7 най-добри VPN за Мексико през 2020 г.

Най-добрите VPN за Мексико

Хората, които живеят в Мексико, почиват в страната или планират да се преместят там в близко бъдеще, могат да се възползват от стабилна виртуална частна мрежа (VPN). Това ви помага да запазите частна дейност в интернет, торент или отключване на множество географски сайтове за стрийминг медии като US Netflix, Hulu, Amazon Prime Video и други.

Освен това, ако сте мексикански гражданин и планирате да пътувате извън страната, VPN може да ви даде достъп до всичко, което искате у дома, включително Netflix Мексико, местни канали като Televisia, Canal 5 и Azteca 7, както и онлайн банкиране.

По-долу ние обхващаме много основания за всеки от доставчиците, но в случай, че имате кратко време, ето резюме на нашите най-добри снимки.

Това са 7-те най-добри VPN за Мексико:

 1. ExpressVPN Нашият най-добър избор за Мексико! Огромна мрежа от супер бързи сървъри по целия свят, включително сървъри в Мексико. Чудесен за стрийминг и изтегляне. Включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 2. CyberGhost Избор на бюджет. Приложения за начинаещи и рентабилни.
 3. NordVPN Добър всеобхватен, чудесен за разблокиране на съдържание. Бързо и сигурно.
 4. IPVanish Добра скорост, предпочитана от потребителите на Kodi.
 5. Surfshark Доставчик, фокусиран върху сигурността с прилична скорост и политика без регистрация.
 6. Щит за гореща точка Солидни функции за сигурност, високи скорости и отлична деблокираща способност.
 7. PrivateVPN Подходящ за деблокиране на повечето стрийминг услуги.

Ако не знаете какво е VPN, тогава не се притеснявайте. Софтуерът създава криптиран тунел, който маршрутизира целия интернет трафик към и от вашето устройство чрез посреднически сървър на местоположение по ваш избор. Това маскира Вашия IP адрес и ви показва, че сте в избрания от вас локал, оттук и възможността за деблокиране на гео ограничено съдържание. Нещо повече, аспектът на криптиране е изящна функция, която прави практически невъзможно хакерите или правителствените агенции да прослушват поведението ви онлайн.

VPN доставчиците, които препоръчваме в тази статия, предлагат голямо разнообразие от сървърни места, от които да избирате. Това означава, че е възможно да получите IP адрес от Мексико, дори ако в момента сте в САЩ, Великобритания, Австралия, Германия, Канада, Индия, Китай, Хонконг, Франция, Швеция, Норвегия, Япония или където и да е другаде в свят.

Вижте също: Как да получите мексикански IP адрес

Най-добрите VPN за Мексико

VPN услугите се рекламират силно в интернет, но е глупаво да ги поставяте в една категория.

За да направят нашия списък с най-добрите VPN за Мексико, доставчиците трябва да отговарят на следните критерии:

 • Включва широка мрежа от сървъри по целия свят, включително опции в Мексико
 • Разблокира гео-ограничените поточни услуги без проблеми
 • Предлага бърз и надежден продукт с малко до без престой
 • Използва строги параметри за криптиране, така че вашето местоположение остава скрито по всяко време
 • Позволява множество едновременни връзки
 • Осигурява отлична поддръжка на клиенти

1. Изразете VPN

ExpressVPNJan 2020Работи в МексикоТестиран Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN се нарежда начело на препоръчителния ни списък поради своите военни стандарти за криптиране, бързи скорости и обхващаща глобална мрежа.

Този доставчик предлага повече от 3000 сървъра, от които да избирате в 94 страни по света, включително опции в Мексико. Регистрацията му на Британските Вирджински острови означава, че тя не е подчинена на закони за запазване на данни, за които се изисква държавно управление.

ExpressVPN надеждно деблокира различни географски ограничени поточни медийни услуги, включително US Netflix, HBO, Hulu, Amazon Prime Video, BBC iPlayer, ESPN и други. Както споменахме по-рано, този доставчик е известен с пламтящите си бързи скорости. Допълнително бонус е денонощната поддръжка чрез опция за чат на живо.

