7 най-добри VPN за Android TV касетки за бърз, частен стрийминг

Най-добрите VPN мрежи за телевизионни кутии с Android

Android TV кутиите са алтернативи за добавяне и пускане на софтуер на медиен център като Kodi или Plex. Тъй като не се нуждаят от много конфигурация, те са идеални за хора, които нямат увереност, умения или време да създадат традиционен медиен център. Освен това, тъй като Android е безплатна, с отворен код операционна система, хардуерът обикновено е доста евтин.

Когато купувате кутия за Android TV, ще разберете, че тя се предлага с множество инсталирани видео приложения. Проблемът е, че тези приложения често геофиксират съдържанието си. Това означава, че те са достъпни само от определена държава или регион. Например, ако живеете в САЩ, няма да можете да гледате телевизионни предавания на iPlayer на BBC.

Можете да разрешите този проблем, като се свържете с виртуална частна мрежа (VPN). VPN кодират мрежовия ви трафик и го насочват през сървър на друго място. За всички външни наблюдатели изглежда, че вашият трафик идва от региона, в който е сървърът. Още по-добре, вашите криптирани данни не могат да бъдат прочетени от никого без ключа за декриптиране. Това не позволява на вашия интернет доставчик да вижда сайтовете, които посещавате, и съдържанието, което предавате и да продавате подробности за вашите онлайн дейности или да ги използвате, за да оправдаете прекъсването на връзката ви.

Ще разгледаме повече подробности по-долу, но ако нямате време да се мотаете, ето резюме на нашите най-добри снимки.

Ние открихме, че те са най-добрите VPN за кутии за Android TV:

 1. ExpressVPN Нашата най-добра препоръка за Android TV кутии. Бързо със солидна сигурност, плюс това може да отблокира множество поточни сайтове като Netflix. Включва поддръжка на рутер и интелигентна DNS услуга, ако кутията ви с Android не поддържа VPN. Включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 2. CyberGhost VPN без регистрация с голяма сигурност и супер бързи сървъри. Деблокира Netflix и други стрийминг сайтове. Най-добър бюджетен VPN за Android TV.
 3. NordVPN Силна сигурност и бързи сървъри. Може да деблокира Netflix, както и повечето други големи сайтове за стрийминг.
 4. IPVanish Перфектен за потребителите на Kodi, които се нуждаят от леко решение за дистанционно управление. Силна сигурност и прилична скорост, но няма да работи надеждно с Netflix.
 5. PrivateVPN Големи потребители, които са чудесни за деблокиране на сайтове за поточно видео, като същевременно осигуряват силна сигурност и добра скорост.
 6. Surfshark Деблокира Netflix, Hulu и BBC iPlayer и позволява неограничен брой едновременни връзки.
 7. Щит за гореща точка Много бърз и сигурен VPN VPN, който деблокира множество основни поточни услуги в чужбина.

Най-добрите VPN за кутии за Android TV

Налични са десетки VPN мрежи, но не всички са най-подходящи за потребителите на Android TV box. По-долу ще подчертаем пет от най-добрите VPN за поточно предаване, ще проучим тяхната функционалност и ще обясним за кои платформи са достъпни. В крайна сметка няма причина да ограничите използването на VPN до кутията си с Android TV. За да решим кои услуги са най-добрите за Android TV кутии, потърсихме VPN, които предлагат:

 • Бърза скорост на потока и стабилни връзки
 • Специално приложение за Android, както и отделен APK файл за ръчни инсталации
 • Възможността за деблокиране на поточни услуги като Netflix
 • Минимално регистриране на вашите данни, за да поддържате сърфирането наистина истинско

Ето нашия списък с най-добрите VPN за кутии за Android TV:

1. ExpressVPN

ExpressVPNЯнуари 2020 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN е сред най-добрите VPN за поточно съдържание на HD благодарение на бързите си скорости и липсата на ограничения на честотната лента. Той е и един от най-сигурните, защото използва 256-битово AES криптиране (което ще отнеме милиарди години за груба сила) и не регистрира вашия IP адрес или сайтовете, които посещавате. Има дори мрежово заключване, което спира целия интернет трафик при отпадане на връзката с VPN.

