8 най-добри VPN за BBC iPlayer, които все още работят през 2020 г.

8 най-добри VPN за bbc iplayerBBC iPlayer е популярна услуга за стрийминг, която позволява на зрителите да гледат едни от най-добрите безплатни и легални съдържание в интернет, като се започне от телевизионни предавания и филми до спорт на живо. Голяма част от това съдържание обаче може се предава само на устройства с IP адрес във Великобритания. Поради ограниченията за лицензиране на съдържание някои видеоклипове са ограничени по география. Това се отнася за гледане на уебсайта на iPlayer, както и чрез приложението iPlayer.

Най- просто решение е да се използва VPN да деблокирате BBC iPlayer, което ще ви позволи да гледате както обикновено от САЩ или от другаде в чужбина.

Ще разгледаме подробно осем VPN, но за тези от вас, които търсят бърз отговор, това са най-добрите VPN за гледане на BBC iPlayer от всяко място:

 1. ExpressVPN Най-добрият вариант за достъп до BBC iPlayer отвсякъде. Надеждно поточно всяко съдържание на iPlayer от всяка точка на света, без ограничения. Включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 2. CyberGhost Най-добра бюджетна опция. Работи добре с BBC iPlayer и други поточни услуги.
 3. NordVPN Добър всеобхват, който работи добре с BBC iPlayer и други стрийминг услуги, включително Netflix.
 4. PrivateVPN Добър предстоящ VPN, който работи добре с BBC iPlayer и други стрийминг услуги.
 5. SaferVPN Работи добре с BBC iPlayer и Netflix.
 6. VyprVPN Разблокиран BBC iPlayer в нашите тестове.
 7. Surfshark Деблокира различни поточни услуги, включително BBC iPlayer.
 8. Щит за гореща точка Солидна бюджетна опция, която предлага бързи скорости и деблокира BBC iPlayer и други услуги.

Съкратено за виртуална частна мрежа, VPN услуга криптира интернет трафика на устройството, преди да го насочи през посреднически сървър на място по избор на потребителя. В случай на BBC iPlayer, потребителят просто трябва да избере сървър във Великобритания. Ще им бъде назначен IP адрес в Обединеното кралство, за да изглежда, че се намира там.

Но това решение е става по-малко ефективен до деня, когато BBC iPlayer започне да пробива софтуера за заобикаляне и да открие кога се използва VPN. Сайтът следва по стъпките на Netflix, когато става въпрос за забрана на VPN потребители. Поради тази причина е важно да се абонирате за VPN услуга, която заобикаля защитната стена на iPlayer и активно ще работи за отстраняване на проблема, ако бъде блокиран.

Често пъти само някои сървъри от конкретна VPN услуга могат да постигнат това, така че ако един VPN сървър е блокиран за вас, тогава просто опитайте друг или попитайте обслужването на клиентите кои работят.

Избрахме следния списък на най-добрите доставчици на VPN за BBC iPlayer въз основа на следните критерии:

 • Сървъри в Обединеното кралство (колкото по-весело е!)
 • Не е блокиран от iPlayer към момента на писане (ние ще го актуализираме редовно)
 • Бързи скорости
 • Бързо и компетентно обслужване на клиентите

Най-добрите VPN мрежи за BBC iPlayer

Тези 8 VPN мрежи ще работят с BBC iPlayer от чужбина (извън Обединеното кралство). Просто се свържете към подходящ сървър в Обединеното кралство и започнете стрийминг.

1. ExpressVPN

ExpressVPN е най-добрият VPN за BBC iPlayer. Бързи скорости и постоянно избягват блоковете на BBC VPN

ExpressVPNЯну 2020Реблокира iPlayerTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN управлява сървъри само в шест места в Обединеното кралство. Преминахме геоблока, за да гледаме епизод на Blue Planet II без проблеми. ExpressVPN вероятно е най-надежден, що се отнася до скоростта, последователно вкарване сред най-бързите. Той предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите и твърди, че хиляди клиенти използват услугата си, за да гледат съдържание на iPlayer. Поддръжката на чат на живо е достъпна на уебсайта 24 часа на ден, така че не забравяйте да ги пинг в случай, че имате проблеми.

