6 най-добри VPN за гледане на Disney + в чужбина

Най-добрите VPN за гледане на Disney + в чужбина

Disney Plus стартира на 12 ноември в САЩ, Канада и Холандия, а седмица по-късно, на 19 ноември, в Австралия и Нова Зеландия. Въпреки това, в зависимост от това къде живеете, може да отнеме години, докато тази услуга стане достъпна във вашата страна. Освен това Disney + променя съдържанието си от едно място на друго, подобно на Netflix. Това означава, че ако отидете в чужбина на почивка, няма да можете да гледате любимите си предавания.

Можете обаче лесно да заобиколите блокирането на региони и да получите достъп до Disney + от Обединеното кралство, Германия или навсякъде, като се свържете към VPN. Тези услуги работят, като маршрутизират вашия трафик през сървъри в друга държава, което променя вашия IP адрес и подмамва поточните платформи да ви позволяват достъп. Още по-добре, тъй като VPN кодират вашия трафик, вашият работодател, доставчик на интернет услуги (ISP) или правителството няма да може да види какво получавате онлайн.

Бързам? Погледнете по-долу за ръководство за най-добрите VPN за деблокиране на Disney + в чужбина:

Най-добрите VPN за Disney+

 1. ExpressVPN: Нашият №1 избор за използване на Disney + в чужбина. Осигурява висока скорост, надеждни връзки и надеждни данни за сигурност.
 2. CyberGhost: Най-добрият евтин VPN за Disney +, CyberGhost е достатъчно бърз за HD стрийминг и се предлага с множество предварително конфигурирани функции за защита.
 3. NordVPN: Предлага бързи връзки, разширени функции за защита и възможност за отблокиране на почти всичко.
 4. IPVanish: С постоянно високи скорости, стриктна политика без регистрация и мощни функции за защита, IPVanish е идеален за гледане на Disney + в чужбина.
 5. PrivateVPN: Услуга с висока скорост, без регистрация, способна да деблокира основни платформи като Disney + от всяка точка на света.
 6. Surfshark: Благодарение на високите скорости, силния фокус върху сигурността и без ограничение на връзката, Surfshark улеснява поточното предаване на Disney + където и да сте.

Как да деблокирате Disney + в чужбина с помощта на VPN

Няма нужда да се паникьосвате; достъпът до заключени в региона услуги като Disney + е лесен с правилния VPN. Просто следвайте стъпките по-долу, за да гледате Disney + от всяка точка на света.

Ето как да гледате Disney Plus в чужбина с VPN:

 1. Първо, регистрирайте се за един от VPN по-долу (особено препоръчваме ExpressVPN).
 2. Инсталирайте подходящото приложение за вашето устройство и влезте.
 3. Свържете се със сървър в поддържана държава (Disney + ще стартира първо в САЩ, Канада и Холандия).
 4. Посетете уебсайта на Disney + и се регистрирайте. Имайте предвид, че ще ви е необходим начин на плащане, който е свързан с адрес в държава, в която тази услуга вече е налична.
 5. Накрая, опитайте да пуснете видео на Disney +. Трябва да започне веднага, но ако видите следната грешка: „Нещо се обърка. Моля, опитайте отново. Ако проблемът продължава, посетете Помощния център на Disney + (код на грешка 83). “, Изчистете бисквитките на браузъра си, след което опреснете страницата.

Всеки VPN е различен. Например, някои дават приоритет на скоростта над всички останали, докато други се гордеят, че деблокират възможно най-много услуги. За да намерим най-добрите VPN за Disney +, потърсихме услуги, които имат всички характеристики по-долу:

 • Възможност за деблокиране на Disney + и подобни услуги от чужбина
 • Предлага надеждни, високоскоростни връзки
 • Използва силни защитни функции, включително ефективно криптиране, което не може да се сменя
 • Не регистрира никаква лична информация
 • Предоставя приложения за всички основни операционни системи

Най-добрите VPN за Disney+

По-долу ще разгледаме по-подробно най-добрите VPN за поточно предаване на Disney +:

1. ExpressVPN

ExpressVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN оперира над 3000 сървъра в 94 държави, включително САЩ, Холандия и Канада, което го прави отличен начин за поточно предаване на Disney + в чужбина. Още по-добре, с висока скорост и неограничена честотна лента, можете да гледате в най-високото възможно качество. ExpressVPN позволява до пет едновременни връзки, така че можете да защитите всичките си най-често използвани устройства с един акаунт.