ExpressVPN предлага сървъри в повече от 90 страни. Той може да деблокира най-популярните стрийминг платформи, включително Netflix, Amazon Prime Video, HBO и iPlayer, въпреки най-добрите им усилия да блокират VPN потребителите, които имат достъп до заключено в региона съдържание.

Тази VPN има приложения за Windows, Mac, iOS, Android, Linux и определени рутери. Освен това може да бъде конфигуриран ръчно за работа с Chrome OS, Apple TV, Playstations и Xbox One.

Професионалисти:

 • Работи безпроблемно с Android TV устройства и е лесен за използване
 • Супер бързите сървъри са чудесни за стрийминг на HD съдържание
 • Криптирането с най-добро качество в класа гарантира стабилна сигурност и поверителност
 • 24/7 поддръжка на клиенти в чат на живо

Недостатъци:

 • Не е най-евтиният в този списък

Нашият резултат:

4.5 извън 5

Най-добрият VPN за Android TV: ExpressVPN е най-добрият ни избор. Пламтящ бърз и надежден избор за Android TV кутии. Деблокира всички основни услуги за стрийминг, включително Netflix, Hulu и Amazon Prime. Страхотни функции за поверителност и максимална сигурност. Опитайте безрисково с 30-дневната гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. CyberGhost

Cyberghost

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost е един от най-достъпните VPN-и с най-голяма сигурност. Те не пазят журнали от историята на сърфирането ви, времената на връзка или IP адреса и целият трафик е защитен с 256-битово криптиране. Той дори включва допълнителни функции като вграден блокер за реклами, принудително пренасочване на HTTPS и защита от зловреден софтуер, така че можете да сте сигурни, че сте защитени от най-често срещаните заплахи и досади в интернет по всяко време.

Приложението CyberGhost има конкретни бутони, върху които можете да кликнете въз основа на това, което искате да постигнете. Най-интересното от тях за потребителите на телевизионните кутии е плочката „Unblock Streaming“. Това ви позволява да изберете услуги като Netflix, Amazon Prime и Comedy Central от списък, след което ще бъдете свързани със сървър в съответния регион. Докато CyberGhost предлага по-малко локации за избор от някои от своите конкуренти, той има голям брой сървъри в Европа и САЩ, където са базирани по-голямата част от популярните стрийминг платформи..

CyberGhost предлага приложения за Windows, MacOS, Linux, iOS и Android. Може да бъде конфигуриран ръчно за работа с някои WiFi рутери.

Професионалисти:

 • Лесен за използване с Android TV Box
 • Доставчик на бюджет, който не прави компромиси със сигурността и поверителността
 • Тестването разкри впечатляващи скорости за стрийминг

Недостатъци:

 • Не работи в ОАЕ или Китай

Нашият резултат:

4 извън 5

НАЙ-ДОБРИЯ БЮДЖЕТ ИЗБОР: CyberGhost е лесен за използване с персонализирано приложение за Android TV. Деблокира популярно поточно съдържание. Има по-малко възможности за избор на сървър, отколкото най-близките конкуренти. 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни отзив за CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

3. NordVPN

NordVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN предлага няколко различни типа сървър, включително някои оптимизирани за ултра бърз стрийминг. Ако се интересувате от гледане на 4K съдържание на вашата телевизионна кутия (ако предположим, че хардуерът ви го поддържа), това е огромен плюс. Още по-добре, NordVPN позволява шест едновременни връзки в един акаунт, което е много по-щедро от повечето други VPN доставчици. Има дори поддръжка на клиенти в чат на живо, в случай че срещнете проблеми.

Това също не е сует, що се отнася до сигурността. NordVPN използва военно криптиране, което (към момента на писане) не може да бъде разбито. Той не регистрира информация, която може да се идентифицира лично и превключвателят му за убиване ви позволява да блокирате достъпа до интернет на определени приложения, когато връзката със сървъра е загубена.

