7 най-добри VPN мрежи за Comcast Xfinity: Дръжте вашата онлайн активност частна и спрете пропускането на честотната лента

Най-добрите VPN за Comcast Xfinity

Comcast е най-големият доставчик на интернет услуги в Съединените щати и може би най-известният за намаляване на интернет честотната лента на своите клиенти. Xfinity е марка, собственост на и управлявана от Comcast, която включва кабелна телевизия, широколентов интернет и стационарни телефонни услуги. Ако сте клиент на Comcast или Comcast Xfinity, тази статия ще ви помогне преодолейте опитите на интернет доставчика да заглуши вашия интернет скорост чрез използване на VPN.

Ако нямате време да прочетете цялата публикация, ето нашата списък на най-добрите VPN за Comcast Xfinity:

 1. ExpressVPN Нашият най-добър избор за Comcast Xfinity. Изключително бърза и надеждна услуга, която работи чудесно за стрийминг и деблокира най-популярните стрийминг сайтове. Най-добрата сигурност и поверителност. Включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 2. CyberGhost Най-добър бюджетен VPN. Начинаещ приятелски и няма да разбие банката. Солидна услуга с добра скорост, поверителност и надеждна сигурност.
 3. NordVPN Добър всеобхватен сървър с богат набор от сървъри по целия свят, способен да отблокира гео-ограничени стрийминг сайтове лесно, сигурно и частно.
 4. IPVanish Удобни за потребителя приложения, солидна сигурност и поверителност. Работи добре с Kodi устройства и постига добри скорости.
 5. PrivateVPN Акцент върху поверителността и сигурността, както подсказва името. Добри скорости за стрийминг.
 6. Surfshark С бързи скорости, политика без регистрация и голям потенциал за деблокиране, този VPN-ориентиран към сигурността е силен избор за всеки клиент на Comcast.
 7. Щит за гореща точка Високите скорости, силната деблокираща способност и мощните защитни функции правят този VPN идеален за ежедневно сърфиране и стрийминг.

Тъй като през 2017 г. бяха отменени правилата за поверителност на широколентовите мрежи, доставчиците на интернет услуги могат да проследят какво правите онлайн и да продават тази информация на рекламодатели. VPN също ще не позволявайте на Comcast да шпионира вашата интернет дейност и споделяне на тази информация с трети страни, което за съжаление сега е законно в САЩ.

Клиентите имат много причини да не харесват Comcast, но тази статия ще се съсредоточи върху ограничаването на личните данни и поверителността на широколентовите мрежи. Comcast заглушава или забавя скоростта на интернет, когато забележи, че правите нещо онлайн, което Comcast не одобрява. По-специално, подобни дейности включват торент и поточно предаване на Netflix.

За да заобиколите дроселирането и изпускането от Comcast, препоръчваме да използвате VPN. Съкратено за виртуална частна мрежа, VPN криптира целия интернет трафик на устройството и го насочва през посреднически сървър на отдалечено място. Шифроването гарантира Comcast не може да види съдържанието на вашия уеб трафик, и използването на VPN сървъра като посредник гарантира, че Comcast не може да види кои уебсайтове, приложения и услуги имате достъп.

Най-добрите VPN за Comcast Xfinity

Не всички VPN ще подобрят вашия опит с Comcast. Подбрахме нашия списък с най-добрите VPN за Comcast Xfinity въз основа на следните критерии:

 • Няма регистрирани потребителски дейности, съхранявани от VPN доставчика
 • Силно криптиране
 • Бързи скорости и неограничена честотна лента
 • Може да заобиколи анти-VPN защитни стени на сайтове като Netflix
 • Позволява P2P споделяне на файлове

Ето нашите най-добри снимки за най-добрите VPN за клиенти на Comcast:

1. ExpressVPN

ExpressVPNЯнуари 2020 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN е един от най-добрите и най-големите всестранни VPN доставчици със сървъри в повече от 90 страни. Базиран на Британските Вирджински острови, ExpressVPN не се подчинява на никакви закони за запазване на данни и не съхранява регистрации на вашия IP адрес или съдържание на трафика. По принцип сървърите са достатъчно бързи, за да предават видео в HD и да изтеглят големи файлове. Разрешено е споделяне на P2P файлове. ExpressVPN има някои сървъри, които могат да отблокират гео-заключено съдържание и да заобиколят забраните за VPN на сайтове и приложения като Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video и BBC iPlayer.

