7 най-добри VPN за гледане на австралийска телевизия онлайн в чужбина

Най-добрите VPN мрежи за гледане на австралийска телевизия онлайн (1)

Навиците ви за сърфиране в интернет не са частни. Всъщност има дълъг списък от образувания, които могат да видят точно какво получавате в интернет. Това включва вашия работодател, доставчик на интернет услуги (ISP) и правителството, за да посочите няколко. VPN мрежите предотвратяват този вид проследяване чрез криптиране на вашия трафик, като го правят нечетлив без правилния ключ за декриптиране.

VPN мрежите имат друго основно предимство: те ви дават възможност да облъчите местоположението си. Много стрийминг платформи са достъпни само в определени страни и ако IP адресът на потребителя не произхожда от един от тези региони, той е възпрепятстван да използва услугата. Въпреки това, всеки път, когато се свържете с VPN, можете да изберете IP адрес за конкретна държава. Това означава, че ще можете да използвате интернет и да имате достъп до геоблокирани услуги от всяка точка на света.

Ако искате да гледате австралийска телевизия в чужбина във Великобритания, САЩ или където и да е другаде с VPN, ще ви трябва такава, която може да предостави австралийски IP адрес.

По-късно ще разгледаме по-подробно всяка наша препоръка, но ако просто искате да видите кои VPN са най-подходящи за гледане на австралийска телевизия в чужбина, ето нашия списък с най-добрите VPN за гледане на австралийска телевизия в чужбина:

 1. ExpressVPN Нашият топ избор за гледане на австралийска телевизия! Високоскоростен VPN с отлични функции за сигурност и поверителност, както и силна деблокираща способност. Включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 2. CyberGhost Тази бюджетна услуга е бърза, достъпна и може да отблокира няколко поточни платформи в чужбина. Той дори предлага предварително конфигурирани функции за сигурност.
 3. NordVPN Мощен, но евтин, NordVPN осигурява бързи скорости, многобройни усъвършенствани функции за сигурност и политика без регистрация.
 4. IPVanish Лек, високоскоростен VPN със силна сигурност, отлична мултиплатформена поддръжка и щедър лимит на връзка.
 5. PrivateVPN Този VPN предлага по-висока скорост от повечето, не поддържа журнали и може надеждно да деблокира няколко популярни географски ограничени платформи в чужбина.
 6. Surfshark Многостранна, първа за сигурност VPN, която деблокира много австралийски стрийминг услуги в чужбина.
 7. Щит за гореща точка Надежден, лесен за използване VPN със силна деблокираща способност и високоскоростни сървъри по целия свят.

Как да предавате на живо австралийска телевизия от чужбина с VPN

VPN мрежите може да изглеждат сложни, но всъщност са много лесни за използване. Следвайте стъпките по-долу, за да деблокирате австралийските стрийминг платформи отвсякъде. За неплатени канали това ще ви позволи да предавате безплатно австралийска телевизия.

Ето как да гледате австралийска телевизия онлайн в чужбина:

 1. Започнете с регистрация за един от споменатите по-долу VPN (препоръчваме ExpressVPN).
 2. Изтеглете и инсталирайте софтуера, като се уверите, че получите правилната версия за вашето устройство.
 3. Свържете се с някой от австралийските сървъри на вашата VPN.
 4. Опитайте да получите достъп до геоблокиран австралийски сайт. Съдържанието трябва да се зареди незабавно, въпреки че може да се наложи да изчистите бисквитките и кеша на браузъра си и да опресните страницата първо.

БЕЗПЛАТНО ПОКРИТИЕ НА VPN: Търсите само краткосрочно VPN покритие? Ако е така, можете да се възползвате от ExpressVPN 30-дневна гаранция за връщане на парите. Въпреки че ще трябва да платите предварително, можете да се откажете по всяко време, за да получите пълно възстановяване, без зададени въпроси. Това ефективно означава, че можете да използвате услугата безплатно за месец.

Каква австралийска телевизия мога да гледам безплатно в чужбина?

