6 най-добри VPN за гледане на глобална телевизия отвсякъде (извън Канада)

Най-добрите VPN мрежи за гледане на глобална телевизия отвсякъде

Тъй като тази услуга е заключена в региона, ще видите следната грешка, ако се опитате да гледате глобална телевизия в чужбина: „За съжаление възпроизвеждането не е достъпно - Това съдържание може да се гледа само от Канада.„Поточните услуги обикновено определят местоположението на потребителя, като проверяват от коя държава е техният IP адрес и ако вашата не е от Канада, нямате право да гледате. Няма нужда да се притеснявате, въпреки че, както по-долу, ще покажем как да гледате Global TV отвсякъде.

Всеки път, когато се свържете с VPN, получавате временен IP адрес, специфичен за региона. Например, ако изберете канадски сървър, ще ви бъде назначен IP адрес на Канада. Това ще подмами услуги, затворени в региона, като Global TV, да ви позволи да гледате извън Канада. Друго предимство на VPN е, че те криптират вашия трафик. Това означава, че снайперисти като вашия доставчик на интернет услуги, правителство или работодател няма да могат да кажат какво получавате онлайн.

Ако нямате време да прочетете цялата публикация, по-долу ще намерите списък с най-добрите VPN за глобална телевизия, както и кратко описание на всеки.

6 най-добри VPN за глобална телевизия:

 1. ExpressVPN: Първият ни избор за гледане на глобална телевизия извън Канада. ExpressVPN може да се похвали с висока скорост, силен потенциал за деблокиране, мощни функции за сигурност и поверителност и мрежа от над 3000 сървъра в 94 държави.
 2. NordVPN: Най-добър бюджетен VPN за стрийминг на глобална телевизия в чужбина. Тази услуга има над 400 бързи канадски сървъра, богат набор от функции за защита, строга политика за без регистрация и възможност за деблокиране на най-популярните поточни услуги в чужбина.
 3. CyberGhost: Идеален за начинаещи, тъй като предлага надеждни, високоскоростни връзки, 200+ канадски сървъра, всеобхватна защита и защита на поверителността, както и възможността за деблокиране на платформи като Global TV в чужбина.
 4. IPVanish: Високоскоростен VPN с повече от 1300 сървъра в 60 държави, политика без регистрация и няколко разширени функции за защита. IPVanish позволява десет връзки наведнъж и деблокира Global TV отвсякъде.
 5. PrivateVPN: Много бърз VPN с изключителен потенциал за деблокиране, силни функции за защита и политика без регистрация, PrivateVPN улеснява поточното предаване на Global TV извън Канада.
 6. Surfshark: Тази услуга има силен акцент върху вашата онлайн сигурност и поверителност. Освен това, без ограничение на връзката и високоскоростни канадски сървъри, Surfshark е силен избор за гледане на Global TV в чужбина.

Наличието на толкова много различни VPN-та, които всички се състезават за вашето внимание, може да бъде невероятно за нов потребител. Откриваме обаче, че най-добрите VPN са тези, които могат да се адаптират към много различни ситуации. В резултат, преди да включим някоя услуга в нашия списък с най-добрите VPN за глобална телевизия, ние се уверихме, че тя отговаря на всички критерии по-долу:

 • Постоянно деблокира Global TV и подобни услуги от чужбина
 • Предлага надеждни, високоскоростни връзки
 • Използва ефективно неразбираемо криптиране и включва няколко други функции за защита
 • Има поддръжка на много платформи, с приложения за всички основни операционни системи
 • Не регистрира информация, която би могла да ви идентифицира

6 най-добри VPN за гледане на глобална телевизия на живо онлайн отвсякъде

Ето нашия списък с най-добрите VPN мрежи на пазара, които можете да използвате, за да гледате глобална телевизия онлайн, от всяка точка на света.

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020unblocks глобална tvТестиран Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN предлага достъп до над 3000 сървъра в 94 държави, включително Канада. Той осигурява висока скорост, неограничена честотна лента и отлична деблокираща способност, така че ще можете да предавате глобална телевизия от чужбина без забележимо изоставане или буфериране. С разрешени до пет едновременни връзки, ExpressVPN ви позволява да защитите всички най-често използвани устройства едновременно.

