5-те най-добри VPN за достъп до BT Sport извън Обединеното кралство

Разглеждаме най-добрите VPN за достъп до BT Sport в чужбина за тези извън Обединеното кралство.

5 най-добри VPN за достъп до BT Sport извън Обединеното кралство

BT Sport е популярна стрийминг услуга във Великобритания със своя телевизионен канал и уебсайт, осигуряващ денонощно отразяване на спортове като футбол, ръгби, крикет, тенис и Формула 1. За съжаление, пълният набор от спортове е достъпен само за хора, които влизат чрез IP адрес във Великобритания. Това означава, че британските жители, пътуващи в чужбина, не могат просто да отворят браузър или придружаващото приложение и да влязат, както обикновено. BT Sport ще ограничи достъпа в този случай.

Може да бъдете посрещнати с такова съобщение:

„Това съдържание е достъпно само за зрителите във Великобритания“.

Най-ефикасният начин за преодоляване на гео ограничения достъп, наложен от BT Sport, е чрез използване на виртуална частна мрежа (VPN). Ако не знаете какво е това, не изпадайте в паника. VPN е просто здраво парче софтуер, който е проектиран да криптира целия интернет трафик, който преминава към и от вашето устройство, и да го тунелира през сървър извън текущото ви местоположение.

Поради тази функция ви е присвоен IP адрес, свързан със страната, в която се намира VPN сървърът. Използването на VPN гарантира анонимност и поверителност, като същевременно отключва още куп гео-ограничено съдържание като Netflix, BBC iPlayer, Hulu и БЕЗ спорт.

Попадаме на много подробности за всеки от VPN-ите, съставили този списък, но ако имате нужда от бързо обобщение, ето резюме на нашите най-добри селекции:

 1. ExpressVPN Нашият топ избор за достъп до BT Sport отвсякъде. Блестящо бързи сървъри. Деблокира най-популярните сайтове за стрийминг във Великобритания сигурно и надеждно. Лесна за настройка и употреба. Включена 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 2. NordVPN Достъпен доставчик, който осигурява впечатляващи скорости на потока с BT Sport. Здравата сигурност и цени вашата поверителност.
 3. CyberGhost Избор на бюджет, който даде най-добрите скорости на потока по време на нашето тестване. Надеждно с BT Sport.
 4. IPVanish Няма проблеми с деблокирането на BT Sport, но може да се бори с Netflix и Hulu. Добра скорост и сигурност.
 5. VyprVPN Лесна за настройка и употреба. Бързите сървъри са добри за стрийминг, по-евтини опции в този списък.

Кой е най-добрият VPN за BT Sport?

В този раздел ще обсъдим няколко VPN услуги, които са проектирани да работят безпроблемно с BT sport. Те се оценяват по следните фактори:

 • Скорост и надеждност на обслужването
 • Сървъри във Великобритания
 • Здрави стандарти за криптиране за предотвратяване на изтичане на данни
 • Съотношение качество-цена
 • Приложения за Android и iOS

1. Изразете VPN

ExpressVPNЯну 2020Реблокира BT SportTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN е VPN решение от най-високо ниво поради своите безупречни стандарти, ангажираност в личния живот и сигурност и пламтящи високи скорости. Има чист и удобен за потребителя интерфейс, който ще ви преведе през процеса на свързване към сървър, което го прави достоен избор за начинаещи.

ExpressVPN може да се похвали с внушителните 3 000+ сървъра, разпространени в 94 държави, включително няколко във Великобритания, така че намирането на адекватна връзка не би трябвало да е проблем. Стандартите за шифроване са трудни - всички сървъри използват OpenVPN протокол, 256-битово AES криптиране, 4 096-битови RSA ключове с перфектна предна секретност и SHA512 удостоверяване. Той може да отключи куп гео-ограничено съдържание, включително Netflix, Hulu, BBC IPlayer, HBO, SkyGo, Foxtel и други.

Ако се абонирате за ExpressVPN, ще забележите, че са включени DNS сървъри и е вградена защита от течове на DNS. Има и превключвател за интернет убийство, който временно ще спре целия трафик, ако връзката изпадне неочаквано, като по този начин добави допълнителен слой сигурност.

