5 най-добри VPN за Zattoo, за да можете да гледате в чужбина (извън Германия)

Разглеждаме най-добрите VPN мрежи за Zattoo, за да можете да го гледате от чужбина, навсякъде по света.

5 най-добри VPN за Zattoo, за да можете да гледате в чужбина (извън Германия)

Zattoo е интернет базирана платформа за предаване за куп телевизионни канали и видео съдържание по заявка. Той има приблизително 20 милиона потребители и се счита за най-големият доставчик на телевизионни предавания в Европа. Първоначално той придоби популярност, след като спечели правата за излъчване на Световното първенство по футбол през 2006 г., проведено в Германия и не се върна назад от.

За съжаление, Zattoo е достъпен само за абонати в Германия. Ако се опитате да се регистрирате или влезете в Zattoo от някъде другаде, например от САЩ, ще бъдете блокирани да продължите по-нататък. Единственият начин за заобикаляне на това ограничение е чрез използване на VPN.

Съкратено за виртуална частна мрежа, VPN скрива истинското ви местоположение, като криптира целия трафик, преминаващ към и от вашето устройство и го тунелира чрез посреднически сървър. VPN може да изглежда, че всъщност присъствате в Германия, дори ако влезете от Сингапур.

VPN ще ви позволи да получите достъп до Zattoo от Франция, Канада, Австралия, САЩ, Япония, Великобритания или от другаде по света.

Попадаме на много подробности за всеки от доставчиците, които представяме по-долу, но в случай, че нямате време да прочетете цялата статия, ето нашия списък с най-добрите VPN за Zattoo:

 1. ExpressVPN Нашият топ избор. Няма проблеми с деблокирането на Zattoo от почти навсякъде с постоянни HD поточни скорости. Приложенията са сигурни и частни. Включена 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 2. NordVPN Този бюджетен доставчик има голямо сървърно присъствие в Германия. Добра скорост и функции за поверителност.
 3. CyberGhost Надежден доставчик на ниски цени, който е чудесен за стрийминг. Лесните за използване приложения са удобни за начинаещи.
 4. IPVanish Изградиха репутацията си на своите възможности за деблокиране и стрийминг. Добри скорости.
 5. PrivateVPN Малка, но непрекъснато нарастваща мрежа. Впечатляващи скорости и поверителност.

Най-добрите VPN мрежи за Zattoo

VPN услугите съществуват в изобилие в интернет, но те не попадат в една и съща категория. Някои доставчици работят много по-добре от други, когато става въпрос за поточно HD видео и запазват истинското ви местоположение скрито. За да ви помогнем да вземете решение, съставихме списък на най-добрите VPN, които работят със Zattoo. Те са анализирани въз основа на следните фактори:

 • Скорост и стабилност на услугата, особено що се отнася до поточно HD видео
 • Брой местоположения на сървъри в Германия
 • Възможност за деблокиране на гео ограничено съдържание
 • Силни параметри за криптиране, така че вашето местоположение да остане защитено
 • Приложения за Android и iOS
 • Осигуряване на едновременни връзки
 • Лесна употреба

Въз основа на тези критерии, ето нашия списък с най-добрите VPN мрежи за Zattoo:

1. ExpressVPN

ExpressVPNЯн 2020Отблокира ZattooTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN е един от най-бързите и здрави VPN-та там. Има доказана способност да деблокира гео ограничено съдържание; някои от съвместимите стрийминг услуги са Netflix, Hulu, BBC iPlayer, ESPN, Fox и Sky, наред с други. Този доставчик използва военно криптиране, за да запази местоположението ви скрито, и предлага лесно за използване приложение. Той е идеален за потребители, които искат минимален шум.

Сървърната мрежа на ExpressVPN е разпръсната по целия свят. В момента той предлага повече от 3000 сървъра, разпространени в 94 държави, като Германия е включена в списъка. Интуитивните функции на приложението включват настройка за „интелигентно местоположение“, която ще предложи сървър, който е най-подходящ за вас. Това помага за отключване на неща като онлайн хазарт и стрийминг на Бундеслигата.