ExpressVPN използва стандарти за криптиране в бъдеще, които не могат да бъдат пропукани, освен ако не разполагате със суперкомпютър. Дори тогава атака би била в състояние да декриптира данни само за кратък период от време благодарение на вградената перфектна тайна за напред. Превключвател за убийство и защита от течове на DNS гарантират, че никоя от вашите данни никога не избяга от шифрования VPN тунел.

Приложенията са налични за Windows, MacOS, iOS, Android, Linux и някои wifi рутери. На потребителите се предоставят три едновременни връзки.

Професионалисти:

 • Криптира целия трафик, за да се предотврати прослушването и дросела на ISP
 • Оперира супер бързи сървъри в 22 американски места
 • Идеален за стрийминг, частно използване на интернет и торент
 • Трудно да се победи поверителността и сигурността
 • Лесно за използване приложение, което се инсталира с съветник
 • 24/7 поддръжка на клиенти в чат на живо

Недостатъци:

 • Не е най-евтиният вариант тук, използвайте купона по-долу

Нашият резултат:

4.5 извън 5

НАЙ-ДОБРИЯ VPN за Comcast Xfinity: ExpressVPN е нашият избор №1. С огромна сървърна мрежа, която е оптимизирана за високоскоростни връзки, тя е идеална за Comcast Xfinity. Удобни за потребителя приложения за всички операционни системи. Трудно да се победи поверителността и сигурността. Има 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че можете да опитате безрисково.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. CyberGhost

Cyberghost

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost оперира повече от 5 700 сървъра в 89+ страни. Приложението ви позволява да изберете сървър по местоположение или по начина, по който планирате да го използвате. Ако искате например да предавате Netflix, можете просто да изберете тази опция, а не да разберете кои сървъри работят чрез проба и грешка. Amazon Prime и BBC iPlayer са сред многото канали, които CyberGhost може да деблокира.

Базираният в Румъния доставчик не поддържа никакви регистрационни файлове и използва 256-битово AES криптиране, за да защити вашите данни и да ги поддържа поверителни от Comcast и други любопитни очи. В приложенията са включени защита от течове на DNS и превключвател за убийство. Допълнителните защити включват функции за проследяване и анти-злонамерен софтуер. Скоростта е отлична и P2P споделяне на файлове се понася.

Приложенията са налични за Windows, MacOS, iOS, Android и Linux.

Професионалисти:

 • Не поддържа регистрации на потребителска активност и осигурява силно криптиране за заобикаляне на откриването на активност
 • Приложенията са лесни за инсталиране и използване
 • Доставчик на бюджетни цени с впечатляващи скорости на поточно предаване
 • Надеждна и знаеща 24/7 поддръжка за чат на живо

Недостатъци:

 • Не работи в Китай или Турция

Нашият резултат:

4 извън 5

НАЙ-ДОБРИЯ БЮДЖЕТ VPN: CyberGhost е лесен за използване. Добре солиден изпълнител. Добре с Comcast и повечето други сайтове за стрийминг. Поверителността и сигурността са солидни. 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни отзив за CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

3. NordVPN

NordVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN оперира над 5111 сървъри в 60 страни. Базираната в Панама компания има доказан опит в това, че никога не съхранява журнали за своите VPN потребители. NordVPN ви позволява да видите разстоянието и текущото натоварване на всеки сървър, за да улесните намирането на такъв, който най-добре отговаря на вашите нужди. Някои сървъри могат да деблокират гео-заключено съдържание като Netflix, Hulu, Amazon Prime Video и BBC iPlayer. Други сървъри са оптимизирани за специфични цели, като двоен VPN, Tor над VPN и anti-DDoS.

