5 най-добри VPNS за Stremio и Stremio добавки 2023

Търсите личен, безопасен и сигурен достъп до вашите видеоклипове и телевизионни предавания в Stremio? Разгледахме 5 VPN, които ще свършат работата.

VPN на Stremio

Медиа плейърът Stremio е отличен начин за гледане на телевизионни предавания и филми, локално от вашия компютър или поточно онлайн. Stremio оперира много подобно на други популярни медийни плейъри, като Kodi. Въпреки че можете да възпроизвеждате видеоклипове и музикални файлове локално от компютъра си, основната роля на програмата е способността му да възпроизвежда поточни видеоклипове директно през приложението, използвайки плъгини, известни като „добавки“.

Стремио има шепа добавки, които се предлагат безплатно. Повечето от наличните добавки за услугата са за общи и безплатни поточни услуги, като Twitch и YouTube. И макар Stremio да е много ограничен в броя на плъгините, които предлага, той е единственият по рода си медиен плейър с напълно функционален Netflix addon.

Извън това има няколко нетрадиционни добавки Stremio, специално проектирани около пиратско онлайн съдържание. Тези добавки като Popcorn Time и Juan Carlos 2 са всички плъгини на трети страни и такива, които не одобряваме за потребителите на Stremio. Въпреки това, независимо от това, какви добавки Stremio използвате, ще искате да вземете предвид проблемите си с поверителността и сигурността при поточно предаване на видеоклипове онлайн.

Тъй като Stremio се фокусира основно върху поточно онлайн видеоклипове, има голям шанс да избегнете бързото дроселиране от вашия интернет доставчик. Можете също така да искате да заобиколите блокирането на географско съдържание, докато използвате Stremio. Независимо дали гледате YouTube или Netflix през медийния плейър, има няколко виртуални частни мрежи (VPN), които могат да гарантират поверителността ви, избягвайте скоростта на ISP и намалява ограниченията на географското съдържание.

Критерии за VPN на Stremio

Следните 5 VPN са най-добрите за тези, които искат да гарантират своята поверителност, докато текат през Stremio. В останалата част от тази публикация попадаме в подробностите за всяка VPN, която направи този списък, но ако ви липсва време, ето обобщен списък на най-добрите VPN за Stremio:

 1. ExpressVPN Нашият избор №1. Голяма мрежа от сървъри, избрани от цял ​​свят, които са супер бързи и чудесни за стрийминг. Никаква политика за регистрация не защитава поверителността ви. Включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 2. NordVPN Голяма стойност за такава огромна мрежа от сървъри, които са чудесни за стрийминг. Страхотно за деблокиране на гео ограничено съдържание.
 3. CyberGhost Бюджетна опция с лесни за използване приложения, които са чудесни за начинаещи. Учудващо добри скорости на потока по време на нашето тестване.
 4. PrivateVPN Възходяща и идваща мрежа с нарастващ списък от бързи сървъри. Добър за стрийминг.
 5. IPVanish Любим сред потребителите и торенторите на Kodi заради скоростта и лекотата на използване.

Когато търсите най-добрите VPN за Stremio, има няколко важни критерия, които вероятно ще искате:

 • Бързи сървъри с налична честотна лента
 • Голям брой опции за сървър
 • Стриктна политика без регистрация
 • Регистриране на множество устройства
 • Ниска цена
 • Шифроване на високо ниво
 • Възможността да се заобиколи блокирането на географско съдържание

Най-добрите VPN за Stremio

Имайки предвид тези критерии, ето най-добрите VPN опции за Stremio и наличните му добавки.

1. ExpressVPN

ExpressVPNЯнуари 2023 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

За тези, които искат да заобиколят географските ограничения на Netflix, докато използват Stremio, ExpressVPN ще бъде вашата опция за отиване. Ние редовно търсим VPN, които минават през забраната за прокси на Netflix, и ExpressVPN постоянно се приземява в този списък. Наред с тази функция ще откриете, че ExpressVPN също се отразява на всички останали критерии, които смятаме, че са полезни за Stremio VPN. Услугата има строга политика за без регистрация, денонощна поддръжка на клиенти и поддържа едновременно влизане от множество устройства.