ExpressVPN използва стандарти за сигурност от световна класа, включително 256-битово AES криптиране, което често се нарича „военен клас.“ Допълнителните функции включват превключвател за интернет убийство и защита от течове на DNS, така че информацията ви винаги остава защитена в криптирания тунел.

Този доставчик съхранява само неидентифициращи метаданни, а IP адресите не се записват. Той предлага лесни за използване приложения за Android и iOS, както и чиста версия на работния плот за Windows и MacOS. Единичният абонамент позволява три едновременни връзки.

Професионалисти:

 • Над 3000 супер бързи сървъра, работещи в над 90 страни
 • Страхотни възможности за деблокиране на геозаключено съдържание
 • Достатъчно бърз за възпроизвеждане на HD видео без буфериране
 • Криптирането с най-добро качество в класа гарантира стабилна сигурност и поверителност
 • Поддръжка на клиенти в чат на живо - 24/7

Недостатъци:

 • Разширената конфигурация за потребители на захранване е малко ограничена

Нашият резултат:

4.5 извън 5

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА МЕКСИКО: ExpressVPN е нашият топ избор. Огромна сървърна мрежа - включително сървърите в Мексико - оптимизирана за високоскоростни връзки. Трудно да се победи поверителността и сигурността. Деблокира поточните сайтове, с които имат други VPN проблеми. 30-дневната гаранция за връщане на парите без дебит има гърба ви.

Прочетете нашия отзив за ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. CyberGhost

Cyberghost

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

Румъния със седалище CyberGhost положи съгласувани усилия да подобри качеството на обслужването си, след като през последната половина на 2017 г. тя беше придобита от израелска фирма, регистрирана във Великобритания Crossrider.. CyberGhost предлага повече от 5700 сървъра в 89+ страни, включително около 40 в Мексико.

Приложението на CyberGhost може да ви помогне да изберете сървър за деблокиране на конкретни услуги като US Netflix, BBC iPlayer и Amazon Prime Video. Просто изберете Режим на деблокиране на поточно предаване на главния екран и изберете вашата платформа.

Този доставчик предлага 256-битово криптиране, перфектна тайна за напред, превключвател за интернет убийство и защита от течове на DNS чрез защитни функции. Това са първокласни протоколи, така че не се притеснявайте на тази фронта.

Регистрацията на CyberGhost в Румъния означава, че по закон не се изисква съхраняване на никакви потребителски данни. Той подхранва това с вътрешна политика за не записване на IP адреси или други потребителски данни, които сочат към конкретна уеб активност. Допълнителните функции за защита включват блокиране на реклами, защита срещу злонамерен софтуер и анти-проследяване.

Можете да получите достъп до услугата на Android, iOS, Windows, MacOS и Linux. В момента един абонамент позволява седем устройства да се свързват едновременно.

Професионалисти:

 • Управлява мрежа от повече от 5700 сървъра в 89+ страни
 • Предава безпроблемно HD видео
 • Не поддържа регистрации на потребителска активност и осигурява силно криптиране за заобикаляне на откриването на активност
 • Някои от най-бързите поточни сървъри, които сме тествали

Недостатъци:

 • Не работи в Китай или ОАЕ

Нашият резултат:

4 извън 5

НАЙ-ДОБРИЯ БЮДЖЕТ VPN: CyberGhost има проста настройка. Работи добре в Мексико. Добър вариант, ако търсите бърза, надеждна връзка и лесен за използване интерфейс. Включва 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Ето нашия задълбочен преглед на CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

3. NordVPN

NordVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

Панама със седалище NordVPN внимателно създаде репутация, насочена към поверителност, поради истинска политика за „нулеви регистрации“. Доставчикът поддържа мрежа от над 5000 сървъра, обхващащи 60 държави, като Мексико е домакин на 10. Свързването със сървър в Мексико или друга част на света е процес безпроблемно.

NordVPN е силно фокусиран върху поточно предаване на медии и деблокиране на гео ограничени емисии. Той лесно деблокира сайтове като US Netflix, HBO, Amazon Prime Video, ESPN, Sky, Sling TV и други.