Nord използва криптиране с военен клас. Включен е ключ за убийство, който ще спре интернет трафика, ако VPN връзката падне. Можете да изберете да изключите интернет само за конкретни приложения или за цялото устройство. Защитата от течове на DNS и функция CyberSec отиват крачка по-нататък, за да ви предпазят от проникване и други онлайн заплахи. Можете да извършвате торент на всеки сървър, но няколко са специално оптимизирани за споделяне на файлове в P2P.

NordVPN прави приложения за Windows, MacOS, iOS и Android. Можете да свържете до шест устройства едновременно.

Професионалисти:

 • Криптира целия трафик и лесно заобикаля дросела на Comcast
 • Основен акцент върху сигурността и неприкосновеността на личния живот
 • Насладете се на пълна анонимност без регистрации и плащания с криптовалута
 • Достатъчно бързи скорости за поточно съдържание на HD без прекъсвания
 • Свържете едновременно 6 устройства

Недостатъци:

 • Автоматичният избор на сървър може да не е най-подходящият за всички случаи на използване

Нашият резултат:

4.5 извън 5

СТОЙНОСТ И ИЗПЪЛНЕНИЕ: NordVPN е добър избор на стойност. Страхотна опция, която работи надеждно с Comcast и най-популярните сайтове за стрийминг. Свързва до 6 устройства едновременно. Приложението не предлага избор на смяна на сървър 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

4. IPVanish

IPVanish

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

IPVanish е доставчик, базиран в САЩ, но компанията не съхранява никакви регистрационни файлове за това как използвате VPN или съдържанието на вашия интернет трафик. Компанията оперира собствена мрежа от повече от 1300 сървъра в над 75 места по света. IPVanish не е толкова умел като другите VPN в този списък, когато става дума за деблокиране на стрийминг сайтове като Netflix, но е любим сред торентерите и потребителите на Kodi, които се нуждаят от солидна защита на поверителността.

Доставчикът използва шифроване от най-високо ниво на пазара. Превключвателят за убийство и защитата от течове на DNS идват заедно в приложенията. Можете също да превключвате опции за затъмняване на трафика и да настроите приложението да променя вашия IP адрес на определени интервали.

IPVanish прави приложения за Windows, MacOS, iOS, Android и Fire TV. Разрешени са пет едновременни връзки.

Професионалисти:

 • Силно замърсяване на трафика е вградено в приложенията
 • Може да се регистрирате и да платите анонимно
 • Интерфейсът е лесен за използване с Kodi и други Android-базирани медийни системи
 • Поддръжката на клиентите не се възлага на външни изпълнители, добро съображение за поверителност

Недостатъци:

 • Заявява 24/7 подкрепа, но билетите могат да отнемат един или два дни

Нашият резултат:

4 извън 5

ПОТРЕБИТЕЛСКИ ПРИЛОЖЕНИЯ НА ПОТРЕБИТЕЛЯ: IPVanish е чудесен за семейства, които се нуждаят от множество едновременни връзки. Работи чудесно с Comcast. Собствена мрежа от супер бързи сървъри и оценяване на най-добрите оценки за поверителност и сигурност. Може да се направи с опция за поддръжка на живо. 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на IPVanish.

IPVanish Купон СПЕСТЕТЕ 60% от годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтът се прилага автоматично

5. ЧастенVPN

PrivateVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN е бързоразвиваща се от Швеция. Въпреки че мрежата му е малко по-малка от другите VPN в този списък, тя не жертва скоростта, сигурността или производителността. PrivateVPN заобикаля забраните за VPN и географските ограничения за почти всеки сайт, на който сме се хвърлили, включително Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime Video и Hulu. Сървърите са ясно маркирани, за да показват дали до Netflix може да се получи достъп или не.