С подходящ VPN можете да излъчвате австралийска телевизия безплатно от чужбина, стига да е безплатен за гледане канал. Това означава, че ако пътувате в чужбина, все още можете да получите достъп до популярни австралийски канали безплатно с VPN, включително:

 • ABC iView
 • SBS по поръчка
 • 7Plus
 • 9Now
 • Десет игра (Канал 10)

Избор на най-добрите VPN за гледане на австралийска телевизия в чужбина

Изборът на VPN често е труден поради големия брой конкуриращи се доставчици. За да опростим нещата, решихме да повишим летвата и препоръчаме само услуги, отговарящи на всички критерии по-долу. Това гарантира, че ще получите сигурна, бърза и сигурна услуга, а не само една, която може да деблокира австралийските стрийминг платформи.

Критерии за избор на VPN

 • Осигурява надеждни, високоскоростни връзки
 • Има голяма мрежа с поне един сървър в Австралия (в идеалния случай повече)
 • Предлага ефективно неразбираемо криптиране и редица допълнителни функции за защита
 • Не регистрира никаква лична информация
 • Има приложения за най-популярните операционни системи и устройства
 • Работи с популярни стрийминг услуги

Най-добрите VPN за австралийската телевизия

Погледнете по-долу, за да намерите най-добрите VPN за гледане на австралийска телевизия онлайн:

1. ExpressVPN

ExpressVPNЯн 2020UNBLOCKS АВСТРАЛИЙСКА телевизия тествана януари 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN предлага достъп до над 3000 сървъра в 94 страни, включително Австралия. Това е достатъчно бързо, за да предавате HD видео на живо без забавяне или забележимо буфериране. Освен това тази услуга има силна деблокираща способност и ви позволява да използвате платформи като TenPlay, 7plus и 9Now от всяка точка на света.

Тази VPN поддържа вашия трафик частен с 256-битово криптиране, перфектна секретност напред и защита срещу течове на IPv6 и DNS. Има и превключвател за убийство (в настолни версии), който незабавно спира всички прехвърляне на данни, ако връзката ви изведнъж падне. Можете да плащате с Bitcoin, ако искате, но както ExpressVPN регистрира никаква лична информация, дейностите ви не могат да бъдат проследени по никакъв начин. Поддръжката на клиентите може да бъде получена 24/7 през чат на живо.

Приложенията ExpressVPN са достъпни за Linux, MacOS, Windows, Android и iOS. Има и персонализиран фърмуер, предназначен да улеснява използването на тази услуга с домашен рутер възможно най-лесно.

Професионалисти:

 • Оптимизиран за високоскоростни връзки
 • Изчерпателни функции за сигурност и поверителност
 • Деблокира всички основни услуги за стрийминг
 • Плащайте анонимно с Bitcoin

Недостатъци:

 • Малко по-скъпи от другите доставчици

Нашият резултат:

4.5 извън 5

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА АВСТРАЛИЙСКА телевизия: ExpressVPN е най-добрият ни избор. Той дава приоритет на поверителността ви, предлага бързи и сигурни връзки и може да се похвали с отлична деблокираща способност. Най-доброто от всичко е, че предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че можете да го изпробвате напълно безрисково.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. CyberGhost

CyberghostUNBLOCKS AUSTRALIAN TVTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost има 51 австралийски сървъра към момента на писане и над 5500 повече в 89+ други страни. Това е много бързо, удобно за потребителя и може да деблокира многобройни гео-ограничени поточни услуги, включително 7plus и 9Now от чужбина. Освен това CyberGhost позволява до седем едновременни връзки, така че можете да стриймвате безопасно независимо дали сте у дома или в движение.

Този VPN отнема затрудненията да останат в безопасност онлайн като всичките му функции за сигурност са предварително конфигурирани. Те включват 256-битово криптиране, автоматично блокиране на реклами и сканиране на злонамерен софтуер, превключвател за постоянно включване (присъстващ във всяка версия) и защита срещу течове на DNS и IPv6. CyberGhost не регистрира информация, която би могла да ви идентифицира, но ви позволява да плащате с Bitcoin за добавена анонимност. Чатът на живо е достъпен 24/7.

CyberGhost предлага приложения за Windows, Android, MacOS и iOS. За Linux системи и избрани интернет рутери е необходима ръчна инсталация.

