6 най-добри VPN за Hotstar, така че да имате достъп до него отвсякъде

Най-добрите VPN за Hotstar

Индийската стрийминг медийна платформа Hotstar за първи път стартира през февруари 2015 г. с акцент върху излъчването на мачове за крикет. Въпреки това, той бързо нарасна списъка си със съдържание, което сега включва филми, телевизионни предавания, спорт и музика.

Популярността на Hotstar нарасна до значителни висоти в Индия, особено с излъчването на индийската Висша лига.

За съжаление услугата е ограничена географски с различна библиотека от съдържание в зависимост от вашата страна. Най-голямата библиотека е запазена за тези с индийски IP адрес. Ако пътувате в чужбина и искате да получите достъп до Hotstar в Съединените щати, Канада, Европа, Обединеното кралство, Австралия или другаде, най-добре е първо да се регистрирате за виртуална частна мрежа (VPN)..

Не всички VPN обаче ще работят с Hotstar.

Ще обясним как сме избрали по-нататък най-добрите VPN-та за Hotstar, но ако имате кратко време, ето нашето резюме списък на 6-те най-добри VPN за Hotstar:

 1. ExpressVPN Нашият топ избор за Hotstar. ExpressVPN е ветеран, когато става дума за деблокиране на геоблокирано съдържание като Hotstar. Не спестява сигурност или скорост. Включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 2. CyberGhost Бюджетна опция с бързи сървъри в Индия, за да можете лесно да деблокирате Hotstar от чужбина.
 3. NordVPN Огромна глобална мрежа от сървъри, включително много в Индия, които могат да деблокират Hotstar. Достойни скорости и силна сигурност.
 4. IPVanish Достатъчно бърз, за ​​да предавате Hotstar от чужбина с високо качество, плюс силна сигурност и политика без регистрация.
 5. PrivateVPN Малък доставчик с няколко сървъра в Индия, който има достъп до Hotstar отвсякъде.
 6. VyprVPN Надеждни сървъри и добра скорост на потока. Малко скъпо.

Как да гледате Hotstar в чужбина с VPN

 1. Изтеглете и инсталирайте VPN, който работи с Hotstar. ExpressVPN е най-надеждният вариант.
 2. Отворете вашата VPN и изберете сървър в Индия.
 3. Изчистете кеша и бисквитките на браузъра си, за да премахнете информацията за местоположение от предишни сесии.
 4. Отворете Hotstar и предавайте любимото си съдържание от всяка страна по света.

VPN функционира чрез маршрутизиране на целия трафик, преминаващ към и от вашето устройство, чрез криптиран тунел. Повечето платени доставчици на VPN предлагат голямо разнообразие от сървърни места, от които да избирате; от вас зависи да решите през кой сървър ще бъде пренасочен трафикът. Ако изберете сървър в Индия, уебсайтът и мобилното приложение Hotstar ще приемат, че сте географски разположен там и ще ви предоставят достъп до първокласно съдържание. Използването на VPN също прави много трудно за вашия доставчик на интернет услуги (ISP), хакери, правителствени агенции за наблюдение и други да наблюдават вашия цифров отпечатък.

Вижте също: Най-добрият VPN за Индия

Най-добрите VPN за Hotstar

Има стотици VPN услуги за избор, но това не означава, че всички те предлагат сравними продукти. Има висока степен на вариация, когато разглеждате фактори като размер на мрежата, сигурност, бързина, надеждност, поддръжка на клиенти и други. В този раздел ще подчертаем най-добрите VPN за деблокиране на Hotstar въз основа на следните критерии:

 • Притежава способността да деблокира ограничено съдържание
 • Управлява сървъри в Индия
 • Има бърза и надеждна услуга с минимални времена на престой
 • Използва силно криптиране, така че вашето местоположение остава скрито
 • Позволява за няколко едновременни връзки за разделяне на сметката
 • Включва най-добрата поддръжка на клиенти

Въз основа на тези критерии, ето нашият списък с най-добрите VPN за Hotstar:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020Ubblocks HotstarTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN се класира високо заради избора си на стандарти за криптиране от военна степен и способността да деблокира гео ограничено съдържание. Услугата е бърза, надеждна и има минимален престой. Компанията оперира над 1500 сървъра, разпространени в 94 страни. В Индия има три места, така че потребителите не трябва да се сблъскват с никакви проблеми, когато се опитват да деблокират Hotstar.