Стандартите за криптиране са най-добрите. Компанията използва OpenVPN с 256-битов AES-CBC по подразбиране, заедно с HMAC удостоверяване и перфектна секретност напред. Превключвател за интернет убийство е включен във всички пакети и действа като допълнителен защитен слой. Това означава, че вашите данни ще бъдат сигурни и безопасно скрити далеч от всички хакери.

ExpressVPN има политика да не съхранява подробни потребителски данни. Има малко неидентифициращо задържане на метаданни, като популярни сървъри и време на връзка, но отделни IP адреси няма да бъдат заснети.

Един абонамент ще предостави достъп до три устройства едновременно. Предлагат се приложения както за Android и iOS, така и за настолни клиенти за Windows и MacOS. ExpressVPN също предлага приложение за някои wifi рутери. Използването на VPN на вашия рутер автоматично ще криптира трафика на всички свързани устройства, така че не е необходимо да инсталирате собственото приложение на всяко едно от тях.

Професионалисти:

 • Скоростта на сървъра е чудесна за HD стрийминг и бързо изтегляне
 • Оперира супер бързи поточни сървъри в Дармщат, Франкфурт & Нюрнберг, отблокира повечето германски стрийминг сайтове
 • Криптирането с най-добро качество в класа гарантира стабилна сигурност и поверителност
 • Деблокира голям набор от геозаключени сайтове, напр. Нетфликс
 • Добре проектирани мобилни и настолни приложения
 • 24/7 поддръжка за чат на живо

Недостатъци:

 • Разширената конфигурация за потребители на захранване е малко ограничена

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА ZATTOO: ExpressVPN е нашият топ избор. Супер бърз и надежден избор, който деблокира Zattoo и всички основни стрийминг услуги, включително Netflix & Hulu. Чудесен за стрийминг в HD. Най-важните функции за поверителност и сигурност и те не пазят регистрации. Опитайте безрисково с 30-дневната гаранция за връщане на парите.

Ето нашия преглед на ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. NordVPN

NordVPNДеблокира ZattooTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN е много добър избор, ако търсите бързи и надеждни сървъри в Европа, които работят с HD видео безпроблемно. Този доставчик е изключително достъпен и не прави компромиси с неща като бързина, стабилност и лекота на използване.

Компанията със седалище в Панама в момента предлага повече от 5100 сървъри в 60 държави. Има много възможности, когато става въпрос за немски сървъри. NordVPN е доказано, че работи с Netflix и също така е един от малкото доставчици, който работи за потребители в Китай. Вътре в настолния клиент има сървърен запис, който показва текущата латентност и натоварването на сървъра, така че можете да изберете този, който е най-подходящият.

NordVPN е пример за напълно изключена VPN услуга - компанията не съхранява никакви потребителски данни и не сме срещали нарушения на това правило. Сървърите му са конфискувани няколко пъти, но нищо не е намерено по тях. Следователно, честно е да се каже, че местоположението ви ще остане скрито. Целият интернет трафик е защитен чрез 256-битово AES криптиране и 2,048-битови DH ключове. DNS защитата от течове е активирана и е включен превключвател за интернет убийство.

Предлагат се приложения както за Android и iOS, така и за настолни клиенти за Windows и MacOS. Възможно е да настроите VPN на Linux компютри и рутери; подробни ръководства са достъпни на уебсайта NordVPN. Един единствен абонамент предоставя достъп до шест устройства едновременно. Ако обаче го настроите на вашия рутер, то това ще се счита за само едно.

Професионалисти:

 • Страхотна опция за торент и поточно предаване
 • Огромна сървърна мрежа, работеща с 255 сървъра в Германия, лесно деблокира Zattoo и много други поточни сайтове в чужбина
 • Много от бързите и стабилни сървъри, от които да избирате
 • Приложения за всички основни мобилни и десктоп платформи
 • Стандарти за криптиране от най-високо ниво с DNS защита срещу течове
 • Полезна услуга за чат работи денонощно

Недостатъци:

 • Може да избере само да се свърже с местоположение, а не със сървър

БЮДЖЕТ-ПРИЯТЕЛ: NordVPN е голяма стойност. Страхотна опция, която работи добре със Zattoo. Позволява до 6 едновременно свързани устройства. Страхотни данни за поверителност и сигурност. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

3. CyberGhost

CyberghostДеблокира ZattooTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

Румъния със седалище CyberGhost има място в нашия списък след постоянни усилия да подобри своя продукт през последната година. Компанията, която беше придобита от израелската фирма Crossrider преди около година, е една от най-добрите VPN мрежи от видео стрийминг гледна точка. Той свързва това с голям избор на сървър, решително криптиране и лесен за използване интерфейс.

