Безплатен пробен хак за ExpressVPN (тестван на януари 2020 г.)

Безплатен пробен хак за ExpressVPN

Актуализирахме този безплатен пробен хакер за ExpressVPN и можем да потвърдим, че той продължава да работи през януари 2020 г..

ExpressVPN редовно е планиран като предлага най-добрата налична VPN услуга, като разполага с една от най-широките сървърни мрежи в бранша, солидна сигурност, отлични деблокиращи способности и други. Това е услуга на разумни цени и предлага стръмни отстъпки за по-дълги условия. Ако обаче подпишете дълъг договор за услуга, която дори не сте пробвали, няма да седи добре с много потребители.

Въпреки че малък брой VPN предлагат директни безплатни тестове, при които не плащате нищо предварително, те стават все по-рядко срещани. Безплатните опити така или иначе идват със своите недостатъци, които ще обсъдим по-долу. Вместо това ExpressVPN предлага a 30-дневна гаранция за връщане на парите (тази връзка също ви предоставя 3 допълнителни месеца безплатно с 12-месечния план, ако решите да го задържите извън пробния период).

Това е по същество месечна безплатна пробна сметка, като единствената разлика е, че плащате и след това получавате възстановяване. Нещото в безплатната пробна версия на ExpressVPN, което го прави различен от другите, е, че няма скрити ограничения и получаването на възстановяване е просто, което го прави безрискова сделка.

Тук обясняваме как точно да се регистрирате за услугата и как да закриете акаунта си, преди изпитването да приключи. Също така ще обсъдим повече за гаранциите за връщане на пари и безплатните изпитания в VPN индустрията, така че да можете да видите защо този се откроява.

Как да хакнем гаранцията за връщане на пари на ExpressVPN

Следвайте тези стъпки, за да хакнете гаранцията за връщане на парите, за да я превърнете в безплатна пробна сметка и да получите пълна 30 дни VPN услуга безплатно. Ключът тук е да се уверите, че не забравяте да прекратите абонамента преди изтичането на 30 дни.

Абонирайте се за ExpressVPN

За да получите своя 30-дневен безплатен пробен период, първо трябва да се абонирате за услугата като всеки редовен клиент, плащащ.

  1. Посетете сайта ExpressVPN и щракнете GetExpressVPN.

Начална страница на ExpressVPN

  • Изберете термин. Ако сте сигурни, че ще се откажете, няма значение кой изберете, но имайте предвид, ако продължите за по-дълъг срок, ще бъдете начислява цялата сума на аванса. Едномесечният план е най-скъпият на месец (12,95 долара), но включва и най-малкото първоначално плащане. Ако решите да запазите услугата, винаги можете да анулирате и да получите възстановяване и след това да се регистрирате за по-дълъг срок с намалена ставка.

Безплатни пробни цени ExpressVPN.

  • Въведете своя имейл адрес и изберете начина си на плащане. ExpressVPN предлага много опции за методи на плащане, включително основни кредитни карти, PayPal, BitPay и Paymentwall (която включва UnionPay, Alipay, Mint и други). Обърнете внимание, че ако решите да платите с кредитна карта или PayPal, повтарящ се график за плащания ще бъде създаден автоматично, но това може лесно да бъде отменено. Ако плащате чрез BitPay или Paymentwall, това е еднократно плащане. Гаранцията за връщане на пари се отнася за всички видове плащания.

Безплатен пробен период ExpressVPN.

  • След като внесете плащането си, трябва да получите изскачащо потвърждение с новата си парола. Можете да изберете дали да продължите с тази парола или да създадете своя собствена. Трябва също да получите имейл, съдържащ данните за новия си акаунт.

ExpressVPN безплатна пробна парола.

  • След като създадете нова парола (ако решите да направите това), на следващия екран ще се покаже кодът ви за активиране за използване в настройките за Windows, MacOS, Linux и рутери.

Безплатен пробен код за активиране на ExpressVPN.

  • Сега следвайте приложимите инструкции, за да настроите софтуера на вашето устройство. Ако сте на работния плот, подходящото изтегляне трябва да се появи автоматично. Ако не, или за други устройства, инструкциите за настройка могат да бъдат намерени в поддържа раздел на уебсайта.
  • Сега остава само да се насладите на безплатни услуги от 30 дни без ограничения. ExpressVPN има голяма скорост и най-добрите мерки за сигурност, така че можете да разглеждате, стриймвате, изтегляте, торент и всичко друго, което искате да направите онлайн.

Забележка: Гаранцията трае точно 30 дни. Например, ако се абонирате в 13:00 на 1 май, ще имате до 13:00 на 31 май, за да заявите възстановяване на сумата си.

Отменете абонамента си

Ако след като използвате услугата в продължение на 30 дни или по-малко, решите, че не искате да я запазите, е време да си върнете парите.