Той има приложения както за Android, така и за iOS, както и поддръжка за десктоп за Windows, Mac OS и Linux (команден ред). Услугата е регистрирана на Британските Вирджински острови, което означава, че не попада под юрисдикцията на британските власти и не може да бъде подлагана на задължителни заявки за данни.

Защитниците на поверителността ще бъдат доволни от факта, че той има декларирана политика за запазване на дневници на трафика, с изключение на някои метаданни за датата (а не времето), когато са свързани към услугата, избор на местоположение и използваната обща честотна лента. Вашият индивидуален IP адрес никога не се записва.

Професионалисти:

 • Бързите и надеждни сървъри във Великобритания са подходящи за повечето цели
 • Няма проблеми с деблокирането на BT Sport от почти навсякъде
 • Функции за сигурност от висок клас с добра защита на поверителността
 • Приложения за Windows, MacOS, Android, iOS и Linux
 • Специализирани добавки в браузъра за Firefox, Chrome и Safari
 • Денонощният екип за поддръжка за чат е чудесен за работа чрез всякакви проблеми.

Недостатъци:

 • Може да свързва само 3 устройства наведнъж

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА BT SPORT: ExpressVPN е нашият избор №1. Надеждно деблокира BT Sport, както и много други стрийминг услуги. Изключителни скорости за гледане на HD без буфер, заедно с пълна сигурност и поверителност. Опитайте безрисково с 30-дневната гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN тук.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. NordVPN

NordVPNДеблокира BT SportTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN може да засили дизайна на потребителския си интерфейс, но това не означава, че прескача основния продукт - осигурява бързи скорости, съчетани със строго криптиране.

Компанията съществува повече от десетилетие, което й е помогнало да осигури печелившо решение. Това е чудесен избор за потребители, които търсят бърз VPN, който проверява всички полета, що се отнася и до стандартите за сигурност.

NordVPN продължава във вената на политиката с нулеви регистрации. Той не съхранява информация за потребителски сесии, трафик или времеви марки.

Тази политика му е служила добре в миналото. Компанията признава, че към нея са се обърнали от правителствените агенции за предаване на клиентски данни, но просто нямаше нищо на сървърите му. Той също е включен в Панама - което означава, че не подлежи на задължителни закони за запазване на данни и остава извън юрисдикцията на западните власти.

Компанията оперира над 5000 сървъра в 60 държави, което я прави стабилен избор за цялата гама от уеб дейности. Само в Обединеното кралство има 672 сървърни места. Потребителите на захранване ще бъдат доволни от факта, че той ви помага да изберете сървър специално за вашите изисквания - това може да е анти-DDoS, стрийминг на видео, двойна VPN, Tor през VPN или специален IP.

NordVPN работи с много услуги за онлайн стрийминг, включително Netflix, Hulu и BBC iPlayer.

Компанията криптира целия трафик по 256-битов AES протокол по подразбиране и използва 2,048-битови SSL ключове. DNS защитата от теч е активирана. Спецификациите го извеждат в най-високото ниво на VPN услугите.

Има поддръжка за Windows, MacOS, iOS и Android.

Професионалисти:

 • Ветеран доставчик на бюджет с над 650 сървъра в Обединеното кралство
 • Деблокира най-популярното британско поточно съдържание с висока скорост от чужбина
 • Приложения за Windows, MacOS, iOS, Linux и Android
 • Лесни за използване приложения, които са защитени и предлагат поверителност
 • Обслужване на клиенти на разположение чрез 24/7 чат на живо

Недостатъци:

 • За да свържете някои сървъри отнема повече време

НАЙ-ДОБРИЯ БЮДЖЕТ VPN: NordVPN е страхотна стойност. Страхотна опция, която работи добре с BT Sport. Позволява до 6 едновременно свързани устройства. Страхотни данни за поверителност и сигурност. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Ето нашия задълбочен преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

3. CyberGhost

CyberghostДеблокира BT SportTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost ще се хареса на начинаещи потребители, които искат VPN за плъгин и възпроизвеждане, който не нарушава банката. Има приличен брой местоположения на сървъра, тестовете за скорост са доста добри, интерфейсът е лесен за употреба, а стандартите за поверителност са трудни. Получавате приличен VPN като цяло.