  Как да промените PSN региона на PS4

Освен това ще откриете, че ExpressVPN има сред най-големия брой сървъри, достъпни на повечето места. С над 3000 сървъра в 94 държави лесно ще намерите бърз сървър с добра честотна лента. И благодарение на голям брой сървъри, можете лесно да преместите гео във всеки почти всеки регион, който искате и да получите достъп до специфично за региона съдържание чрез Netflix.

Комбинирайте всички тези функции с военното криптиране на услугата (AES-256, същият стандарт, използван от правителството на САЩ) и ExpressVPN се превръща в чудесна опция за сдвояване с Stremio.

В момента Stremio работи в Windows, Mac, Linux, iOS и Android. ExpressVPN работи върху всички тези операционни системи, както и чрез плъгин за браузър за Chrome, Firefox и Safari. Можете също да инсталирате ExpressVPN на рутери, което го прави добра опция за тези с Stremio, инсталирани на няколко места.

Професионалисти:

 • Висока скорост за изтегляне и стрийминг на видео
 • Най-добра в класа сигурност и поверителност
 • Деблокира всички основни услуги за стрийминг
 • Достъп до гео ограничено съдържание отвсякъде
 • Чат на живо, за да се свържете с обслужващия персонал
 • Експанзивна сървърна мрежа с покритие в 94 държави

Недостатъци:

 • Не е евтино, използвайте талон за отстъпки

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА Стремио: ExpressVPN е нашият избор №1. С обширна сървърна мрежа, която е оптимизирана за високоскоростни връзки, работи безупречно със Stremio и е топ изпълнител при деблокиране на поточно съдържание. Удобни за потребителя приложения за всички операционни системи. Трудно да се победи поверителността и сигурността. Има 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че можете да опитате безрисково.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressvPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта – вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. NordVPN

NordVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

За тези, които използват Stremio на шепа устройства, NordVPN е една от по-добрите възможности. Не само работи, за да помогне за заобикаляне на ограниченията на географското съдържание на Netflix, но и потребителите могат да свързват до шест устройства едновременно. NordVPN предлага и повече VPN сървъри от ExpressVPN, с над 5100 сървъра. Ако обаче търсите гео-хоп на приложението си Stremio, ExpressVPN може да е по-добра опция, тъй като Nord има сървъри в по-малко държави (59 държави в сравнение с 94 държави на ExpressVPN).

И все пак NordVPN отговаря на всички критерии, които търсим в добра Stremio VPN услуга. Шифроване на високо ниво, бързи сървъри, множество опции на сървъра и политика без регистрация са стандартни за тази услуга. Той е и единственият доставчик на VPN, който предлага различни видове сървъри, включително Onion over VPN, VPN, създадени за P2P, объркани сървъри и anti-DDoS. И за щастие, NordVPN е сред най-евтините VPN услуги, които ще намерите, обикновено предлага дълбоки отстъпки при различни планове. Положително можете да опитате NordVPN за 30 дни, преди да вземете окончателни решения.

NordVPN може да бъде инсталиран на Windows, Mac, iOS, Android, Chrome OS, Linux и почти всяка друга операционна система, за която се сетите. Можете също да инсталирате софтуера на рутери, работещи с DD-WRT, Tomato и други фърмуерни системи на рутери.

Професионалисти:

 • Страхотна евтина алтернатива за стрийминг
 • Основен акцент върху сигурността и неприкосновеността на личния живот
 • Лесно деблокира широка гама от геозаключени сайтове
 • Личните данни са защитени, тъй като не пазят журнали
 • 24/7 поддръжка за чат на живо на оферта

Недостатъци:

 • Приложението и скоростта на работния плот не винаги са надеждни

НАЙ-ДОБРИЯ БЮДЖЕТ VPN: NordVPN е страхотна стойност. Добър всеобхват, който също работи добре със Stremio. Силни функции за сигурност и побира до 6 устройства. Включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.

