5 най-добри VPN за USTVNow, за да можете да го гледате навсякъде

Най-добър VPN за USTVNow Main

USTVNow предлага американски телевизионни канали на живо на американски експатри и военни служители. Техният безплатен план идва с шест канала, докато техните платени опции предлагат повече канали и DVR функционалност. Докато телевизионната услуга на живо на USTVNow е насочена към американците, живеещи в чужбина, до нея могат да получат достъп и тези, които живеят в САЩ.

Филмите са достъпни за наемане чрез услугата, но някои заглавия са с географско ограничение и могат да се гледат само от САЩ. Опитът за достъп до тях извън САЩ може да доведе до съобщение за грешка: „Достъпно само на почвата в САЩ.“

USTVNow Ondemand Налично издание само за САЩ

Един доказан начин за заобикаляне на това геолокиране е чрез използването на виртуална частна мрежа (VPN). VPN мрежите пренасочват вашата интернет връзка чрез сървър на местоположение по ваше желание, като същевременно криптират предаваните данни. Ако сте извън САЩ, но искате да получите наем на USTVNow филми, свързването към американски VPN сървър ще ви предостави достъп. Това означава, че можете да получите достъп до USTVNow от Канада, Австралия, Великобритания, Германия и навсякъде по света. Ще можете да деблокирате и други услуги, които обикновено са достъпни само за хора, които живеят в САЩ, като например библиотеката на Netflix в САЩ, Hulu и HBO.

Ние се задълбочаваме във всеки от VPN доставчиците, които представяме по-долу, но в случай, че ви липсва време, ето го нашия списък с най-добрите VPN мрежи за USTVNow:

 1. ExpressVPN Нашият топ избор. Супербързите американски сървъри отблокират поточно съдържание с висококачествена скорост. Приложенията са сигурни, частни и лесни за използване. Включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 2. NordVPN Доставчик на ветерански бюджет със стотици сървъри в САЩ. Подходящ за сигурно и частно предаване.
 3. CyberGhost VPN с добра стойност с лесни за използване приложения. Бяхме впечатлени от скоростта им на поточно предаване.
 4. PrivateVPN Печелят популярност заради своите възможности за деблокиране, скорост на потока и функции за поверителност.
 5. IPVanish Любима на потребителите на Kodi за лесните им приложения и скоростта на потока.

Най-добрите VPN за USTVNow

Не всички VPN са създадени еднакви и трябва да внимавате при избора на такъв. Съставихме списък на VPN, които са подходящи за деблокиране на USTVNow филми и потоци на живо, за да ви помогнем в избора на ефективна VPN. Нашият избор за най-добрите VPN мрежи за USTVNow се основава на следните критерии:

 • Налични са американски сървъри
 • Голяма скорост на връзката
 • Силна сигурност и криптиране
 • Минимално до липса на регистриране на потребителски данни
 • Бърза поддръжка на клиенти

Отказ от отговорност: Comparitech не насърчава или обещава да използва VPN, за да предава незаконно съдържание. Съветваме да проучите законите и условията на използването на вашата страна за конкретни стрийминг платформи, преди да използвате VPN за достъп до съдържание.

1. ExpressVPN

ExpressVPNЯн 2020Отблокира USTVNowTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN предлага 32 сървъра в САЩ. Това са високоскоростни сървъри, които позволяват поточно предаване на HD съдържание. Освен че ви позволява да получите достъп до наемите на филми на USTVNow, ExpressVPN също може да деблокира Нетфликс, Комедия Централна и BBC iPlayer. ExpressVPN също така позволява пет едновременни връзки, което е чудесно за всеки с множество устройства.

ExpressVPN предлага сигурни връзки, като осигурява 256-битово криптиране. Плащането се приема чрез биткойн, който има собствени предимства за анонимност. Освен това ExpressVPN има функция за превключване на убийства, която гарантира, че данните на потребителите няма да изтекат в случай на отпадане на тяхната VPN връзка.

