5 най-добри VPN за YuppTV, за да можете да го гледате от чужбина

Търсите да гледате YuppTV онлайн, когато сте в чужбина? Този супер доставчик на съдържание в Южна Азия ви дава достъп до канали като ZeeTV, BBO, KBO и ET Now. В тази публикация ще ви покажем как можете да предавате на живо YuppTV на живо, където и да сте по света. Ще обясним как можете да използвате виртуална частна мрежа (VPN), за да заобиколите регионалните ограничения и да гледате YuppTV от Канада, Нова Зеландия, Япония, Франция, Германия и от другаде по света.

Как да гледате YuppTV онлайн в чужбина

Обикновено платформите за стрийминг имат права само да показват съдържанието си в конкретни региони. А някои, като YuppTV, ще показват различно съдържание в зависимост от това къде се намирате. VPN мрежите обаче позволяват на потребителите да се свързват със сървъри в страна, която са избрали. Това измамва уебсайтовете да повярват, че всъщност се намират в тази държава и деблокира гео ограничено съдържание. VPN мрежите също криптират вашия трафик, което не позволява вашите дейности да бъдат наблюдавани от хакери, вашия доставчик на интернет услуги или мрежови администратори.

Изборът на правилния VPN е жизненоважен, тъй като всеки е малко по-различен. Например, някои дават приоритет на сигурността над всички останали, докато други предлагат по-висока скорост или възможност за деблокиране на по-широк спектър от стрийминг платформи. За да намерим най-добрия VPN за YuppTV, потърсихме услуги със следните характеристики:

 1. Управлява многобройни сървъри в няколко региона на излъчване на YuppTV
 2. Предлага надеждни, високоскоростни връзки
 3. Възможност за деблокиране на YuppTV и други популярни стрийминг услуги
 4. Използва силно криптиране и редица допълнителни опции за защита
 5. Записва никаква лично идентифицираща информация или в идеалния случай, нищо

Как да деблокирате YuppTV с VPN

Не се притеснявайте, ако никога преди не сте използвали VPN: деблокирането на гео ограничено съдържание е доста просто, щом знаете как. Ето как да деблокирате YuppTV с VPN:

 1. Регистрирайте се с един от VPN-ите по-долу (препоръчваме ExpressVPN).
 2. Инсталирайте VPN клиента, като не забравяйте да получите правилната версия за операционната система на вашето устройство.
 3. Свържете се със сървър в една от разрешените страни на YuppTV (САЩ, Великобритания, Австралия и Индия ще работят).
 4. Опитайте да заредите видео. Трябва да откриете, че се зарежда незабавно, без забавяне или грешки.

КАК ДА ПОТРЕБИТЕ ПРЕМИУМ VPN БЕЗПЛАТНО: Често, за да получите най-ниската цена за даден доставчик, ще бъдете помолени да се регистрирате за няколко години покритие наведнъж. Ако обаче имате нужда само от VPN за кратко време (например, ако сте в почивка или искате да гледате конкретно събитие), можете да използвате 30-дневния пробен период на ExpressVPN. Ще трябва да платите предварително, но можете да отмените в рамките на 30 дни, за да си върнете парите.

Ето нашия списък с най-добрите VPN за YuppTV:

1. ExpressVPN

ExpressVPNЯнуари 2020 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN има повече от 2000 сървъра, разпространени в 94 държави, което го прави отличен избор за тези, които искат да предават видео на живо. Той е достатъчно бърз за гледане на HD съдържание без забележимо изоставане и най-доброто от всичко, което може да деблокира огромно разнообразие от стрийминг платформи, включително Netflix, BBC iPlayer и YuppTV.

Вградена е и добра гама от функции за сигурност. ExpressVPN използва 256-битово криптиране, превключвател за убийства, перфектна секретност напред и защита от течове на DNS, за да запази трафика си сигурен по всяко време. Не регистрира информация, която би могла да ви идентифицира, което е огромен плюс. Ако имате затруднения, поддръжката на клиенти е достъпна 24 часа в денонощието чрез чат на живо.

Тази услуга има приложения за устройства с MacOS, Windows, Linux, iOS и Android. С малко ръчна конфигурация, той дори може да бъде инсталиран на вашия безжичен рутер.

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА YUPPTV:  ExpressVPN е избор №1. ExpressVPN има голяма скорост, страхотни функции за поверителност и работи с всички популярни стрийминг услуги. Включва 30-дневна гаранция за връщане на парите, за да можете да я изпробвате безрисково.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

2. NordVPN

NordVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN може да се похвали с почти нечувано от 4 853 сървъра, някои от които са оптимизирани за стрийминг, споделяне на файлове или игри. Това е страхотен VPN с общо предназначение, в никаква малка част благодарение на неговите превъзходни възможности за деблокиране. NordVPN лесно заобикаля гео ограниченията за платформи като Hulu, Netflix и Amazon Prime Video, така че YuppTV не представлява голям проблем.