Този VPN поддържа вашите дейности поверителни по всяко време, използвайки 256-битово криптиране, защита срещу DNS, IPv6 и WebRTC течове и превключвател за убийство (който спира целия трафик всеки път, когато изгубите VPN връзката внезапно). Въпреки че можете да се регистрирате почти напълно анонимно, като плащате в Bitcoin, тъй като това е напълно по желание ExpressVPN не регистрира данни, които биха могли да ви идентифицират. Ако имате проблеми, можете да се свържете с поддръжката на клиенти чрез чат на живо, 24/7.

ExpressVPN има приложения за MacOS, Windows, Linux, Android и iOS устройства. Той също така предлага фърмуер за персонализиран рутер, за да направи защитата на всичките ви устройства възможно най-лесна.

Професионалисти:

 • Води пакета с високоскоростни и стабилни връзки
 • Водещи в индустрията функции за сигурност
 • Пълна поверителност - не се съхраняват журнали на лични данни
 • Деблокира Disney + и много други услуги

Недостатъци:

 • Разширената конфигурация за потребители на захранване е малко ограничена

Нашият резултат:

4.5 извън 5

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА DISNEY +: ExpressVPN е най-добрият ни избор за гледане на Disney + в чужбина. Той е бърз и съобразен със сигурността и не регистрира вашите дейности. Той дори идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите, което ви позволява да изпробвате услугата напълно безрискова.

Разгледайте нашия изчерпателен преглед ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. CyberGhost

Cyberghost

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost понастоящем има около 5900 сървъри в почти 90 страни. При постоянно високи скорости и неограничена честотна лента, няма да се налага да се притеснявате, че ще бъдете прекъснати от изоставане или буфериране. Освен това тази услуга деблокира широк спектър от услуги, което ви позволява да предавате поточно Disney +, Netflix и подобни услуги от чужбина. CyberGhost позволява до седем едновременни връзки, което е една повече от средното за индустрията.

Всички функции за защита на тази услуга са активирани по подразбиране, така че е необходима минимална конфигурация. Те включват 256-битово криптиране, автоматично блокиране на реклами и сканиране на злонамерен софтуер, превключвател за убийства и защита срещу течове на DNS, WebRTC и IPv6. CyberGhost не регистрира никаква лична информация, но ако се притеснявате за поверителността си, винаги има възможност да се регистрирате с биткойн и имейл адрес за еднократна употреба. Ако се сблъскате с някакви проблеми, можете да стигнете до поддръжка на клиенти 24/7 чрез чат на живо.

CyberGhost предлага приложения за Android, iOS, MacOS и Windows. Работи с Linux системи и безжични рутери чрез ръчна инсталация.

Професионалисти:

 • Деблокира Disney + и подобни платформи с лекота
 • Доставчик на бюджет, който не прави компромиси със сигурността и поверителността
 • Хиляди бързи сървъри по целия свят

Недостатъци:

 • По-малко подходящ за потребители на енергия

Нашият резултат:

4 извън 5

НАЙ-ДОБРАТА БЮДЖЕТНА ОПЦИЯ: CyberGhost е идеален за тези, които са нови за VPN мрежи, тъй като предлага всеобхватни функции за сигурност, висока скорост и отлична деблокираща способност. Най-доброто от всичко е, че включва 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Вижте нашия пълен преглед на CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

3. NordVPN

NordVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN има около 5100 сървъри, разпространени в 60 страни. Тази услуга е естествен избор за стрийминг, благодарение на високите си скорости и над средните възможности за деблокиране. Всъщност ще ви позволи да получите достъп не само до Disney +, но и до основни платформи като Netflix US, Hulu и BBC iPlayer. Нещо повече, той ви позволява да имате до шест връзки наведнъж, така че да можете да гледате на всяко устройство, което предпочитате.

Този VPN очевидно приема сериозно сигурността ви. Той използва 256-битово криптиране, персонализиран превключвател за защита и защита срещу течове на WebRTC, IPv6 и DNS, за да се гарантира, че дейностите ви са безопасни от любопитни очи. Има също вграден блокер за реклами и скенер за злонамерен софтуер, както и специално оптимизирани сървъри за тези, които търсят допълнителна сигурност. NordVPN има стриктна политика без регистрация което означава, че дейностите ви не могат да бъдат проследени до вас. Поддръжката е достъпна за 24/7 чат на живо.