Персонализирането на този доставчик е особено силен костюм. Потребителите могат да избират сървъри, оптимизирани за определени функции, включително поточно HD видео, двоен VPN и Tor над VPN. Версията за десктоп включва грунд за това как да намерите най-добрите сървъри, които да използвате за конкретни задачи, като например деблокиране на Netflix.

NordVPN не съхранява никакви потребителски данни - това е политиката за нулева регистрация, за която споменахме по-рано в мини-прегледа, така че не предвиждаме никакви притеснения на фронта на личния живот. Стандартите за сигурност са подобно стабилни - NordVPN използва 256-битово криптиране, OpenVPN протокол, превключвател за интернет убийство и защита от изтичане на DNS.

Приложенията са налични за Android, iOS, Windows и MacOS. Основен план позволява на шест устройства да се свързват едновременно.

Професионалисти:

 • Управлява мрежа от повече от 5000 сървъра в 60 държави
 • Деблокира най-популярните географски услуги за стрийминг
 • 256-битово криптиране с военен клас за голяма поверителност
 • Може да свържете 6 устройства наведнъж с основния пакет
 • 24/7 чат на живо може да ви помогне да започнете

Недостатъци:

 • Настолното приложение е малко тромаво в сравнение с други доставчици, може да направи актуализация на таблото за управление

Нашият резултат:

4.5 извън 5

СТОЙНОСТ И ИЗПЪЛНЕНИЕ: NordVPN е добър избор на стойност. С избор на сървъри в Мексико, това е добра опция за всеобхват, която отблокира повечето геоблокирани региони с лекота. Страхотни данни за поверителност и сигурност. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете нашия отзив за NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

4. IPVanish

IPVanish

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

IPVanish набира точки за поверителност, бързина и най-добрата поддръжка на клиенти. Понастоящем този доставчик предлага над 1000 сървъра, разпространени в 60 страни, включително пет в Мексико.

IPVanish е със седалище в САЩ, което може да предизвика безпокойство сред потребителите, ориентирани към поверителност. Но това е една от малкото VPN компании, които избират да управляват цялата си мрежа от сървъри независимо, вместо да наемат или възлагат аутсорсинг. Това означава, че има пълен контрол върху трафика, преминаващ през сървърите му. Допълнителен слой сигурност е фактът, че IPVanish не регистрира лична информация, така че на първо място няма какво да споделя..

IPVanish е известен фаворит с торентерите и потребителите на Kodi, защото им дава възможност да изтеглят Android APK директно на своето устройство. Интерфейсът е удобен за дистанционно управление за Kodi устройства, на които липсват клавиатура и мишка. Работи с няколко медийни сайта за стрийминг медии като BBC iPlayer.

Протоколите за криптиране на военен клас са номинални за курса. IPVanish осигурява всички връзки с 256-битово криптиране, перфектна секретност напред, защита от течове на DNS и превключвател за интернет убийство.

Този доставчик позволява на потребителите да свързват 10 устройства едновременно по един план. Това е най-щедрото разпределение сред препоръчаните VPN доставчици в този списък. Приложенията са налични за Android, iOS, Windows и MacOS и има 24/7 чат на живо за поддръжка на клиенти в случай на проблеми.

Професионалисти:

 • Управлява мрежа от повече от 1300 сървъра от 75 града в целия свят
 • Не поддържа никакви дневници
 • Най-добрият производител за Android базирани Kodi устройства в нашето тестване
 • Скоростите са чудесни за HD стрийминг на повечето сървъри

Недостатъци:

 • Няма поддръжка на клиенти на живо, имейл и поддръжка само на билети
 • Не може да плаща с криптовалута

Нашият резултат:

4 извън 5

ДО 10 УСТРОЙСТВА: IPVanish има голяма мрежа от сървъри. Обработва добре няколко едновременни връзки. Препоръчайте за техния висок стандарт на поверителност, но продължавайте да пазарувате, ако искате да деблокирате US Netflix. 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на IPVanish.

