6 най-добри VPN за Screambox и как да получите достъп до Screambox извън САЩ

6 най-добри VPN за Screambox и как да получите достъп до Screambox извън САЩ

Screambox е услуга за поточно абониране, която е фокусирана лазерно върху филмите на ужасите. Той предлага впечатляващ списък от съдържание и повече от 70 процента от заглавията му не са намерени в Netflix, Hulu или Amazon Prime Video.

за жалост, Screambox е с географско ограничение и достъп до него може да се извършва само в САЩ. Ако сте американски емигрант, живеещ в чужбина или искате да получите достъп до Screambox, докато пътувате, най-добрият ви залог е да използвате виртуална частна мрежа (VPN). В тази статия ще ви покажем как да получите достъп до Screambox във Великобритания, Австралия, Канада, Франция, Германия, Китай или другаде в чужбина. Това е възможно, тъй като VPN може да маскира вашето местоположение, като по този начин изглежда, че сте в действителност в САЩ, като ви предоставя неограничен достъп до Screambox и други сайтове за стрийминг.

VPN работи, като шифрира целия трафик, преминаващ към и от вашето устройство, и го пренасочва чрез посреднически сървър в страна, която сте избрали. Домакините уебсайтове като Screambox ще приемат, че влизате от избраното от вас местоположение. Аспектът на криптиране на VPN ще затрудни интернет доставчиците, хакерите и агенциите за наблюдение да наблюдават вашата интернет активност.

Използването на VPN е напълно легално в повечето части на света така че не е нужно да се притеснявате за законни последствия Милиони хора по света имат достъп до мрежата с VPN и те не изпълняват закони в процеса.

По-долу ще намерите много подробности за всеки от доставчиците, които предлагаме, но ако имате време само за кратко обобщение, ето нашия списък с най-добрите VPN за Screambox:

 1. ExpressVPN Нашият топ избор. Очарователно бързите сървъри в САЩ и по целия свят отблокират Screambox и повечето други популярни стрийминг услуги. Частни, сигурни и лесни за използване приложения. Включена 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 2. NordVPN Избор на бюджет със стотици американски сървъри, които са чудесни за стрийминг. Приложенията са частни и защитени.
 3. CyberGhost Голяма стойност и лесен за използване. Скоростите са впечатляващи за стрийминг и ни харесва тяхната позиция за поверителност.
 4. IPVanish Достатъчно бърз, за ​​да предавате Screambox от чужбина с високо качество, плюс силна сигурност и политика без регистрация.
 5. PrivateVPN Малък, нов доставчик, с нарастваща мрежа от сървъри, които попаднаха на нашия радар за добра скорост на потока и техните възможности за деблокиране.
 6. VyprVPN Осигурява ви достъп до повечето блокирани географски съдържания с добра скорост на потока. Частен и сигурен, но не най-евтиният тук.

Кой е най-добрият VPN за деблокиране на Screambox?

Въпреки че има много VPN за избор, не всички предлагат сравними услуги. Те варират значително по отношение на размера на сървърната мрежа, сигурността, скоростта, надеждността и други. В този раздел ще разкрием най-добрите VPN за достъп до Screambox въз основа на следните критерии:

 • Има възможност за деблокиране на ограничено съдържание
 • Оперира голям брой сървъри в САЩ
 • Предлага бърза и надеждна услуга
 • Използва силно криптиране
 • Позволява множество едновременни връзки
 • Осигурява отлична поддръжка на клиенти

Ето нашия списък с най-добрите VPN за достъп до Screambox извън САЩ:

1. ExpressVPN

ExpressVPNЯн 2023Деблокира ScreamboxTested Jan 2023

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN е в горната част на списъка, защото е любим на любителите на поверителността, както и на ценителите на поточното видео. Услугата е бърза, надеждна и отблокира гео ограничено съдържание с лекота.

Компанията оперира над 3000 сървъра, разпространени в 94 държави. Има повече от достатъчно възможности да се свържете със сървър в САЩ с включени 20 места в цялата страна. Освен отблокиране на Screambox, ExpressVPN е в състояние надеждно да деблокира Netflix, Hulu, BBC iPlayer, ESPN и други. ExpressVPN не съхранява подробни дневници за трафик, така че поверителността ви е почти не гарантирана. Някои метаданни се запазват и се използват за подобряване на нивата на качество на услугата, по-конкретно датата (а не времето) на връзка, избора на местоположението на сървъра и използваната обща честотна лента. Вашият истински IP адрес не е включен.