ExpressVPN има политика да не съхранява подробни дневници за трафик и поддържането на вашата поверителност онлайн е от изключително значение за компанията. Някои метаданни се запазват и се използват за подобряване на нивата на качество на услугата, по-конкретно датата (а не времето) на връзка, избора на местоположението на сървъра и използваната обща честотна лента. Вашият истински IP адрес няма да бъде записан

Тази услуга използва 256-битов AES-CBC като протокол за криптиране по подразбиране, заедно с HMAC автентификация и перфектна секретност напред. Честно е да се каже, че стандартите са с желязо. Включен е превключвател за интернет убийство, който компанията нарича „заключване на мрежата.“ Тази функция временно ще спре целия уеб трафик, ако връзката спадне.

ExpressVPN предлага приложения както за Android и iOS, така и за настолен клиент за Windows и MacOS. Една платена сметка позволява три едновременни връзки.

Оперира 12 сървъра в Индия

Професионалисти:

 • Работи с надеждни сървъри в Индия, които могат да деблокират съдържание до места в чужбина
 • Бързи скорости за стрийминг Hotstar в HD
 • Изчерпателни функции за сигурност и поверителност
 • Не се регистрират идентифицируеми лични данни
 • Наличен е широк спектър от приложения - Windows, MacOS, Android, iOS, Linux и някои Wi-Fi рутери
 • Поддръжка на клиенти в чат на живо - 24/7

Недостатъци:

 • Малко по-висока цена от другите

Нашият резултат:

4.5 извън 5

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА HOTSTAR: ExpressVPN е нашият избор №1. Оптимизиран за високоскоростни връзки. Отчита високо над своите конкуренти за деблокиране на Hotstar и други стрийминг сайтове. Трудно да се победи поверителността и сигурността. Има 30-дневна гаранция за връщане на парите без каузи, така че можете да опитате безрисково.

Прочетете нашия отзив за ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. CyberGhost

CyberghostДеблокира HotstarTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost кораби с различни изящни функции, включително анти-проследяване и блокиране на реклами. Освен това е сравнително евтин и няма да разбие банката - привлекателен за потребителите на бюджет. Услугата е бърза и включва параметри за криптиране от военна степен.

В момента CyberGhost предлага 5 700 сървъра в 89 страни. Индия е включена в списъка с общо 21 сървъра. През последните месеци видяхме, че обхватът на сървърите и страните значително се разширяват, без признаци да се забавят.

CyberGhost използва 256-битово AES криптиране в OpenVPN протокола по подразбиране, заедно с 2,048-битови RSA ключове и MD5 HMAC удостоверяване. Включен е и превключвател за интернет убийство, който ще запази връзката ви сигурна, дори ако връзката към сървър по някаква причина пада. Друг успокояващ фактор е, че CyberGhost се придържа към вътрешна политика за не съхраняване на потребителски регистрационни файлове.

Приложенията са налични както за Android, така и за iOS и има настолни клиенти за Windows, MacOS и Linux. Премиум абонамент предоставя достъп до седем устройства на един план.

Професионалисти:

 • Оперира 21 сървъра в цяла Индия и отблокира Hotstar без проблеми
 • Някои от най-бързите поточни сървъри, които сме тествали
 • Доставчик на бюджет, който не прави компромиси със сигурността и поверителността
 • Приложенията са лесни за използване, сигурни и предлагат добра защита за поверителност

Недостатъци:

 • Не е подходящ за тези, които се нуждаят от контрол на разширени функции

Нашият резултат:

4 извън 5

НАЙ-ДОБРИЯ БЮДЖЕТ ИЗБОР: CyberGhost има проста настройка. Работи добре с Hotstar. Добър вариант, ако търсите бърза, надеждна връзка и лесен за използване интерфейс. Може да се бори с деблокирането на някои други популярни сайтове за стрийминг. 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

3. NordVPN

NordVPNДеблокира HotstarTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN е ветеран в бизнеса с VPN, тъй като съществува вече повече от десетилетие. Услугата дава възможност на потребителите да изберат сървър въз основа на начина, по който биха искали да го използват: поточно видео, сигурна поверителност или анти-DDoS.

Мрежата NordVPN включва повече от 4300 сървъри, разпространени в 61 държави, включително 12 сървъра в Индия. Глобално настроените потребители ще бъдат доволни, че списъкът със сървъри се разширява през последните месеци; знак, че компанията непрекъснато подобрява предлагането на продукти.

NordVPN използва 256-битово AES криптиране по подразбиране, съчетано с 2,048-битови SSL ключове. DNS защитата от течове е активирана и е вграден превключвател за убийство. Услугата се придържа към правилата за нулева регистрация, което означава, че изобщо няма съхранение на потребителски данни.

Приложенията са налични както за Android, така и за iOS и има настолни клиенти за Windows и MacOS. Единичната платена сметка позволява шест едновременни връзки, което е повече от стандартния стандарт за пет.