NordVPN има приложения за Windows, MacOS, Android и iOS, с приставки за браузър за Firefox и Chrome. Може да бъде инсталиран ръчно на базирани на Linux системи и приличен избор на WiFi рутери.

Професионалисти:

 • Ветеранският доставчик на ниски цени работи добре с Android TV
 • Здрави данни за сигурност и поверителност
 • Деблокира най-популярните сайтове за стрийминг като Netflix, BBC iPlayer и други
 • Предлага 24/7 чат на живо

Недостатъци:

 • Приложенията за настолни компютри могат да бъдат бавни

Нашият резултат:

4.5 извън 5

СТОЙНОСТ И ИЗПЪЛНЕНИЕ: NordVPN е чудесен избор на стойност. Страхотна опция, която работи добре с Android TV кутии. Прилична скорост на HD поточно предаване. Позволява да се свържат до 6 едновременни устройства. Не поддържа дневници. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

4. IPVanish

IPVanish

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

IPVanish е изключително популярен VPN сред потребителите на Kodi, поради ниската си цена и незначително въздействие върху скоростта на връзката. Той притежава и поддържа повечето от своите сървъри, което му позволява да контролира всеки аспект на мрежата и да разрешава проблемите по-бързо от повечето си конкуренти. Подобно на ExpressVPN, IPVanish използва 256-битово AES криптиране. Той също така предлага селекция от допълнителни опции за защита, включително превключвател за убийство, редовни промени в IP адреса и объркване на OpenVPN.

IPVanish не може да деблокира определени поточни платформи, но превъзхожда защитата ви, докато използвате P2P мрежи и Kodi. Той е перфектен за потребителите на телевизионни кутии благодарение на лекото, лесно за използване приложение за Android. Освен това IPVanish работи с всеки Kodi добавка, който сме тествали.

IPVanish е един от най-простите VPN за инсталиране благодарение на отличната му мултиплатформена поддръжка. Има приложения за Windows, iOS, Android и Amazon Fire Stick. Може да бъде конфигуриран ръчно за работа на Linux и Linux базирани устройства като Raspberry Pi.

Професионалисти:

 • Работи добре с Android TV
 • Много бързи скорости
 • Напълно услугата без грешки няма да наруши поверителността ви

Недостатъци:

 • Не деблокира надеждно Netflix, Hulu
 • Поддръжката на клиентите е малко бавна

Нашият резултат:

4 извън 5

ЛЕСНО ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ: IPVanish е чудесен за семейства, които искат да свържат множество устройства с добър избор на приложения. Любима на потребителите на Kodi, която също работи добре с повечето Android TV кутии. Може да се направи с 24-часова поддръжка на живо. 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на IPVanish.

IPVanish Купон СПЕСТЕТЕ 60% от годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтът се прилага автоматично

5. ЧастенVPN

PrivateVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN не е толкова добре познат като някои от другите VPN, които сме обхванали, но пробива доста над теглото си по отношение на използваемостта. PrivateVPN е напълно изключен, използва 256-битово криптиране и няма ограничения на честотната лента. Въпреки че има само 75 сървъра, разпространени в 56 държави, той предлага над средните скорости и няма забележимо буфериране при поточно съдържание на 1080p.

PrivateVPN е в състояние да деблокира Netflix, BBC iPlayer и Amazon Prime Video, но той не може да заобиколи голямата китайска защитна стена. Компанията предлага услуга за чат на живо през работно време с по-дълги времена на реакция през почивните дни. С ваше одобрение персоналът за поддръжка може също да контролира дистанционно вашето устройство, за да разреши по-трудни проблеми, ако е необходимо.

Приложенията PrivateVPN са достъпни за Android, Windows и iOS. Може да бъде инсталиран ръчно на MacOS, Linux и някои интернет рутери.