Минималните дневници за връзка се съхраняват с Express VPN, но трябва да се отбележи, че IP адресите не се съхраняват. Предлага се и защита от течове на DNS, за да се гарантира, че данните на потребителите не се пропускат чрез VPN връзка. IPv4 също е принуден при свързване към ExpressVPN сървър. Това се прави, тъй като някои мрежи не поддържат по-новия IPv6, което кара трафика на IPv6 да бъде пренасочен извън VPN сървърите. Повишената анонимност се предлага и чрез сайта .onion, който позволява анонимна регистрация.

Освен това ще откриете, че ExpressVPN осигурява отлично обслужване на клиенти чрез 24/7 система за чат на живо.

Нативните приложения са налични за MacOS, Windows, iOS, Android, някои Linux дистрибутори и някои рутери. Предлагат се също разширения за Chrome, Firefox и Safari, които позволяват контрол на VPN приложението, работещо на машината, на която е инсталирано разширението. За маршрутизатори, които не се поддържат от приложението и Linux дистрибутори, които нямат приложение ExpressVPN, има опция за ръчна конфигурация, която ще позволи на потребителите да имат достъп до функционалността на ExpressVPN.

Професионалисти:

 • Сървърите в 18 града в САЩ могат да отблокират гео ограничено съдържание от почти навсякъде
 • Супер бързата сървърна мрежа е чудесна за стрийминг и изтегляне
 • Висококачествени функции за защита и политика без регистрация защитава вашата поверителност
 • Приложения за Windows, MacOS, Android, iOS и Linux
 • Денонощният екип за поддръжка на чат на живо е на бала

Недостатъци:

 • Малко по-скъпи от някои съперници

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА USTVNow: ExpressVPN е нашият избор №1. Супер бърз и надежден избор, който деблокира USTVNow във всяка страна, както и повечето други големи поточни услуги. Най-добрата в класа сигурност и поверителност с 256-битово AES криптиране, не пазете журнали в браузъра, превключвайте за защита и защита от теч. Опитайте безрисково с 30-дневната гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. NordVPN

NordVPNДеблокира USTVNowTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN има над 1700 сървъра само в САЩ. Това означава, че в допълнение към възможността да отключват наемите на филми в USTVNow, потребителите ще могат да заобиколят съдържание, което е геозаключено към определени щати в САЩ. Много сървъри са оптимизирани за конкретни цели, включително бърз стрийминг в HD.

В допълнение към USTVNow, NordVPN работи за деблокиране на Netflix, Hulu, HBO и други стрийминг услуги и мрежи. Услугата предоставя шест едновременни връзки с един акаунт. NordVPN разполага с голяма база данни с уроци и често задавани въпроси и осигурява 24/7 поддръжка и поддръжка за чат на живо по имейл.

Този доставчик се грижи за поверителността и сигурността на своите клиенти, като не поддържа никакви журнали и използва 256-битово AES криптиране. Осигурена е и защита от течове на DNS, която не позволява маршрутизациите на DNS да се пренасочват към вашия интернет доставчик и ги поддържа в DNS сървърите на NordVPN. Освен това има превключвател за убийство, вграден в приложенията на NordVPN. Това предотвратява изтичане на информация към вашия интернет доставчик. IPv4 също е принуден.

В съответствие с фокуса върху сигурността на NordVPN, плащането се приема чрез bitcoin и други криптовалути, което гарантира повишена анонимност в сравнение с традиционните методи за плащане.

NordVPN може да се използва с голямо разнообразие от устройства. Има приложения, налични за Android, Windows, MacOS и iOS, както и разширения за Chrome и Firefox. Това означава множество опции за осигуряване на вашата интернет връзка. Можете също така ръчно да конфигурирате много устройства, за които няма родно приложение.

Професионалисти:

 • Над 1700 сървъри в САЩ могат да деблокират почти всичко
 • Скоростите са достатъчно бързи за HD стрийминг
 • Свържете 6 устройства наведнъж в редица платформи
 • Насладете се на пълна анонимност без регистрации и плащания с криптовалута
 • 24/7 поддръжка за чат на живо на оферта

Недостатъци:

 • Намирането на надежден сървър понякога е процес на проби и грешки

НАЙ-ДОБРИЯ БЮДЖЕТ VPN: NordVPN е добър избор на стойност. Страхотна опция, която работи надеждно с USTVNow и най-популярните сайтове за стрийминг. Свързва до 6 устройства едновременно. Най-високо ниво на поверителност и сигурност. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

3. CyberGhost

CyberghostДеблокира USTVNowTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost предлага бърза връзка с повече от 700 сървъра, разположени в САЩ. Това означава, че ако сте извън САЩ, достъпът до наемите на филми на USTVNow не е проблем. В допълнение, CyberGhost работи и за услуги като Hulu и Showtime. Допускат се до седем едновременни връзки.