  Как да скриете своя IP адрес (8 начина, 6 са безплатни)

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

3. CyberGhost

Cyberghost

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

Въпреки че не е сред по-известните опции в нашия списък, CyberGhost прави страхотно сдвояване със Stremio. Както установихме, това е един от малкото VPN, които могат да заобиколят ограниченията на географското съдържание на Netflix, което прави лесно да се наслаждавате на Netflix в Stremio. Освен това, тъй като CyberGhost използва VPN технология от най-високо ниво, скоростта и качеството на сървъра съответстват на тези на по-известните услуги. И тъй като CyberGhost има по-малък пул от потребители, вие също е по-малко вероятно да изпитвате задръствания на сървъри в сравнение с конкурентни услуги като ExpressVPN и NordVPN.

Всички необходими критерии за VPN Stremio са изпълнени тук. Компанията предлага политика за без регистрация, криптиране AES-256, множество влизания на устройства и се предлага на ниска цена при закупуване на 2-годишния им абонамент (по-малко от 4 долара на месец).

Подобно на NordVPN, CyberGhost има сървъри в 60 страни. CyberGhost също предлага над 3700 сървъри с обща честотна лента на всички сървъри с около 50 гигабита / секунда.

CyberGhost е наличен за всички операционни системи, които може да използвате за Stremio, включително Windows, MacOS, iOS и Android. Има и опции за Linux и някои рутери.

Професионалисти:

 • Предава безпроблемно HD видео
 • Не поддържа дневници
 • Някои от най-бързите сървъри, които сме тествали
 • Доставчик на бюджет, който не прави компромиси със сигурността и поверителността

Недостатъци:

 • Не е подходящ за тези, които се нуждаят от контрол на разширени функции

ЛЕСНО ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ: CyberGhost е чудесен избор за начинаещи. Избор на бюджет. Добър за поверителност. Работи добре със Stremio. Ударете и пропуснете връзки с някои популярни сайтове за стрийминг. 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

4. ЧастенVPN

PrivateVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

Ако търсите нещо малко по-малко, PrivateVPN може да е добър вариант за вас. За потребителите на Stremio, PrivateVPN най-вече отговаря на всички критерии, които търсим. Той има бързи сървъри, ниска цена, политика без регистрация, неограничена честотна лента и заобикаля ограниченията на географското съдържание. PrivateVPN също има сървъри в над 50 държави, което улеснява достъпа до голям брой региони на Netflix чрез Stremio.

Единственият недостатък на PrivateVPN е, че той има далеч по-малко VPN сървъри от повечето конкуренти, само на 100. Това обаче може да не е толкова лошо, колкото звучи. Имайки предвид по-малкия си размер и по-малко потребители, PrivateVPN може да предложи еднакво бързи скорости чрез своите сървъри поради много по-малко задръствания на сървъра.

За разлика от другите опции в списъка, PrivateVPN дава много щедра 30-дневна гаранция за връщане на парите. Това прави PrivateVPN най-добрата опция за потребители на Stremio VPN, които искат да опитат, преди да се ангажират.

PrivateVPN има приложения, достъпни за устройства с Android и iOS, както и за компютри с Windows и Mac.

Професионалисти:

 • Бързите и надеждни сървъри осигуряват постоянни връзки
 • Придобиване на солидна репутация на гамата от сайтове и услуги, които могат да деблокират
 • Доставчик на нули
 • Поверителността и сигурността са на първо място

Недостатъци:

 • Малък брой сървъри за избор
 • Нуждае се от ръчно настройване за работа в Китай

ВЕЛИКА СКОРОСТ: PrivateVPN е добър семеен избор. Работи със Stremio и позволява до 6 устройства на същия акаунт. Не толкова сървъри, които да изберете от други доставчици в този списък. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

  Най-добрите VPN за ОАЕ и Дубай и правното положение за използване на VPN

Прочетете пълния ни преглед на PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка – спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

5. IPVanish

IPVanish

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

IPVanish е един от най-популярните VPN доставчици, които ще намерите. Той обаче изчерпва нашия списък, тъй като му липсва една важна характеристика: заобикаляне на забраната за прокси сървър на Netflix. IPVanish обаче се отличава във всички други области, важни за VPN на Stremio. Услугата има криптиране с военен клас, политика без регистрация и се предлага на много ниска цена за потребителите.