Компанията е регистрирана в Румъния и казва, че не съхранява журнали или данни от всякакъв характер. Но е уместно да споменем, че наскоро тя беше придобита от фирма със седалище във Великобритания, така че да промени политиката. Ще актуализираме тази статия, ако забележим нещо по-нататък.

Да се ​​върнем към стандартите за обслужване. С над 3 600 сървъра, разпространени в 59 държави, има достатъчно избор за адекватна връзка. CyberGhost има 410 сървъра във Великобритания - страната изглежда като приоритетна област, тъй като наскоро добави 32 нови.

Приложенията са налични както за Android и iOS, така и за настолна поддръжка за Windows и MacOS.

CyberGhost използва 256-битово AES криптиране в OpenVPN протокола по подразбиране заедно с 2,048-битови RSA ключове и MD5 HMAC удостоверяване. Включен е и превключвател за интернет убийство, което означава, че уеб трафикът ще бъде спрян, ако връзката отпадне.

Професионалисти:

 • Големият контингент от над 400 сървъра в Обединеното кралство може да деблокира повечето гео-ограничено стрийминг съдържание
 • Тестовете ни разкриха над средните HD поточни скорости
 • Свържете до 7 устройства едновременно
 • Добра сигурност и те не съхраняват регистрационни файлове на потребителите
 • Начинаещите намират приложенията си лесни за настройка и употреба.

Недостатъци:

 • Няма да отблокирате толкова поточни сайтове, колкото другите в този списък

ВЕЛИКА СТОЙНОСТ: CyberGhost е лесен за използване. Друг добър избор на бюджет. Деблокира BT Sport и излъчва HD видео надеждно. Солидна поверителност и сигурност. Може да се бори с някои популярни сайтове за стрийминг. 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Ето нашия пълен преглед на CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

4. IPVanish

IPVanishДеблокира BT SportTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

IPVanish е един от нашите силно препоръчвани VPN, защото има предвид запазването на поверителността и анонимността на потребителите, като същевременно предлага големи скорости.

Освен това е друг доставчик на VPN, който не съхранява никаква потребителска информация. Единствените подробни данни, които съхранява, са когато акаунтът е регистриран за първи път. След това всички данни са извън обсега на системните администратори - това включва неща като история на сесиите, избор на сървъри и честотна лента.

Стандартите за шифроване са стабилни, което означава, че за BT Sport ще бъде много трудно да разбере, че имате достъп до услугата чрез VPN. IPVanish използва 256-битово криптиране на OpenVPN протокола по подразбиране, SHA512 удостоверяване и DHE-RSA 2,048 обмен на клавиши с перфектна предна секретност. Последната функция означава, че дори и вашият акаунт да е компрометиран, ще бъде невъзможно натрапващата се страна да декриптира минали сесии и да разкрие вашата уеб история.

Към услугата е включен превключвател за интернет убийство. Това означава, че компанията временно ще спре целия трафик, ако връзката отпадне.

С над 1200 сървъра, разпространени в 60 държави, подходяща връзка никога не е недостъпна. Има 101 сървъра, разположени само във Великобритания, така че британските експатрии, пътуващи в чужбина, трябва да имат достъп до BT Sport лесно.

Друга отлична характеристика е, че IPVanish работи с BBC iPlayer безпроблемно. Това е още една плюс точка за жителите на Обединеното кралство.

Има приложения както за iOS и Android, така и за настолна поддръжка за Windows и MacOS.

Много потребители го намират за отличен вариант за Kodi, тъй като им позволява да изтеглят Android APK директно на своето устройство. Интерфейсът е удобен и за дистанционно управление за Kodi устройства, на които липсва клавиатура и мишка.

Професионалисти:

 • Деблокира всички големи британски стрийминг сайтове от чужбина
 • Работи над 100 сървъра във Великобритания, няма проблеми с деблокирането на BT Sport
 • Скоростите са чудесни за HD стрийминг на повечето сървъри
 • Особено предпочитан от потребителите с дистанционно управление с Kodi устройства или Fire TV Sticks

Недостатъци:

 • Приложенията не работят в Китай
 • Поддръжката на клиентите е малко бавна

ГОЛЯМА СЕРВЕРНА МРЕЖА: IPVanish работи с до 10 свързани устройства. Бързи връзки, леки лесни за използване приложения, добра поддръжка на много платформи. Надежден с BT Sport, но не може да отблокира толкова много други стрийминг услуги, колкото някои от неговите конкуренти.