Професионалисти:

 • Работи чудесно с Android TV
 • Нова разширяваща се мрежа

Недостатъци:

 • По-малко сървъри за избор от други доставчици по-високо в този списък
 • Не работи в Китай

Нашият резултат:

4.5 извън 5

Страхотни скорости: PrivateVPN е постоянно надежден. Работи отлично с Android TV кутии. Подходящ за общо ползване и торент. Скоростите бяха изненадващо добри в този край на пазара. Ние бихме предпочели опция за поддръжка 24/7 на живо. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни ревю за PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка - спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

6. Surfshark

SurfShark VPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Surfshark.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

Surfshark е млад доставчик на VPN, който ви позволява да свържете толкова устройства, колкото искате на ниска цена. Приложение за Android TV е достъпно от Google Play и работи за отблокиране на Netflix, BBC iPlayer, Hulu и Amazon Prime Video.

Приложенията използват силно криптиране и превключвател за убийство, който спира интернет трафика в случай на отпадане на VPN връзката. Поддръжката на чат на живо е достъпна денонощно. Това не е най-бързият VPN и неговият списък със сървъри е от късата страна, но трябва да е повече от достатъчен за повечето резачки за кабели.

Приложенията са налични за Windows, MacOS, iOS, Android, Android TV и Linux.

Професионалисти:

 • Деблокира Netflix US, UK и други
 • Предлага 24/7 чат на живо
 • Неограничени устройства

Недостатъци:

 • Сравнително малка сървърна мрежа
 • Някои бавни скорости

Нашият резултат:

4 извън 5

НЕОГРАНИЧЕНИ ВРЪЗКИ: Surfshark е единственият VPN в този списък, който предлага неограничен брой едновременни връзки. Деблокира Netflix и други стрийминг сайтове, като същевременно ви пази в безопасност и поверителност. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на Surfshark.

Surfshark КупонСпециална сделка - спестете 83% + 3 месеца БЕЗПЛАТНА ДАЛОСказка се прилага автоматично

7. Щит за гореща точка

Щит за гореща точка

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид

Уеб сайт: www.Hotspotshield.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

Щит за гореща точка има приблизително 3200 сървъра, разпространени в 70+ страни. Неговите високи скорости и силна деблокираща анилитета означават, че ще можете да деблокирате и предавате поточно заключени платформи като BBC iPlayer, Netflix US и Hulu без никакви проблеми. Можете да свържете до пет устройства наведнъж и докато приложенията са много лесни за използване, поддръжката на основата на чат на живо е достъпна 24/7.

Тази услуга се предлага с няколко разширени функции за сигурност. Например има IPv6 и DNS защита от теч, 256-битово криптиране и превключвател за спиране, който спира целия трафик всеки път, когато връзката ви падне неочаквано. Ако искате, можете също така да разрешите на определени уебсайтове да заобиколят VPN изцяло или да изберете да се свържете автоматично всеки път, когато използвате незащитена мрежа. Hotspot Shield не регистрира информация, която може да се идентифицира лично, след като сесията ви приключи.

Hotspot Shield предоставя приложения за Android, MacOS, iOS и Windows.

Професионалисти:

 • Деблокира множество основни услуги за стрийминг
 • Силни данни за сигурност
 • Много високи скорости

Недостатъци:

 • Пътен запис на поверителност
 • Без поддръжка на Linux

Нашият резултат:

4.5 извън 5

ВИСОКО ВЕРСАТИЛ: Hotspot Shield е силен избор за всяка Android TV кутия благодарение на мощните си функции за сигурност, отлична деблокираща способност, високи скорости и 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на Hotspot Shield.

Купон за Hotspot Shield Специална сделка - спестете 75% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТАДостъпката се прилага автоматично

Мога ли да използвам безплатен VPN с кутия за Android TV?

Въпреки че има безплатни VPN услуги на разположение, съветваме да не ги използвате по няколко причини. Първо, те са много по-бавни от VPN по-горе. Обикновено ще ви отнеме много време дори да проверите имейла си, когато сте свързани, камо ли да предавате HD видео.

Второ, трябва да помислите как тези VPN доставчици печелят парите си. Ако те са особено безскрупулни, нищо не ги спира да показват реклами на всеки сайт, който посещавате, или да продавате интернет историята си на трети страни. Основно хората се свързват с VPN, за да поддържат сърфирането си частно, но ако използвате безплатен VPN, има шанс да сте в действителност по-изложени от всякога.