Приложенията NordVPN са достъпни за Linux, Windows, MacOS, iOS и Android. Тази услуга трябва да бъде конфигурирана ръчно за използване с домашни рутери.

Професионалисти:

 • Управлява мрежа от повече от 5000 сървъра в 60 държави
 • Позволява за персонализирана настройка на сигурността
 • Политика без регистрация
 • Деблокира най-популярните географски услуги за стрийминг

Недостатъци:

 • Настолното приложение може да бъде неудобно за използване, има нужда от актуализиране

Нашият резултат:

4.5 извън 5

ДОБРО ВСИЧКО КРЪГЛО: NordVPN е високоефективен VPN, който може да деблокира множество стрийминг платформи, включително Disney +. С широк спектър от функции за сигурност, политика с нулеви регистрации и 30-дневна гаранция за връщане на парите си струва да си отделите време.

Прочетете пълния преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

4. IPVanish

IPVanish

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

IPVanish е лек, но универсален VPN с около 1300 сървъра в 60+ страни. Тази услуга е много бърза и не ограничава вашата честотна лента, което я прави идеална за гледане на Disney + в чужбина. Това обаче не е всичко: вие също ще можете да деблокирате платформи като ITV Hub, Netflix US и Sling TV отвсякъде. IPVanish има особено обширен лимит от десет връзки, който ви позволява да обезопасите повечето (ако не всички) от вашите устройства наведнъж.

Тази услуга предлага няколко мощни защитни функции, включващи 256-битово криптиране, превключвател за убийство, защита от течове на DNS и IPV6, блокиране на трафик на LAN и възможност за сканиране на вашия OpenVPN трафик. Това е особено полезна функция, тъй като преобразува трафика ви, като ви позволява достъп до сайтове и услуги, които обикновено блокират VPN връзки. IPVanish изобщо не съхранява регистрационни файлове което означава, че веднъж свързан, вие сте ефективно непроследим. Нужда от помощ? Поддръжката на клиенти е на разположение 24/7 по време на чат на живо.

IPVanish предоставя приложения за Android, Windows, iOS и MacOS. Може да се конфигурира ръчно за използване с Linux системи и да изберете мрежови рутери.

Професионалисти:

 • Поддържа нулева регистрация на потребителска активност и метаданни
 • Достатъчно бърз за безупречен HD стрийминг
 • Силни функции за сигурност, включително трафик на трафика

Недостатъци:

 • Не приема биткойн

Нашият резултат:

4 извън 5

БЪРЗО И СИГУРНО: IPVanish е бърз и лек VPN със силен фокус върху вашата поверителност и сигурност. Той не поддържа журнали, предлага прилична деблокираща способност и включва седемдневна гаранция за връщане на парите.

За повече информация вижте пълния ни преглед на IPVanish.

IPVanish Купон СПЕСТЕТЕ 60% от годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтът се прилага автоматично

5. ЧастенVPN

PrivateVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN има по-малка мрежа от някои от горепосочените VPN (приблизително 150 сървъра в 60 страни), но това помага да се компенсира с изключително високи скорости. В комбинация с изключителната деблокираща способност на PrivateVPN, това го прави идеален за всеки, който иска да използва услуги, заключени в региона като Disney + или Netflix в чужбина. Разрешени са до шест едновременни връзки, което ви позволява да предавате безопасно безопасно където и да сте.

Този VPN поставя основен акцент върху сигурността. За начало тя включва 256-битово криптиране, превключвател за убийство (само за Windows) и защита срещу течове на DNS, IPv6 и WebRTC. Има и функция за разделно тунелиране (която позволява на някои приложения да заобикалят VPN) и скрит режим, който ви позволява да скриете факта, че използвате VPN изобщо. PrivateVPN не пази никакви дневници, но можете да плащате анонимно с Bitcoin, ако искате. Поддръжка, базирана на разговори на живо, е достъпна 22 часа на ден, а дистанционната помощ е налична, ако се нуждаете от нея.

PrivateVPN има приложения за Windows, Android, MacOS и iOS. С малко ръчна конфигурация, тази услуга може да се използва и в Linux системи и интернет рутери.