Професионалисти:

 • Тестването разкри впечатляващи скорости за стрийминг
 • Необходима е минимална конфигурация
 • Солидни функции за поверителност, включително kill-switch

Недостатъци:

 • Не работи надеждно в Китай или ОАЕ

Нашият резултат:

4 извън 5

НАЙ-ДОБРИЯ ДОСТАВЧИК НА БЮДЖЕТ: CyberGhost е бърз и лесен за използване VPN, който може да деблокира популярни австралийски стрийминг услуги в чужбина. Той предлага цялостни функции за сигурност и поверителност и се предлага с 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни отзив за CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

3. NordVPN

NordVPNUNBLOCKS AUSTRALIAN TVTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN има по-голяма мрежа от всички други големи VPN, с над 5000 сървъра, разпространени в 62 държави (215 сървъра само в Австралия). Високите му скорости и изключителната деблокираща способност го правят силен избор за всеки, който иска да гледа австралийска телевизия в чужбина. Още по-добре, с разрешени до шест връзки, можете да защитите повечето, ако не и всичките си устройства едновременно.

Тази услуга включва огромен набор от възможности за сигурност. Като начало има 256-битово криптиране, адаптивен превключвател за премахване, рекламен блокер, скенер за злонамерен софтуер и защита срещу течове на DNS, IPv6, WebRTC и пренасочване на порт. Можете също да изберете достъп до Tor през VPN или да използвате две VPN едновременно. Освен това NordVPN има политика без регистрация. Поддръжката на клиентите е на разположение 24/7 в случай, че имате нужда от помощ.

NordVPN има приложения за Windows, Linux, Mac, Android и iOS. Може да се инсталира ръчно на избрани безжични рутери.

Професионалисти:

 • Много високоскоростни австралийски сървъри
 • Не поддържа никакви дневници
 • Позволява за персонализирана настройка на сигурността
 • Най-добър бюджетен VPN за торент и поточно предаване

Недостатъци:

 • Свързването със сървъра понякога може да бъде бавно

Нашият резултат:

4.5 извън 5

НАДЕЖНА ОПЦИЯ: NordVPN ви позволява безпроблемно да предавате австралийско съдържание. Това е сигурен, евтин VPN, предлагащ бързи връзки и отличен деблокиращ потенциал. Той дори включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

4. IPVanish

IPVanishUNBLOCKS AUSTRALIAN TVTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

IPVanish има повече от 1200 сървъра в над 60 страни по света, включително Австралия. Това е бърза и лека услуга със силна поддръжка на много платформи и разумни възможности за деблокиране. Докато повечето му съперници позволяват между три и шест едновременни връзки, IPVanish позволява 10, което означава, че е идеално за онези, които искат да защитят всичките си устройства наведнъж.

Тази услуга ви защитава по всяко време, като използвате комбинация от 256-битово криптиране, превключвател за убийство (в настолни приложения) и защита срещу течове на DNS и IPv6. Можете да изберете да заглушите трафика на OpenVPN, което е полезно, ако вашата мрежа блокира VPN връзки. IPVanish не регистрира лична информация, което означава, че ще бъдете почти напълно анонимни онлайн. Нужда от помощ? Можете да се свържете с поддръжката чрез чат на живо, 24/7.

IPVanish предоставя приложения за Windows, Android, Amazon Fire TV и Firestick, MacOS и iOS. Той работи на базирани на Linux платформи и избира мрежови рутери, но трябва да бъде конфигуриран ръчно.

Професионалисти:

 • Впечатляващи скорости
 • Силни за поверителност и сигурност
 • Позволява ви да свържете 10 устройства наведнъж

Недостатъци:

 • Бори се за отблокиране на по-големи поточни платформи

Нашият резултат:

4 извън 5

ЗАЩИТАЙТЕ ВСИЧКО УСТРОЙСТВО: IPVanish може да се похвали с висока скорост, силна сигурност, политика без регистрация и по-висок лимит на връзката от повечето. Всичките му планове включват 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на IPVanish.

IPVanish Купон СПЕСТЕТЕ 60% от годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтът се прилага автоматично

5. ЧастенVPN

PrivateVPNUNBLOCKS AUSTRALIAN TVTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN може да има само 88 сървъра, покриващи 57 държави (с четири в Австралия), но той предлага по-висока скорост от много от своите конкуренти. Освен това този VPN може надеждно да отблокира огромен набор от стрийминг услуги, включително Netflix Australia, 7plus и 9Now в чужбина. Тази услуга позволява шест връзки наведнъж, така че можете да разглеждате безопасно на всяко устройство, което предпочитате.

