5 най-добри VPN за TF1, така че можете да го гледате навсякъде

5 най-добри VPN за TF1, така че можете да го гледате навсякъде

Френската телевизионна станция TF1 излъчва тонове от най-доброто видео на живо и по заявка във Франция. Проблемът е, както много онлайн услуги за стрийминг на видео, TF1 ограничава достъпа до тези в своята държава. Така че, ако искате да гледате TF1 в Австралия, Великобритания, Германия или САЩ, ще бъдете блокирани. В тази статия ще обхванем най-добрите VPN за TF1, за да деблокираме високото му съдържание.

VPN може да ви вкара в TF1 от чужбина, като изглежда така, сякаш сте във Франция, въпреки че не сте. VPN криптира целия интернет трафик и го маршрутизира през сървър на отдалечено място - в случая Франция. Това променя вашия IP адрес, за да изглежда на уебсайта TF1 сякаш се намирате във Франция.

Ще намерите много подробности за всеки от доставчиците, които предлагаме по-долу, но в случай, че имате време само за обобщение, ето го нашия списък с най-добрите VPN за TF1:

 1. ExpressVPN Първият ни избор за TF1. Със супер бързи сървъри във Франция и по целия свят, този доставчик няма проблеми с деблокирането на почти всяко поточно съдържание, за което се сетите. Частни и защитени приложения. Включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 2. NordVPN Много сървъри във Франция, които могат да деблокират най-популярното френско съдържание. Бюджетен доставчик със силни защитни функции.
 3. CyberGhost Голямата стойност и лесната употреба правят този доставчик популярен избор за начинаещи. Тестовете ни разкриха впечатляващи скорости на потока.
 4. IPVanish Високи резултати за скорост. Много популярен за потребителите на Kodi, но не надежден за деблокиране на Netflix.
 5. PrivateVPN Нов доставчик придобива репутация на своите възможности за деблокиране и скорост на потока. Приложенията са частни и защитени.

Най-добрите VPN за TF1

Пазарът на VPN е много пренаселен и не всички осигуряват възможностите за сигурност, бързина и деблокиране, от които се нуждаете, за да деблокирате TF1 от чужбина. Нашият списък с най-добрите TF1 VPN се основава на следните критерии:

 • Оперира сървъри във Франция
 • Има достъп до услугата за онлайн стрийминг на TF1
 • Висока скорост и без ограничения на честотната лента
 • Лесен за инсталиране и изпълнение
 • Добра клиентска поддръжка

Ние проучихме наличните днес VPN и стеснихме списъка до петте най-добри VPN за TF1.

Ето нашия списък с 5-те най-добри VPN за TF1:

1. ExpressVPN

ExpressVPNЯну 2020Деблокиране TF1Тестиран януари 2020г

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN е една от най-лесните VPN услуги за използване. Не е нужно изобщо да знаете нищо за технологията, за да накарате тази система да работи на вашия компютър. Услугата е достъпна за Windows, MacOS, Mac OS X, Linux, IOS, и андроид. Можете да инсталирате ExpressVPN на определени рутери, Amazon Fire TV Stick, Amazon Fire TV, и Таблетки Kindle Fire.

ExpressVPN е достатъчно бърз и надежден за предаване на живо. Това е важно, защото ако VPN забави предаването, това може да доведе до загубени връзки, паузи за буфериране и пикселиране на картини поради лошо управление на трафика, когато видеопотокът пътува до вашия компютър.

Когато се свържете с онлайн телевизионна услуга, този сървър за стрийминг на видео ще провери къде се намирате за да решите дали отговаряте на условията за гледане. Тези проверки за местоположение често включват сканира за VPN активност. ExpressVPN е в състояние да избегне откриването при някои от най-изчерпателните проверки за местоположение и VPN, така че ще ви вкара в TF1.

Компанията управлява сървъри на три места във Франция, което би трябвало да помогне за облекчаване на трафиците, възникнали по време на събитието. Има отличен екип за поддръжка на клиенти и можете да получите помощ онлайн чрез чат на живо денонощно.

