5 най-добри VPN за Telemundo Deportes, така че можете да го гледате навсякъде

Как да гледате Telemundo Deportes извън САЩ

Искате ли да предавате Телемундо Депорти от всяка точка на света? Въпреки че тази платформа се опитва да попречи на потребителите в други страни да се включат, всъщност е доста лесен за достъп, ако използвате виртуална частна мрежа (VPN). Днес ще обясним как да заобикаляме регионалното блокиране и да гледаме Telemundo Deportes от Обединеното кралство, Канада, Мексико, Испания или друга държава в света.

Като цяло стрийминг услугите имат право само да показват съдържанието си в определени страни. Мнозина проверяват IP адреса на потребителя, за да проверят дали идва от валиден регион, а ако не, съдържанието е скрито. Като се свържете с един от сървърите на вашата VPN в правилната държава, обаче, можете да измамите сайта да ви позволява да гледате съдържание, независимо от действителното ви местоположение. Например американски сървър може да деблокира NBC Sports и FOX, докато мексикански сървър може да деблокира TyC Sports или ESPN Латинска Америка.

Ако се опитате да гледате Telemundo Deportes извън САЩ, без да използвате VPN, съдържанието просто ще се зарежда безкрайно. Може също да видите съобщение, което да казва „Този видеоклип не е налице, ако се пуска рекламен блокер - Моля, деактивирайте и презаредете страницата, за да стартирате видеото.“, Независимо от това дали вашият рекламен блокер е включен или не.

По-долу има много подробности за всеки от VPN-ите, съставили този списък, но в случай, че ви липсва време, ето нашия списък с най-добрите VPN за Telemundo Deportes:

 1. ExpressVPN Нашият топ избор. Множество супер бързи сървъри, разположени в САЩ, които са чудесни за стрийминг в HD. Висококачествена сигурност и поверителност на криптирането. Включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 2. NordVPN Доставчик на бюджет, който не прави компромиси с функциите за поверителност или сигурност. Много сървъри, разположени в САЩ, са чудесни за деблокиране на популярни стрийминг сайтове, докато сте в чужбина.
 3. CyberGhost Страхотен доставчик на стойност с приложения, които са лесни за инсталиране и използване. Бяхме особено впечатлени от скоростите им на поточно предаване.
 4. IPVanish Притежават цялата си мрежа от сървъри и предлагат добри функции за поверителност. Добри поточни скорости.
 5. PrivateVPN Нова мрежа с непрекъснато разширяващ се списък със сървъри със скорост, която е чудесна за повечето стрийминг сайтове.

Най-добрите VPN за Telemundo Deportes

Не всеки VPN е един и същ. Може да има огромна разлика по отношение на бързината, сигурността и поддръжката на клиентите от една услуга до друга. За да намерим най-добрите VPN за Telemundo Deportes, потърсихме услуги със следните характеристики:

 1. Няколко американски сървъра, от които да избирате.
 2. Достатъчно бързи скорости за поточно видео с висока разделителна способност.
 3. Възможността за деблокиране на Telemundo Deportes и подобни услуги.
 4. Силни функции за криптиране и защита.
 5. Минимална регистрация или още по-добре, без регистрация.

Ето нашия списък с най-добрите VPN за Telemundo Deportes:

1. ExpressVPN

ExpressVPNЯн 2020Отблокира Telemundo DeportesTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN има 29 високоскоростни сървъра, разпространени в Съединените щати. Те са достатъчно бързи, за да поточно съдържание на живо, без забележимо буфериране или забавяне. Освен това, с разрешени до три едновременни връзки и възможност за деблокиране на услуги като Netflix, NBC и ESPN, можете да гледате навсякъде и каквото искате.

С 256-битово криптиране, превключвател за убийство, защита от течове на DNS и перфектна секретност напред, тази услуга гарантира, че дейностите ви остават лични по всяко време. Освен това ExpressVPN не пази никакви журнали за активност или връзка, което означава, че те не биха могли да разкрият вашите дейности, дори и да бъдат поискани от трета страна. Поддръжката на клиентите може да се свърже денонощно по имейл или чат на живо.