Поверителността ви е защитена с този доставчик, тъй като има политика за без регистрация. В допълнение, трафикът, маршрутизиран през VPN сървърите, се криптира чрез 256-битовия AES стандарт. Предоставена е защита от течове на DNS и IPv6 и има автоматичен превключвател за убийство, така че никакви данни не могат да бъдат изтекли във вашия интернет доставчик. Приемат се биткойн плащания, които помагат за поддържане на анонимни транзакции.

CyberGhost предлага цялостна страница за поддръжка, която предоставя ръководства, често задавани въпроси и страници за отстраняване на проблеми. Ако се нуждаете от помощ от човек, можете да изпратите билет или да пингвате поддръжката за чат на 24 часа в денонощието.

Приложенията CyberGhost VPN са достъпни за Windows, MacOS, iOS и Android. Можете ръчно да конфигурирате с Linux и някои рутери.

Професионалисти:

 • Над 700 сървъра в САЩ заобикалят повечето гео ограничения.
 • Бързи, поточно оптимизирани сървъри
 • Не поддържа регистрации на потребителска активност и осигурява силно криптиране за заобикаляне на откриването на активност
 • Приложенията са лесни за инсталиране и използване - добра опция за начинаещи

Недостатъци:

 • Необходима е ръчна конфигурация за потребители на Linux

БЮДЖЕТ ИЗБОР: CyberGhost е чудесен за начинаещи. Лесен за използване. Доброто представителство на сървъра в САЩ ги прави идеални за USTVNow. Не съхранява логове и потоци HD видео надеждно. Може да се бори с някои други популярни сайтове за стрийминг. 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни отзив за CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

4. ЧастенVPN

PrivateVPNДеблокира USTVNowTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN осигурява интернет връзки с добавеното предимство на предоставянето на достъп до гео-ограничено съдържание. Това включва деблокиране на услугата за наемане на филми на USTVNow извън САЩ. PrivateVPN също е в състояние да осигури достъп до библиотеката на Netflix в САЩ.

В САЩ има десет сървъра, които осигуряват бързи поточни скорости. Освен това са разрешени шест едновременни връзки с PrivateVPN, което е доста удобно в тази епоха на собственост на много устройства.

Този доставчик не съхранява регистри на трафика на данни на потребителите, като гарантира, че данните за частните потребители остават по този начин. Добавено към това, 256-битовото криптиране се използва за осигуряване на вашата връзка. Течовете на IPv6 се предотвратяват чрез принуждаване на IPv4, а приложенията идват със защита от течове на DNS и превключвател за убийство. Плащанията с биткойн се приемат, за да позволят транзакции, които са практически анонимни.

По отношение на обслужването на клиентите, PrivateVPN осигурява 24/7 чат на живо, както и поддръжка на дистанционно управление. Последното може да бъде особено удобно за потребители, които се нуждаят от помощ при настройване на VPN или общо отстраняване на проблеми.

Специализирани приложения за Windows, Android, MacOS и iOS са налични за PrivateVPN и е възможно ръчно да конфигурирате Linux и поддържаните безжични рутери за работа със услугата.

Професионалисти:

 • Печелене на репутация за деблокиране на популярни поточни сайтове
 • Сървърите могат да поточно в HD без буфериране от чужбина
 • Използвайте до шест устройства едновременно
 • Нова разширяваща се мрежа

Недостатъци:

 • Малък брой сървъри за избор
 • Нуждае се от ръчно настройване за работа в Китай

ВЕЛИКА СКОРОСТ: PrivateVPN е добър семеен избор. Деблокира USTVNow. Подходящ за сърфиране и порой. Може да има повече сървъри и да няма 24/7 поддръжка. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка - спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

5. IPVanish

IPVanishДеблокира USTVNowTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

IPVanish предлага бърза скорост на връзката и над 650 сървъра, разположени в САЩ. Достъпът до услугата за наемане на филми на USTVNow в други страни е лесно постижим. IPVanish също е в състояние да деблокира Comedy Central и Hulu. Този доставчик надгради антето наскоро с политиката си за устройства. Сега можете да използвате up до десет устройства едновременно на един абонамент, което означава всичко от устройствата в едно домакинство могат да бъдат настанени лесно.