ExpressVPN регистрира не идентифицираща информация и употреби стандарти за сигурност в най-добрия клас. Той работи със сървъри в над 90 страни, всяка оптимизирана за максимална скорост. Ако искате да гледате iPlayer на устройство, което не поддържа първоначално VPN мрежи, ExpressVPN прави собствен фърмуер за рутер, който клиентите могат да изтеглят безплатно да инсталират или да закупят с предварително флаш рутер на уебсайта.

Приложенията са налични за Windows, MacOS, iOS, Android, Linux и някои wifi рутери.

Професионалисти:

 • Най-добър представител в нашите тестове за деблокиране на BBC iPlayer от чужбина
 • Сървърите във Великобритания са чудесни за стрийминг в HD качество
 • Също така деблокира най-популярните сайтове за стрийминг с лекота
 • Криптирането с най-добро качество в класа гарантира стабилна сигурност и поверителност
 • Денонощният екип за поддръжка на чат на живо е на бала

Недостатъци:

 • Не е най-евтиният избор в този списък

Нашият резултат:

4.5 извън 5НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА BBC IPLAYER В ЧУЖБИНА: ExpressVPN е нашият избор №1. Супер бърз и надежден избор, който деблокира BBC iPlayer във всяка страна и повечето други големи поточни услуги. Най-добрата в класа сигурност и поверителност с 256-битово AES криптиране, не пазете журнали в браузъра, превключвайте за защита и защита от теч. Опитайте безрисково с 30-дневната гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN тук.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. CyberGhost

Cyberghost е евтин VPN, който деблокира BBC iPlayer в чужбина и друго съдържание

CyberghostДеблокира iPlayerTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost прави разблокирането на геозаключено съдържание по-лесно от повечето други VPN мрежи. Вместо да се свържете с поддръжката на клиенти или да отгатнете към кой сървър да се свържете, приложенията на CyberGhost ви позволяват да изберете сървър въз основа на видеосайта, който искате да деблокирате. Щракването върху опцията за стрийминг при отваряне на приложението ще изведе дълъг списък от популярни сайтове за стрийминг, включително BBC iPlayer. Просто щракнете върху тази опция, за да се свържете и приложението дори ще отвори iPlayer във вашия браузър за вас.

CyberGhost също може да се похвали със силна родословие за сигурност и поверителност. Той не поддържа журнали и използва силно криптиране с перфектна секретност напред. Защита срещу течове и превключвател за убийство гарантират, че никоя от данните ви никога не напуска шифрования тунел. CyberGhost може да се похвали с бързи скорости, които трябва да са повече от достатъчни за стрийминг на видео с високо качество.

Един план позволява до седем едновременни връзки. Приложенията са налични за Windows, MacOS, iOS и Android.

Професионалисти:

 • Няма проблеми с деблокирането на BBC iPlayer от различни тестови места
 • Управлява мрежа от повече от 5000 сървъра в 90 страни
 • Опция с ниска цена с приложения за начинаещи
 • Много добри скорости

Недостатъци:

 • Не работи надеждно в ОАЕ или Китай

Нашият резултат:

4 извън 5НАЙ-ДОБРИЯ БЮДЖЕТ VPN: CyberGhost има проста настройка. CyberGhost има проста настройка и предлага висока скорост на ниска цена. Добър за поверителност. Предава BBC iPlayer в HD видео надеждно и работи с други популярни стрийминг услуги. 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни отзив за CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

3. NordVPN

NordVPN е надеждна опция за гледане на BBC iPlayer в чужбина с много UK сървъри, от които да избирате

NordVPNДеблокира iPlayerTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN оперира огромен 30 сървъра във Великобритания, и един от тях дори е оптимизиран за „ултра бърз телевизор.“ Проверете официалната база от знания на уебсайта NordVPN, за да разберете кои сървъри в момента отблокират съдържанието на BBC iPlayer на BBC. Поддръжка за чат на живо може да се свърже 24/7.