Професионалисти:

 • Не поддържа никакви дневници
 • По-бързо от много други доставчици
 • Силни функции за защита и защита на поверителността

Недостатъци:

 • Няма 24/7 чат на живо
 • Малък брой сървъри, нов доставчик все още разширява мрежата си

Нашият резултат:

4.5 извън 5

МНОГО ВИСОКИ СКОРОСТИ: PrivateVPN е достатъчно бърз, за ​​да предава Disney + без никакви прекъсвания. Той може да се похвали с нулева регистрация, мощни функции за сигурност и 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете нашия задълбочен преглед на PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка - спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

6. Surfshark

SurfShark VPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Surfshark.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

Surfshark има повече от 1000 сървъра в 61 държави. Този VPN деблокира платформи като Netflix US, BBC iPlayer и Disney +, така че по-малките стрийминг услуги няма да представляват голям проблем. Нещо повече, с прилична скорост, без ограничение на връзката и неограничена честотна лента, можете да гледате на всяко устройство, което притежавате, напълно без забавяне и прекомерно буфериране.

Тази услуга ви предпазва, като използвате 256-битово криптиране, превключвател за убийство (във всяка версия) и защита срещу течове на IPv6, DNS и WebRTC. Въпреки това той предлага също рекламен блокер, скенер за злонамерен софтуер, функционалност за разделно тунелиране и режим NoBorders за използване в страни със строга онлайн цензура. Surfshark не регистрира данни, които биха могли да ви идентифицират въпреки че можете да плащате в Bitcoin, Ethereum или Ripple за добавена анонимност. Поддръжката на клиентите е на разположение 24/7 в случай, че имате проблеми.

Surfshark предоставя приложения за Linux, MacOS, iOS, Windows и Android. Ако искате да го използвате на вашия безжичен рутер, ще трябва да го инсталирате ръчно.

Професионалисти:

 • Няма ограничение за броя на свързаните устройства
 • Не поддържа никакви дневници
 • Поема поверителността и сигурността много сериозно

Недостатъци:

 • Сравнително малка сървърна мрежа
 • Някои бавни скорости

Нашият резултат:

4 извън 5

ГЛЕДАЙТЕ НА ВСЯКО УСТРОЙСТВО: Surfshark предлага високи скорости и силен фокус върху вашата сигурност и поверителност. Също така ви позволява да свързвате колкото искате устройства, така че можете да стриймвате Disney + навсякъде. Тази услуга включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Разгледайте нашия изчерпателен преглед на Surfshark.

Surfshark КупонСпециална сделка - спестете 83% + 3 месеца БЕЗПЛАТНА ДАЛОСказка се прилага автоматично

Мога ли да деблокирам Disney + с безплатен VPN?

Възможно е да се изкушите да използвате безплатен VPN за достъп до Disney + в чужбина, но ние ще ви посъветваме. Тези услуги не само са първите, които са в черен списък, но често имат повече потребители, отколкото техните сървъри могат да поддържат. Това води до много бавни скорости, което ще се прояви като заекващо, изоставащо видео. Може дори да сте принудени да гледате с изключително ниски разделителни способности, ако изобщо имате възможност за поточно предаване.

Трябва също да сте наясно с рисковете за сигурността, които представляват безплатните VPN. Скорошни проучвания показват, че висок процент безплатни VPN съдържат зловреден софтуер и може би по-притеснителен, много от тях дори не се притесняват да криптират трафика на потребителя. Дори и да го правят, няма гаранция, че вашият безплатен доставчик на VPN не продава подробности за вашите дейности на рекламодатели. Използването на реномиран, VPN-първи VPN е най-добрият начин да бъдете в безопасност при поточно предаване.

Кога стартира Disney + в моята страна?

Ние знаем това Disney + ще стартира във Великобритания, Германия, Ирландия, Франция, Италия и Испания на 31 март 2020 г.. След това обаче времевата линия става значително по-неясна. По-долу е пълен график за внедряване на Disney +:

 • Западна Европа: началото на 2020 г.
 • Източна Европа: началото на 2021г
 • Латинска Америка: началото на 2021г
 • Азия & Тихоокеански страни: Някъде през следващите две години

Как да получите Disney + без метод за чуждо плащане

Въпреки че можете да деблокирате уебсайта на Disney + в чужбина с помощта на VPN, всъщност няма да можете да гледате нищо, докато не се регистрирате. Това изисква да имате начин на плащане, който е свързан с адрес в държава, където Disney + вече е стартирал. Някои фенове на Disney обаче са намерили начини за достъп до Disney + на места като Великобритания, където се предполага, че няма да бъдат налични.