Тази услуга има приложения за Windows, Android, MacOS, iOS и Linux. Някои безжични рутери се поддържат, но трябва да бъдат конфигурирани ръчно.

Професионалисти:

 • Много сървъри в САЩ
 • Бързи и надеждни скорости за стрийминг на HD съдържание
 • Висококачествени функции за сигурност и най-добрите поверителност
 • Също така деблокира американските Netflix, Hulu, Amazon Prime Video и BBC iPlayer
 • Лесно за използване приложение с инсталация на съветника

Недостатъци:

 • Не е толкова евтино, колкото някои други доставчици по-долу

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА Telemundo Deportes: ExpressVPN е нашият избор №1. Бърз и надежден избор, който деблокира Telemundo Deportes и всички основни услуги за стрийминг, включително US Netflix, Hulu, HBO и Amazon Prime. Страхотни функции за сигурност и конфиденциалност и не съхранява регистрации. Опитайте безрисково с 30-дневната гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. NordVPN

NordVPNДеблокира Telemundo DeportesTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN има изключително обширна сървърна мрежа с повече от 1600 само в САЩ. Още по-добре, всеки от тях е оптимизиран за поточно съдържание с висока разделителна способност. Тази услуга може да деблокира популярни платформи, включително Netflix, BBC iPlayer и Amazon Prime Video. Тъй като са ви разрешени до шест връзки наведнъж, един акаунт ви позволява да защитите всичките си любими устройства.

Този VPN е проектиран да позволява разширени настройки за сигурност. Той използва 256-битово AES криптиране по подразбиране, но можете също така да включите превключвателя му за убийство, автоматично блокиране на реклами, наблюдение на зловреден софтуер, Tor над VPN или двойни VPN опции. NordVPN може да бъде платен в Bitcoin и не записва никаква лична информация, така че можете едновременно да се регистрирате и да използвате интернет анонимно.

Приложенията NordVPN са достъпни за Windows, Mac, Android и iOS системи. Поддържани са и Linux базирани устройства и избрани мрежови рутери, но изискват ръчна инсталация.

Професионалисти:

 • Над 1600 сървъра работеха в САЩ
 • Сървърите са оптимизирани за HD стрийминг
 • Позволява за персонализирана настройка на сигурността
 • Лесни за използване приложения за повечето платформи

Недостатъци:

 • Може да избира общи местоположения на сървъра, но не може да избере конкретни сървъри

НАЙ-ДОБРИЯ БЮДЖЕТ VPN: NordVPN е добра стойност за всички. Страхотна опция, която е солиден изпълнител на Telemundo Deportes. Свързва до 6 устройства едновременно. Освен това работи добре с най-популярните стрийминг услуги и постига постоянно добри скорости. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

3. CyberGhost

CyberghostДеблокира Telemundo DeportesTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost е удобен за употреба VPN с обрат: можете просто да изберете дейност като торент или разблокиране на уебсайтове и да бъдете назначен подходящ сървър. Има и опция да изберете ръчно сървър (в САЩ има 345), но да имаш начин с едно кликване за достъп до платформи като Netflix, Telemundo Deportes и ESPN определено е много полезен.

Тази услуга не изисква много конфигурация. 256-битовото криптиране и защита срещу течове на DNS, IPv6 и пренасочване към порт са активирани по подразбиране. Има и превключвател за убийство, принудителни HTTPS, блокиране на реклами и анти-злонамерен софтуер, в случай че искате по-здрава защита. CyberGhost има политика без регистрация, която гарантира, че дейностите ви остават частни.

Тази VPN предлага приложения за устройства с Android, Windows, iOS и MacOS. Ръчната настройка е необходима за базирани на Linux системи и поддържани рутери.