Можете да получите достъп до услугата ExpressVPN на три устройства наведнъж. Това означава, че можете да имате активна връзка на вашия домашен компютър, на мобилно устройство и на лаптоп едновременно. Ако активирате VPN на вашия рутер, това се отчита само като една връзка въпреки че ще покрие всички устройства в дома ви.

Професионалисти:

 • Оперира невероятно бързи сървъри в Париж и Страсбург
 • Лесно деблокира TF1 и други поточни услуги от чужбина, включително Netflix France
 • Скоростта на сървъра е чудесна за HD стрийминг и бързо изтегляне
 • Функции за сигурност от висок клас с добра защита на поверителността
 • Свържете до 3 устройства едновременно
 • Предлага 24/7 чат на живо

Недостатъци:

 • Може да свързва само 3 устройства наведнъж

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА TF1: ExpressVPN е нашият избор №1. Супер бърз и надежден избор, който деблокира TF1 във всяка страна, както и повечето други големи поточни услуги. Най-добрата в класа сигурност и поверителност с 256-битово AES криптиране, не пазете журнали в браузъра, превключвайте за защита и защита от теч. Опитайте безрисково с 30-дневната гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. NordVPN

NordVPNДеблокира TF1 тестван януари 2020 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN е чудесна услуга за телевизионно предаване от всяка точка на света. Компанията има 5111 сървъри в 60 страни, включително Франция. Компанията оперира 189 сървъра във Франция, където потребителите могат да се възползват от двойна VPN опция и допълнително объркване, ако желаят. Скоростите, които NordVPN постига, са достатъчно бързи, за да предават видео по интернет. Тези допълнителни мерки за сигурност правят NordVPN особено добра услуга, ако сте в страна с много ограничена интернет услуга, като Китай или Иран.

Компанията предоставя приложения за Windows, Mac OS X, MacOS, IOS, и андроид. Можете също да инсталирате разширение за браузър за Chrome и Firefox. Ако решите да използвате версията на браузъра, само връзките, направени през браузъра, ще бъдат обхванати от VPN. Можете да инсталирате NordVPN ръчно на Linux компютри и къпина и Raspberry Pi операционна система. Можете също инсталирайте VPN на съвместими рутери.

Ти вземете надбавка от шест едновременни връзки, и, както при другите VPN в този списък, маршрутизационната връзка се счита само за една от тези шест.

Екипът за поддръжка на клиенти може да се свърже чрез чат на живо на сайта. Услугата за чат на живо не винаги присъства, но можете да попълните формуляр за заявка за поддръжка на уебсайта или да изпратите имейл за помощ.

Професионалисти:

 • Работи над 180 сървъра във Франция, чудесно за деблокиране на гео ограничено съдържание
 • Доставчик на бюджет, който не пести от функции за сигурност или поверителност
 • Приложения за Windows, MacOS, iOS, Linux и Android
 • Сървърите са оптимизирани за HD стрийминг
 • 24/7 поддръжка на клиенти чрез чат на живо

Недостатъци:

 • Приложението за настолни компютри е с дата

НАЙ-ДОБРИЯ БЮДЖЕТ VPN: NordVPN е добър избор на стойност. Голяма стойност опция, която работи надеждно с TF1 и най-популярните сайтове за стрийминг. Свързва до 6 устройства едновременно. Най-високо ниво на поверителност и сигурност. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

3. CyberGhost

CyberghostДеблокира TF1 тестван януари 2020 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost включва конкретна опция за поточно видео. От началния екран на приложението, след като сте влезли, изберете опцията за стрийминг, за да изведете списък с най-популярните стрийминг услуги. Когато изберете опцията TF1, CyberGhost коригира конфигурацията си, за да оптимизира за стрийминг, избира най-добрия наличен сървър и отваря TF1 видео плейъра в браузъра по подразбиране.  Така че приложението взема всички решения за вас и предприема всички необходими стъпки, за да влезете в сайта на TF1, без значение къде се намирате. Имайте предвид, че все пак ще имате нужда от TF1 акаунт.

Компанията прави приложения за Windows, Mac OS X, MacOS, IOS, и андроид. Можете да инсталирате VPN ръчно на Linux компютри и съвместими рутери. CyberGhost ви дава надбавка от седем едновременни връзки и връзката към рутер се счита само за една.