IPVanish Купон СПЕСТЕТЕ 60% от годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтът се прилага автоматично

5. Surfshark

SurfShark VPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Surfshark.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

Surfshark предлага достъп до повече от 1000 сървъра в 60+ страни. Той осигурява като цяло високи скорости и изключителна деблокираща способност, което го прави чудесен избор за всеки, който иска да използва платформи като Netflix US, BBC iPlayer и Amazon Prime Video от чужбина. За разлика от повечето други VPN мрежи, които обикновено позволяват шест едновременни връзки, Surfshark ви позволява да свържете толкова устройства, колкото искате.

Тази VPN не спестява сигурност. Той ви предпазва, като използвате 256-битово AES криптиране, защита срещу течове на DNS, IPv6 и WebRTC и ключ за убиване, който спира целия трафик, ако изгубите връзката си внезапно. Има възможност за автоматично блокиране на реклами и зловреден софтуер, както и режим NoBorders за използване в страни със строга онлайн цензура. Surfshark не регистрира никаква лична информация но можете да плащате в криптовалута, ако искате. 24/7 поддръжка на клиенти е достъпна чрез чат на живо и имейл.

Surfshark предоставя лесни за използване приложения за iOS, MacOS, Android, Windows и Linux. Той също може да бъде конфигуриран ръчно за използване на вашия домашен рутер.

Професионалисти:

 • Като цяло, солидни скорости
 • Много силен по отношение на сигурността и уединението
 • Изключителен потенциал за деблокиране

Недостатъци:

 • Някои сървъри са по-бавни от други
 • Има по-малка мрежа от някои от своите конкуренти

Нашият резултат:

4 извън 5

БЕЗ ОГРАНИЧАВАНЕ НА ВРЪЗКА: Surfshark е бърз, сигурен и ви позволява да защитите всичките си устройства наведнъж. Нещо повече, тази услуга деблокира много мексикански стрийминг услуги и включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Surfshark КупонСпециална сделка - спестете 83% + 3 месеца БЕЗПЛАТНА ДАЛОСказка се прилага автоматично

Прочетете пълния ни преглед на Surfshark.

6. Щит за гореща точка

Щит за гореща точка

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид

Уеб сайт: www.Hotspotshield.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

Щит за гореща точка има 3 000+ сървъра, разпространени в над 70 страни, включително Мексико. Тази услуга лесно деблокира големи поточни платформи като Netflix US, ADN 40 и Canal 8 и е достатъчно бърза, че ще можете да гледате без забележимо изоставане или буфериране. Hotspot Shield до пет връзки наведнъж, така че можете да поточно на всяко устройство, което предпочитате.

Тази услуга използва 256-битово криптиране, автоматична защита на wifi, превключвател за убийства и защита срещу течове на IPv6 и DNS, за да запазите личните си дейности. Ако искате, можете също така да разрешите на определени уебсайтове да заобиколят VPN, което е полезно за достъп до няколко различни гео-заключени платформи наведнъж. Hotspot Shield не съхранява информация, която би могла да ви идентифицира, след като сте прекъснали връзката. Можете да достигнете до поддръжка на клиенти 24/7 през чата на живо.

Приложенията на Hotspot Shield са достъпни за iOS, Android, MacOS и Windows.

Професионалисти:

 • Взима сериозно сигурността ви
 • Отблокира мексиканските стрийминг платформи с лекота
 • Надеждни, високоскоростни връзки

Недостатъци:

 • Без поддръжка на Linux
 • Няма най-добрият запис на поверителност

Нашият резултат:

4.5 извън 5

PERFECT FOR STREAMING :: Hotspot Shield е лесен за използване VPN, който улеснява поточното предаване на любимите ви предавания по време на пътуване. Той се гордее с мощни функции за сигурност, постоянно високи скорости и 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Купон за Hotspot Shield Специална сделка - спестете 75% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТАДостъпката се прилага автоматично

Прочетете пълния ни преглед на Hotspot Shield

7. PrivateVPN

PrivateVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN последователно показва бързи, стабилни скорости и възможност за лесно разблокиране на гео ограничено съдържание. Може да е нов участник в пространството за VPN, но не позволявайте на това да ви заблуждава, че мислите, че услугата му е подпарал.