256-битовото криптиране е активирано по подразбиране, но PrivateVPN също ви предпазва, като използвате превключвател за убийство (в Windows) и защита от течове на DNS, IPv6 и WebRTC. Този VPN има стриктна политика без регистрация, така че поверителността ви е в добри ръце, дори ако решите да не плащате с Bitcoin. Чатът на живо е достъпен 22 часа на ден (с изключение на 1-3PM PST) и с ваше разрешение персоналът дори може да инсталира или конфигурира отдалечено софтуера за вас.

Приложенията PrivateVPN са достъпни за MacOS, Windows, iOS и Android. VPN трябва да се конфигурира ръчно, преди да се използва в Linux системи или поддържани рутери.

Професионалисти:

 • Доставчик на нули
 • Много бързи скорости
 • Печелене на репутация за деблокиране на популярни поточни сайтове

Недостатъци:

 • Малък брой сървъри
 • Няма 24/7 чат на живо

Нашият резултат:

4.5 извън 5

NO-FUSS STREAMING: PrivateVPN е по-бърз от повечето, без регистрация, съсредоточен върху сигурността и може да деблокира упорити услуги като Netflix в чужбина. Включена е 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни ревю за PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка - спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

6. Surfshark

SurfShark VPNUNBLOCKS AUSTRALIAN TVTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Surfshark.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

Surfshark предлага достъп до около 1000 сървъра в 60+ страни, включително Австралия. С прилична скорост, неограничена честотна лента и възможност за отблокиране на основни платформи като 9Now, той е идеален за всеки, който иска да бъде в течение с любимите си предавания, докато е на почивка. Нещо повече, Surfshark няма ограничение за връзка, което означава, че няма да трябва да оставяте едно от устройствата си незащитени, само защото искате да гледате в движение..

Този VPN използва 256-битово AES криптиране, защита срещу течове на DNS, IPv6 и WebRTC и превключвател за убиване, за да запазите вашите дейности поверителни по всяко време. Той автоматично блокира реклами и зловреден софтуер и ако сте в държава със строга онлайн цензура, функцията NoBorders ще ви позволи да получите достъп до мрежата както обикновено. Surfshark не регистрира никаква лична информация но можете да плащате в Bitcoin за допълнителна поверителност, ако искате. Поддръжката е достъпна 24/7 през чат на живо.

Surfshark предоставя приложения за Windows, Linux, MacOS, iOS и Android. Може да се инсталира ръчно на поддържаните мрежови рутери.

Професионалисти:

 • Като цяло прилични скорости
 • Свържете толкова устройства, колкото искате
 • Деблокира широк спектър от австралийски стрийминг услуги

Недостатъци:

 • Има по-малко сървъри от някои от своите конкуренти
 • Все още има случаен бавен сървър

Нашият резултат:

4 извън 5

ГЛЕДАЙТЕ ТВ НЯКОЙ: Surfshark поставя основен акцент върху вашата сигурност и поверителност, но също така осигурява удобни за потребителя приложения и скорости, които са достатъчно бързи за без забавяне на потока. Най-хубавото е, че всички планове идват с 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Surfshark КупонСпециална сделка - спестете 83% + 3 месеца БЕЗПЛАТНА ДАЛОСказка се прилага автоматично

7. Щит за гореща точка

Щит за гореща точкаUNBLOCKS AUSTRALIAN TVTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид

Уеб сайт: www.Hotspotshield.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

Щит за гореща точка има около 3000 сървъра в повече от 70 страни (включително Австралия). Това означава, че е лесно да получите високоскоростна връзка, където и да сте, и ви позволява да изтегляте поточно от всяко забележимо буфериране или изоставане. Hotspot Shield деблокира големи платформи като Netflix US, 7Plus и 9Now, така че има много малко ограничения за това, което можете да гледате.

Тази VPN включва различни функции за защита, включително 256-битово криптиране, защита от течове на DNS и IPv6 и превключвател за убиване, който спира целия трафик, ако неочаквано прекъснете връзката с VPN. Има и няколко по-модерни опции, включително една, която автоматично ви защитава, докато сте в незащитени wifi мрежи. Hotspot Shield не съхранява лична информация, след като сте прекъснали връзката. Ако имате нужда от помощ, можете да се свържете с клиентите чрез чат на живо, 24/7.