Връзките, направени чрез IPVanish, са защитени с помощта на 256-битово криптиране. Освен това тази услуга осигурява защита от течове на DNS и е вграден превключвател за убийство за повишена сигурност. Потребителите имат възможност да разрешат защита от теч на IPv6 в приложението IPVanish. Не се съхраняват регистрационни данни за данните на потребителите и се приемат плащания с биткойн, което позволява повишена анонимност в сравнение с традиционните методи на плащане.

Агентите за обслужване на клиенти са на разположение 24/7 чрез имейл формуляр, а на уебсайта на IPVanish е предоставена изчерпателна база от знания.

Нативните приложения са налични за Windows, MacOS, iOS, Android, FireTV, Windows Phone и някои рутери. Услугата може да бъде настроена ръчно на рутери, родното приложение не поддържа и на Linux и Chromebook машини.

Професионалисти:

 • С около 650 американски сървъра може да деблокира почти всеки стрийминг сайт с висока скорост на HD
 • Поддръжката на клиентите не се възлага на външни изпълнители, добро съображение за поверителност
 • Разрешаване на 10 едновременни връзки на акаунт

Недостатъци:

 • Не деблокира надеждно Netflix, Hulu на всички сървъри
 • Поддръжката на клиентите е малко бавна

ВЕЛИКА СКОРОСТ: PrivateVPN е добър семеен избор. Деблокира USTVNow. Подходящ за сърфиране и порой. Може да има повече сървъри и да няма 24/7 поддръжка. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на IPVanish.

IPVanish Купон СПЕСТЕТЕ 60% от годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтът се прилага автоматично

Мога ли да използвам безплатен VPN за наемане на филми на USTVNow?

Налични са няколко безплатни VPN мрежи, които могат да се използват за свързване към американски сървъри. Има обаче някои фактори, които трябва да се имат предвид при използване на безплатен VPN.

Като цяло безплатните VPN мрежи нямат голям избор на сървър. Обикновено има и ограничения за данни, опашки за чакане и ограничения за обема на наличната честотна лента. В много случаи безплатните VPN сървъри могат да бъдат претоварени поради голям брой потребители, които се опитват да се възползват от безплатните сървъри. Претоварването на сървъра бързо води до бавни скорости на връзката.

Освен това от гледна точка на поверителността, използването на услугите на някои безплатни VPN доставчици може да бъде рисковано. Някои от тези доставчици са склонни да водят журнали, пускат реклами и инжектират проследяващи бисквитки във вашия браузър. Най-лошото е, че някои безплатни VPN мрежи могат да носят зловреден софтуер. Това важи особено за безплатните VPN мрежи, налични за устройства с Android.

Поради тези причини обикновено препоръчваме на потребителите да избягват безплатни VPN услуги.

Как да използвате VPN с USTVNow

Ако сте извън САЩ, опитът да наемете филм ще доведе до грешка. За да заобиколите това, просто ще трябва:

 1. Запалете VPN софтуера по ваш избор.
 2. Свържете се с американски VPN сървър.
 3. Затворете, отворете отново и изчистете кеша на софтуера, който използвате за достъп до USTVNow.

След това трябва да можете да продължите с наемането на филма.

Свързани: Как да инсталирате и използвате USTVNow Kodi Addon

Какво друго може да предложи USTVNow?

USTVNow има много опции за телевизия на живо. С безплатния си пакет ще имате достъп до ABC, CBS, CW, Fox, PBS и Моят 9. Още повече опции за телевизия на живо са налични с платените пакети на USTVNow, заедно с HD потоци и възможност за DVR. Комбинацията от телевизия на живо и опции при поискване правят USTVNow привлекателна услуга за наслада на любимото ви съдържание без традиционна абонаментна кабелна връзка.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 1

Adblock
detector