5 най-добри VPN за ZDF, за да можете да го гледате навсякъде

5 най-добри VPN за ZDFZDF е популярен немски телевизионен канал, показващ всичко - от детски предавания до отразяване на спортни събития. Той е достъпен и на живо онлайн, така че стриймърите могат да гледат при поискване и на живо съдържание на компютър или смартфон.

Само един проблем: ZDF ще ви позволи да гледате видео потока му само ако сте в Германия. Така че, освен ако нямате немски IP адрес, опитът да видите съдържанието на ZDF ще ви постави на страница с грешки.

Благодарение на VPN мрежите не е необходимо да ходите в Германия, за да получите немски IP адрес. VPN ще направи това за вас, като изглежда, че сте в Германия, така че можете да гледате ZDF от Великобритания, Канада, САЩ, Франция или Австралия. Няма значение къде се намирате, VPN може да деблокира ZDF и позволи на зрителите от чужбина да предават на живо нейното съдържание на живо.

Най-добрите VPN за ZDF

Можете да прочетете повече за това как работят VPN по-нататък в това ръководство. Все пак, първо, разгледайте най-добрите VPN за ZDF. Един добър ZDF VPN се нуждае от следните качества:

 •         Висока скорост за непрекъснато поточно видео
 •         Сървър в Германия
 •         Способността да се избегне откриването
 •         Лесен за използване

Имайки предвид тези фактори, ние съставихме списък на най-добрите VPN, за да можете да гледате ZDF отвсякъде.

Ето нашия списък с най-добрите 5 VPN за ZDF:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020Ubblocks ZDFT testi яну 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

Скоростите на ExpressVPN са добри и можете да гледате непрекъснати видео потоци. Скоростта е важна, тъй като VPN трябва да обработват всеки сегмент от данни, добавяйки забавяне към предаването. за щастие, ExpressVPN е в състояние да извърши цялата работа на опаковката, отклоняването и дешифрирането толкова бързо, че едва ли оказва влияние върху скоростта на доставка.

VPN се инсталира. След като платите за услугата, щракнете върху бутона за изтегляне за вашата операционна система. ExpressVPN предоставя приложения за Windows, Mac OS X, MacOS, андроид, IOS, и Linux. Можете да инсталирате VPN на рутери и също Amazon Fire TV, Амазон Fire Fire и Таблетки Kindle Fire. Компанията предоставя и разширения за браузър за Chrome, Firefox, и сафари.

ExpressVPN е много добър в откриването на избягване и може да заобиколи регионални ограничения и VPN блокове почти при всяка услуга за стрийминг на видео в света, включително Netflix USA и ZDF в Германия.

Ако искате да предавате ZDF от страни, които цензурират мрежата, като Саудитска Арабия или Китай, бъдете сигурни, че подслушването властите няма да могат да блокират комуникациите ви или дори да знаете какви сайтове посещавате благодарение на ExpressVPN силна сигурност. Системата криптира всеки пакет, използвайки OpenVPN система. Това настройва ключ за криптиране, който се споделя между вашия компютър и VPN сървър в Германия. Това разпределение на ключове е защитено от 4096-битов ключ RSA криптиране, докато редовният обмен на данни е защитен от AES криптиране с 256-битов ключ.

ExpressVPN има 148 сървъра в 94 държави, включително четири сървъра в Германия. Компанията е със седалище на Британските Вирджински острови, територия, която няма правила за налагане на задържане на данни за VPN компании.

Компанията дава на всеки клиент надбавка от три едновременни връзки и новите клиенти се възползват от a 30-дневна гаранция за безвъзвратно връщане на парите.

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА ZDF: ExpressVPN е нашият избор №1. Надеждно деблокира ZDF съдържание от Германия и повечето стрийминг услуги с изключителни скорости за гледане на HD без буфер HD. Обща сигурност и поверителност. Опитайте безрисково с 30-дневната гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. NordVPN

NordVPNДеблокира ZDFT testi януари 2020 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN предлага наистина добра цена / качество. Тригодишният план ви предоставя услугата за по-малко от 3 долара на месец и получавате надбавка от шест едновременни връзки. NordVPN е базиран в Панама. Компанията VPN не води никакви записи за активност на клиентите и така вашата поверителност е гарантирана.

Приложението е много атрактивно. Основният екран показва карта на света с маркери във всяка страна, където има услуга. Компанията управлява 4,438 сървъра в 62 държави. Това включва 259 сървъра в Германия. За да се свържете, просто щракнете върху един от маркерите, като този в Германия, за да започнете да предавате ZDF.