Приложенията на Hotspot Shield са достъпни за Windows, iOS, MacOS и Android.

Професионалисти:

 • Отличен потенциал за деблокиране
 • Надеждни, високоскоростни връзки
 • Силна за сигурност

Недостатъци:

 • Някои предишни притеснения за поверителност
 • Без поддръжка за Linux или рутери

НОВИЦА-ПРИЯТЕЛ VPN: Hotspot Shield има бързи връзки, лесни за използване приложения, мощни функции за защита и отлична деблокираща способност, което улеснява гледането на австралийска телевизия в чужбина. Тази услуга дори се предлага с 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Купон за Hotspot Shield Специална сделка - спестете 75% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТАДостъпката се прилага автоматично

Мога ли да предавам австралийска телевизия в чужбина с безплатен VPN?

Докато безплатните VPN мрежи могат да бъдат привлекателна перспектива, ние съветваме да не използвате такъв. Първо, те често имат по-малко сървъри от платените VPN, но все пак повече потребители. Това означава, че вероятно ще изпитате много бавни скорости, което затруднява потока, ако не и невъзможно. Също така си струва да се отбележи, че безплатните VPN мрежи обикновено са първите, които се блокират от поточните платформи, така че дори ако услугата ви предлага австралийски сървъри (което не всички правят), все още може да не можете да гледате нищо.

Безплатните доставчици на VPN не таксуват потребителя директно, но имат други начини да печелят пари. Тези методи могат да включват вмъкване на реклами в страниците, които посещавате или да ви позволят да плащате за повишена скорост. Някои услуги обаче използват по-сенчести тактики. Например, те могат да съхраняват проследяващи бисквитки на вашето устройство и да събират ценна информация, включително кои сайтове посещавате и колко често. С течение на времето тези данни могат да бъдат събрани в потребителски профил и продадени на рекламодатели, вероятно без ваше знание.

И накрая, няма лесен начин да разберете дали избраният от вас VPN е безопасен или не. В миналото видяхме, че известни услуги злоупотребяват с доверието на своите потребители, например когато Hola помогна за стартиране на ботнет с честотна лента на потребителя. По-малките услуги обаче не са непременно по-надеждни; проучване през 2016 г. за безплатни VPN установи, че почти 40% съдържат зловреден софтуер, повече от 80% са уязвими към течове на IPv6, а 18% изобщо не са използвали криптиране.

Най-добрият начин да се защитите онлайн е използвайте утвърдена, надеждна VPN с първоначална политика за поверителност на клиента.

Какво австралийско съдържание мога да гледам с VPN?

След като се свържете с австралийски VPN сървър, можете да използвате интернет и да получите достъп до геоблокирани услуги, сякаш наистина сте там. Това означава, че ще можете да предавате съдържание от платформи като TenPlay, 9Now, 7plus, Stan и Foxtel Now. Ето списък от предавания, които можете да предавате от чужбина с подходящ VPN:

 1. Австралийска футболна лига (7plus)
 2. Открит тенис на Австралия (7plus)
 3. Love Island Australia (9Now)
 4. House Hunters International (9Now)
 5. Черни книги (Netflix Australia)
 6. Дневник на нощен пазач (Netflix Australia)
 7. Бакалавърът Австралия (TenPlay)
 8. Оставяйки Neverland (TenPlay)
 9. Drag Race на RuPaul (Стан)
 10. Милиарди (Стан)

За какво друго мога да използвам VPN?

Въпреки че VPN ви позволяват да предавате австралийска телевизия в чужбина, те имат и няколко други приложения. Например, можете да ги използвате, за да заобиколите филтрирането в мрежата, когато сте свързани с обществени wifi мрежи или когато сте в страна със строга онлайн цензура. Това означава, че ще можете да използвате чужди сайтове за хазарт и игри, дори ако вашата страна обикновено ги блокира.

Тъй като вашият трафик е криптиран, можете безопасно да използвате услуги като Westpac, CBA и ANZ онлайн банкиране, без да се притеснявате дали някой ще ви пресече данните. Освен това много услуги използват автоматизирани системи, за да ограничат достъпа до вашия акаунт, ако има достъп от друга държава. Обаче, като се свържете предварително с VPN сървър във вашата страна, намалявате шанса това да се случи значително.

Вижте също: Най-добрите VPN за Австралия

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 3

Adblock
detector