Този VPN приема сериозно сигурността ви. Тя включва 256-битово криптиране, защита от течове на DNS и IPv6 и превключвател за убиване, който спира целия трафик всеки път, когато връзката ви изведнъж падне. ExpressVPN регистрира никаква лична информация, което означава, че дейностите ви не могат да бъдат проследени до вас. Има обаче възможност да плащате с биткойн, ако предпочитате. Поддръжката на клиенти е на разположение 24/7 по време на чат на живо в случай на проблеми.

ExpressVPN предоставя приложения за Windows, iOS, MacOS, Android и Linux. Има персонализиран фърмуер за опростяване на процеса на инсталиране на ExpressVPN на домашен рутер.

Професионалисти:

 • Оптимизиран за високоскоростни връзки
 • Деблокира всички основни услуги за стрийминг
 • Водещи в индустрията функции за сигурност
 • Плащайте анонимно с Bitcoin

Недостатъци:

 • Разширената конфигурация за потребители на захранване е малко ограничена

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА ГЛОБАЛНА ТВ: ExpressVPN е нашият №1 избор за гледане на глобална телевизия в чужбина. Това е бърза и надеждна услуга със силна сигурност и поверителност и отблокира широка гама от стрийминг услуги. ExpressVPN се предлага с безрискова 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Вижте пълния преглед на ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. NordVPN

NordVPNотблокира глобалния tvTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN има най-голямата мрежа от всеки основен доставчик, с над 5000 високоскоростни сървъри в 60 страни (и около 460 само в Канада). Тази услуга може да се похвали с изключителна деблокираща способност и ви позволява да гледате не само Global TV, но и платформи като Netflix US и Amazon Prime Video. Плюс това, с ограничение за шест връзки, ще можете да предавате поточно предаване както у дома, така и в движение.

Функциите за защита на тази услуга включват 256-битово AES криптиране, адаптивен превключвател за защита и защита срещу течове на DNS, WebRTC и IPv6. Освен това опитните потребители могат да се възползват от автоматично блокиране на реклами, сканиране на злонамерен софтуер и Tor над VPN функционалност. NordVPN има стриктна политика без регистрация, така че подробности за вашите дейности не могат да бъдат разкрити при никакви обстоятелства. Ако имате нужда от помощ, можете да се свържете с поддръжката 24/7 чрез чат на живо.

NordVPN предлага приложения за Windows, Linux, Android, MacOS и iOS. Тази услуга може да бъде инсталирана и ръчно на поддържаните мрежови рутери.

Професионалисти:

 • Лесно деблокира широка гама от геозаключени сайтове
 • Повече от 400 високоскоростни сървъри в Канада
 • Позволява за персонализирана настройка на сигурността
 • Не поддържа никакви дневници

Недостатъци:

 • Настолното приложение може да бъде неудобно за използване, има нужда от актуализиране

НАЙ-ДОБРИЯТ ВИСОКОСТОЯТЕЛЕН VPN: NordVPN е достъпна услуга с над 400 високоскоростни канадски сървъра, многобройни функции за защита и политика без регистрация. Той деблокира платформи като Global TV, Netflix US и BBC iPlayer от чужбина с лекота. Включена е и 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете нашия задълбочен преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

3. CyberGhost

Cyberghostотблокира глобалния tvTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost е подходящ за начинаещи VPN с над 200 надеждни канадски сървъра. Той може да отблокира широк спектър от стрийминг услуги, включително глобална телевизия в чужбина. Освен това тази услуга има постоянно високи скорости, така че няма да се налага да се притеснявате за буфериране или изоставане. Тази услуга позволява до седем връзки наведнъж, така че е идеална за тези, които искат да защитят всичките си устройства.

Тази VPN предоставя множество функции за защита, всички от които са активирани по подразбиране. Има 256-битово криптиране, защита от течове на DNS и IPv6 и превключвател за постоянно включване (във всяка версия на приложението), както и автоматична защита на wifi, блокиране на реклами и сканиране на зловреден софтуер. CyberGhost не регистрира данни, които биха могли да ви идентифицират, така че поверителността ви е гарантирана. Можете обаче да платите с Bitcoin за друг слой анонимност, ако желаете. Нужда от помощ? Поддръжка, базирана на чат на живо, е достъпна 24 часа в денонощието, за всеки случай.

Приложенията CyberGhost са достъпни за устройства с Windows, MacOS, Android и iOS. Въпреки това, той може да бъде конфигуриран ръчно за използване с Linux системи и безжични рутери.