Компанията се стреми да осигури поверителност на своите клиенти, дори до степен, че не съхранява никакви данни за всеки клиент, освен номер на акаунт и период на абонамент. Отделна компания събира плащания. Поддръжка за чат на живо е налична по време на европейското работно време.

Приложението CyberGhost се инсталира и е много лесно за използване и скоростите се класират близо до върха на резултатите от нашите тестове. Качеството на потока в TF1 през CyberGhost е безупречно.

Професионалисти:

 • Оперира над 300 сървъра във Франция и може да деблокира повечето френско съдържание в чужбина
 • Над средните скорости на HD поточно предаване
 • Не поддържа регистрации на потребителска активност и осигурява силно криптиране за заобикаляне на откриването на активност
 • Приложенията са чудесни за начинаещи

Недостатъци:

 • Има достъп до библиотеката на Netflix в САЩ, но не и до библиотеката на Netflix France

БЮДЖЕТ ИЗБОР: CyberGhost е чудесен за начинаещи. Лесен за използване. Доброто представяне на сървъри във Франция ги прави идеални за TF1. Не съхранява логове и потоци HD видео надеждно. Може да се бори с някои други популярни сайтове за стрийминг. 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни отзив за CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

4. IPVanish

IPVanishДеблокира TF1 тестван януари 2020 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

IPVanish на здравата мрежа го прави идеален за поточно видео на дълги разстояния. Компанията е инвестирала много пари в своята инфраструктура и управлява всички свои собствени сървъри, за да гарантира, че може да предложи висококачествена услуга. При нашите тестове за скорост тази услуга често се нарежда като най-бързата налична VPN. IPVanish има 26 сървъра във Франция, които ще ви вкарат в TF1 извън страната.

Компанията предлага приложения за Windows, Mac OS X, MacOS, IOS, Android и Fire TV. Можете да инсталирате услугата ръчно на съвместими рутери. IPVanish ви позволява невероятно десет едновременни връзки. Ако инсталирате услугата на вашия рутер, това ще бъде покрийте всички устройства във вашия дом, но се счита за само една връзка, така че можете да свържете още девет устройства извън дома.

IPVanish няма поддръжка на живо. Можете да се свържете с екипа за поддръжка или чрез формуляр на уебсайта или чрез имейл.

Професионалисти:

 • Оперира над 25 сървъра във Франция, идеални за стрийминг на френско съдържание в чужбина
 • Скоростите са чудесни за HD стрийминг на повечето сървъри
 • Основни съображения за сигурност и поверителност
 • Особено предпочитан от потребителите с дистанционно управление с Kodi устройства или Fire TV Sticks

Недостатъци:

 • Приложенията не работят в Китай
 • Поддръжка само по имейл и билети

ВЕЛИКА СКОРОСТ: PrivateVPN е добър семеен избор. Деблокира TF1. Подходящ за сърфиране и порой. Може да има повече сървъри и да няма 24/7 поддръжка. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на IPVanish.

IPVanish Купон СПЕСТЕТЕ 60% от годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтът се прилага автоматично

5. ЧастенVPN

PrivateVPNДеблокира TF1 тестван януари 2020 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN е петата ни препоръка, която дава достъп до видео плейъра TF1 извън Франция. Този VPN има големи скорости и надеждност, необходима за гледане на шоу или футболен мач през целия път без буфериране или прекъснати връзки.

Приложението се инсталира и е много просто, но ако не можете да го накарате да работи, ще намерите екипа за помощ онлайн е наистина невероятен. Поддръжка за чат на живо е налична през шведското работно време. Ако не можете да следвате техните инструкции, с ваше разрешение те могат да поемат контрола над вашия компютър, да проучат проблема и да го отстранят.

PrivateVPN има най-малката сървърна мрежа от петте VPN в този списък с малко над 100 сървъра в 56 държави. Франция обаче е в този списък и това е всичко, което трябва да влезете в TF1. Всъщност има два сървъра в Париж.