Ето няколко от методите, които видяхме, че хората използват за деблокиране на Disney + в чужбина:

Метод 1: Разблокирайте Disney + с Apple ID

Обърнете внимание, че този метод работи само ако имате iPad, iPhone или Apple TV. Можете да промените вашия iTunes регион на други устройства, но няма да можете да изтегляте приложения по този начин.

 1. Започнете с отваряне на App Store.
 2. След това излезте от акаунта си и превъртете надолу до края на страницата.
 3. Кликнете върху иконата на знамето и изберете Съединени щати.
 4. Създайте нов Apple ID, но не се притеснявайте да добавите метод на плащане.
 5. Закупете цифрова iTunes подаръчна карта. Имайте предвид, че тя трябва да бъде заредена с щатски долари, иначе това няма да работи. Можете да закупите американски кодове за подаръчни карти iTunes директно на Amazon.com. Имайте предвид, че наличната карта с най-ниска стойност е $ 25 USD, така че може би ще искате да помислите за плащане за година на Disney + достъп предварително (което струва $ 69,99).
 6. След като кодът ви бъде изпратен по имейл, насочете се към Настройки на акаунта страница, за да я осребрите.
 7. Свържете се с американски VPN сървър и изтеглете приложението Disney + от магазина на приложенията на Apple.
 8. Регистрирайте се в Disney + в приложението, като използвате вашия iTunes баланс, за да платите. Вече трябва да можете да използвате Disney + от чужбина без никакви проблеми.

Метод 2: Разблокирайте Disney + с акаунт в Google

Този метод трябва да работи с всяко Android устройство с достъп до Google Play Store.

 1. Първо, свържете се с един от сървърите на вашия VPN в САЩ.
 2. Отворете Google Play Store и създайте нов акаунт (но не влезте още).
 3. Закупете подаръчен код на Google Play от реномиран продавач (те са достъпни на Amazon.com). Запомнете: картата трябва да бъде заредена с щатски долари, тъй като други валути няма да бъдат приемани.
 4. Скоро ще получите кода за подарък по имейл. След това можете да щракнете върху връзката в имейла (ако сте на телефона си) или да въведете кода в Google Play Store ръчно, за да го осребрите. Имайте предвид, че докато ще трябва да въведете валиден пощенски код в САЩ, Google всъщност не проверява дали живеете там.
 5. Сега влезте в устройството си Настройки меню и кликнете върху сметки.
 6. Изберете Добавяне на профил, тогава Google, и добавете акаунта, който сте създали в стъпка 2.
 7. Върнете се в Google Play Store и влезте с новия си акаунт.
 8. Потърсете и инсталирайте приложението Disney +, след което се регистрирайте както обикновено. Ако срещнете грешка по време на регистрацията, принудете да спрете приложението, след което го отворете отново и трябва да можете да продължите.
 9. И накрая, изберете да платите със салдото на вашия акаунт в Google. Отсега нататък, когато се свързвате с американски VPN сървър, трябва да можете да гледате Disney + в чужбина.

Какво мога да гледам в Дисни+?

Това не са само филми на Дисни в Disney +; има широк спектър от популярни предавания и заглавия от различни различни мрежи. Всъщност Disney публикува наскоро тема в Twitter, в която са изброени близо 300 заглавия, които ще бъдат налични при стартирането на американската версия на Disney+.

Още по-добре, има приложения за Windows, MacOS, iOS, Android, Apple TV, PlayStation 4 и Xbox, така че можете да гледате на всичките си устройства. По-долу сме изброили няколко от най-популярните заглавия на платформата:

 1. Лейди и Тръмп
 2. Новият канал на императора
 3. въплъщение
 4. Семейство Симпсън
 5. Мандалориецът
 6. Капитан Марвел
 7. Купетата
 8. Междузвездни войни: Силата се пробужда
 9. Отмъстителите: Възраст на Ултрон
 10. замръзнал
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 24 = 31

Adblock
detector