6 най-добри VPN за гледане на NBC Sports Gold извън САЩ

най-добрите VPN за гледане на NBC Sports Gold

Ако вече сте проучили някои от спортните пасове, налични на NBC Sports Gold, може би сте виждали, че повечето са налични само в определени страни. Всъщност няколко са „наличен само в САЩ". Това включва Pass Premier League, Rugby Pass, Snow Pass и Cycling Pass.

NBC Sports Gold Gold Premier League Pass

Много уебсайтове имат гео-ограничено съдържание, по-специално стрийминг услуги като NBC Sports Gold, DAZN и Netflix. VPN може да ви помогне да заобиколите подобни ограничения. В случай че се чудите, VPN е „виртуална частна мрежа“. Той маршрутизира вашия мрежов трафик към избрания от вас VPN сървър, като ви позволява да заобикаляте блокове на съдържание, заключено в региона. Освен това, качествен VPN осигурява поверителност, като криптира връзката ви и скрива истинския ви IP адрес и местоположение.

Преди да покрием задълбочено най-добрите VPN за NBC Sports Gold, ето кратко обобщение в случай, че ви липсва:

6 най-добри VPN за NBC Sports Gold

 1. ExpressVPN: Най-бързият и надежден VPN за NBC Sports Gold. Деблокира Netflix. Защитена с криптиране. 24/7 поддръжка за чат и отлични приложения.
 2. CyberGhost: Бърз VPN с 1000 американски сървъра. Разблокирайте NBC Sports Gold и Netflix US. Включва 24/7 поддръжка. Свържете до 7 устройства. Силна сигурност.
 3. NordVPN: Над 1600 сървъра в САЩ за NBC Sports Gold. Поддръжка 24/7, специализирани сървъри и може да се използва на до 6 устройства. Строга политика без регистрация.
 4. IPVanish: Базирана в САЩ VPN за гледане на NBC Sports Gold в чужбина. Позволява до 10 едновременни връзки. Защитено с криптиране и политика без регистрация.
 5. PrivateVPN: Високоскоростни сървъри за стрийминг на NBC Sports Gold и Netflix. Политика без регистрация. Удобни за потребителя приложения и до 6 едновременни връзки.
 6. Surfshark: Неограничени едновременни връзки. Сървъри в 19 американски града за гледане на NBC Sports Gold в чужбина. Няма регистрационни VPN с 24/7 поддръжка за чат на живо.

Изборът на VPN може да отнеме известно време и усилия, тъй като на пазара има толкова много опции, безплатни и платени. Опитахме да направим нещата по-лесни за вас, като стеснихме възможностите. За да намерим най-добрия NBC Sports Gold VPN, потърсихме тези, които отговарят на следните критерии:

 • Голяма мрежа от сървъри по целия свят (особено САЩ и Европа)
 • Сървъри, които предлагат висока скорост и последователни връзки
 • Силна сигурност с криптиране и други важни функции за сигурност
 • Политика без регистрация, така че вашата поверителност е защитена
 • Поддръжка на клиенти, която предоставя бързи и полезни отговори на запитвания
 • Позволява ви да свързвате няколко устройства едновременно

6 най-добри VPN за NBC Sports Gold

Ето нашия внимателно подбран списък с най-добрите VPN за гледане на NBC Sports Gold извън САЩ:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020unblocks nbc спортно злато тестван януари 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN оперира с множество високоскоростни сървъри в САЩ, което го прави идеален за гледане на NBC Sports Gold в чужбина. Въпреки че е важен голям брой сървъри, качеството на сървърите и на цялостната услуга също трябва да бъде приоритет. С неограничена честотна лента и без дроселиране, ExpressVPN осигурява отлично изживяване при сърфиране. NBC Sports Gold видеоклипове могат да се предават без буфериране или забавяне. Нещо повече - успешно използвахме ExpressVPN за отблокиране на други спортни стрийминг услуги като ESPN и DAZN.

