Avast VPN не работи с Netflix? Ето каква е работата

Може ли Avast SecureLine VPN да деблокира Netflix

Netflix, подобно на повечето други стрийминг услуги, използва мерки за ограничаване на географските ограничения, за да попречи на потребителите да гледат съдържание, което не е достъпно в техния регион. Той разглежда предимно IP адреса на потребителите, за да определи местоположението им, така че на теория, ако можете да промените IP адреса си, би трябвало да имате достъп до каталога на Netflix на друга държава..

Въпреки това, като една от най-популярните стрийминг платформи в света, Netflix инвестира значителни ресурси в спирането на VPN потребителите да заобикалят нейните ограничения. В резултат на това много VPN просто не могат да деблокират Netflix в чужбина. Опитът да се използва VPN с Netflix често води до следната грешка:

"Изглежда използвате разблокиращо устройство или прокси. Моля, изключете някоя от тези услуги и опитайте отново."

Въпреки че Avast SecureLine може да деблокира няколко конкретни библиотеки на Netflix, това не е най-надеждният метод. Вместо това препоръчваме да използвате ExpressVPN или NordVPN: тези VPN не само деблокират по-голям брой регионални библиотеки, те са по-издръжливи и все още ви позволяват да използвате Netflix, въпреки непрекъснатите подобрения на платформата в неговите функции за ограничаване на географските ограничения.

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА NETFLIX: ExpressVPN е най-добрият ни избор за Netflix. Той е бърз, отблокира повече от 10 регионални библиотеки и предлага няколко разширени функции за защита. Най-доброто от всичко, ExpressVPN включва 30-дневна гаранция за връщане на парите, което означава, че можете да го изпробвате безрисково.

Как да предавате Netflix в чужбина с Avast SecureLine

Не сте сигурни как да използвате VPN? Просто следвайте стъпките по-долу, за да деблокирате и предавате поточно библиотеката на Netflix от друга страна от всяка точка с SecureLine:

 1. Първо, регистрирайте се за Avast SecureLine, ако още не сте го направили. Тази услуга се предлага със седемдневна безплатна пробна версия, така че няма нужда да плащате предварително. Ако искате по-надежден VPN за Netflix, препоръчваме да използвате ExpressVPN.
 2. След това инсталирайте приложението VPN, като не забравяйте да получите правилната версия за вашата операционна система.
 3. Решете коя библиотека на Netflix искате да получите достъп (вижте по-долу за повече подробности).
 4. Свържете се с VPN сървър в съответната държава.
 5. Влезте в Netflix и опитайте да гледате нещо. Той трябва да се зареди незабавно, но ако не, можете да коригирате повечето проблеми, като изчистите кеша и бисквитките си, а след това опресните страницата.

Avast SecureLine работи ли с Netflix?

Avast VPN не работи с Netflix? Ето каква е работата

Понастоящем SecureLine има сървъри в 35 страни, въпреки че Netflix не е наличен в една от тях (Китай). За да проверим колко добре работи VPN на Avast с Netflix, ние се свързахме със сървър във всяка държава от своя страна и се опитахме да предаваме поточно, изчиствайки данните на браузъра ни след всеки опит.

За съжаление на тестваните от нас сървъри, само няколко биха могли да деблокират Netflix. Въпреки че можете да видите кое съдържание е достъпно в други страни, в повечето случаи ще задействате грешка, когато реално се опитате да възпроизведете видео. Изглежда, че като много други VPN, Avast SecureLine е поставил приоритет за деблокиране само на най-популярните каталози. По-долу ще намерите резултатите от нашите тестове и списък с библиотеките на Netflix, които VPN на Avast направи и не го деблокирате.

Отблокирани са библиотеките на Netflix Великобритания, САЩ, Норвегия
Netflix библиотеки са недостъпни Австралия, Австрия, Белгия, Бразилия, Канада, Чехия, Дания, Финландия, Франция, Германия, Унгария, Израел, Италия, Япония, Люксембург, Малайзия, Мексико, Холандия, Нова Зеландия, Полша, Португалия, Русия, Сингапур, Южна Африка, Южна Корея, Испания, Швеция, Швейцария, Тайван, Турция, Венецуела

Способна да деблокира само три библиотеки, Avast SecureLine очевидно не е най-добрият VPN за гледане на Netflix в чужбина. Освен това тази услуга има няколко недостатъка, които са особено тревожни. Първо, той има по-малко от 100 сървъра, което е много нисък брой за платен VPN доставчик.

втори, В момента Avast има сървъри в Русия и Китай, държави с много строга онлайн цензура. Неотдавнашна промяна в руския закон изискваше VPN компаниите да разрешат на правителството достъп до техните бази данни, което доведе до много доставчици да се изтеглят изцяло от страната. Продължаващото присъствие на Avast в Русия и пълното мълчание по въпроса са най-малкото безпокойство.

Кои VPN са най-подходящи за гледане на Netflix?