Професионалисти:

 • Над 200 високоскоростни канадски сървъра
 • Солидни функции за поверителност и защита, активирани по подразбиране
 • Силни възможности за деблокиране

Недостатъци:

 • Не е подходящ за тези, които се нуждаят от контрол на разширени функции

ПЪЛНА СИГУРНОСТ: CyberGhost е високоскоростен VPN с 200+ сървъра в Канада. Той разполага с предварително конфигурирани настройки за сигурност и поверителност, лимит със седем връзки и възможност за гледане на глобална телевизия отвсякъде. Има и 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Разгледайте пълния преглед на CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

4. IPVanish

IPVanishотблокира глобалния tvTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

IPVanish е лека, мултиплатформена услуга с около 1300 сървъра в 60+ страни (включително Канада). Този VPN е особено силен избор за стрийминг, тъй като може да се похвали с висока скорост и деблокира популярни канадски услуги като Global TV и ICI Tou.tv. Той позволява до 10 едновременни връзки, което е особено щедро, като се има предвид, че повечето VPN позволяват шест или по-малко.

Тази услуга защитава вашия трафик чрез 256-битово криптиране, превключвател за убийство и защита срещу течове на IPv6 и DNS. Той също така ви позволява да блокирате LAN връзки и да кодирате вашия трафик на OpenVPN, което трябва да ви позволява достъп до мрежи, които обикновено блокират VPN. IPVanish изобщо не съхранява никакви регистрационни файлове, така че вашата поверителност онлайн е в добри ръце. Поддръжка 24/7 е достъпна през чат на живо.

IPVanish има приложения за Android, iOS, Windows и MacOS. Тя работи с Linux системи и интернет рутери, но трябва да бъде конфигурирана ръчно.

Професионалисти:

 • Достатъчно бърз за поточно предаване на Global TV без забележимо буфериране
 • Предоставя няколко разширени функции за защита
 • Позволява ви да свържете 10 устройства наведнъж

Недостатъци:

 • Бори се за отблокиране на по-големи поточни платформи

БЕЗОПАСНА БЕЗОПАСНОСТ: IPVanish предлага разширени функции за защита, политика за без регистрация, леки приложения и достъп до много бързи сървъри в 60 страни, включително Канада. Той деблокира глобалната телевизия в чужбина и има ограничение за десет връзки. Предлага се седемдневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете нашето цялостно ревю за IPVanish.

IPVanish Купон СПЕСТЕТЕ 60% от годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтът се прилага автоматично

5. ЧастенVPN

PrivateVPNотблокира глобалния tvTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN има по-малка мрежа от някои други VPN в този списък (с около 150 сървъра в 60 страни). Той обаче го компенсира с над средните скорости и изключителните способности за деблокиране. PrivateVPN дори ви позволява да гледате Netflix Canada, така че деблокирането на Global TV не е никакъв проблем. Разрешени са до шест едновременни връзки.

Този VPN се предлага с превключвател за убийство (само за Windows), 256-битово криптиране и защита срещу течове на IPv6, DNS и WebRTC. Можете да се регистрирате почти напълно анонимно с помощта на биткойн и имейл адрес за еднократна употреба, но PrivateVPN е доставчик на нулева регистрация, така че тази стъпка не е задължителна. Можете да се свържете с поддръжката чрез чат на живо от 15:00 до 13:00 PST всеки ден, а дистанционната помощ е достъпна, ако наистина се борите.

Приложенията PrivateVPN са достъпни за MacOS, Windows, iOS и Android. За работа с Linux системи или домашни рутери е необходима ръчна инсталация.

Професионалисти:

 • По-бързо от много други доставчици
 • Печелене на репутация за деблокиране на популярни поточни сайтове
 • Доставчик на нули

Недостатъци:

 • Малък брой сървъри, нови доставчици все още разширяват мрежата си
 • Чатът на живо излиза офлайн за два часа на ден

БЪРЗО, СИГУРНО VPN: PrivateVPN е един от най-бързите VPN мрежи и със силна деблокираща способност е идеален за гледане на глобална телевизия в чужбина. Той може да се похвали с мощни защитни функции, не поддържа журнали и включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Вижте нашия задълбочен преглед PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка - спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

6. Surfshark

SurfShark VPNотблокира глобалния tvTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Surfshark.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

Surfshark в момента има около 800 сървъра в 50 държави, включително Канада. Той деблокира някои от най-популярните стрийминг платформи в чужбина (Netflix, Global TV и Hulu, наред с други). Този VPN е достатъчно бърз за HD поточно предаване на живо и няма ограничение за връзка, което означава, че ще можете да защитите едновременно всяко устройство, което притежавате.