Прочетете нашия преглед на IPVanish.

IPVanish Купон СПЕСТЕТЕ 60% от годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтът се прилага автоматично

5. VyprVPN

VyperVPNДеблокира BT SportTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

VyprVPN е зряла и надеждна VPN услуга, която съществува от почти десетилетие. Той е любим на потребителите, които харесват сигурни протоколи за криптиране - компанията е една от най-добрите в бизнеса, когато се съди по този стандарт.

Той има политика за регистрация - по-специално „IP адрес на потребителя, IP адрес на VyprVPN, използван от потребителя, време за стартиране и спиране на връзката и общ брой байтове, използвани“. Някои хора може да се притесняват от това. Но компанията настоява данните да се запазват само за 30 дни и добавя, че изобщо няма да регистрира данни за трафика.

Като каза това, е доста нереалистичен сценарий, за да бъдат изложени вашите данни. Стандартите за криптиране на VyprVPN са извън този свят - това е една от малкото услуги, които могат да деблокират Great Firewall.

VyprVPN използва OpenVPN протокол, 256-битово AES криптиране, 2,048-битови RSA ключове без перфектна секретност напред и SHA256 удостоверяване за осигуряване на трафик. Включен е превключвател за интернет убийство Също така може да отключи съдържание в Netflix, Hulu и BBC iPlayer.

Има над 700 сървъра, включително няколко в Лондон, така че британските жители, пътуващи в чужбина, могат да се свържат с тези, за да отключат BT Sport.

Приложенията са налични както за Android и iOS, така и за настолна поддръжка за Windows и MacOS.

Професионалисти:

 • Сървърите осигуряват надеждни връзки и прилична скорост
 • Работи със сървъри във Великобритания
 • Деблокира много популярни сайтове за стрийминг, включително BT Sport

Недостатъци:

 • Липсват опции за разширена конфигурация
 • Не е най-евтиният доставчик в този списък
 • Малко скъпо

ЛЕСНО ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ: VyprVPN е лесен за употреба. Работи добре с BT Sport и много други популярни стрийминг услуги. Добри поточни скорости, но малко скъпи. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на VyprVPN.

VyprVPN Купон Спестете 81% на 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ Скитката се прилага автоматично

Как да осъществя достъп до BT Sport с VPN?

Имплицитното предположение тук е, че сте съществуващ абонат на BT Sport и се опитвате да получите достъп до услугата от място извън Обединеното кралство. Ако все още не сте се регистрирали за услугата, ще трябва да го направите, преди да следвате съветите в този раздел.

Изпълнете следните стъпки, за да отключите BT Sport извън Обединеното кралство:

Регистрирайте се за един от споменатите в този списък VPN доставчици След като се регистрирате и извършите плащането, изтеглете приложенията за вашия телефон или компютър / Macbook Изчистете бисквитките и кеша, за да премахнете старите идентификатори на местоположението и рестартирайте устройството си Влезте в VPN приложение и изберете сървър във Великобритания След като отворите браузъра си - Chrome или Firefox трябва да свършат работата - и да получите достъп до BT Sport, както обикновено

Какво ще кажете за приложението BT Sport?

Официалното приложение BT Sport е достъпно както за Android, така и за iOS, така че може да работи на масив от смартфони и таблети. Ако търсите да предавате медия на някое от тези устройства, първо ще трябва да изтеглите придружаващото VPN приложение и да следвате същите стъпки, описани в предишния раздел, и не забравяйте да деактивирате вашия GPS. Разбира се, сега няма нужда да отваряте уеб браузър - приложението BT Sport ще свърши работа.

За съжаление, това са единствените две платформи, които поддържа. Няма опция за Amazon Fire Stick, Chromecast или Playstation. Не можете да предавате съдържание от приложението на телевизионен екран.

Трябва ли да използвам безплатен VPN, за да гледам BT Sport?