Младият доставчик използва най-добрите стандарти за криптиране и се придържа към строга политика за нулева регистрация. Можете да активирате превключвател за убиване, за да спрете изпращането на трафик през нешифрованата мрежа, ако VPN връзката падне по всяко време. Защитата от течове на DNS е вградена в приложенията. PrivateVPN позволява P2P споделяне на файлове.

PrivateVPN прави приложения за Windows, MacOS, iOS и Android. Можете да свържете до шест устройства едновременно.

Професионалисти:

 • Осигурява сигурна, криптирана връзка
 • Деблокира Netflix, Hulu, Amazon Prime Video и BBC iPlayer
 • Не поддържа никакви дневници

Недостатъци:

 • Няма 24/7 чат на живо
 • Малък брой сървъри за избор
 • Приложенията нямат разширени функции, като опции за блокиране на реклами и зловреден софтуер

Нашият резултат:

4.5 извън 5

ВЕЛИКА СКОРОСТ: PrivateVPN е постоянно надежден. Работи добре с Comcast и позволява до 6 устройства на същия акаунт. Малък брой сървъри 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни ревю за PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка - спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

6. Surfshark

SurfShark VPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Surfshark.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

Surfshark има 1000+ сървъра в повече от 60 страни и като такъв той е идеален за деблокиране на поточни платформи, заключени в региона като Netflix US от чужбина. Скоростите обикновено са достатъчно бързи за безупречен HD стрийминг на живо и тъй като тази услуга няма ограничение за връзка, можете да гледате на всяко устройство, което харесвате.

Тази VPN защитава вашия интернет трафик с помощта на DNS, IPv6 и WebRTC защита от теч, 256-битово AES криптиране и ключ за убийство. Има също автоматично блокиране на реклами и сканиране на злонамерен софтуер, както и функция, която позволява на някои приложения да заобиколят VPN. Можете да плащате в биткойн, Ripple или Ethereum, но Surfshark не регистрира информация, която би могла да ви идентифицира така че не можете да бъдете проследени по никакъв начин Нужда от помощ? Поддръжката е достъпна чрез 24/7 чат на живо.

Surfshark предоставя приложения за устройства с iOS, MacOS, Android, Windows и Linux. Той също работи с избрани безжични рутери, но трябва да бъде конфигуриран ръчно.

Професионалисти:

 • Взима сериозно вашата сигурност и поверителност
 • Деблокира широк спектър от поточни услуги в чужбина
 • Свържете толкова устройства, колкото искате

Недостатъци:

 • Сравнително малка мрежа
 • Някои сървъри са по-бавни от други

Нашият резултат:

4 извън 5

СТРЕМ БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЯ: Surfshark предлага неограничена честотна лента, отблокира основните услуги за стрийминг с лекота и ви позволява едновременно да защитавате всичките си устройства. Тази VPN без регистрация включва дори 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на Surfshark.

Surfshark КупонСпециална сделка - спестете 83% + 3 месеца БЕЗПЛАТНА ДАЛОСказка се прилага автоматично

7. Щит за гореща точка

Щит за гореща точка

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид

Уеб сайт: www.Hotspotshield.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

Щит за гореща точка предлага достъп до повече от 3000 високоскоростни сървъри в над 70 страни. Това е много универсален VPN, способен да деблокира упорити услуги като Netflix, Amazon Prime Video и BBC iPlayer от чужбина без никакви проблеми. Нещо повече, Hotspot Shield може да се похвали с много висока скорост, така че ще можете да гледате с най-високото възможно качество, без забележимо изоставане или буфериране.

Тази услуга поддържа вашите онлайн дейности частни с помощта на 256-битово криптиране, превключвател за убийства и защита срещу течове на DNS и IPv6. Ако искате, можете също така да се свържете автоматично с VPN всеки път, когато използвате опасна мрежа или да изберете уебсайтове, за да заобиколите VPN изцяло. Hotspot Shield не регистрира информация, която може да се идентифицира лично след продължителността на вашата сесия. Поддръжката на клиенти на живо в чат е на разположение 24/7 в случай на проблеми.