С NordVPN имате свободата да създавате много сложни настройки за сигурност. 256-битовото AES криптиране и защитата от течове на DNS / IPv6 са активирани по подразбиране, но можете също да използвате превключвател за убиване, специфичен за приложението. Има дори опция да използвате две VPN наведнъж или да използвате Tor с VPN. NordVPN не регистрира никаква лична информация и приема плащания за биткойни, което ви позволява да останете възможно най-анонимни онлайн.

NordVPN има лесни за инсталиране приложения за Windows, Android, MacOS и iOS. Също така работи на Linux-базирани устройства и избрани мрежови рутери, въпреки че е необходима ръчна конфигурация.

НАЙ-ДОБРАТА БЮДЖЕТНА ОПЦИЯ: Намалете месечното си плащане до само 3,99 долара, като се регистрирате за двугодишния план на NordVPN. Това намалява разходите с огромни 66%.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

3. CyberGhost

Cyberghost

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

С повече от 2500 сървъра и изключително рационален интерфейс, CyberGhost прави да бъдете безопасни онлайн много лесно. Потребителите могат да избират сървър ръчно или да му бъдат назначени най-подходящ за конкретна задача, като деблокиране на поточни сайтове или анонимно торент. Ще откриете, че не само CyberGhost ви дава възможност да деблокирате YuppTV, но и ще можете да гледате HD видео на живо без забавяне и без забележимо буфериране.

Тази услуга пази информацията ви защитена чрез 256-битово криптиране, рекламен блокер, автоматична проверка на злонамерен софтуер, автоматично пренасочване на HTTPS и превключвател за убийство. Той предпазва от течове на DNS, IPv6 и пренасочване на портове. CyberGhost не регистрира никаква сесия или данни за трафика, така че вашите дейности не могат да бъдат проследени до вас.

Специализирани приложения за CyberGhost са достъпни за Windows, Mac, Android и iOS. За Linux устройства и поддържаните интернет рутери е необходима ръчна инсталация.

ШЕСТ МЕСЕЦА БЕЗПЛАТНО: Изберете годишния план на CyberGhost, за да спестите повече от 70% и да получите допълнително шестмесечно покритие без допълнителни разходи.

Прочетете пълния ни преглед на CyberGhost.

4. IPVanish

IPVanish

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

IPVanish има няколко характеристики, които го правят силен избор за стрийминг. Първо, той има 1095 високоскоростни сървъра, разпространени в 60 държави, което означава, че ще можете да гледате YuppTV на живо без проблеми. Тогава има отличната му мултиплатформена поддръжка и фактът, че можете да имате до десет едновременни връзки на акаунт. Това е нечувано: повечето VPN разрешават само между три и шест.

Както очаквате, IPVanish се предлага с 256-битово криптиране, защита срещу течове на DNS и IPv6 и превключвател за убийство, активиран по подразбиране. Има обаче няколко по-модерни опции, от които да избирате: можете също да блокирате локалния трафик, да променяте своя IP адрес през зададени интервали и да обсебвате трафика на OpenVPN. IPVanish не записва лична информация, което означава, че те не могат да разкриват подробности за вашите дейности, дори и да бъдат помолени да.

Този VPN е един от малкото, които ще бъдат включени в магазина за приложения на Amazon Fire Stick. Има допълнителни приложения за устройства с MacOS, Windows, iOS и Android, въпреки че ще трябва да го инсталирате ръчно на Linux платформи и рутери.

ЕКСКЛУЗИВНА ОФЕРТА: Нашите читатели могат да спестят до 60% при планове за IPVanish. Всяко от тях идва със седемдневно, безрисково изпитание. Ако не сте доволни, можете да анулирате и да получите пълно възстановяване.

Прочетете пълния ни преглед на IPVanish.

5. ЧастенVPN

PrivateVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN има само 78 сървъра в световен мащаб, но той осигурява по-висока скорост от много подобни услуги. Той е отличен при разблокиране на сайтове с агресивни гео ограничения, дори големи платформи като Netflix и BBC iPlayer. С до шест връзки, разрешени наведнъж, ще можете да предавате YuppTV онлайн лесно и с най-високо качество, без буфериране.

256-битовото криптиране е активирано по подразбиране, както и защитата от течове на DNS и IPv6. PrivateVPN включва превключвател за убиване, който спира целия трафик при загуба на връзка с VPN. Тази услуга не регистрира никакви данни, които биха могли да ви идентифицират, така че сте гарантирано спокойствие при сърфиране. Чатът на живо е достъпен 24/7 в случай, че се нуждаете от помощ и персоналът може дори да инсталира дистанционно софтуера за вас с ваше разрешение.

Тази услуга предлага приложения за устройства с Android, iOS, Windows и MacOS. Linux системите и рутерите трябва да бъдат конфигурирани ръчно.