Може да се изкушите от възможността да използвате безплатен VPN, но реалността е, че ще получавате част от същите стандарти, които предлагат платените опции.

Безплатните VPN мрежи се осигуряват чрез инвазивни реклами, вмъкване на проследяващи бисквитки и продажба на вашите данни. Това е така, защото те харчат твърди пари за изграждане и поддържане на услугата и трябва да видят някаква възвръщаемост на тази инвестиция. Това е изключително напомняне за факта, че когато продуктът е безплатен, вие в крайна сметка сте продуктът.

Споменатите в този списък VPN мрежи имат стотици сървъри, разпространени по целия свят, а инженерите постоянно настройват продукта. Безплатните VPN услуги предлагат просто микрокосмос със същото преживяване. Ще имате ограничени опции, ограничаване на честотната лента и ограничения на данните.

Ако наистина сте закъсали за пари, препоръчваме ви да прочетете нашия списък с VPN мрежи с безплатна пробна версия. Но ние поддържаме, че избягвате случайните, които съществуват в интернет.

Някои VPN, които трябва да се избягват

Ако решите да получите достъп до BT Sport с VPN, искате да бъдете уверени, че поверителността и данните ви няма да бъдат компрометирани. Получаваме това. Това е основна причина, поради която VPN съществуват днес - хората ценят своята анонимност. Проблемът започва, когато VPN компаниите не спазват тази етика и с готовност предават потребителски данни, когато са под малко топлина. Препоръчваме ви да избягвате подобни услуги.

Ето три примера за VPN доставчици, от които смятаме, че трябва да избягате:

1. PureVPN

Подробности в този случай се появяват бавно, но последните съобщения в медиите предполагат, че доставчикът на VPN PureVPN си сътрудничи с ФБР за идентифициране на жителя на Масачузетс Райън Лин.

Смята се, че Райън, потребител на PureVPN, дебне неназована 24-годишна жена. Той се сдоби със софтуера, за да покрие следите си.

Заподозреният успя да получи достъп до личните акаунти на iCloud и Google Drive на неназованата жена и го използва в опит да изнури пари.

PureVPN настоя, че съдържанието на комуникациите не е записано, но компанията определено би могла да бъде по-прозрачна.

2. HolaVPN

Базираната в Израел Hola, която работеше с популярно разширение за VPN за Chrome, се похвали с впечатляваща потребителска база от 50 милиона в един момент. Но това се възползва от това напълно неетично в своя полза, като превърна потребителите в масивен ботнет.

Това означаваше, че част от честотната лента на всеки потребител на Hola беше превърната в пешка. Критичната маса бе използвана за атаки срещу други сайтове, популяризиращи съдържание, защитено с авторски права, и порнография.

Препоръчваме ви да ги избягвате на всяка цена.

3. Щит за гореща точка

Hotspot Shield беше популярна безплатна VPN услуга с потребители, привлечени от факта, че не е необходимо да извършвате предварително плащане, за да се регистрирате. Но имаше повече от това, което срещна окото.

Миналия месец група за защита на личните данни подаде жалба, в която заяви, че насила вмъква проследяващи бисквитки, за да проследява данните на потребителите и да ги продава за реклама. Освен това той отвлече законни HTTP заявки и умишлено ги пренасочи към партньорски сайтове, за да спечели комисионни. Например, ако сте въвели macys.com, вместо това сте били придвижвани до партньорски сайт. Това е масово нарушение на правата на потребителите.

Резултат по въпроса все още не е очакван, но той следва подобна история с други безплатни VPN услуги. Считаме, че е най-добре, ако избягвате Hotspot Shield засега, докато не бъде оправдан по всички такси.

Не забраняваме да нарушаваме законите на дадена държава с помощта на VPN и се надяваме, че поверителността ви ще остане непокътната. Но в същото време VPN компаниите трябва да бъдат отворени и прозрачни по отношение на своите политики за регистриране на данни и да се придържат към това, за което твърдят. Когато този принцип не се поддържа, смятаме, че това е масивен червен флаг.

„ASB Classic Semis 2010 XXV“ от Louis Tan, лицензиран под CC BY-SA 2.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

51 − = 45

Adblock
detector