Тази услуга използва 256-битов AES-CBC като протокол за криптиране по подразбиране, както и HMAC удостоверяване и перфектна секретност напред. Това са стандарти от най-високо ниво, така че на този фронт няма притеснения. Включен е превключвател за интернет убийство, който компанията нарича „заключване на мрежата.“ Тази функция временно ще спре целия уеб трафик, ако връзката спадне.

ExpressVPN предлага приложения както за Android и iOS, така и за настолен клиент за Windows и MacOS. Една платена сметка позволява три едновременни връзки.

  Какво е двуфакторно удостоверяване (2FA) и имате ли нужда от него?

Професионалисти:

 • Сървърите в 18 града в САЩ могат да отблокират гео ограничено съдържание от почти навсякъде
 • Функции за сигурност от висок клас с добра защита на поверителността
 • Супер бързите сървъри са чудесни за стрийминг на HD съдържание
 • Приложения за Windows, MacOS, Android, iOS и Linux
 • Не поддържа дневници на трафика на лични данни
 • 24/7 поддръжка за чат на живо

Недостатъци:

 • Ограничени разширени опции за потребители на захранване

Най-добрият VPN за Screambox: ExpressVPN е най-добрият ни избор. Най-надежден за гледане на Screambox извън САЩ, супер бърз избор, който деблокира всички основни стрийминг услуги, включително Netflix, Hulu и Amazon Prime. Страхотни функции за поверителност и сигурност. Опитайте безрисково с 30-дневната гаранция за връщане на парите.

Прочетете нашия отзив за ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта – вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. NordVPN

NordVPNДеблокира ScreamboxTested Jan 2023

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN съществува от повече от десетилетие и през това време събра лоялна общност от фенове. Висококачественото видео поточно видео е предимството на този доставчик. Включена е опция за избор на сървъри специално за тази цел, което прави NordVPN солиден залог за поточно предаване на Screambox. Нещо повече, той може да заобиколи гео ограниченията, за да даде достъп до Netflix, Hulu, BBC iPlayer, Amazon Prime Video и други сайтове за стрийминг..

Сървърната мрежа NordVPN включва повече от 5200, разпространени в 61 държави. Около една трета от общия брой сървъри са разположени в САЩ. Повече сървъри се добавят с frenetic скорост – само преди няколко месеца имаше само около 1700 общо.

Стандартите за шифроване следват същите високи стандарти като ExpressVPN. Компанията използва 256-битов AES протокол по подразбиране, съчетан с 2,048-битови SSL ключове. Защитата от течове на DNS е активирана и е вграден превключвател за убийство. NordVPN се придържа към политиката за нулева регистрация и на своите сървъри не се запазват никакви потребителски данни. Това означава, че има много малък шанс за нахлуване в личния живот.

Приложенията са налични както за Android, така и за iOS и има настолни клиенти за Windows и MacOS. Единият платен акаунт позволява шест едновременни връзки, което е щедро в сравнение с много други доставчици.

Професионалисти:

 • Над 1700 сървъри в САЩ могат да деблокират почти всичко
 • Много сървъри с достатъчно бързи скорости за поточно предаване на HD съдържание без прекъсвания
 • Силно криптиране и никакви регистрационни файлове не осигуряват максимална сигурност и поверителност
 • 6 едновременни връзки поддържа всички потребители и устройства защитени
 • Обслужване на клиенти на разположение чрез 24/7 чат на живо

Недостатъци:

 • Може да изберете местоположението на сървърите в града, но не и конкретни сървъри

Най-добър бюджетен VPN: NordVPN е най-добрият избор за стойност. Добра опция за всеобхватност, която е добра за гледане на Screambox и която също деблокира популярни сайтове за стрийминг. Страхотни данни за поверителност и сигурност. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Ето нашия пълен преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

3. CyberGhost

CyberghostДеблокира ScreamboxTested Jan 2023

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

Основен бонус от CyberGhost е, че се доставя с куп добавки, включително анти-проследяване и блокиране на реклами. Друга причина да изберете този VPN доставчик е, че азе сравнително евтин и няма да счупи банката– апелиране към потребителите при малък бюджет. Освен това е добре оборудван за деблокиране на поточни услуги като Netflix, BBC iPlayer и Amazon Prime Video.