Като цяло ExpressVPN има над 3000 VPN сървъра в 94 страни. Това означава, че можете да деблокирате съдържание по целия свят, например във Великобритания и Япония. Този VPN също работи добре с харесванията на Netflix, Hulu и Amazon Prime Video. Ако обаче имате проблеми, можете да се свържете с поддръжката на чат на 24 часа в денонощието. Не всички доставчици на VPN предлагат това, което със сигурност отличава ExpressVPN. Тази VPN услуга е много бърза и лесна за използване и освен удобните за потребителя приложения, предлага разширения на браузъра за допълнително удобство.

Наред с отличната производителност ExpressVPN защитава вашата поверителност. Този доставчик на VPN не съхранява идентифициращи се журнали за активност или връзки на потребителите. Освен това ExpressVPN използва 256-битово AES криптиране и предлага защита от течове на DNS и IPv6, както и функция за превключване на убийствата. Всичко това комбинирано прави ExpressVPN един от най-сигурните VPN мрежи на пазара. Освен това е много надежден с 99,9% време на работа.

Можете да изтеглите приложения ExpressVPN за следните операционни системи: Windows, Mac, Android, iOS, Linux и рутери. Разширенията на браузъра са налични за Chrome и Firefox.

Професионалисти:

 • Изобилие от бързи американски сървъри за стрийминг на NBC Sports Gold
 • Деблокира повечето съдържание, включително Netflix, ESPN и HBO Go
 • Мрежа от над 3000 сървъра в 94 страни
 • Предлага отлична поддръжка на клиенти, достъпна 24/7 чрез чат на живо
 • Удобни за потребителя приложения за широк спектър от платформи
 • Силна сигурност с криптиране и без идентифициране на регистрационни файлове

Недостатъци:

 • Малко по-скъпи от повечето конкурентни VPN мрежи

НАЙ-ДОБРОТО VPN ЗА NBC СПОРТ ЗЛАТО: ExpressVPN е нашата №1. Той предлага бързи и надеждни сървъри за стрийминг на NBC Sports Gold. Също така деблокира Netflix и ESPN. Отлични приложения и 24/7 поддръжка на чат на живо. Пълен с функции за сигурност. 30-дневната гаранция за връщане на парите означава, че можете да я изпробвате безрисково.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. CyberGhost

Cyberghostотблокира nbc спортно злато тествано на януари 2020 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost е VPN с бързо разрастваща се мрежа от сървъри. Към момента на писане, CyberGhost има над 3700 сървъри онлайн, над 750 от които са в САЩ. Следователно няма да имате проблем с намирането на сървър, който да деблокира NBC Sports Gold. Установихме, че стриймингът е бърз и последователен, без буфериране или изоставане при нашите тестове. Друго предимство на CyberGhost е, че можете да го използвате на до 7 устройства едновременно, което е повече, отколкото повечето VPN позволяват.

Когато става въпрос за приложенията на този VPN, намерихме, че са много удобни. По-специално, CyberGhost може автоматично да ви свърже с най-добрия наличен сървър въз основа на вашето местоположение. Всичко е много персонализирано с опцията за превключване на функции като рекламен блокер и компресия на данни. CyberGhost има стриктна политика без регистрация и предлага защита от течове на DNS и IPv6. Други функции за сигурност включват автоматичен превключвател за убийство и 256-битово AES криптиране.

CyberGhost предлага приложения за следните платформи и устройства: Windows, Mac, Linux, Android, iOS, Android TV и Amazon Fire Stick / Fire TV. Разширенията на браузъра са налични за Chrome и Firefox. За рутери е необходима ръчна настройка.