Освен това ще откриете, че IPVanish се гордее с над 1000 бързи сървъра в над 60 страни, IPVanish предлага голям избор за потребителите на Stremio.

IPVanish е наличен на всяко устройство, което може да използвате, включително Windows, Macs, Android устройства, iOS устройства, рутери и други. Това е и една от единствените VPN услуги с родно приложение за Amazon Firestick.

Професионалисти:

 • Сървърите са бързи за стрийминг и изтегляне
 • Най-добрият изпълнител за Android базирани устройства Kodi в нашето тестване
 • Не поддържа дневници за трафик или дневници за връзка

Недостатъци:

 • Не деблокира надеждно Netflix, Hulu
 • Поддръжката на клиентите е малко бавна
 • Не приема криптовалути

ГОЛЯМА СЕРВЕРНА МРЕЖА: IPVanish работи с до 10 свързани устройства. Бързи връзки, леки лесни за използване приложения, добра поддръжка на много платформи. Надежден със Stremio, но не може да отблокира толкова много стрийминг сайтове, колкото някои от неговите конкуренти. 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на IPVanish.

IPVanish Купон СПЕСТЕТЕ 60% от годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтът се прилага автоматично

Стремио срещу Коди срещу Плекс: Каква е разликата?

Въпреки че има явно конкурентно предимство благодарение на функционалния си плъгин Netflix, Stremio е наистина малка и ограничена опция в сравнение с други медийни плейъри. Основната му конкуренция е медийният плейър Kodi и медийния сървър Plex. Въпреки че и трите опции позволяват плъгин-базиран стрийминг, всеки работи по различен начин в пространството на медийния плейър.

Stremio оперира основно като уеб браузър. Можете да инсталирате приставки и да стартирате тези плъгини от приложението, но Stremio е най-полезен за сърфиране на ново съдържание. Ето защо ще намерите много информация за филми и телевизионни предавания, достъпна по подразбиране чрез приложението си Stremio.

Kodi е медиен плейър, който няма инсталирани плъгини и няма собствени интеграции за други услуги. Вместо това можете да инсталирате оторизирани и легални плъгини от официалното хранилище на добавки Kodi (което е достъпно при инсталиране) или да изтеглите добавки и хранилища на добавки на трети страни. Ще откриете, че Kodi е малко по-универсален от Stremio, и тъй като Kodi съществува доста по-дълго, той има и много по-голяма библиотека с плъгини и много по-голяма потребителска база. Той също така осигурява по-ясно, по-изискано преживяване при гледане, благодарение на това, че е усъвършенстван в продължение на повече от десетилетие с голям екип от разработчици.

Plex е различно приложение от другите две. Plex е по-малко медиен плейър и повече „медиен сървър“, както показва името. Plex е проектиран да ви позволява да предавате поточно цялата си медия, от филми до музика, от всяко устройство. Основният фокус на Plex е създаването на онлайн връзка със съхранените ви носители, така че да имате достъп до нея отвсякъде, в движение. Въпреки това, Plex служи като медиен плейър, може да бъде инсталиран на голям брой устройства и разполага с голяма библиотека от трети и официални добавки, които можете да използвате. Подобно на Stremio, Plex има по-малка потребителска база, така че неговата база данни с плъгини е много по-малка, но предлага повече възможности в този край от Stremio.

За повече информация за тези медийни плейъри, вижте ръководствата за начинаещи за Kodi, Plex и Stremio.

About the author

Comments

 1. редлага най-доброто решение за това. Те имат голяма мрежа от сървъри, избрани от цял ​​свят, които са супер бързи и чудесни за стрийминг. Никаква политика за регистрация не защитава поверителността ви и включва 30-дневна гаранция за връщане на парите. Също така, те предлагат високо ниво на шифроване и възможността да се заобиколи блокирането на географско съдържание. В общи линии, ExpressVPN е най-добрата опция за тези, които търсят личен, безопасен и сигурен достъп до техните видеоклипове и телевизионни предавания в Stremio.

Comments are closed.