В момента този доставчик предлага достъп до над 3800 сървъри в 60 страни, включително Германия. CyberGhost работи с повечето стрийминг услуги, включително Netflix, Hulu и BBC iPlayer. Скоростите са бързи и HD поточното видео е последователно, без забележимо изоставане. Тази услуга се предлага с куп допълнителни функции за защита, включително adblocker, защита срещу злонамерен софтуер и анти-проследяване, без допълнително заплащане.

Целият трафик е защитен от 256-битово AES криптиране в OpenVPN протокола по подразбиране. Включени са превключвател за интернет убийство и перфектна тайна за напред. Регистрацията на компанията в Румъния означава, че тя не е в обхвата на всички задължителни закони за запазване на данни, които са успокояващи от ъгъл на поверителност.

Платен абонамент предоставя едновременно достъп до седем устройства на един план. Компанията поддържа както Android, така и iOS, като има и собствен софтуер за Windows и MacOS. Ръчната конфигурация е възможна за Linux и избор на рутери.

Професионалисти:

 • Предава безпроблемно HD видео
 • Бюджетен доставчик, който оперира над 500 сървъра в Германия
 • За щастие деблокира хост от гео ограничено съдържание
 • Приложенията са чудесни за начинаещи
 • Силно криптиране и солидна политика за поверителност

Недостатъци:

 • Работи със Zattoo, но не отключва всички основни сайтове за стрийминг

ИЗБОР НА НАЧАЛНИЦИТЕ: CyberGhost има проста настройка. Избор на бюджет. Добър за поверителност и сигурност. Предава поточно Zattoo в HD видео надеждно. Ударете и пропуснете връзки с някои други популярни сайтове за стрийминг. 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

4. IPVanish

IPVanishДеблокира ZattooTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

САЩ със седалище IPVanish получихме твърдо одобрение за бързите си скорости по време на нашето обширно тестване. Освен това не е твърде скъпо и трябва да предава HD видео лесно, като същевременно поддържате местоположението си замърсено.

Към момента на писането този доставчик предлага над 1300 сървъра в 75 места по целия свят, включително Германия. Някои от стрийминг услугите, които отключва са BBC iPlayer, HBO Now, Amazon Prime Video и Sling TV.

IPVanish се придържа към вътрешна политика за нулево съхранение на данни. Той осигурява интернет трафик чрез 256-битово криптиране в OpenVPN протокола по подразбиране, SHA512 удостоверяване и DHE-RSA 2,048-битов обмен на ключове с перфектна предна секретност. Последната функция означава, че дори ако вашият акаунт е компрометиран, всички минали уеб сесии ще останат криптирани и защитени. Включен е превключвател за интернет убийство.

IPVanish позволява десет устройства да се свързват едновременно. Това е най-щедрия сред всеки доставчик, споменат в този списък и може да бъде солидна причина да изберат услугата. Този доставчик е особено популярен сред потребителите на Kodi, защото им дава възможност да изтеглят Android APK директно на своето устройство. Интерфейсът е удобен за дистанционно управление за Kodi устройства, на които липсват клавиатура и мишка.

Приложенията са налични както за Android, така и за iOS, а за Windows и MacOS има настолен софтуер. IPVanish може да бъде конфигуриран ръчно с Linux и някои рутери, а подробни ръководства са достъпни онлайн.