Професионалисти:

 • Оперира 12 сървъра в Индия, които са чудесни за стрийминг на Hotstar в чужбина
 • Превъзходна защита и поверителност
 • Дори отблокира Netflix, Hulu BBC iPlayer и други
 • Личните данни са защитени, тъй като не пазят журнали
 • Свържете едновременно 6 устройства

Недостатъци:

 • Приложението и скоростта на работния плот не винаги са надеждни

Нашият резултат:

4.5 извън 5

СТОЙНОСТ И ИЗПЪЛНЕНИЕ: NordVPN е чудесен избор на стойност. Добър всеобхват, който също работи добре с Hotstar. Силни функции за сигурност и побира до 6 устройства. Включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Ето нашия пълен преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

4. IPVanish

IPVanishДеблокира HotstarTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

IPVanish е любимо за потребителите, които искат пламващи скорости, съчетани със строги мерки за поверителност и силно криптиране. В нашия потребителски преглед, услугата се представи отлично, когато беше подложена на HD видео стрийминг. Това прави солиден избор за достъп до Hotstar.

IPVanish предлага цялостна глобална мрежа от сървъри с повече от 1000 опции, разпространени в 60+ страни. Осем сървъра са разположени в Индия и има много други опции в Азия.

Стандартите за криптиране са стабилни. IPVanish използва 256-битово криптиране в OpenVPN протокола по подразбиране, SHA512 удостоверяване и DHE-RSA 2,048-битов обмен на ключове с перфектна предна секретност. Последното пази отминалите сесии на сърфиране безопасно извън обсега на натрапчиви субекти, дори в случай на успешно нарушение.

IPVanish е услуга с напълно изключване - няма съхранение на метаданни, свързани с времеви марки, предпочитания на сървъра или друго потребителско поведение.

Много потребители намират IPVanish за отличен вариант за Kodi, тъй като им дава възможност да изтеглят Android APK директно на своето устройство. Интерфейсът е удобен за дистанционно управление за Kodi устройства, на които липсват клавиатура и мишка.

Приложенията са налични както за iOS, така и за Android и има настолни клиенти за Windows и MacOS. Една платена сметка позволява пет едновременни връзки.

Професионалисти:

 • Оперира 2 сървъра в Ню Делхи, които отблокират Hotstar с добри скорости
 • Предпочитан от Kodi и Firestick TV за своите отдалечени приложения
 • Силното криптиране прави приложенията защитени

Недостатъци:

 • Поддръжката на клиентите е малко бавна
 • Приложенията не работят в Китай

Нашият резултат:

4 извън 5

ДО 10 УСТРОЙСТВА: IPVanish е чудесен за семейства и множество връзки. Лесен за използване с Hotstar и предпочитан от потребители, които се нуждаят от високи стандарти за поверителност и сигурност. Не може да деблокира толкова много други стрийминг услуги, колкото някои от неговите конкуренти. 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на IPVanish.

IPVanish Купон СПЕСТЕТЕ 60% от годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтът се прилага автоматично

5. ЧастенVPN

PrivateVPNДеблокира HotstarTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN има по-малка мрежа от сървъри от останалите в този списък, но тя компенсира този относителен недостатък, като предоставя невероятни скорости. Включени са сървърите в Индия, така че потребителите, които търсят достъп до Hotstar, няма да бъдат разочаровани.

В нашия потребителски преглед, PrivateVPN предава видео с резолюция 1080p безупречно, когато се тества в три различни сървъра. Онлайн игрите бяха сходни бързо, така че е ясно, че услугата проверява всички полета, когато става въпрос за безпроблемно изживяване.

PrivateVPN използва силни протоколи за криптиране (128-битови или 256-битови в зависимост от избора на протокол), както и перфектна секретност напред. Включени са превключвател за защита и защита от течове на DNS и не се поддържат регистрационни файлове.

Основен план позволява пет едновременни връзки. Има приложения за Windows, MacOS, iOS и Android.

Професионалисти:

 • Деблокира Hotstar със сървъри в Бангалор и Ченай
 • Добри скорости за стрийминг
 • Не поддържа никакви дневници
 • Много бързи скорости

Недостатъци:

 • Поддръжният персонал е добър, но работи само през европейското работно време
 • Може да се нуждае от помощна помощ при намиране на най-добрия сървър за избор

Нашият резултат:

4.5 извън 5

ВЕЛИКА СКОРОСТ: PrivateVPN е добър семеен избор. Деблокира Hotstar. Също така добър за сигурно и частно сърфиране и торент. Може да има повече сървъри и да няма 24/7 поддръжка. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете нашия отзив за PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка - спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

6. VyprVPN

VyperVPNДеблокира HotstarTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

VyprVPN е една от малкото VPN услуги, която е в състояние да заобиколи голямата китайска защитна стена - свидетелство за превъзходното инженерство в игра. Чудесно е като заобикаляте ограниченията по принцип, поради което заема място в нашия списък. VyprVPN предлага глобална сървърна мрежа, обхващаща над 700 места, включително опции в Индия.