Тази система е една от най-бързите VPN на пазара, така че можете да я използвате на много устройства, за да изтеглите или стриймирате без забавяне. Получавате надбавка от шест едновременни връзки с тази услуга.

Можете да инсталирате приложението PrivateVPN на Windows, Mac OS X, MacOS, андроид, iOS и Amazon Fire TV. Конфигурирайте VPN ръчно Linux компютри и съвместими рутери.

Професионалисти:

 • Работи с 2 бързи сървъра в Париж, Няма проблеми с деблокирането на TF1 и друго френско поточно съдържание
 • Силни функции за защита и защита на поверителността
 • Не поддържа никакви дневници

Недостатъци:

 • Поддръжният персонал работи само през европейското работно време
 • Newish доставчик все още разширява мрежата си, има по-малко сървъри за избор

ВЕЛИКА СКОРОСТ: PrivateVPN е добър семеен избор. Деблокира TF1. Подходящ за общо сърфиране и порой. Може да има повече сървъри и да няма 24/7 поддръжка. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка - спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

Мога ли да използвам безплатен VPN за TF1?

за жалост, няма да можете да гледате TF1 през интернет, като използвате безплатен VPN. Това е така, защото процесът на преминаване на регионални ограничения и откриване на прокси сървър е сложна процедура и компаниите, които могат да постигнат тези цели, трябва да инвестират много пари в специално оборудване и да поръчат програми, за да поддържат играта.

Чудесно е да получите неща безплатно. въпреки това, онези компании, които не печелят пари от абонамент, се опитват да спечелят доход по други маршрути. Тези безплатни VPN понякога са медни капани, за да примамват хората да предават личните си данни, които доставчикът на VPN след това продава на рекламодателите. Можете също така да очаквате постоянна реклама с безплатни VPN услуги; много дори инжектират реклами направо във вашия браузър.

Скоростите са по-бавни от платените VPN, ограниченията на данните и честотната лента са често срещани, а изборът на сървър е много по-ограничен.

Ускорения за поточно предаване на живо TF1

VPN компаниите трябва да инвестират много, за да получат бързи връзки и безплатните услуги просто не могат да си позволят тези разходи. Netflix препоръчва скорост на свързване от 5 Мегабита в секунда, за да предотврати заекване и буфериране, докато гледате HD видео. Но видеоклиповете по заявка на Netflix са оптимизирани за поточно предаване. Потоците на живо нямат време за компресиране на видеото, така че те не са толкова ефективни, колкото потоци при поискване. Гледането на жив поток обикновено изисква много повече честотна лента от поток при поискване с еднакво качество.

Услугите в нашия списък с най-добрите VPN за поточно предаване на TF1 надхвърлят това изискване, както можете да видите на графиката по-долу.

Защо TF1 не ми позволи да гледам от чужбина?

TF1 трябва да плаща за съдържанието, което показва, и купува само правата за показване на забавления във Франция. Ограниченията за лицензиране на съдържание се прилагат за устройството, което преглежда развлеченията, а не местоположението на сървъра за поточно видео, нито домашния или потребителския адрес за фактуриране. Така че, когато TF1 подписва договори за показване на видео във Франция, той трябва да предприеме стъпки, за да гарантира, че хората извън Франция нямат достъп до видео на своя сайт.

TF1 тест за скорост

Така че, ако се опитате да получите достъп до TF1 извън Франция, екранът на видеоплейъра ще бъде черен и не показва нищо, освен съобщението за грешка, “Ce contenu est unisponible dans votre région."

TF1 регионални ограничения

На английски това означава „Това съдържание не е достъпно във вашия район."

Задължението за ограничаване на достъпа до съдържание се разпростира до блокиране на VPN и други методи, които позволяват на широката общественост да заобиколи такива ограничения. TF1, като повечето други онлайн телевизионни услуги, инвестира много в системи за откриване на VPN. Поради откриването на VPN, не много VPN могат да ви вкарат в TF1.

Всички VPN адреси в нашия списък по-горе могат да заобиколят прокси системи за откриване на TF1.

Как да гледате TF1 онлайн

Страницата за поточно видео TF1 може да бъде достъпна от всяка точка на света. Кликнете тук за достъп до TF1 онлайн.