Сървърната мрежа на PrivateVPN е относително малка, с малко над 80 сървъра на 56 места. Мексико обаче е включен, така че е положителен знак за всеки, който иска да придобие мексикански IP адрес, докато е в чужбина. Тази VPN определено си струва парите, които плащате - тя се въздържа от регистриране на потребителски данни, включва поддръжка за торент и предлага неограничена честотна лента за HD видео потоци.

Някои от стрийминг услугите, до които управлява, са Netflix, BBC iPlayer, Hulu, HBO и Amazon Prime Video. PrivateVPN е толкова уверен в основния си продукт, че в момента предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите за всички пакети.

Включени са силни функции за сигурност и поверителност. Потребителите могат да избират между 128 и 256-битово криптиране, а услугата осигурява перфектна секретност за напред, превключвател за интернет убийство и защита от течове на DNS. Основен план позволява едновременно да се свържат шест устройства.

PrivateVPN предлага приложения за Windows, MacOS, iOS и Android.

Професионалисти:

 • Нова разширяваща се мрежа
 • Печелене на репутация за деблокиране на популярни поточни сайтове
 • Използвайте до шест устройства едновременно

Недостатъци:

 • Малък брой сървъри за избор
 • Нуждае се от ръчно настройване за работа в Китай
 • Чатът на живо не е денонощен

Нашият резултат:

4.5 извън 5

ВЕЛИКИ СКОРОСТИ: PrivateVPN е добър семеен избор. Работи добре в Мексико и позволява до 6 устройства на същия акаунт. Бързи връзки, но биха могли да имат повече сървъри за избор. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете нашия отзив за PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка - спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

Трябва ли да използвам безплатен VPN за Мексико?

При търсенето на подходящ доставчик е вероятно да се натъкнете на безплатни VPN услуги. Те се рекламират силно в интернет и предлагат примамливи оферти, като например възможността да се регистрирате без кредитна карта. Но там обикновено приключва примамката.

Безплатните VPN доставчици имат зловеща история на опитите да осигурят приходи от услугата чрез инвазивни реклами, злонамерен софтуер или неетично извличане на данни. Най-малкото ще имате прекъсвания в обслужването, докато се опитват да ви надстроят до платена услуга.

Не сме запознати с безплатни VPN мрежи, които предлагат същото потребителско изживяване като най-високопоставените доставчици, споменати в този списък. Следователно вероятно ще се сблъскате със слаби стандарти за криптиране, заглушаване на честотната лента и ограничен избор на сървъри. Плюс това, безплатните VPN мрежи обикновено не правят решаването на интензивни задачи като поточно видео и игра на онлайн игри.

Защо трябва да използвам VPN в Мексико?

Според интернет застъпническата организация Freedom House, Мексико е изправена пред доста предизвикателна интернет среда. В него се казва, че „докато достъпът непрекъснато се подобрява, средата на свободата на интернет в Мексико намалява поради разкрития относно правителствения шпионски софтуер, използван срещу адвокати, журналисти и активисти по правата на човека“.

Организацията добавя, че 2017 г. е станал свидетел на високо ниво на насилие срещу журналисти и съпътстващо репресиране на свободите в интернет. Онлайн публикациите претърпяха кибератаки и двама репортери загубиха живота си. Десетки повече получиха плашещи съобщения и заплахи за смърт. Гражданите използваха дигитални медии, за да регистрират протестите си, но властите отговориха с още по-нататъшна онлайн манипулация.

Имало е и случаи на онлайн тролове, които уж действат от името на правителството, насочени конкретно към журналисти, активисти, защитници на правата на човека, учени или групи, чиито мнения са критични към създаването. Ботовете са били използвани за манипулиране на онлайн дебати, а социалните медии нахлуват с гласове, които се събират срещу насочено от правителството несъгласие.