Професионалисти:

 • Лесен за използване - изберете тип дейност и бъдете свързани с най-подходящия сървър
 • Също така деблокира Netflix US, UK и други
 • Някои от най-бързите сървъри, на които се натъкнахме при тестване
 • Преустановете превключването на всички приложения и не съхранява регистрации

Недостатъци:

 • По-малко подходящи за захранващи потребители, които искат достъп до по-разширени конфигурации

ИЗБОР НА НАЧАЛНИЦИТЕ: CyberGhost има проста настройка. Избор на бюджет. Добър за поверителност. Потоци Telemundo Депортира в HD видео надеждно, но връзките не са толкова надеждни за някои други сайтове за стрийминг. 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни отзив за CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

4. IPVanish

IPVanishДеблокира Telemundo DeportesTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

IPVanish може да се похвали с разширена мрежа от самоподдържани сървъри в целия свят. Това му позволява да разрешава проблемите по-бързо от конкурентите си, но това означава и по-бързи скорости за потребителя. IPVanish е достатъчно бърз, за ​​да предава 4K видео без никакво заекване и с минимално буфериране. Той може да деблокира различни услуги, включително FOX Sports, ESPN и Sky Sports.

Въпреки лекия си клиент, IPVanish идва снабден със силни опции за сигурност. В допълнение към 256-битовото криптиране, превключвател за убийство и защита от течове IPv6 / DNS, има възможност за блокиране на LAN трафик, затъмняване на данни от OpenVPN и превключване на IP адреси на редовни интервали. IPVanish не регистрира никаква лична информация.

IPVanish има приложения за Amazon Fire TV, Mac, iOS, Windows и Android. Базираните на Linux системи като Raspberry Pi изискват ръчна конфигурация, както и поддържаните интернет рутери.

Професионалисти:

 • Впечатляващи 4K скорости на поточно предаване, постигнати по време на тестване
 • Предпочитан от Kodi и Firestick TV за своите отдалечени приложения
 • Може да свързва до десет устройства едновременно

Недостатъци:

 • Не позволява анонимна регистрация
 • Няма поддръжка на клиенти на живо

ГОЛЯМА СЕРВЕРНА МРЕЖА: IPVanish работи с до 10 свързани устройства. Бързи връзки, леки лесни за използване приложения, добра поддръжка на много платформи. Надежден с Telemundo Deportes, но не може да деблокира толкова много други стрийминг услуги, колкото някои от неговите конкуренти. 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на IPVanish.

IPVanish Купон СПЕСТЕТЕ 60% от годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтът се прилага автоматично

5. ЧастенVPN

PrivateVPNДеблокира Telemundo DeportesTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

Въпреки че има по-малко сървъри (десет в САЩ), отколкото някои подобни услуги, PrivateVPN успява да осигури над средните скорости. Освен това той има отлични възможности за деблокиране и ще ви позволи да получите достъп до стотици услуги, включително Netflix, FOX Sports и Hulu, независимо къде се намирате в света.

PrivateVPN използва 256-битово криптиране и предотвратява течове на DNS и IPv6. Превключвателят за убийства гарантира, че никога няма да преглеждате незащитени, а политиката за без регистрация гарантира, че нито сесията ви, нито информацията за активността ви се записват. Разрешени са шест едновременни връзки, така че този VPN е добър избор за хората, които искат да защитят много устройства наведнъж. Поддръжката е достъпна 24/7 чрез чат на живо.

Тази услуга има специални приложения за Windows, Android, MacOS и iOS устройства. Поддържат се и Linux платформи и определени рутери, но трябва да бъдат инсталирани ръчно.