Hotspot Shield има приложения за Windows, iOS, MacOS и Android.

Професионалисти:

 • Слага първо защитата на потребителите
 • Много високоскоростни сървъри за избор
 • Отлични възможности за деблокиране

Недостатъци:

 • Няма приложение за Linux
 • Минали проблеми с поверителността

Нашият резултат:

4.5 извън 5

БЕЗПЛАТНО СТРЕМИРАНЕ: Hotspot Shield може да се похвали с надеждни високоскоростни връзки, мощни защитни функции и приложения за всички основни операционни системи. Нещо повече - плановете му включват щедра 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на Hotspot Shield.

Купон за Hotspot Shield Специална сделка - спестете 75% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТАДостъпката се прилага автоматично

Мога ли да използвам безплатен VPN за Comcast Xfinity?

Обикновено препоръчваме да избягвате всякакви така наречени безплатни VPN за Comcast Xfinity. Тези услуги са много по-ограничени по много начини и всъщност могат да влошат цялостния ви опит с Comcast.

Безплатните VPN мрежи имат ограничен избор от много пренаселени сървъри. Те често налагат ограничения на данни, ограничават честотната лента или ви принуждават да изчакате на опашка, преди да се свържете. Безплатните VPN почти сигурно ще забавят връзката ви още повече, превръщайки ги в контрапродуктивно средство за борба с ограничаването на честотната лента.

Много безплатни VPN използват сенчести практики за плащане на сметките, включително събиране на вашия интернет трафик за лични данни и продажба на данните на трети рекламодатели. Някои ще поставят реклами във вашия уеб браузър, а някои дори носят полезен товар, който може да зарази вашето устройство.

Удряте капачката си за данни? VPN няма да помогне

Данните за ширината на лентата и данните за ограничаване са две различни практики, използвани от доставчиците на интернет услуги, въпреки че двете се припокриват в определени отношения.

Дроселиране на лентата, както беше обсъдено, забавя скоростта на интернет. В рамките на този член, честотната лента е ограничена, за да се възпрепятства конкретно поведение. Например, Comcast спираше интернет трафик с равнопоставен достъп, за да обезкуражи потребителите да изтеглят файлове през BitTorrent. Когато се свържете с VPN.

Ограничения за данни ограничете колко общи данни качвате и изтегляте, след като достигнете определен праг. Повечето клиенти на Xfinity имат 1 TB месечни ограничения за данни. За разлика от ограничаването на честотната лента, ограниченията на данните не се основават на начина, по който използвате интернет, а на количеството предадени данни. След като достигнете капачката, Comcast автоматично ще ви таксува 10 долара допълнително за 50 GB консумирани допълнителни данни.

VPN не може да ви помогне да избегнете ограниченията на данните. Въпреки че Comcast не може да вижда съдържанието на вашия трафик или накъде върви, докато сте свързани с VPN, той може да следи количеството данни, което преминава през неговата мрежа. Няма да се заобиколи това, освен за преминаване към друг доставчик на интернет услуги.

Comcast трафик на честотната лента: тогава и сега

Първият популярен случай на Comcast за заглушаване на честотната лента се случи през 2006 г. Компанията инсталира хардуер в своята мрежа, наречена Sandvine. Sandvine прекъсна протоколите, използвани от мрежата за споделяне на файлове с равностойни връзки като BitTorrent, предотвратявайки клиентите на Comcast да качват файлове. Comcast не разкри новата политика на клиентите. След разследване на FCC през 2008 г. комисията реши, че управлението на мрежата на Comcast е неразумно и нареди на компанията да прекрати своите дискриминационни практики.

Comcast спази поръчката, но я обжалва в съда. В Comcast Corp. срещу FCC апелативният съд на D.C. реши, че FCC няма адекватна юрисдикция за издаване на такава заповед. По-късно през 2008г, Установено е, че Comcast е заглушил VoIP приложения като Skype и Facetime.