В светлината на тези обстоятелства е ясно, че навигацията в интернет в Мексико се превръща в ежедневно предизвикателство. Използването на VPN ще обезсмисли вашата самоличност и ще ви защити онлайн. Ако сте журналист, нарушител на сигнали или блогър в Мексико, VPN може да ви помогне да разпространите съобщението си, като същевременно сте в безопасност и сигурност в интернет. За повече информация прочетете нашето изчерпателно ръководство за блоговете безопасно.

Torrenting също седи в законна сива зона в Мексико. Технически няма закони, които да уреждат въпроса, но несъответствията на правителството означават, че е възможно и преследване за деянието.

За да поддържате поверителност и анонимност онлайн, препоръчваме да използвате VPN, за да разглеждате интернет в Мексико.

ОТХВЪРЛЯНЕ: Comparitech не насърчава използването на VPN за незаконно предаване или изтегляне на съдържание. Моля, консултирайте се с местните закони преди, ако не сте сигурни и винаги се обръщайте към адвокат за експертен съвет.

Свързани: Безопасен ли е Torrenting? Незаконен ли е? Има ли вероятност да бъдете уловени?

Съвети за използване на VPN в Мексико

Независимо дали живеете в Мексико или просто посещавате няколко дни, използването на VPN значително ще подобри вашето интернет изживяване.

Как да настроите Мексико VPN

 1. Първият ред на бизнеса е да вземете решение за доставчик, който ви се харесва. Мини-прегледите предоставят преглед на високо ниво на услугата, но като прочетете подробните отзиви в края, ще ви даде повече информация.
 2. След като се установите на доставчик, който работи за вас, просто се регистрирайте с данните на кредитната си карта.
 3. Трябва да получите имейл с информация за вход директно от доставчика на VPN. Използвайте го, за да се свържете към VPN сървър по ваш избор.
 4. След като връзката е успешно установена, тя трябва да бъде обозначена със зелена икона в горната част на екрана на вашия смартфон.
 5. Вече сте въоръжени с VPN и цялата активност в мрежата е частна.

Достъп до библиотеките на Netflix в Мексико

Ако влезете в своя акаунт в Netflix с мексикански IP адрес, ще бъдете автоматично пренасочени към местната библиотека. Това важи дори ако първоначално акаунтът е регистриран от друга държава, като САЩ или Канада. Най-бързият и ефикасен начин за възстановяване на достъпа до библиотека на Netflix от друга държава е първо да се използва VPN. Например, ако искате да получите достъп до US Netflix, свържете се с американски VPN сървър.

От последните няколко месеца Netflix активно блокира VPN, поради ограничения на авторските права. Като такива, не всички VPN са съвместими с гигантския поточен медия. Откроихме тези, които са обхванати в тази статия, но винаги можете да проверите с поддръжката на клиентите, за да бъдете на сигурна страна.

Тук поддържаме по-често актуализиран списък с препоръчани VPN за Netflix.

Гледане на мексиканска телевизия и достъп до банкови услуги, когато са в чужбина

Използването на VPN за придобиване на мексикански IP адрес е полезно за хилядите граждани, които живеят извън страната и може би желаят да поддържат връзка с местното съдържание от дома си.

В Мексико се предлага широка гама от програми, включително новини, забавления и спорт. Някои от популярните канали са Televisia, Canal 5, Azteca 7 и Azteca Uno. Някои предлагат онлайн предаване на живо, но изискват да имате мексикански IP адрес, за да получите достъп. Точно там влиза VPN.

Банковите и финансовите институции обикновено няма да ограничат географските си услуги, но ще следят входящите заявки, за да потушат измамите. Достъпът до мексиканските банкови сметки от чужбина може да повдигне червени знамена и вашата заявка може да бъде възпрепятствана. Обикновено е безопасен залог да използвате VPN, за да изглежда, че сте в действителност в Мексико. Това също ще ви помогне да не отговаряте на допълнителни въпроси за сигурност или да говорите с представител на поддръжка на клиенти.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

78 − = 68

Adblock
detector