Професионалисти:

 • Много бързи скорости
 • 24/7/265 поддръжка за чат на живо
 • Печелене на репутация за деблокиране на популярни поточни сайтове

Недостатъци:

 • Работи с Linux, но изисква ръчна конфигурация
 • По-малко сървъри за избор от други доставчици по-високо в този списък

ВЕЛИКИ СКОРОСТИ: PrivateVPN е добър семеен избор. Деблокира Telemundo Deportes и позволява до 6 устройства на същия акаунт. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни ревю за PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка - спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

Как да гледате Telemundo Deportes с VPN

 1. Регистрирайте се до един от VPN-ите в списъка по-горе.
 2. Изтеглете правилното приложение за вашата операционна система.
 3. Свържете се с американски сървър.
 4. Опитайте се да гледате нещо на Telemundo Deportes. Видеоклипът трябва да се зареди бързо. Ако това не стане, опитайте да използвате друг американски сървър.

Мога ли да гледам Telemundo Deportes с безплатен VPN?

Въпреки че безплатните VPN мрежи могат да изглеждат като лесен начин да се защитите онлайн, те всъщност имат няколко значителни недостатъка. Първо, те са склонни да имат повече потребители, отколкото тяхната инфраструктура може да поддържа. Това причинява бавни скорости и прекъсващи връзки - последните неща, които искате при поточно видео на живо. Освен това, тъй като притежателите на авторски права се опитват да блокират достъпа на потребителите на VPN до тяхното съдържание, вероятно безплатен VPN просто няма да работи.

Може да се запитате как безплатен VPN може да си позволи да съществува. Тъй като тези услуги не могат да таксуват потребителите предварително, те трябваше да намерят други начини да печелят пари. В някои случаи те просто вмъкват реклами в сайтовете, които посещавате, но някои безплатни VPN мрежи дори използват бисквитки за проследяване, за да създадат подробен потребителски профил от вашите дейности. След това това може да бъде продадено на трети страни без ваше знание.

Рисковете обаче са много по-големи от насочените реклами. Едно проучване за 2017 г. показа, че почти 20% от включените в извадката безплатни VPN за Android изобщо не кодираха данните ви. Освен това, 38% са в комплект с някаква форма на злонамерен софтуер. Това обаче не са само мобилни устройства: дори видяхме безплатни VPN базирани на настолни компютри да продават честотна лента на своите потребители, за да се използват в ботнети. За да запазите личната си информация, ние препоръчваме да използвате утвърдена, реномирана VPN услуга с история на защита на поверителността на клиентите си.

Трябва ли да се регистрирам за Telemundo Deportes?

telemundo депортира грешка в vpn

Докато можете да гледате избрани видеоклипове, без да се регистрирате, ще трябва да влезете, за да гледате съдържание на живо. Има едно изключение от това; Световната купа ще бъде достъпна безплатно до 25 юни.

Telemundo Deportes моли потребителите да влязат с идентификационните данни на своя кабелен доставчик. Има голям избор от поддържани доставчици, включително някои популярни опции в най-горната част като Sling TV, YouTube TV и DirecTV. Можете обаче да се регистрирате в тези услуги само от САЩ. Дори VPN не може да помогне с тази част, тъй като те проверяват дали вашият начин на плащане е регистриран в американска банкова сметка.

За съжаление, тези фактори правят почти всичко невъзможно да се регистрирате за Telemundo Deportes извън САЩ, освен ако нямате американски приятел, който желае да сподели данните им за вход по кабел. Това каза, ако сте американец и просто искате да гледате, когато сте в чужбина, това няма никакъв проблем.

Какво мога да гледам в Telemundo Deportes?

Тъй като единственият официален телевизионен оператор в Америка с отразяване на Испания на Световното първенство през 2018 г., Telemundo Deportes вече е доста привлекателен. Въпреки че основната насоченост на тази услуга е към футбола, тя също така предоставя новини и акценти относно няколко други спорта. По-долу сме включили малка селекция от това, което обхваща Telemundo Deportes.

 1. Национална футболна лига (NFL)
 2. Бейзбол в Мейджър Лийг (MLB)
 3. Национална баскетболна асоциация (НБА)
 4. NASCAR
 5. Последно първенство по борба (UFC)
 6. Северноамериканска боксова асоциация (NABA)
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 − 9 =

Adblock
detector