Професионалисти:

 • Бързи и надеждни връзки за стрийминг NBC Sports Gold
 • Голяма мрежа от 5 700 сървъра (1100 в САЩ)
 • Използвайте го, за да свържете до 7 устройства
 • Приложенията и разширенията на браузъра са бързи и лесни за използване
 • Високо ниво на сигурност с криптиране и политика без регистрация

Недостатъци:

 • Не работи в Китай или ОАЕ

НАЙ-ДОБРИЯ БЮДЖЕТ VPN: CyberGhost е защитена VPN без регистрация. Той също е бърз с над 750 американски сървъра. Деблокира NBC Sports Gold и Netflix US. Свържете до 7 устройства. Включва 24/7 поддръжка и удобни за потребителя приложения и разширения за браузър. 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни отзив за CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

3. NordVPN

NordVPNотблокира nbc спортно злато тествано на януари 2020 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN предлага повече американски сървъри от повечето VPN. Всъщност, NordVPN има над 5200 сървъра в 60 страни, 1600 от които са в САЩ. Тъй като повечето пакети NBC Sports Gold се предлагат само в САЩ, NordVPN е добре да се обмисли. Можете също да използвате NordVPN, за да отблокирате Netflix, BBC iPlayer и Hulu. Опитът ни с NordVPN беше много положителен. Последователните връзки позволяват поточно предаване с висока разделителна способност и не сме имали буфериране или изоставане.

При нашето тестване на NordVPN нямахме проблеми с приложенията, които са лесни за използване. По-специално, разширенията на браузъра правят превключването на сървърите по-бързо и лесно от всякога. NordVPN предлага особено добра стойност, тъй като един акаунт може да осигури до 6 устройства едновременно. Предлаганата сигурност включва 256-битово AES криптиране, защита от течове на DNS и IPv6 и превключвател за убийство. Стриктната политика без регистрация гарантира, че вашите лични данни остават лични.

Приложенията NordVPN са достъпни за Windows, Mac, Android, iOS, Linux и Android TV. Разширенията на браузъра са налични за Chrome и Firefox. За Linux и рутери обаче е необходима ръчна инсталация.

Професионалисти:

 • 1600 американски сървъра за деблокиране на NBC Sports Gold
 • Деблокира най-ограниченото съдържание, включително Netflix и Hulu
 • Позволява ви да свързвате до 6 устройства едновременно
 • Приложения за начинаещи и разширения за браузър
 • VPN без регистрация, който използва криптиране, за да запази вашите данни

Недостатъци:

 • Някои сървъри могат да бъдат малко бавни

СТОЙНОСТ И ИЗПЪЛНЕНИЕ: NordVPN разполага с впечатляващите 1600 американски сървъра за стрийминг на NBC Sports Gold. Той също деблокира Netflix и Amazon Prime Video. Използвайте го на до 6 устройства едновременно. Предлага 24/7 поддръжка за чат на живо и стриктна политика без регистрация. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

4. IPVanish

IPVanishотблокира nbc спортно злато тествано на януари 2020 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

IPVanish е базирана в САЩ VPN, която предлага добри скорости за непрекъснат поток. Това го прави идеален NBC Sports Gold VPN. Успяхме да поточно в HD без буфериране. IPVanish ви позволява да свързвате до 10 устройства едновременно, много повече от повечето VPN. Освен че предлага отлична стойност, IPVanish има доста голям брой сървъри - над 1300 в над 60 страни (около 600 от тях са в САЩ).

Това е VPN, който може да се ползва както от начинаещи, така и от по-напреднали потребители. Интерфейсът на приложението IPVanish е отзивчив и лесен за следване, въпреки че има опция за активиране на повече технически функции. IPVanish използва 256-битово AES криптиране и осигурява защита от течове на DNS и IPv6 и превключвател за убийство. Политиката без регистрация гарантира, че вашата поверителност онлайн остава непокътната. Ако имате въпроси за IPVanish, те предлагат бърза и отзивчива поддръжка на клиенти чрез функция за чат на живо.

Приложенията за IPVanish могат да се изтеглят за Windows, Mac, Android, iOS и Amazon Fire TV / Fire Stick. Ръчна настройка е необходима както за Linux, така и за рутери.