Интерфейсът предоставя втори метод за избор на сървър, който се предлага във формат на списъка. Този списък включва допълнителни опции, а не само пряк избор на местоположения. Това са връзка чрез мрежата Tor, двойни хоп пътеки този маршрут през два сървъра и включва двойно криптиране, и можете също да добавите DDoS защита безплатно.

Извиква се допълнителна функция за поверителност CyberSec филтрира зловреден софтуер в уеб страници. Той също така ще премахва рекламите, ще блокира изскачащите прозорци и ще предотврати комуникацията с командни и контролни сървъри на ботнет.

Можете да инсталирате приложение от NordVPN на Windows, Mac OS X, MacOS, андроид, и IOS. Разширенията на браузъра са достъпни за Chrome и Firefox. Системата може да се инсталира ръчно на рутери и Linux, къпина, и Raspberry Pi операционна система.

NordVPN използва системата OpenVPN, използвайки a 2048-битов ключ за нейното създаване на сесия RSA защита. Данните са обезпечени от AES криптиране с 256-битов ключ.

Можете да изпробвате VPN с a 30-дневна гаранция безвъзвратно връщане на пари.

НАЙ-ДОБРИЯ БЮДЖЕТ VPN: NordVPN е добра стойност за всички. Страхотна опция, която е солиден изпълнител на ZDF. Свързва до 6 устройства едновременно. Освен това работи добре с най-популярните стрийминг услуги и постига постоянно добри скорости. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

3. CyberGhost

CyberghostДеблокира ZDFT testi януари 2020 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost е базирана в Румъния. Правителството там инвестира много в интернет инфраструктура, а правната система там блокира всички опити на ЕС да наложи правила за запазване на данни. Услугата осигурява отлична скорост, което я прави идеална за поточно видео.

Когато влизате в приложението, първо виждате екран за активност. Избери отблокиране на поточно предаване опция за показване на списък от онлайн услуги за стрийминг, от които да избирате. ZDF е в горната част на списъка. Ако кликнете върху бутона ZDF, CyberGhost ще отвори раздел в браузъра по подразбиране и ще зареди страницата на ZDF Live TV.

CyberGhost предлага много силна сигурност, което го прави добър избор за страни, в които правителството блокира или наблюдава интернет дейности, като Пакистан или Китай. CyberGhost използва протокола OpenVPN. Създаването на сесията и ключовите процедури за разпространение на VPN са защитени от RSA криптиране с 4096-битов ключ. Установената връзка е защитена от AES криптиране с 256-битов ключ.

Когато се регистрирате за CyberGhost, правите плащането си в отделна компания. Тази настройка дава възможност на CyberGhost да даде на своите клиенти почти пълна анонимност. Компанията не пази никаква лична информация за своите клиенти. Всеки клиент се идентифицира с номер на акаунт и единствената информация, която се съхранява във файла, е датата на изтичане на него.

Компанията дава на всеки клиент 30-дневна гаранция за връщане на парите без въпроси. Всеки акаунт има право на седем едновременни връзки.

CyberGhost е много стилен и лесен за използване. Приложението ще работи на Windows, Mac OS X, MacOS, андроид, и IOS операционна система. Можете да инсталирате VPN ръчно на рутери и Linux компютри.

ВЕЛИКА СТОЙНОСТ: CyberGhost е чудесен избор на стойност. Силна за поверителност, бързи скорости и надеждна с ZDF. Намерихме го лесно за настройка и използване. Работи добре с повечето стрийминг сайтове, но не и с Amazon Prime. 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни отзив за CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

4. IPVanish

IPVanishДеблокира ZDFT testi януари 2020 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

IPVanish има изцяло частна инфраструктура. Той управлява вътрешната си система и не се възлагат никакви услуги. Това дава на компанията повече контрол върху услугите си и гарантира доставката на качествен VPN с много високи скорости. Този VPN ще ви вкара в ZDF извън Германия и осигурете постоянно обслужване без паузи за буфериране.

Компанията е базирана в САЩ. Това може да е проблем за поверителността, тъй като американските правоохранителни агенции са известни с това, че използват тайни съдебни процедури и откровени заплахи, за да принудят сътрудничество от американския бизнес. въпреки това, IPVanish не съхранява никакви записи за дейността на своите клиенти, така че няма да има информация властите да ги изземат.