Нейната мрежа от повече от 3700 сървъра включва над 700 в САЩ. Имаше съвместни усилия да се добавят нови сървъри и местоположения, тъй като компанията миналата година смени собствеността си, така че можете да очаквате този брой да продължи да нараства.

CyberGhost използва 256-битово AES криптиране в OpenVPN протокола по подразбиране, заедно с 2,048-битови RSA ключове и MD5 HMAC удостоверяване. Включен е и превключвател за интернет убийство, който действа като допълнителен защитен слой. Компанията има вътрешна политика да не съхранява потребителски регистрационни файлове. Румънската му регистрация означава, че няма и задължително налагане на закони за запазване на данни.

Приложенията са налични както за Android, така и за iOS и има настолни клиенти за Windows и MacOS. Премиум абонамент предоставя достъп до пет устройства на един план.

Професионалисти:

 • Оперира над 730 сървъра в различни градове в САЩ
 • Няма проблеми с деблокирането на много популярни американски поточни сайтове от чужбина
 • Тестването разкри впечатляващи скорости на сървъра
 • Начинаещите намират приложенията си лесни за настройка и употреба.

Недостатъци:

 • Чатът на живо е достъпен само през европейското работно време

ИЗБОР НА НАЧАЛНИЦИТЕ: Cyberghost е бърз и надежден. Лесен за настройване с удобно за потребителя приложение. Добър е с Screambox, но може да се бори с други популярни стрийминг услуги. 45-дневна гаранция за връщане на парите.

  Най-добрите VPN за DD-WRT рутери и как да настроите OpenVPN на DD-WRT

Прочетете пълния ни преглед на CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

4. IPVanish

IPVanishДеблокира ScreamboxTested Jan 2023

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

IPVanish предлага бързи връзки и доставя впечатляващи скорости, когато го подложихме на HD видео поточно по време на обширния ни потребителски преглед. Това означава, че не би трябвало да има проблем с възпроизвеждането на Screambox. Глобалните сървъри общо над 1300, а само в САЩ около 650, така че намирането на подходящ сървър не трябва да представлява предизвикателство. Освен Screambox, IPVanish може да деблокира HBO Now, Amazon Prime Video и Sling TV.

Много потребители намират IPVanish за отличен вариант за Kodi, защото той им позволява да изтеглят Android APK директно на своето устройство. Интерфейсът е удобен и за дистанционно управление за Kodi устройства, на които липсва клавиатура и мишка.

Стандартите за шифроване са стабилни с 256-битово криптиране в OpenVPN протокола по подразбиране, SHA512 удостоверяване и DHE-RSA 2,048-битов обмен на ключове с перфектна предна секретност. Последната функция означава, че миналите сесии за сърфиране остават криптирани и извън обсега на хакерите, дори ако услугата е нарушена.

IPVanish последователно се придържа към вътрешна политика за нулево задържане на данни. Това го прави напълно незабравима – следователно няма съхранение на метаданни, свързани с времеви марки, предпочитания на сървъра или друго потребителско поведение.

Приложенията са налични както за iOS, така и за Android и има настолни клиенти за Windows и MacOS. Една платена сметка позволява пет едновременни връзки.

Професионалисти:

 • Над 650 американски сървъра за избор
 • Деблокира повечето големи поточни сайтове в САЩ от чужбина
 • Впечатляващи 4K скорости на поточно предаване, постигнати по време на тестване
 • Предпочитан от Kodi и Firestick TV за своите отдалечени приложения

Недостатъци:

 • Няма поддръжка на клиенти на живо, имейл и билети само
 • Потърсете другаде, ако трябва да използвате приложения в Китай

Семеен избор: IPVanish управлява до 10 устройства. Деблокира Screambox, но потърсете другаде, ако искате да деблокирате Netflix. 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на IPVanish.

IPVanish Купон СПЕСТЕТЕ 60% от годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтът се прилага автоматично

5. ЧастенVPN

PrivateVPNДеблокира ScreamboxTested Jan 2023

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN е един от по-бързите VPN, на които се натъкнахме. Той има по-малка мрежа от сървъри от другите в този списък, но това не означава, че продуктът му е по-нисък. Мрежата му обхваща 56 държави и включва десет сървъра в САЩ. Нашият потребителски преглед демонстрира безупречно 1080p поточно видео при тестване на три различни сървърни места, две от които бяха в САЩ.