Преди да можете да гледате видеоклипове или потоци на сайта:

 1.       Абонирайте се за VPN и инсталирайте приложението на вашето устройство.
 2.       Изберете сървър във Франция и се свържете с VPN.
 3.       Изключете всички рекламни блокери за уебсайта на TF1.
 4.       Настройте акаунт в MyTF1.

Ето подробности за тези стъпки по-подробно.

1. Абонирайте се за VPN

Всеки от VPN-ите в нашия списък ще ви служи добре, за да влезете във видео услугата TF1. След като платите за VPN по ваш избор, ще трябва изтеглете клиентския софтуер. Инсталаторът ще извърши цялата необходима работа, за да настрои VPN клиент, конфигуриран да работи с всички сървъри на вашия доставчик. Инсталаторът също ще създаде пряк път на вашия работен плот.

Когато искате да гледате TF1, трябва да сте сигурни, че VPN е свързан със сървър във Франция. След като тази връзка се установи, отворете уебсайта на TF1. Ако вече го отворите и видите съобщението, което ви казва, че не можете да гледате съдържанието от вашето местоположение, опреснете страницата, след като VPN работи.

2. Изключете всички рекламни блокери

Уебсайтът TF1 не играе добре с рекламни блокери. Когато сте на уебсайта на TF1, изключете рекламния си блокер ако използвате такъв. Обновете страницата, ако е необходимо.

3. Създайте MyTF1 акаунт

Услугата MyTF1 е безплатна и няма значение къде се намирате, когато създавате акаунт. Така че няма да ви е необходим адрес във Франция или данни за плащане. Страницата за създаване на акаунт не проверява местоположението ви и няма да бъдете попитани за домашния ви адрес.

За да регистрирате акаунт в MyTF1:

 1. Достигнете страницата с акаунта или като се опитате да възпроизведете видео, без да сте влезли, което ще ви насочи да влезете или да създадете акаунт, или като кликнете върху синьото Se Connecter бутон в лентата с менюта на сайта.
 2. В изскачащото меню, което се показва, щракнете върху Créer un compte.
 3. Въведете имейл адрес и парола и натиснете продължител бутон. Това трябва да е валиден имейл акаунт, до който имате достъп, защото ще ви бъде изпратена връзка за активиране, за да завършите процеса на регистрация.

Ако не искате да дадете на TF1 истинския си имейл адрес, можете настройте имейл акаунт за горелка с услуга за онлайн поща. Mailinator е чудесен за такива неща.

Ако не искате да се занимавате с маршрута на имейла, можете да създадете акаунт чрез Facebook. В този случай просто кликнете върху Продължи avec Facebook бутон. Ако вашият браузър е запазил вашите идентификационни данни във Facebook, процесът на създаване на акаунт в TF1 ще продължи без допълнителна намеса от вас. Ако нямате вашите идентификационни данни, съхранявани в браузъра ви, ще трябва да въведете вашето потребителско име и парола за Facebook в следващия прозорец. Получавате достъп до видео плейъра веднага, без да е необходимо да преминавате през стъпки за проверка на самоличността.

Гледайки TF1 навсякъде

Можете да гледате TF1 онлайн през цялата година с VPN. Страхотното нещо за виртуалните мрежи в нашия списък е това те могат да бъдат инсталирани на мобилни устройства както и рутери и компютри. Това означава, че докато сте на място с интернет, можете да продължите да гледате TF1. Това е страхотна новина, ако имате дълги пътувания или ако се отегчите в кафене или хотелско лоби.

VPN мрежите работят по целия свят и когато се абонирате за такъв, получавате правото да го използвате навсякъде, а не само в страната, в която сте били, когато сте се абонирали. Така, когато пътувате до други страни, вашият VPN все пак ще ви вкара в TF1.

Използвате ли вече VPN, за да гледате TF1 от чужбина? Използвате ли VPN, който не е в нашия списък? Ако вече сте абонат на услугите, които изброяваме, какво е вашето мнение за тази VPN? Оставете съобщение в секцията за коментари по-долу и ни уведомете за вашето преживяване.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 5 =

Adblock
detector