Професионалисти:

 • Оперира 50+ бързи сървъра в Германия
 • Работи добре с Kodi устройства
 • Добри възможности за деблокиране и потоци в HD скорости
 • Силното криптиране прави приложенията защитени

Недостатъци:

 • Няма да отблокира надеждно Netflix, Hulu
 • Предпочитаме опция за поддръжка на чат на живо

ДО 10 УСТРОЙСТВА: IPVanish има голяма мрежа от сървъри. Любим сред потребителите на Kodi и Amazon Fire Stick, който също удря марките със Zattoo. Ненатоварена мрежа постига добри скорости. Страхотно за семейства. Може да се направи с опция за поддръжка на живо. 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на IPVanish.

IPVanish Купон СПЕСТЕТЕ 60% от годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтът се прилага автоматично

5. ЧастенVPN

PrivateVPNДеблокира ZattooTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN първоначално е създаден да обслужва торентери, така че е подготвен както за скоростта, така и за технологията, избягваща местоположението. Той има малко по-малък списък от сървъри от останалите препоръчани VPN доставчици в този списък, но не позволявайте това да ви възпрепятства да изберете услугата. Общо има 100 сървъра, разпространени в 56 страни, включително Германия.

PrivateVPN лесно деблокира видео потоци. Някои от гео-ограничените медийни доставчици, с които работи са Netflix, BBC iPlayer и ITV Hub, но има още много. Разблокирането на Zattoo няма да е проблем. Обширният ни потребителски преглед показа, че PrivateVPN всъщност е наравно с всички други препоръчани VPN по отношение на производителност и сигурност.

Той използва 256-битово AES криптиране, заедно с перфектна тайна за напред в OpenVPN протокола. Той не съхранява потребителски регистрационни файлове или ангажиране с извличане на данни.

Приложенията са налични за Android, iOS, Windows и MacOS. Възможна е и конфигурация на Linux и рутер. Единичен абонамент позволява едновременно да се свържат шест устройства.

Професионалисти:

 • Оперира 2 бързи сървъра във Франкфурт и 1 в Нюрменберг, няма проблеми с деблокирането на Zattoo и др
 • Много добър в заобикаляне на геоблокове и цензура
 • Бързи сървъри, също чудесни за деблокиране на поточни сайтове сигурно и частно

Недостатъци:

 • Нуждае се от ръчно настройване за работа в Китай
 • Малка, но нарастваща мрежа от сървъри
 • Чатът на живо не е денонощен

ВЕЛИКО ЗА СКОРОСТ: PrivateVPN е постоянно надежден. Солиден изпълнител за торент, P2P и общо предназначение. Скоростите бяха изненадващо добри в този край на пазара. Може да има повече сървъри и да няма 24/7 поддръжка. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка - спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

Трябва ли да използвам безплатен VPN за деблокиране на Zattoo?

Zattoo е ограничен географски за потребители във всички страни, освен няколко. Компанията приема този ангажимент много сериозно и ще се постарае да блокира всички връзки, за които подозира, че не са в списъка му с разрешени страни. Безплатните VPN мрежи са по-склонни да бъдат блокирани от техните първокласни колеги, така че може да се окажете по-разочаровани от преди.

Ние разбираме, че подобни услуги са по своята същност привлекателни, тъй като не изискват дългосрочно ангажиране и може да ви помолят за имейл адрес преди достъп. Но приемете техните претенции за превъзходно обслужване с голяма щипка сол. Безплатните VPN мрежи имат страхотна репутация за кражба и кражба на данни, бавни скорости, слабо криптиране, малки сървърни мрежи и ограничения на данни.

За надеждно предаване на Zattoo се нуждаете от доставчик, който няма да се опита да изтегли бърз. Безплатните VPN мрежи не правят това. В края на деня те са регистрирани фирми и трябва да осигурят приходи от своя продукт. Бъдете подготвени за много досадни реклами и други инвазивни функции. Освен това излагате много реален риск от заразяване с зловреден софтуер или продажбата на данни за сърфиране на трета страна.

Нашата препоръка е да избягвате безплатни VPN. Най-добре е да инвестирате няколко долара и да получите платена VPN услуга за спокойствие.

Получавам съобщение за грешка за Zattoo. Какво да правя след това?

Единственият начин за надеждно предаване на потока Zattoo е като влезете от Германия (или с немски IP адрес поне).