Онлайн игрите бяха подобно без забавяне, така че е вероятно да изпитате същата динамика при опит за достъп до Screambox. Ще можете да преглеждате иначе блокираното съдържание от Netflix, Hulu, BBC iPlayer и HBO.

PrivateVPN използва силни протоколи за криптиране (128-битови или 256-битови в зависимост от избора на протокол), както и перфектна секретност напред. Включени са превключвател за убийство и защита от течове на DNS и не се поддържат регистрационни файлове.

Основен план позволява пет едновременни връзки. Има приложения за Windows, MacOS, iOS и Android.

Професионалисти:

 • Сървърите в 9 американски града постигат добри скорости на потока
 • Набира популярност заради нарастващия си списък със сайтове, които те деблокират
 • Няма проблеми с работата му с Kodi устройства

Недостатъци:

 • Няма 24/7 чат на живо
 • Малък брой сървъри за избор

Страхотни скорости: PrivateVPN е солиден всеобхватен. Добър с Screambox, позволява до 6 устройства в същия акаунт, но има малък избор от сървъри. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете нашия отзив за PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка – спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

6. VyprVPN

VyperVPNДеблокира ScreamboxTested Jan 2023

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

VyprVPN е надеждна опция, ако искате да заобиколите ограниченията за поточно предаване. Освен Screambox, той може да деблокира Netflix, Hulu, HBO Now, BBC iPlayer и SlingTV. В момента, той предлага избор от над 700 сървъра, разпространени в целия свят, включително достоен подбор в САЩ.

Всички връзки са защитени от 256-битово AES криптиране, 2,048-битови RSA ключове без перфектна предна секретност и SHA256 удостоверяване. По подразбиране е включен превключвател за интернет убийство. Компанията предлага собствения си протокол Chameleon ™ срещу допълнително заплащане. Това допълнително затъмнява връзката ви, което прави още по-трудно за вашия интернет доставчик или агенции за наблюдение да наблюдават вашата уеб активност.

Този доставчик има малко политика за запазване на данни. По-конкретно, той ще съхранява „IP адреса на потребителя, IP адреса на VyprVPN, използван от потребителя, времето за стартиране и спиране на връзката и общия брой използвани байтове.“ Въпреки че данните се изтриват след 30 дни.

Основен план VyprVPN позволява пет едновременни връзки. Приложенията са налични както за Android, така и за iOS и има настолни клиенти, налични за Windows и MacOS.

  Съединените щати на възрастните измами - колко разпространена е финансовата злоупотреба с възрастните хора във всяка държава?

Професионалисти:

 • Оперира множество сървъри в 8 големи американски града
 • Деблокира най-популярните геоблокирани сайтове
 • Сървърите осигуряват надеждни връзки и прилична скорост

Недостатъци:

 • Малко скъпо
 • Може да има повече опции за разширена конфигурация
 • Без опции за плащане с криптовалута

НЕОГРАНИЧЕН УПОТРЕБА НА ДАННИ: VyprVPN е лесен за използване. Добър с Screambox и най-популярните стрийминг услуги. Солиден изпълнител, но малко скъп. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на VyprVPN.

VyprVPN Купон Спестете 81% на 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ Скитката се прилага автоматично

Трябва ли да използвам безплатен VPN за достъп до Screambox?

Докато изследвате доставчици на VPN, много е вероятно да попаднете на някои безплатни предложения. Подобни опции са по своята същност привлекателни, тъй като не изискват от вас да разплащате данни за кредитна карта или да извършите авансово плащане, преди да използвате услугата. Тези услуги обаче обикновено са подпространствени и се предлагат с множество проблеми.

Достъпът до Screambox безопасно и сигурно изисква да се свържете със сървър в САЩ. Ще ви трябва също така прилично количество честотна лента за гладко и безпроблемно предаване. Безплатните VPN мрежи предлагат лош избор на сървъри (обикновено само един или два) на ограничен брой места и редовно участват в ограничаване на честотната лента. Може да се наложи да изчакате на опашка, преди да можете да се свържете с избрания от вас сървър.

Безплатни VPN мрежи също са хванати да вмъкват проследяващи бисквитки в браузъри, да добиват потребителски данни и да ги продават на трети страни рекламодатели. Като минимум, трябва да сте подготвени за претоварване на инвазивни реклами и друго съдържание, предизвикващо мигрена. Смятаме, че е в ваш интерес да избягвате.

Как да използвам VPN за достъп до Screambox?