Приложението за IPVanish е много лесно за използване и се инсталира. Компанията предоставя безплатни приложения за Windows, Mac OS X, MacOS, Android, Amazon Fire TV, и IOS. Можете също да инсталирате IPVanish на рутери, но те не са снабдени с приложение.

Ти получаваш надбавка от 10 едновременни връзки. IPVanish работи повече от 1000 сървъра, разпространени в 60 страни. Това включва 57 сървъра във Франкфурт, Германия.

Използва се IPVanish VPN RSA криптиране за защита на създаването на сесия и това има 2048-битов ключ. Данните са защитени от AES с 256-битов ключ.

IPVanish дава a 7-дневна гаранция за връщане на парите с нов абонамент.

ГОЛЯМА МРЕЖА: IPVanish е чудесен за семейства. Твърда със ZDF и като цяло добра за деблокиране на повечето гео-ограничено съдържание. Препоръчайте за техния висок стандарт на поверителност. Може да се направи с опция за поддръжка на живо. 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на IPVanish.

IPVanish Купон СПЕСТЕТЕ 60% от годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтът се прилага автоматично

5. ЧастенVPN

PrivateVPNДеблокира ZDFT testi януари 2020 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN е основана от активисти за поверителност в Швеция. Компанията има много силни процедури за защита на поверителността, включително анонимност на акаунта. Всеки клиентски запис се идентифицира с номер, но не се съхранява лична информация. Швеция имаше строги закони за съхраняване на данни, но те наскоро бяха изхвърлени от европейските съдилища. Това решение позволява на PrivateVPN да пази самоличността и дейностите на своите клиенти и не поддържа никакви дневници за дейности.

PrivateVPN има 100 сървъра в 56 държави, включително три сървъра в Германия.

Приложението за PrivateVPN се инсталира, след като изтеглите програмата за настройка от уебсайта. Приложението работи Windows, Mac OS X, MacOS, андроид, и IOS. Можете да инсталирате VPN ръчно на Linux компютри и рутери. PrivateVPN също може да бъде инсталиран на Amazon Fire TV, Амазон Fire Fire и приставки. Компанията позволява на всеки акаунт да свържете едновременно шест устройства.

VPN връзките са защитени от RSA криптиране с 2048-битов ключ, и данните в транзит са защитени от Blowfish с 128-битов ключ или AES с 256-битов ключ. Обработката на цялото това криптиране не забавя прекалено много връзки и все пак ще получите цялата скорост, която ви е необходима, за да предавате видео на живо от уебсайта на ZDF. Компанията отчита, че услугите в Китай не се справят твърде добре. Ако възнамерявате да отидете в Народната република, трябва ръчно да настроите връзка с L2TP VPN система на PrivateVPN.

PrivateVPN предлага на всички нови клиенти a 30-дневна гаранция за връщане на парите на своите абонаментни услуги.

ВЕЛИКА СКОРОСТ: PrivateVPN е добър семеен избор. Деблокира ZDF. Добра поверителност и сигурност. Позволява до 6 устройства. Може да се направи с повече сървъри и липсва 24/7 поддръжка. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на PrivateVPN

PrivateVPN КупонСпециална сделка - спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

Мога ли да използвам безплатен VPN за гледане на ZDF?

За съжаление безплатните VPN мрежи не са много добри. Основните операции на VPN услуга се настройват сравнително лесно. Поради предизвикателствата, с които сега се сблъскват VPN, за да предоставят успешно услугите си, всъщност са необходими доста пари, за да стартирате VPN услуга в наши дни.

Предполага се, че VPN затъмняват реалната дестинация на връзка и защитават данните в транзит, така че да не могат да бъдат разчетени. Поддържане на актуалност мерките за защита са скъпи, а безплатните VPN услуги намаляват разходите чрез внедряване на лошо криптиране и сигурност, или изобщо няма.

Влизането в сайтове за стрийминг на видео от чужбина е особено трудно за безплатните VPN мрежи. Поточни услуги в черен списък на известни VPN сървъри, за да се гарантира, че тяхното съдържание се доставя само на зрителите в същата държава. Допълнителната работа, която преминава в заобикаляне на тези регионални ограничения, е твърде скъпа за безплатни VPN. VPN мрежите, които препоръчваме, могат да влязат във видео сайтове и всички услуги в този списък са тествани с ZDF.