И накрая, с безплатен VPN отваряте системата си за всякакви заплахи. Те могат да бъдат толкова прости, колкото VPN клиент, който инсталира злонамерен софтуер на вашия компютър, или толкова напреднали, колкото да използвате вашата система като част от ботнет. За да сме в безопасност, препоръчваме да се придържате към надеждни, реномирани VPN услуги с подробни декларации за поверителност.

Как ръчно да настроите VPN на кутия с Android TV

Всички VPN мрежи, които разгледахме по-горе, разполагат с приложения за Android в Google Play Store. Инсталирането им е толкова просто, колкото да се регистрирате за акаунт при конкретен доставчик, след това да търсите съответното име в магазина за приложения. Не е нужно обаче да се притеснявате, ако нямате достъп до магазина за приложения на устройството си. Android също ви позволява ръчно да инсталирате и конфигурирате VPN. По-долу ще обясним как да направите това стъпка по стъпка.

Как да инсталирате APK файл ръчно

По същество магазинът с приложения е просто по-лесен начин за намиране и инсталиране на APK файлове. Ако намерите съответния файл някъде другаде и го прехвърлите на устройството си, той обаче ще се инсталира по абсолютно същия начин. По този начин заобикалянето на магазина за приложения се нарича „странично зареждане“. Първо, отидете на уебсайта на вашия VPN доставчик. На страницата, на която сте избрали вашата платформа, потърсете директна връзка към файла APK под заглавието на Android. Докоснете го, за да започнете изтеглянето.

android позволяват неизвестни източници

Преди да можете да инсталирате софтуера, ще трябва да активирате инсталацията от неоторизирани източници. Тази функция има за цел да ви предпази от потенциално схематични приложения, но тъй като знаем, че това е безопасно, няма риск. Отиди при твоя Меню за настройки и изберете Заключен екран и сигурност опция. НА средата на страницата, която ще видите Неизвестни източници настройка - докоснете го, за да го включите.

След това отворете приложението за управление на файлове на вашето устройство. Отворете папката за изтегляне и щракнете върху APK файла, който току-що изтеглихте. След като бъдете помолени да потвърдите, VPN приложението ще започне да се инсталира, след което можете да го използвате.

Използване на вградените VPN настройки на Android

Започнете, като отидете на вашия Меню за настройки. Сега, в зависимост от това коя версия на Android използвате, следните опции на менюто могат да бъдат изразени малко по-различно, но обикновено е сравнително лесно да се каже коя ви трябва. В моя случай подслушвах | Повече ▼ опция под Безжични и мрежи след това избра VPN опция.

Чукнете + в горната дясна част на екрана. Ако не сте задали ПИН код или парола за заключен екран, ще бъдете подканени да направите това сега. След като се погрижите, дайте име на вашата VPN връзка (в този случай използвах „IPVanish“, но може да искате да го назовете въз основа на местоположението на сървъра, с който се свързвате).

ipvanish настройка на Android

Следващата стъпка е да въведете данните на VPN. Това се различава от един доставчик на друг, но съответната информация обикновено е налична на уебсайта под ръководството за настройка на Android. За поточно видео IPVanish препоръчва използването на PPTP, така че изберете това от списъка. След това ще трябва да въведете адреса на сървъра, с който искате да се свържете. Отново ще ги намерите на сайта на вашия доставчик. Ако се мъчите да намерите списъка със сървърни адреси, помислете за разглеждане на ръководствата за настройка на Linux, тъй като тази стъпка е необходима и на тази платформа.

Накрая въведете данните си за вход в полетата в долната част и натиснете Запази. Ако предпочитате да не влизате ръчно всеки път, проверете Винаги включен VPN опция първо. От тук просто докоснете връзката и ако всичко работи, ще бъдете свързани към избрания от вас сървър. Можете да проверите дали вашата VPN работи, като използвате проверка на IP адрес, за да видите към кой регион е свързан вашият IP адрес.

Вижте също:

 • Най-добрите VPN за Kodi
 • Как да инсталирате VPN на Kodi
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + = 3

Adblock
detector