Тази услуга може да се похвали с масив от функции за защита, включващи 256-битово криптиране, защита от течове на WebRTC, DNS и IPv6, превключвател за убийство и блокиране на реклами, както и скенер за злонамерен софтуер. още, Surfshark не регистрира никаква лична информация. Ако имате нужда от помощ, можете да получите подкрепа 24/7 през чата на живо.

Surfshark има приложения за Linux, Windows, MacOS, iOS и Android. Този VPN може да бъде конфигуриран ръчно за работа на мрежови рутери.

Професионалисти:

 • Свържете толкова устройства, колкото искате
 • Достатъчно бърз за предаване на телевизия на живо без проблеми
 • Поема поверителността и сигурността много сериозно

Недостатъци:

 • Някои бавни скорости
 • Сравнително малка сървърна мрежа

БЕЗ ОГРАНИЧАВАНЕ НА ВРЪЗКА: Surfshark е съсредоточен върху сигурността, политиката без регистрация и бързите и надеждни сървъри, способни да деблокират глобалната телевизия извън Канада. Без ограничение за връзка можете да защитите всичките си устройства. Surfshark включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Разгледайте пълния ни преглед на Surfshark.

Surfshark КупонСпециална сделка - спестете 83% + 3 месеца БЕЗПЛАТНА ДАЛОСказка се прилага автоматично

Как да гледате Global TV в чужбина с VPN

С правилната VPN, всъщност е доста лесен достъп до геоблокирани платформи като Global TV от чужбина. Просто следвайте стъпките по-долу, за да деблокирате Global TV отвсякъде.

Ето как да гледате глобална телевизия отвсякъде (извън Канада):

 1. Започнете, като се регистрирате за един от горните VPN (особено препоръчваме ExpressVPN).
 2. Изтеглете съответната версия на VPN приложението за вашето устройство, влезте и се свържете с канадски сървър.
 3. Можете да гледате нови епизоди на глобални телевизионни предавания в продължение на седем дни след излъчването им, без да се налага да влизате. Въпреки това, след седмица ще трябва да влезете с данни за вашия доставчик на кабели.
 4. И накрая, пуснете видео на Global TV. Тя трябва да започне почти моментално, но ако видите грешка („За съжаление възпроизвеждането не е налично - DRM не се поддържа“), Опитайте да изчистите кеша и„ бисквитките “, да се свържете с различен VPN сървър и да опресните страницата.

Мога ли да гледам Global TV извън Канада с безплатен VPN?

Въпреки че безплатните VPN мрежи могат да бъдат изкушаващи, силно препоръчваме да не ги използвате. За начало те често имат повече потребители, отколкото ограничените им сървърни мрежи могат да поддържат. Това води до бавни скорости и прави потока изключително разочароващ, с често буфериране и заекване на видео. Освен това безплатните VPN мрежи са почерпени от черни списъци от популярни стрийминг услуги. В резултат на това, дори ако успеете да получите сравнително бърза връзка, все пак може да не успеете да използвате Global TV в чужбина.

Има и шанс безплатният ви VPN да ви направи по-малко защитени, а не повече. Скорошно проучване на над 280 безплатни VPN приложения установи това почти 40% съдържат зловреден софтуер и над 80% са изтекли лична информация през IPv6. И накрая, 18% не използваха никакво криптиране. Тези рискове не са ограничени само до малки услуги: през 2015 г. беше открито, че Hola продава честотна лента на потребителите за използване при атака на ботнет.

Използването на реномиран VPN с ясно формулирана политика за първоначално регистриране на поверителност е най-добрият начин да сте в безопасност онлайн.

Какви предавания мога да гледам по Global TV?

Global TV предлага богат избор от съдържание, обхващащо всичко - от риалити телевизия до хитови драми. По-долу ще намерите няколко от предаванията, които можете да очаквате да видите на Global TV:

 1. елементарен
 2. Първи дати
 3. Голям брат
 4. Събота вечер на живо
 5. BH90210
 6. оцелял
 7. Кръв и съкровище
 8. Нов Амстердам
 9. Новобранско синьо
 10. Черен списък
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

74 − = 67

Adblock
detector