Използвайте безплатни VPN мрежи алтернативни методи за генериране на доход. Много безплатни VPN са рекламата се поддържа. Те ще забавят връзките ви и ще показват реклами в приложението, докато чакате. Други безплатни услуги са още по-сложни. Те вкарват реклами право в уеб страниците, които преглеждате.

Някои безплатни VPN позволяват на компаниите да плащат за достъп до вашия компютър, което им позволява да съхраняват бисквитки и Javascript рутинни процедури във вашия браузър. Една от целите на това нахлуване е да проследявайте дейността си в мрежата. Това е иронично, защото VPN се класифицират като услуги за поверителност. Безплатните VPN всъщност влошават вашата поверителност онлайн. VPN мрежи, които не таксуват клиентите, жънат лична информация и я продават на рекламодатели.

Виртуалните VPN с лошо качество често не прилагат много добро криптиране. Ако криптирането е слабо, то може лесно да бъде пропукано. Нискокачественото криптиране, използвано от безплатни VPN мрежи, оставя информацията ви изложена, докато преминава през интернет. Без силно криптиране хакерите, агенциите за сигурност, крадците на данни и репресивните правителства могат да наблюдават всичко, което правите в интернет. Много т. Нар. Безплатни VPN услуги дори не си правят труда да кодират връзки, което означава това те изобщо не са VPN.

Скорости за стрийминг от ZDF

Предаването на видео изисква големи количества данни да бъдат прехвърляни по интернет. Достатъчна честотна лента е необходима за поточно видео. VPN добавят допълнителна обработка и разстояние до преноса на данни в Интернет, така че те могат да забавят доставката на видео, причинявайки буфериране и други проблеми с възпроизвеждането.

Обърнете внимание, че потоците на живо изискват значително повече честотна лента, отколкото видео при поискване. Видеото на живо не се компресира толкова, колкото видео при поискване, така че е необходима повече скорост.

Безплатните VPN мрежи неизменно са твърде бавни, за да предоставят видео с възможност за наблюдение. Мнозина налагат ограничения на честотната лента и месечни ограничения за използване на данни.

Бавното VPN ще доведе до видеопоток пауза за буфериране. Прекъснатите връзки ви принуждават да опресните и прегледате видеоклипа, за да се върнете там, където сте били. Друго следствие от бавно или лошо написани VPN услуги е това картината може да се разпадне с големи пикселации и причудливи цветни петна, появяващи се вместо правилните видеокадри. Също така, лошо изпълняващите се VPN могат да причинят картината и звукът да излязат от синхронизиране.

Всички VPN в нашия списък доставят видео от ZDF в непрекъснат поток без паузи, грешки, замъгляване или проблеми със звука - тествахме ги всички.

Защо ZDF ме блокира?

Можете да влезете в уебсайта на ZDF отвсякъде. Когато обаче се опитвате да предавате видео извън Германия, съобщение ви информира, че съдържанието не е достъпно във вашето местоположение. Съобщението гласи „Aus rechtlichen Gründen kann dieser Beitrag nur in Deutschland gezeigt werden."Това се превежда на английски като"По правни причини този принос може да бъде показан само в Германия."

ZDF международен блок за достъп

Блокът за достъп до видеоклипове от чужбина е стандартен в бранша. Телевизионните станции трябва да купуват съдържание от продуцентски компании и те плащат само за правото да показват това забавление в своята страна. Така че един филм ще се продава многократно, като различни телевизионни оператори ще получат правата за отделни територии. Предавателят подписва договор, който задължава ги да ограничат показването на съдържанието до територията, на която са платили правата върху.

Ограничаването на гледането чрез традиционния метод за предаване на видео е сравнително просто, тъй като телевизионната станция просто определя силата на своите предаватели, така че сигналът да не достига извън границите на страната. въпреки това, ограничаването на обхвата на излъчванията по интернет е малко по-сложно. Услуги за стрийминг на видео, включително ZDF, проверете местоположението на компютъра, който е поискал видео.

Всяко устройство, което е свързано с интернет, има уникален идентификатор, наречен an IP адрес. Този адрес може да се проследи до конкретно място. Така че, когато се свържете към ZDF и натиснете бутона за възпроизвеждане на видеоплейъра, сървърът за съдържание първо проверява IP адреса на устройството. Ако този адрес се проследи до място извън Германия, сървърът връща съобщение за грешка. Ако адресът е в границите на Германия, сървърът на съдържание ZDF изпраща потока за видеото.