През 2010 г. FCC издаде Поръчката за отворен интернет, която заложи мрежовия неутралитет в закона. Докато Comcast никога не го е оспорил в съда, заповедта не позволява на Comcast да възстанови трафика на честотната лента при P2P трафик. Компанията също премахна блокирането и заглушаването на VoIP трафик.

Някъде през втората половина на 2013 г., Comcast и Verizon започнаха да заглушават Netflix потоци, което води до по-дълъг период на буфериране и видео с лошо качество за широколентови абонати. Поради големия обем данни, необходим за поточно видео и нарастващата популярност на Netflix, Comcast и Verizon, твърдят, че те се възползват. Netflix аргументира това и клиентите му са подложени на дискриминация.

През 2014 г. Comcast и Netflix постигнаха сделка, при която Netflix ще плати на Comcast за прекратяване на дросела. Споразумението беше подредено извън съда, така че не беше определен правен прецедент. Той обаче постави прецедент при което интернет компаниите плащат интернет доставчици за благоприятно обслужване, завъртане на линията, която отличава неутралността на мрежата от платеното приоритизиране.

Още през 2018 г. хиджинките на Comcast нарушиха интернет на клиентите. През март настройките за „защитено сърфиране“ на ISP блокират сайтове като Steam и PayPal.

Comcast широко лобира във Вашингтон за борба със законите, които насърчават неутралитета на мрежата. През 2017 г. тя видя своите усилия да се реализират благодарение на новия председател на FCC Ajit Pai. Pai доведе до отмяна на две основни защити на потребителите: поверителност на широколентовите мрежи и неутралност на мрежата.

В края на 2017 г. и началото на 2018 г. Пай също отмени Open Open Order, FCC правило, което изисква целия интернет трафик да се третира еднакво от интернет доставчици като Comcast. Поръчката категоризира доставчиците на интернет услуги в същия клас на бизнеса като комуналните услуги, което не позволи на интернет доставчиците да дискриминират въз основа на това как клиентите им използват интернет или какви сайтове, приложения и услуги използват..

С тези две защити на потребителите извън пътя, Абонатите на Comcast трябва да очакват данните им за сърфиране да бъдат събрани и трафикът им да бъде спрян през следващите месеци и години. Comcast вече започна работа с други големи интернет доставчици, за да забрани държавните закони за неутралитета на мрежата. Ако сте клиент на Comcast, сега е моментът да инвестирате в VPN.

Как VPN спира Comcast да ви шпионира

Отмяната на поверителността на широколентовия интернет позволява на интернет доставчици като Comcast да използват и продават данни за сърфиране и друга информация за това как клиентите му използват интернет на трети страни, което предизвиква възмущение сред защитниците на поверителността. Тъй като всичко, което правите онлайн, минава през мрежовата инфраструктура на вашия интернет доставчик, Comcast би могъл да открие лична информация, като например какви уебсайтове, които посещавате, продукти, които купувате, имейли и текстови съобщения, публикации в социалните медии и заявки за търсене. След това тя може да вземе цялата тази информация и да я продаде на трета страна, като рекламна мрежа или брокер на данни.

Това позволява на Comcast да „удвоява“, което означава, че прави пари от плащането на абонамент и от продажбата на вашите данни за сърфиране.

VPN спира подобни практики за събиране на данни на пълно спиране. Докато сте свързани с VPN, целият ви интернет трафик е кодиран, докато преминава през мрежата и сървърите на Comcast. Тъй като Comcast не може да го дешифрира, няма полезна информация за тях. И тъй като всички тези данни отиват на VPN сървъра, преди да бъдат изпратени до крайната му дестинация, Comcast не може да следи какви сайтове посещавате. Просто не забравяйте да изберете добър VPN, като препоръчаните по-горе, със силно криптиране и защита срещу теч.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 2

Adblock
detector