Професионалисти:

 • Стотици американски сървъри за деблокиране на NBC Sports Gold
 • Позволява до 10 едновременни връзки
 • Осигурява поддръжка за чат на живо
 • Работи добре с Amazon Fire TV / Fire Stick
 • Изпълнява стриктна политика без регистрация

Недостатъци:

 • Има сравнително кратка гаранция за връщане на парите от 7 дни
 • Не предлага разширения за браузър (за разлика от някои конкуренти)

ДО 10 ВРЪЗКИ: IPVanish ви позволява да защитите до 10 устройства едновременно. Той предлага стотици американски сървъри за гледане на NBC Sports Gold извън САЩ. Поддръжка на чат на живо и силна сигурност с криптиране и политика без регистрация. 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на IPVanish.

IPVanish Купон СПЕСТЕТЕ 60% от годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтът се прилага автоматично

5. ЧастенVPN

PrivateVPNотблокира nbc спортно злато тествано на януари 2020 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN е VPN, който предлага големи скорости, което го прави още един отличен избор за NBC Sports Gold. Докато в момента има само около 100 сървъра, 9 от тях са разположени в САЩ. По този начин установихме, че се представя добре, когато отблокиране на услуги като NBC Sports Gold, Netflix и Amazon Prime Video. Можете да използвате този VPN, за да свържете до 6 устройства едновременно, което е чудесно, ако имате много устройства.

Това е много лесен за използване VPN, но здравите потребители имат възможност да активират по-разширени функции. PrivateVPN предлага всички ключови функции за сигурност, очаквани от качествен VPN, включително 256-битово AES криптиране, DNS и IPv6 защита от теч и превключвател за убийство. PrivateVPN заявява, че има нулева политика за регистриране на данни, докато позволява и анонимно плащане в биткойн (при условие че използвате услуга за смесване на биткойн).

Можете да намерите PrivateVPN приложения за следните операционни системи: Windows, Mac, Android и iOS. Ще трябва да следвате инструкциите за ръчна настройка за Linux и рутери.

Професионалисти:

 • Поточете NBC Sports Gold с високоскоростни сървъри на PrivateVPN
 • Деблокира харесванията на Netflix и Amazon Prime Video
 • Свържете до 6 устройства
 • Защита на вашите данни с криптиране и политика без регистрация

Недостатъци:

 • Малка мрежа от около 100 сървъра
 • Ограничен избор от приложения и не се предлагат разширения на браузъра

НЕВЪЗМОЖНО СТРЕЛИРАНЕ: PrivateVPN има бързи и последователни сървъри за стрийминг на NBC Sports Gold в чужбина. Също така деблокира Netflix и Amazon Prime Video. Използвайте на до 6 устройства. Поддръжка на чат на живо и политика без регистрация. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни ревю за PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка - спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

6. Surfshark

SurfShark VPNотблокира nbc спортно злато тествано на януари 2020 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Surfshark.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

Surfshark деблокира повечето блокирани от региона съдържание, на които вероятно ще попаднете. Това включва NBC Sports Gold, Netflix и HBO Go. Това е един от най-добрите сървъри за гледане на съдържание в Съединените щати благодарение на неговите сървъри, които са разпространени в 19 града на САЩ. Те включват Лос Анджелис и Ню Йорк. въпреки това, най-добрата характеристика на Surfshark е, че той ви позволява неограничен брой едновременни връзки.

Този VPN е много достъпен за начинаещи с удобни за потребителя приложения и дори разширения на браузъра. Приложенията идват с редица полезни функции, като например рекламен блокер и опция за разрешаване на определени сайтове и приложения да заобиколят VPN. От гледна точка на сигурността, Surfshark е толкова добър, колкото всеки със своята политика без регистрация и използване на 256-битово AES криптиране. Има и защита от течове на DNS и IPv6 и превключвател за убийство.

Професионалисти:

 • Деблокира всичко - от NBC Sports Gold до Netflix
 • Сървъри в 19 американски града, включително Лос Анджелис и Ню Йорк
 • Свържете неограничен брой устройства едновременно
 • Защитава поверителността на потребителите с криптиране и без регистрации

Недостатъци:

 • Една от по-малките сървърни мрежи в този списък

НЕОГРАНИЧЕНИ УСТРОЙСТВА: Surfshark ви позволява едновременно с вас и цялото семейство да свързвате устройствата си. Нещо повече - чудесно е в деблокирането на NBC Sports Gold. Предлага 24/7 поддръжка за чат на живо и приложения за начинаещи. Защитете VPN без регистрационни файлове. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на Surfshark.