Всички връзки са защитени от 256-битово AES криптиране, 2,048-битови RSA клавиши без перфектна секретност напред и SHA256 удостоверяване. По подразбиране е включен превключвател за интернет убийство. Потребителите могат да се възползват от собствения протокол Chameleon ™ срещу допълнителна такса - това допълнително ще сканира връзката ви, което прави почти невъзможно вашите доставчици на интернет услуги или агенции за наблюдение да наблюдават уеб активността.

Този доставчик има малко политика за запазване на данни. По-конкретно, той ще съхранява „изходния IP адрес на потребителя, IP адреса на VyprVPN, използван от потребителя, времето за стартиране и спиране на връзката и общия брой използвани байтове.“ Данните се изтриват след 30 дни, но това все още може да е проблем за някои потребители.

Основен план VyprVPN позволява пет едновременни връзки. Приложенията са налични както за Android, така и за iOS и има настолни клиенти, налични за Windows и MacOS.

Професионалисти:

 • Бързите скорости са идеални за поточно предаване
 • Криптиране на военни степени и регистрационни файлове няма идентифицируема информация
 • Не регистрира лична идентифицираща информация

Недостатъци:

 • Малко по-скъпи от някои VPN
 • Може да има повече опции за разширена конфигурация
 • Без опции за плащане с криптовалута

Нашият резултат:

4 извън 5

СОЛИДЕН ИЗПЪЛНИТЕЛ: VyprVPN е лесен за употреба. Работи добре с Hotstar и някои други популярни стрийминг услуги. Добър за поверителност и сигурност, но малко скъп. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на VyprVPN.

VyprVPN Купон Спестете 81% на 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ Скитката се прилага автоматично

Трябва ли да използвам безплатен VPN за достъп до Hotstar?

Безплатните VPN предложения са широко достъпни и факторът без разходи е много примамлив. Но там обикновено приключва примамката.

Основната предпоставка за плащането на VPN е да се осигури достъп до сървъри, оптимизирани за скорост, сигурност и надеждност. Безплатни VPN мрежи в този аспект; те ще ви предложат избор на едно или две сървърни места и редовно ще ви подлагат на ограничаване на честотната лента и ограничения на данните. Очаквайте лоши стандарти за криптиране, които не правят много за защита на поверителността ви онлайн. И в някои случаи рискувате реалния риск вашите данни да бъдат разграбени и продадени на рекламодатели на трети страни.

В Comparitech не препоръчваме да използвате безплатен VPN за достъп до Hotstar, защото ще получите част от опита, който предлага платена VPN услуга.

Как да осъществя достъп до Hotstar с VPN?

Местната (четете: индийска) версия на Hotstar включва модел на freemium. Някои от по-старото съдържание, включително някои телевизионни предавания и филми, могат да се предават безплатно. Въпреки това, потребителите ще трябва да разделят такса, ако желаят да видят спортове на живо и най-новите блокбастери.

Ако се опитате да влезете от друга държава, като Канада (екрана по-долу), ще бъдете подканени да пренасочите към локална версия на сайта. Тук може да имате достъп до част от съдържанието безплатно, но това вероятно няма да включва спортни или американски телевизионни предавания.

6 най-добри VPN за Hotstar, така че да имате достъп до него отвсякъде

Жителите в Северна Америка, които желаят да се запишат на Hotstar, могат да се възползват от предлаганите пакети, тъй като могат да се регистрират с американска или канадска кредитна карта. Ако искате да получите достъп до индийската версия, ще ви трябва кредитна карта с индийски адрес за фактуриране или PayTM портфейл, която е достъпна само за жители в Индия.

Какво друго мога да направя с VPN?

Използването на VPN отваря множество опции и случаи на използване. Тази статия има за цел да покаже как можете да излъжете местоположението си за достъп до Hotstar, но VPN може също така надеждно да деблокира Netflix, Hulu, BBC iPlayer, ESPN и други.

VPN може да се използва и за безопасно блогване онлайн, за достъп до обществен wifi и да се отдадете на торент.

Вижте също: Как да гледате индийска телевизия в чужбина

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 3 =

Adblock
detector