БЪРЗИ СКОРОСТИ: Планът за анализиране на PrivateVPN има отстъпка от над 70%, което го прави чудесна за добра всестранна VPN, която има впечатляващи скорости.

Прочетете пълния ни преглед на PrivateVPN.

Мога ли да гледам YuppTV с безплатен VPN?

Безплатните VPN мрежи могат да бъдат привлекателна перспектива, но силно препоръчваме да не ги използваме по няколко причини. На първо място, в техните инфраструктури липсват ресурси, за да бъдат в крак с търсенето на потребители. Това накара някои безплатни VPN да въведат месечни ограничения на данни и системи за опашки. Тези фактори правят безплатните VPN сървъри неподходящи за стрийминг: дори и видеоклипът ви да се зарежда, той вероятно ще заеква и буферира за дълги периоди от време. Освен това много платформи засилиха мерките си за географско заключване до късно, като безплатните VPN мрежи бяха сред първите блокирани услуги.

Може да се запитате как един безплатен VPN може да си позволи да работи. Потребителите не плащат за услугата, така че приходите трябва да се генерират чрез други методи. Обикновено безплатните VPN мрежи ще вмъкват реклами в сайтовете, които посещавате, но това не е единственият начин да печелят пари. Те могат също така да използват бисквитки за проследяване, за да поддържат раздели, дори след като сте прекъснали връзката. Информацията, която тези бисквитки събират, може след това да се използва за изграждане на потребителски профил, който да бъде продаден на най-високия участник без ваше знание.

Тези услуги далеч от увеличаване на сигурността ви представляват значителен риск за сигурността. Едно проучване за 2016 г. показа, че десетки приложения, които се смятат за безплатни VPN, всъщност не кодират никакъв мрежов трафик. Освен това много от тях се опитаха да инсталират злонамерен софтуер на устройството на потребителя. И това не са само малко известни приложения, които представляват заплаха: дори видяхме добре позната услуга да продава честотната лента на своите потребители, за да помогне за стартиране на ботнет. За да защитите себе си и личната си информация, препоръчваме да използвате реномирана услуга с доказан опит за поставяне на поверителност на клиентите на първо място.

Вижте също: Най-добрите VPN за Netflix

Къде е на разположение YuppTV?

глобус карта на света

В момента YuppTV е наличен в повече от 90 страни, включително Великобритания, САЩ, Канада, Австралия, Нова Зеландия, Малайзия, Индия и няколко локации в Близкия Изток. Въпреки това, подобно на Netflix, YuppTV има различни библиотеки със съдържание за различни страни.

За повечето страни списъците ще бъдат показани в Индийско стандартно време (IST). Има обаче няколко локации с различни правила:

Ако сте в САЩ, можете да изберете да показвате списъци за повечето канали в IST или CST. Въпреки това, ZeeTV, Zee Cinema и Star Vijay ще показват време за стартиране на програмата само в EST.

Ако сте във Великобритания, ще можете да избирате между списъци с IST или GMT. ZeeTV, Zee Cinema, Zing, Zee Café, Zee Punjabi предлагат само обяви за GMT.

Ако сте в Австралия, повечето канали ще имат IST списъци. Единственото изключение е ZeeTV, който показва списъци в AEST.

Абонатите могат да избират да гледат, като използват онлайн уеб плейъра или чрез приложението YuppTV за Android и iOS. Освен това YuppTV може да бъде инсталиран на Apple TV, Android TV, Roku и някои смарт телевизори.

Какво мога да гледам в YuppTV?

YuppTV предлага широка гама съдържание на живо и по поръчка. По-долу сме изброили някои от най-популярните му предложения:

 1. Раджа Велики
 2. Mahanati
 3. Скица
 4. Theri
 5. Sethupathi
 6. Джентълмен
 7. Нинну Кори
 8. Ей Кришна
 9. Mana Mugguri Love
 10. Черна овца
 11. Ctrl Alt Del
 12. Виджай
 13. KBO
 14. Индия днес
 15. Tarang TV

На какви езици YuppTV предоставя съдържание?

В момента YuppTV има видеоклипове на хинди, тамилски, телугу, маратхи, малаялам, бенгалски, орийски, пънджаби, каннада, бхопури и гуджарати. Всеки език има своя собствена селекция от налични пакети за съдържание. Например, основният хинди пакет включва 177 канала, но еквивалентният маратски пакет включва само 132. Всички тези абонаменти имат една и съща цена, обаче: $ 12.99 USD на месец.

За съжаление тази услуга е доста непоследователна, що се отнася до субтитрите. Някои видеоклипове при поискване имат субтитри на различни езици, докато други имат субтитри само на един или два езика. Има дори избрани заглавия като Kabali които предоставят надписи на английски език, въпреки че няма начин да се търси изключително такова съдържание.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

88 + = 95

Adblock
detector