Surfshark КупонСпециална сделка - спестете 83% + 3 месеца БЕЗПЛАТНА ДАЛОСказка се прилага автоматично

Как да гледате NBC Sports Gold в чужбина с VPN

За щастие, използването на VPN изобщо не е трудно. Ето какво трябва да направите, ако искате да предавате NBC Sports Gold с VPN:

Използване на VPN с NBC Sports Gold

 1. Първо ще ви трябва акаунт в NBC Sports Gold. Можете да създадете акаунт безплатно и трябва само да посочите своето име, имейл адрес и сигурна парола. Спортните пропуски са достъпни за закупуване и изискват въвеждане на вашите данни за плащане (можете да платите с кредитна / дебитна карта или PayPal).
 2. Регистрирайте се с един от най-добрите VPN за NBC Sports Gold - препоръчваме ви ExpressVPN.
 3. Изтеглете и инсталирайте подходящия VPN софтуер за вашата операционна система.
 4. Отворете приложението VPN и изберете сървър в страната, от която искате да разглеждате (това вероятно е САЩ в случая на NBC Sports Gold).
 5. Изчистете бисквитките на браузъра си, преди да получите достъп до NBC Sports Gold. Сега съдържанието трябва да се деблокира. Ако не, можете да опитате друг сървър.
 6. Насладете се на неограниченото съдържание и подобрената сигурност, предлагани от новата ви VPN!

Мога ли да гледам NBC Sports Gold с безплатен VPN?

Някои безплатни VPN мрежи могат да ви позволят да гледате NBC Sports Gold, но ние ви съветваме срещу тях по редица причини:

 1. Безплатните VPN мрежи са много бавни. Когато комбинирате твърде много потребители с прекалено малко сървъри, можете да очаквате изобилие от буфериране и изоставане.
 2. Безплатните VPN мрежи могат да съдържат зловреден софтуер. За съжаление, на някои безплатни VPN не се вярва и използват злонамерен софтуер за проследяване на вашите данни.
 3. Безплатни VPN-и ви спамват с реклами. Повечето безплатни VPN трябва да правят парите си чрез реклама. Това често означава бомбардиране с досадни, неподходящи реклами.
 4. Безплатните VPN мрежи рядко са частни. VPN трябва да ви предложи по-голяма поверителност онлайн, но много безплатни VPN проследяват вашата активност и продават тази информация на трети страни.
 5. Безплатните VPN мрежи не могат да деблокират много стрийминг сайтове. Малко VPN са в състояние да заобиколят мерките против VPN, предприети от стрийминг услуги като Netflix и DAZN.

Какви устройства работят с NBC Sports Gold?

NBC Sports Gold се предлага на настолни уеб браузъри, устройства с Android и iOS, Apple TV, Roku, Amazon Fire TV и устройства Chromecast чрез HDMI. Горните VPN на NBC Sports Gold предлагат приложения за Windows, Mac, Android, iOS и Amazon Fire TV.

Какво мога да гледам на NBC Sports Gold?

NBC Sports Gold предлага селекция от спортове, които можете да гледате на живо и при поискване. Функциите варират в зависимост от спорта, но включват предаване на живо, пълно преиграване на събитията, представени видеоклипове, акценти и интервюта.

NBC Sports Gold предлага следните пропуски:

 • Висша лига
 • Фигурно пързаляне
 • ръгби
 • сняг
 • Блейзери (Portland Trail Blazers)
 • Фили (Филаделфия Орли, Филаделфия 76ers и Филаделфия Филис)
 • Колоездене
 • Бързо пързаляне
 • път & поле
 • Pro Motocross

Сайтът на NBC Sports Gold също така заявява, че скоро се появяват следните пакети:

 • PGA обиколка
 • Indycar

Вижте също: Как да получите IP адрес в САЩ

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 4

Adblock
detector