1. Определете се на услуга

Целта на тази статия е да покаже какви опции трябва да имате достъп до Screambox безопасно и сигурно. В края на деня обаче изборът е ваш. Доставчиците се различават в цените, избора на сървъри и скоростта. Някои допълнителни фактори, които трябва да вземете предвид, преди да вземете решение за конкретна услуга, е дали имате възможност за безплатна пробна версия, дали има гаранция за връщане на пари и готов достъп до поддръжка на клиенти.

След като сте взели твърдо решение за доставчик, просто кликнете върху една от връзките в долната част на всеки мини преглед, регистрирайте се за акаунт и се регистрирайте.

2. Изтеглете приложенията

След като доставчикът успешно удостовери вашата информация за плащане, трябва да получите имейл за потвърждение във входящата си поща. Това обикновено включва връзки към приложения, които да инсталирате на вашите устройства. В противен случай те могат да бъдат намерени на основния уебсайт за VPN. Продължете напред и изтеглете и инсталирайте съответното приложение. След като направите това, изчистете бисквитките във вашия уеб браузър и рестартирайте устройството си.

3. Отворете приложението VPN

Изчакайте устройството ви да се рестартира след това отворете VPN клиента. Сега ще ви подкани да въведете данните си за вход. След като влезете, можете да изберете един от американските сървъри. Сървърите в други страни няма да могат да деблокират Screambox поради гео ограничения.

4. Влезте в Screambox и го използвайте нормално

Изчакайте няколко секунди за приложението или настолния клиент да установи връзка. При успех това обикновено се обозначава с икона в лентата на задачите ви или в горната част на екрана на вашия смартфон.

След това трябва да имате достъп до Screambox, както обикновено.

Какви други устройства мога да използвам, за да видя Screambox?

Screambox е съвместим със следните устройства освен PC, Macs, iOS устройства и Android устройства, както следва:

 1. Roku
 2. Amazon FireTV
 3. Xbox One
 4. Chromecast

В момента поддръжката за тези устройства не е налична, така че не е възможно просто да изтеглите софтуера и да оставите доставчика на VPN да направи всичко останало. Преодоляване обаче съществува.

Един от начините за получаване на VPN поддръжка е чрез използването на виртуален рутер – това е възможно, тъй като всеки компютър с wifi карта може да предава и собствените си wifi сигнали, подобно на това как смартфоните могат да настроят WiFi горещи точки..

Може да искате да прочетете нашите уроци за това как да настроите VPN на виртуален рутер за Windows и Mac устройства.

Ако искате да инсталирате VPN на Chromecast, можете да прочетете нашето ръководство за това как да направите точно това.

Можете също да настроите VPN на физически рутер, ако фърмуерът го поддържа. Един такъв фърмуер е DD-WRT, безплатен и отворен код, който работи на широка гама от модели рутери. Научете повече за DD-WRT и най-добрите VPN за него тук.

Какви заглавия са налични в Screambox?

Screambox не е за аудитории, които търсят потоци от ужас. Услугата е фокусирана върху инди заглавия, които не са достъпни в Netflix, Hulu или дори в местното ви кино.

Това го прави лакомство за феновете на новостите. Някои от заглавията, които ще намерите тук са:

 1. Мъдър глупак
 2. Мрачен става
 3. Черни свещи
 4. Хапки марки
 5. Тъмен екзорцизъм

Това определено не е изчерпателен списък от заглавия, но ви дава представа какво е на разположение.

Какво друго мога да направя с VPN?

Основният случай за използване на VPN е да защити вашата поверителност и анонимност, като по този начин елиминира вашия цифров отпечатък.

Освен Screambox, можете също така да получите достъп до стрийминг услуги като Netflix, Hulu, BBCiPlayer и ESPN, като използвате VPN.

VPN може да се използва и за безопасно блогване онлайн, за достъп до обществен wifi и да се отдадете на торент.

About the author

Comments

 1. Screambox is a great streaming service for horror movie fans, but unfortunately it is only available in the US. However, using a VPN can help you access it from anywhere in the world. VPN encrypts your traffic and routes it through a server in the US, making it appear as if you are located there. ExpressVPN, NordVPN, CyberGhost, IPVanish, PrivateVPN, and VyprVPN are some of the best VPNs for accessing Screambox. With a VPN, you can also access other geo-restricted content and protect your online privacy. Just make sure to choose a reliable VPN provider and follow the steps to set it up properly. Happy streaming!

Comments are closed.