VPN маскира вашия реален IP адрес, така че ZDF и всички други уебсайтове виждат вместо това само IP адреса на VPN сървъра, което ви позволява да заобиколите географските ограничения върху съдържанието.

Как работят VPN-ите?

VPN е вид услуга, която се нарича „пълномощник," в който друг компютър стои за вашия компютър. Този друг компютър е VPN сървърът.

Когато инсталирате VPN, вие всъщност просто инсталирате клиентския софтуер и интерфейс, който ви позволява да настроите едната страна на VPN връзка. Тази връзка установява връзка към VPN сървъра. Софтуерът за VPN клиент поема вашата мрежова карта и улавя всички изходящи съобщения, преди да напуснат компютъра ви. Софтуерът тогава пакетира тези съобщения в криптиране и ги изпраща на VPN сървъра. Сървърът дешифрира съобщенията и препраща ги до местоназначението, към което първоначално са се отправили. Отговорите на тези съобщения първо отиват на VPN сървъра. Те са кодирани и изпратени на вашия компютър. VPN клиентът на вашия компютър получава тези пристигащи съобщения и ги дешифрира.

Шифрованата връзка към VPN сървъра, наречена a тунел, защитава цялата ви интернет активност от снайперисти. Тунелът не само защитава съдържанието на данни, докато пътува по интернет, но и затъмнява метаданните като уебсайта на местоназначението. Затъмняването на данни в заглавката предотвратява доставчиците на интернет услуги да отчитат вашите дейности или избирателно блокира или забавя трафика ви.

Интервенцията и препращането, извършени от VPN сървъра, означават всички ваши комуникации в крайна сметка пристигат до техните местоназначения с адреса на VPN сървъра на него като произход а не твоя. Ползата от това отклонение означава, че уебсайтовете не могат да ви проследят по вашия IP адрес и така системите за откриване, които използват IP адреса за блокиране или разрешаване чрез съдържание, няма да виждат вашето истинско местоположение. Когато използвате VPN, за да се свържете със сървър в Германия, сървърът за съдържание на уебсайта на ZDF ще види немски IP адрес и да изпратите на вашия компютър данните за видеоклипа.

Достъп до телевизия на живо с ZDF

Процесът на достъп за ZDF е много лесен. Не е необходимо да създавате акаунт и не се включва плащане. След като се свържете с VPN в Германия, всичко, което трябва да направите, е да отидете на страницата на ZDF Live TV и да кликнете върху бутона за възпроизвеждане, наложен на панела на плейъра.

Сайтът на ZDF предлага услуга за наваксване, която ви позволява да видите програмиране от по-рано през деня и миналата седмица. Раздел „комплект с кутии“ на уебсайта включва съдържание от още по-назад във времето. Не е необходимо да влизате или да се идентифицирате, за да имате достъп до някоя от тези функции.

Изберете VPN

Сега знаете защо ZDF блокира гледането от чужбина и как VPN може да ги заобиколи. Важно е също да се помни това не всички VPN могат да получат достъп до видеоклипове на уебсайта на ZDF. Много от тях са в черен списък, така че изберете от нашия списък с най-добрите VPN за ZDF по-горе, за да осигурите свободен достъп и плавно възпроизвеждане.

Можете да се свържете към ZDF чрез VPN сървър в Германия от всяка точка на света, стига да имате достъп до интернет. Всички VPN в нашия списък предлагат големи скорости за стрийминг и те могат да избегнат регионалните ограничения за множество сайтове за стрийминг на видео, а не само за ZDF.

Всички VPN в нашия списък имат приложения за мобилни устройства, така че можете да се свързвате и да гледате в движение. Това е чудесна новина, ако искате да гледате ZDF, докато взимате обяд в кафене или пътувате с влак или автобус, който предлага wifi на пътниците.

Освен деблокиране на видео потоци, VPN мрежите предотвратяват хакери и правителствени снайперисти от намеса във вашата интернет дейност. Получавате по-добра защита от хакери и вашият интернет доставчик няма да може да блокира или забави трафика ви въз основа на начина, по който използвате мрежата.

Гаранциите за връщане на парите на VPN в нашия списък ви дават възможност да ги изпробвате безрисково. Можете дори да опитате една или две и да отмените услугата, която ви харесва най-малко, като връщате всичките си пари.

Използвате ли VPN за гледане на видео от чужбина? Обикновен зрител ли сте на ZDF? Разкажете ни за вашия опит, като оставите съобщение в секцията за коментари по-долу.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 72 = 79

Adblock
detector