Скоростите са прилични и в повечето случаи трябва да ви позволяват да предавате HD в HD. Сигурността е отлична благодарение на силното криптиране и a строга политика за нулева регистрация означава, че информацията ви (включително вашия IP адрес) остава поверителна. Нещо повече, обществените потребители на wifi ще харесат функцията за автоматична защита на wifi от NordVPN. Сървърите са налични в над 60 страни. NordVPN позволява до шест едновременни връзки в един абонамент, което го прави чудесен вариант за малко домакинство или офис.

Приложенията са налични за Windows, MacOS, iOS и Android.

Професионалисти:

 • Много сървъри във Великобритания отблокират iPlayer от почти навсякъде в HD
 • Също така чудесно за деблокиране на широк спектър от гео блокирано съдържание във Великобритания
 • Строга политика за нулева регистрация и стабилна сигурност на приложенията
 • Свържете до 6 устройства едновременно
 • Поддръжка на чат на живо 24/7

Недостатъци:

 • Приложението за iOS не работи в Китай
 • Приложението и скоростта на работния плот не винаги са надеждни

Нашият резултат:

4.5 извън 5ДОБРО ВСИЧКО КРЪГЛО: NordVPN е добър избор на стойност, който работи надеждно с BBC iPlayer и най-популярните сайтове за стрийминг. Свързва до 6 устройства едновременно. Приложението не предлага избор на смяна на сървър 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN тук.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

4. ЧастенVPN

PrivateVPN е по-малко известен VPN с добър запис за поточно предаване на BBC iPlayer, Netflix и друго съдържание

PrivateVPNДеблокира iPlayerTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN е относително новодошло в VPN пространството, което досега ни впечатли с отличните си възможности за деблокиране на съдържание. Това прави кратка работа на VPN защитната стена на BBC iPlayer, а също така работи с други стрийминг сайтове като Netflix и Hulu. Денонощна поддръжка за чат на живо е на ваше разположение.

Скоростите са отлични въпреки сравнително малката мрежа от сървъри. Сигурността също не спада, спортните 256-битови и 128-битови опции за криптиране се защитават с перфектна секретност напред. PrivateVPN не съхранява регистрации на потребителска активност и няма да запише вашия IP адрес.

Можете да свържете до шест устройства на един план. Приложенията са налични за Windows, MacOS, iOS и Android.

Професионалисти:

 • Деблокира BBC iPlayer с прилична скорост на поточно предаване от чужбина
 • Нарастваща репутация за отблокиране на популярни поточни сайтове отвсякъде
 • Не поддържа никакви дневници
 • Поверителността и сигурността са висококачествени

Недостатъци:

 • Нуждае се от ръчно настройване за работа в Китай
 • Няма 24/7 чат на живо

Нашият резултат:

4.5 извън 5ВЕЛИКА СКОРОСТ: PrivateVPN е добър семеен избор. Деблокира много популярни предавания във Великобритания и позволява до 6 устройства в същия акаунт. Малка мрежа от сървъри, но бързи връзки. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни ревю за PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка - спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

5. SaferVPN

SaferVPN има сървъри, посветени на поточно предаване, които ще деблокират BBC iPlayer

SaferVPNДеблокира iPlayerTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.safervpn.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

SaferVPN може да се похвали със специализирани поточни сървъри за САЩ и Великобритания. Опцията за стрийминг във Великобритания деблокира съдържанието на BBC iPlayer, без да нарушава потта. Американският поточен сървър деблокира Netflix и Amazon Prime, наред с други. Тези сървъри са отделени от останалите сървъри, които не са поточни във Великобритания и САЩ, което ги прави лесни за намиране, без да е необходимо да гадаете или получавате помощ от поддръжката на клиентите. Това се казва, е налична поддръжка за чат на живо денонощно.