Netflix редовно черни сървъри, за да предотврати достъпа на VPN потребителите в услугата в чужбина. Освен това препраща към данните за местоположението на GPS местоположението на потребителя с неговия IP адрес, което прави по-трудно да излъжете местоположението си, когато използвате мобилно устройство. В резултат на това Netflix създава реален проблем за повечето VPN. въпреки това, има няколко услуги, които могат надеждно да деблокират библиотеките на Netflix в чужбина, и ние сме изброили най-доброто от тях по-долу:

Най-добрите VPN за гледане на Netflix:

 • ExpressVPN: ExpressVPN е нашият избор №1 за гледане на Netflix в чужбина. Той предлага надеждни, високоскоростни връзки, силна защита на сигурността и поверителността и достъп до многобройни регионални библиотеки на Netflix. Безрисково е с 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 • NordVPN: NordVPN е евтина услуга, която дава приоритет на вашата сигурност. Той има над 5000 сървъра по целия свят, постоянно високи скорости и възможност за деблокиране на някои от най-популярните каталози на Netflix от чужбина. Той също така идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 • CyberGhost: CyberGhost е бърз, универсален VPN, който е идеален за начинаещи потребители. Той разполага с предварително конфигурирани функции за защита, деблокиране с едно щракване за няколко платформи, включително Netflix, и 24/7 чат на живо. Има дори 45-дневна гаранция за връщане на парите.
 • PrivateVPN: PrivateVPN деблокира повече Netflix библиотеки от всички други VPN, които сме тествали. Освен това, той има много висока скорост, сървъри в 60 държави и политика без регистрация, която гарантира вашата онлайн поверителност. Тази VPN включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 • Surfshark: Surfshark позволява неограничени едновременни връзки, може да отблокира няколко библиотеки на Netflix в чужбина и може да се похвали с много бързи скорости. Тя включва политика без регистрация и широк спектър от функции за сигурност. Тази услуга се предлага с 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Свързани: Най-добрите VPN мрежи за Netflix: Вземете всяка версия на Netflix навсякъде

Мога ли да деблокирам Netflix с безплатен VPN?

Може да се изкушите да използвате безплатен VPN, но не бихме го посъветвали. Като начало тези услуги обикновено са първите, които са поставени в черен списък от поточни платформи. Като се има предвид, че много платени VPN не могат да отблокират Netflix в чужбина, е малко вероятно безплатната услуга да стане по-добра. Освен това безплатните VPN мрежи имат повече потребители, отколкото техните мрежи могат да поддържат, което води до значително забавяне. Това означава, че дори да намерите безплатен VPN, който деблокира Netflix, вероятно ще изпитате дълги периоди на буфериране, както и принудително видео с ниска разделителна способност.

Докато много безплатни VPN мрежи използват бизнес модел, поддържан от реклама, някои прибягват до по-сенчести методи за печелене на пари. Те могат да съхраняват бисквитки за проследяване на вашето устройство, например, бавно да събират данни като уебсайтовете, които посещавате най-често, времето, което прекарвате на определена страница или по кое време на деня сте най-активни в интернет. След това тази информация може да бъде продадена на рекламодатели, най-вероятно, без изобщо да знаете за нея.

Най-важното е, че е трудно да се каже дали инсталирате легитимен VPN или някой от многото троянци, които искат да се възползват от потребителите, които са в поверителност. Последните изследвания показват това над 35% от безплатните VPN приложения тествано съдържа злонамерен софтуер. Освен това над 80% са уязвими от течове на IPv6, а близо 20% не използват никакво криптиране. Дори добре познатите безплатни VPN идват с рискове, както установихме, когато Hola беше разкрито, че продава честотна лента на потребителите, за да улесни ботнет.

Използването на реномиран VPN с доказан опит за защита на личните данни на своите клиенти е най-добрият начин да се защитите онлайн.

Ще забави ли VPN скоростта на връзката ми?

Всеки VPN ще намали скоростите на вашата мрежа до известна степен, но някои имат по-голямо въздействие от други. В общи линии, можете да очаквате скоростите ви да са с около 20% по-ниски когато сте свързани с VPN. Официалните насоки на Netflix препоръчват да имате поне 3Mbps връзка, за да гледате видео със стандартна разделителна способност, 5Mbps за HD и 25Mbps за 4K. Това означава, че докато скоростта на изтегляне обикновено е около 8Mbps, не трябва да имате проблеми с повечето съдържание.

Заслужава да се спомене, че има няколко фактора, които могат да повлияят на скоростите ви. Например, можете да забележите по-ниска скорост през вечерите или уикендите, когато използвате сървър, който е от другата страна на света, или когато използвате определен протокол за сигурност. В повечето случаи можете да поправите тези проблеми, като просто се свържете с друг сървър, но ако постигате постоянно ниски скорости, препоръчваме да се свържете с екипа за поддръжка на клиенти на вашия VPN, за да видите дали има основен проблем.

Кои предавания на Netflix мога да гледам в чужбина с Avast SecureLine?

Avast SecureLine не може да деблокира много библиотеки на Netflix, но ви дава възможност да гледате някои от най-популярните заглавия на платформата. По-долу сме изброили няколко от предаванията, които можете да очаквате да предавате в чужбина с VPN на Avast:

  1. Черно огледало
  2. Определен Survivor
  3. Дежурство
  4. Академията на чадъра
  5. Riverdale
  6. Ragnarok
  7. Черно лято
  8. Лентите на Тед Бънди
  9. Дъждът
  10. Шерлок
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

32 − = 27

Adblock
detector