанията е просто по-просто придържайте се към основния си бизнес от показване на събития и видео на живо в Канада.

Блокирането на достъп се основава на текущото местоположение на зрителя според IP адреса на устройството им, а не на физическия им адрес или източника на плащане. Така лицензите на Sportsnet Now не позволяват на канала да показва съдържание на канадските притежатели на паспорти в други държави. Най- компания може легално да показва видеоклипове на хора, които са физически разположени в границите на Канада, но VPN помага да се скрие това ограничение.

Мога ли да използвам безплатен VPN за Sportsnet Now?

Не. Въпреки че има много безплатни VPN мрежи, повечето от тях са измами и всъщност увреждат вашата поверителност, вместо да я защитавате.

Конфигурирането на VPN, което може да победи регионалните ограничения, струва много пари. Защо някой би положил всички тези усилия, ако никога няма да печели от това? Отговорът е че тези VPN компютрират разходите си до ниво, в което те не работят ефективно и използвайте други методи, за да печелите пари. Един от най-честите методи, които безплатните VPN използват за генериране на доход, е да проследявате вашите дейности в интернет и да продавате тази информация на други.

Така че безплатни VPN са медни капани които минават за вашите връзки данни за продаваемост. Те също инжектиране на реклами и проследяване на бисквитки в уебсайтовете, които посещавате, и предоставяне на достъп на трети страни до вашия компютър.

Други безплатни VPN, предоставени от реномирани VPN компании, ограничават скорост или пропускане на данни за да ги направят безполезни за гледане на видео потоци на живо.

Вземете VPN за Sportsnet сега

Всички VPN адреси в нашия списък има в момента се правят специални сделки, което ги прави особено примамливи. Определихме най-добрите VPN услуги за използване със Sportsnet Now които ви дават най-добрата стойност за парите.

Още по-добре, всички тези услуги предлагат гаранции за връщане на пари, така че не е нужно да се изнервяте да ги опитвате само за да установите, че не работят. Те го правят и всички тези компании са готови да го докажат. Така че, опитайте някой от тях да влезете в Sportsnet Now, дори когато сте извън Канада.

Имате ли абонамент за Sportsnet Now? Опитали ли сте VPN за достъп до Sportsnet Now извън Канада? Разкажете ни за вашите преживявания, като оставите съобщение в секцията за коментари по-долу.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

84 − = 76

Adblock
detector