Скоростите са достатъчно бързи, за да се поточат във висока резолюция. Приложението е изключително лесно за използване, дори за пълен новак. Шифроването е силно, но в този момент SaferVPN няма перфектна тайна за напред. Компанията не съхранява регистрации на активността на потребителите и няма да запишете вашия IP адрес.

Професионалисти:

 • Специализирана опция за стрийминг във Великобритания се справя лесно с iPlayer на BBC
 • Тестовете разкриха добри скорости за HD стрийминг
 • Няма съхранявани дневници и приложенията имат солидни настройки за защита
 • Можете да получите поддръжка на живо денонощно

Недостатъци:

 • Не работи в Китай
 • Ограничени разширени функции в сравнение с някои други VPN

Опростен ИНТЕРФЕЙС: SaferVPN постига големи скорости. Надеждно деблокира гео ограничено съдържание и има страхотни данни за поверителност. Липсват някои популярни функции. Включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Приложенията са налични за Windows, MacOS, iOS и Android.

Прочетете пълния ни преглед на SaferVPN.

SaferVPN Купон Спестете 80% на 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Скитката се прилага автоматично

6. VyprVPN

VyprVPN е добра опция за тези, които искат да гледат BBC в Китай, където много други VPN мрежи са блокирани

VyprVPNДеблокира iPlayerTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.VyprVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

VyprVPN има високоскоростни сървъри, което го прави чудесен вариант за деблокиране на поточната услуга на BBC iPlayer. Той също така работи за деблокиране на съдържание от други популярни сайтове, включително Netflix. Като бонус плановете включват достъп до онлайн хранилища и приложения за криптирани съобщения.

Тази VPN услуга използва силно криптиране и включва защита от течове на DNS и превключвател за убийство. Той съхранява някои регистрационни файлове, включително потребителския IP адрес, който може да се превърне в по-внимателни потребители. Той се класира добре в нашите тестове за скорост, така че не трябва да имате проблем с поточното предаване на най-новия сезон на Peaky Blinders в HD.

Приложенията са налични за Windows, MacOS, iOS и Android.

Професионалисти:

 • Деблокира BBC iPlayer и множество други сайтове за стрийминг
 • Работи със сървъри във Великобритания
 • Големи възможности за деблокиране, дори работи добре в Китай

Недостатъци:

 • Маргинално по-скъпи от някои VPN
 • Липсват опции за разширена конфигурация
 • Без опции за плащане с криптовалута

ЛЕСНО ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ: VyprVPN е лесен за употреба. Солиден избор. Не съхранява регистрационни файлове, предлага голяма сигурност и деблокира повечето стрийминг услуги. По-скъпи от някои. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни ревю на VyprVPN.

VyprVPN Купон Спестете 81% на 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ Скитката се прилага автоматично

7. Surfshark

SurfShark VPNдеблокира iplayerTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Surfshark.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

Surfshark в момента има около 800 сървъра в 50 държави, включително Великобритания. Той е достатъчно бърз за поточно предаване на HD HD съдържание без забележимо буфериране и може надеждно да отблокира основни услуги, включително BBC iPlayer, ITV Hub и Netflix US. Най-доброто от всичко обаче, Surfshark няма ограничение за връзка, което означава, че можете да обезопасите всяко едно от устройствата си едновременно.

Тази услуга използва 256-битово криптиране, превключвател за убийство и защита срещу течове на DNS, IPv6 и WebRTC, за да запазите личните си дейности по всяко време. Има също така правило за нулева регистрация и опция за автоматично блокиране на реклами, тракери и зловреден софтуер. С 24/7 поддръжка, достъпна в чат на живо, никога не сте на повече от няколко секунди от помощ при някакви проблеми

Surfshark предлага приложения за Windows, MacOS, Android, iOS и Linux. Може да се инсталира ръчно на поддържани безжични рутери.