Всички опити за достъп до Zattoo от неподдържано местоположение ще бъдат посрещнати със следното съобщение за грешка:

„Zattoo не е наличен във вашата страна“

5 най-добри VPN за Zattoo, за да можете да гледате в чужбина (извън Германия)

Абонатите на Zattoo също ще видят това съобщение, ако се опитат да влязат, докато сте в чужбина. Няма значение дали сте се регистрирали за услугата в поддържана държава, правилата са същите. Ако искате да продължите поточно, ще трябва да закупите VPN. Просто се регистрирайте за един от препоръчаните доставчици в този списък, подправете местоположението си и седнете, за да гледате любимото си съдържание.

Как да се регистрирам за Zattoo от всяка точка на света?

Филтрите на Zattoo автоматично ще ви замразят, ако открият негермански IP адрес. Ако обаче първо се регистрирате за VPN и подправите местоположението си в Германия, тогава е възможно да се регистрирате за акаунт.

Фриймиум версията на Zattoo ограничава програмирането си до основно немска телевизия и шепа видео съдържание по заявка. Все още ще ви трябва VPN, за да влезете всеки път, когато искате да гледате тези канали.

Свързани: Най-добрите VPN за Германия

Ако обаче искате да надстроите до Zattoo Premium, компанията предлага първоначална 30-дневна безплатна пробна версия. Според страницата му за поддръжка на клиенти можете да се регистрирате с основна кредитна карта, като Visa или Mastercard, издадена навсякъде по света, а не непременно от Германия. Други налични механизми за плащане са PayPal и директен банков превод.

Какво съдържание мога да поточно в Zattoo?

Zattoo предлага куп съдържание на живо, включително телевизионни канали, както и видео по поръчка. Някои популярни канали и заглавия са:

 • ProSieben
 • SAT1
 • Spiegel TV
 • Глинени гълъби
 • Най-доброто от Blues Brothers
 • Kid Thing
 • Арктическа мисия
 • Скрудж Блумарин

Защо Zattoo е гео-ограничен?

Бизнес моделът на Zattoo функционира около закупуване на лицензионни права от създатели на оригинално съдържание и канали за излъчване. Тези права се договарят въз основа на предоставяне на достъп до потребители в определени страни. Ако отвори платформата си за всички потребители, това би представлявало нарушение на различни споразумения, което води до тежки наказания и задължения. Ето защо той е принуден да ограничава услуги, подобно на това как работят Netflix и Hulu.

Стрийминг на Zattoo на Amazon Fire Stick, Chromecast, Android Box и Apple TV

Освен PC, Macs, iOS устройства и Android устройства, Zattoo е съвместим и с устройства като Apple TV, Android TV, Amazon Fire TV, Amazon Fire Stick, Xbox One и някои приложения за интелигентна телевизия.

Тези устройства не предлагат естествена поддръжка за VPN приложения; следователно няма начин просто да изтеглите софтуера и да започнете да стриймирате. Независимо от това, съществуват начини около този проблем.

Изключителен метод за получаване на VPN поддръжка е чрез конфигуриране на един към виртуален рутер - това е възможно, тъй като всеки компютър с wifi карта може също да предава свои собствени wifi сигнали, подобно на това как смартфоните могат да настроят горещи точки за wifi.

Може да искате да прочетете нашите уроци за това как да настроите VPN на виртуален рутер за Windows и Mac устройства.

Ако искате да инсталирате VPN на Chromecast, можете да прочетете нашето ръководство за това как да направите точно това.

Можете също да настроите VPN на физически рутер, ако фърмуерът го поддържа. Един такъв фърмуер е DD-WRT, безплатен и отворен код, който работи на широка гама от модели рутери. Научете повече за DD-WRT и най-добрите VPN за него тук. Премиум VPN доставчиците също предлагат уроци за това как можете да настроите техните отделни приложения на рутери; повече подробности са предоставени на техните отделни сайтове.

Полезни връзки:
Как да инсталирате VPN на Amazon Fire Stick / Fire TV
Най-добрите VPN за Amazon Fire Stick / Fire TV
Най-добрите VPN мрежи за Smart TV през 2018 г.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 1 =

Adblock
detector