Професионалисти:

 • Достойни, надеждни скорости
 • Силна деблокираща способност
 • Мощни функции за сигурност и поверителност
 • Много достъпни

Недостатъци:

 • Сравнително малка мрежа
 • Има случаен бавен сървър

Прочетете пълния ни преглед на Surfshark

Нашият резултат:

4 извън 5

НАДЕЖНИ СКОРОСТИ: Surfshark е достъпна опция с добри скорости и възможности за деблокиране. Предлага се с 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Surfshark КупонСпециална сделка - спестете 83% + 3 месеца БЕЗПЛАТНА ДАЛОСказка се прилага автоматично

8. Щит за гореща точка

Щит за гореща точкадеблокира iplayerTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид

Уеб сайт: www.Hotspotshield.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

Щит за гореща точка е отличен избор за стрийминг. Той деблокира BBC iPlayer на BBC и много други популярни платформи, включително Netflix UK и US, ITV Hub, Amazon Prime Video и Hulu. Плюс това, той има пламтящи високи скорости и неограничена честотна лента, така че поточно HD видео не е проблем. Чатът на живо е достъпен 24/7, ако срещнете проблеми.

Тази услуга има отметнато минало на поверителност, но подобри политиката си и не регистрира информация, която може да се идентифицира лично преди продължителността на вашата сесия. Той подкрепя това със силни функции за сигурност, включително криптиране от военна степен, перфектна секретност за напред и превключвател за убийство (в приложението Windows). Допълнителните защитни функции включват автоматична защита на wifi (в мобилните приложения) и защита срещу течове на DNS и WebRTC.

Приложенията са налични за Windows, MacOS, Android и iOS и можете да свързвате пет устройства наведнъж.

Професионалисти:

 • Голяма мрежа от сървъри
 • Много бързи скорости за поточно HD съдържание
 • Силно криптиране и други функции за защита
 • Позволява 5 едновременни връзки
 • 45-дневна гаранция за връщане на парите

Недостатъци:

 • Имаше проблеми с поверителността в миналото
 • Не приема плащания с криптовалута

Нашият резултат:

4.5 извън 5

Страхотен евтин VPN: Hotspot Shield идва на ниска цена, а бързите му скорости и отличните деблокиращи способности го правят чудесен вариант за стрийминг на съдържание от BBC iPlayer и други платформи. Той дори идва с 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на Hotspot Shield

Купон за Hotspot Shield Специална сделка - спестете 75% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТАДостъпката се прилага автоматично

VPN, за да избягвате използването с BBC iPlayer

Тестовете ни показват, че следните доставчици на VPN не деблокират BBC iPlayer според нашите тестове.

 • PureVPN
 • IPVanish
 • Частен достъп до Интернет (PIA)
 • HideMyAss
 • Скрий ме
 • Betternet
 • LeVPN
 • SuperVPN
 • VPNBook
 • VPNTunnel
 • AnonymousVPN
 • Перфектна поверителност
 • Proxy.sh
 • Tunnelr
 • VPN4All
 • EarthVPN
 • GooseVPN
 • iPredator
 • преигравам
 • VPNJack
 • VPN Master
 • TorVPN

Въпреки че много от доставчиците на VPN в горния списък може да са отлични за други онлайн дейности, вие ще пропилявате парите си с тях, ако основната ви цел е да получите видеоклипове от BBC iPlayer по интернет, докато сте в чужбина.

Как да използвате VPN с BBC iPlayer (видео)

Разблокирането на BBC iPlayer е лесно, ако вашият VPN поддържа това. Регистрирайте се с един от препоръчаните VPN доставчици по-горе и следвайте тези лесни стъпки:

 1. Изтеглете и инсталирайте VPN за вашето устройство от сайта на вашия доставчик или от официален магазин за приложения. Препоръчваме ExpressVPN.
 2. Стартирайте приложението и изберете VPN сървър във Великобритания, който деблокира Netflix. Ако не сте сигурни кой да изберете, консултирайте се с уебсайта на клиента или услугата за клиенти.
 3. Свържете се с VPN.
 4. Вече трябва да имате IP адрес във Великобритания (проверете тук).
 5. Изчистете бисквитките и кеша на браузъра си. Те могат да съхраняват информация за местоположение от предишни сесии.
 6. Отворете BBC iPlayer и започнете да гледате!

Ако срещнете проблеми, свържете се с поддръжката на вашата VPN. Може да се наложи да коригирате някои настройки на устройството си.

BBC iPlayer не работи с вашия VPN? Опитайте тази

Имайте предвид, че не можем да гарантираме, че тези VPN мрежи ще работят на уеб сайта на iPlayer или в приложението iPlayer. Ако се сблъскате с проблеми, често става въпрос за прекъсване на връзката и опит за различен VPN сървър. Ако това не работи, може да има по-големи проблеми.

Ако използвате приложението BBC iPlayer, трябва да знаете, че приложенията за iOS, Android, стрийминг медийни кутии, смарт телевизори и игрови конзоли могат да принудят устройство на DNS сървърите на вашия доставчик на интернет вместо на VPN на VPN. Един от начините да се заобиколи това е настройте VPN на вашия домашен wifi рутер или виртуален рутер вместо да използвате приложението VPN. Вижте нашите уроци за това как да конфигурирате VPN активирани виртуални рутери, използвайки както лаптопи за компютър, така и Macbooks.

Дори след като се свържете с VPN сървър, BBC iPlayer може да е запазил предишното ви „местоположение“ в бисквитка, която все още е активна. Ако все още видите предупреждение, че съдържанието не е достъпно във вашето местоположение, може да се наложи да изчистите бисквитките си. Можете да направите това или в настройките на браузъра си или като използвате разширение като EditThisCookie.

Понякога при използване на VPN страницата на BBC iPlayer може изобщо да не се зареди и вместо това върнете страница за грешка. Ако това се случва с вас, може да се наложи да пречистите кеша на DNS. В Windows въведете „cmd“ в лентата за търсене и отворете командния ред. Въведете следната команда и натиснете enter: ipconfig / flushdns. За потребители на Mac, намерете инструкциите за вашата версия на OSX тук.

И накрая, изчистете всички кеширани данни, които могат да позволят на iPlayer да види вашето истинско местоположение. Можете да изчистите целия кеш на браузъра си в настройките, но обикновено е достатъчно да задържите CTRL и да натиснете F5, за да извършите „трудно“ опресняване.

Какво става, ако нямам лиценз за телевизия във Великобритания?

Когато се опитвате да получите достъп до BBC iPlayer на BBC, може да получите известие, което да ви информира, че е необходим лиценз за телевизия във Великобритания, за да гледате всяка програма на сайта. Когато бъдете подканени, много източници съобщават, че можете просто да кликнете върху „Имам телевизионен лиценз“.

BBC очевидно зависи от системата на честта за да запази честността на зрителите и не изисква действително доказателство, че потребителят има телевизионен лиценз. Това съобщение беше добавено към Общите условия на iPlayer през септември 2016 г..

Достъпът до поточната услуга на BBC iPlayer вече изисква зрителите да регистрират акаунт на BBC и да въведат валиден пощенски код във Великобритания. Формата изглежда не потвърждава дали регистрантът действително живее в рамките на пощенския код, който въвежда, така че стига да имате IP адрес във Великобритания, трябва да сте добре.

Мога ли да гледам Planet Earth II на BBC iPlayer?

Да, Планета Земя II и Синята планета 2 са на BBC iPlayer и се предлагат безплатно. Дори е в HD! Просто се уверете, че имате един от горепосочените VPN мрежи, ако сте извън страната. Ще ви трябва изобилие от честотна лента, за да гледате дивата природа в зашеметяваща висока резолюция.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 1

Adblock
detector