Това е бързо и безболезнено и можете да използвате чат на живо или имейл, за да го направите. За чат на живо просто започнете разговора, като им кажете, че искате да отмените и сте в рамките на срока за гаранция за връщане на парите.

Безплатна заявка за отмяна на пробна версия ExpressVPN.

Представителят може да ви попита дали имате отзиви относно услугата. Това е справедлив начин за компанията да разбере дали има проблеми с нейния продукт, но не бива да го виждате като натиск, за да запазите абонамента си. Не е нужно да посочвате причина за анулиране и можете просто да повторите, че искате да отмените.

Безплатна заявка за отмяна на пробна версия ExpressVPN.

След това представителят трябва да потвърди, че абонаментът ви е анулиран и че възстановяването ви е на път.

Безплатен пробен период за възстановяване на ExpressVPN.

Обърнете внимание, че обработката на възстановяването и връщането на средствата може да ви отнеме няколко дни.

VPN гаранции за връщане на пари и безплатни изпитания

Гаранцията за връщане на пари може да бъде чудесен начин да изпробвате услуга или да я използвате безплатно. На теория това е така. За съжаление прекалено много VPN мрежи дават лошо име, като рекламират гаранции за връщане на пари примамват клиентите си, но след това не успяват да ги почетат. Да си признаем, много недобросъвестни доставчици използват понятието гаранция за връщане на парите, за да получат първоначалното плащане и да го запазят. Ето няколко проблема, с които се сблъскваме, когато се опитваме да получим възстановяване в миналото:

  • С доставчика е трудно да се свърже. Много от тях нямат възможност за чат на живо или нямат такава, но е склонна да не работи през повечето време. Смятате, че да се свържете с тях по имейл би била логичната стъпка, но някои затрудняват намирането на информация за контакт, а други просто не реагират на имейли, изискващи анулиране на акаунта и възстановяване на средства..
  • Гаранциите са налични само за определени начини на плащане. Много VPN предлагат различни начини на плащане и възстановяванията се обработват различно в зависимост от образуванието, което го е обработило. Това е често срещана изкупителна жертва за VPN доставчик, тъй като те могат да кажат, че методът ви на плащане не е бил включен в гаранцията. Разбира се, информацията, свързана с тези ограничения, не е ясно посочена в момента на плащането, а вместо това е скрита в малко отпечатване.
  • Превишихте ограничението на ресурсите. Друго нещо, което може да бъде скрито в рядко четения фин печат, е набор от ограничения върху количеството ресурси, които могат да бъдат използвани за валидността на гаранцията. Например, ако сте надхвърлили ограничението за честотна лента, това може да ви направи неприемливи за възстановяване. Отново тези неща рядко се посочват ясно, когато се регистрирате за услугата.

За щастие, както беше показано по-горе, ExpressVPN не се интересува от тези тактики. Вместо това компанията осъзнава, че изпълнявайки обещанието си, хората ще бъдат по-склонни да се върнат като клиенти или да насочат приятели към услугата.

Безплатни тестове за VPN

Може да видите гаранция за връщане на парите и да не сте склонни да изпратите предварително плащане. И ще ви бъде простено за това, особено след като някои доставчици много затрудняват връщането на тези пари. Като такъв безплатен пробен период, при който изобщо не е необходимо да предоставяте информация за плащане, може да звучи много примамливо.

Те обаче имат и своите недостатъци, като основният от тях е краткият пробен период. Само с няколко дни да изпробвате услуга, наистина е трудно да получите добро усещане за това, което може да предложи доставчикът. Ако не сте заделили съзнателно времето за тестване на услугата, вероятно няма достатъчно време за изпълнение на всички задачи, за които бихте използвали VPN. Плюс това, вероятно няма да имате шанс да го изпробвате по различно време на деня или седмицата, например в най-пиковите моменти, когато сървърите може да изпитват по-големи натоварвания, което води до по-ниски скорости.

Типичната продължителност на безплатните опити е от един до седем дни. Може да видите 14-дневна безплатна пробна версия в някои случаи, но те обикновено включват много ограничена услуга. Това ни отвежда до следващия недостатък. Много доставчици поставят големи ограничения за това, което можете да направите по време на безплатна пробна версия. Например, може да бъдете плесени с дневни ограничения на данни, ограничения на честотната лента и само малък избор от сървъри. Последното е особено полезно, ако тествате услугата, за да видите дали тя работи с услуга, заключена за регион, за която е необходим сървър на подходящо място.

Вярно е, че някои доставчици на VPN все още предлагат безплатни тестове за пълна услуга, но те стават все по-малко. С тези, които все още се изпълняват, трябва да бъдете предпазливи, тъй като някои доставчици имат сенчести причини да предлагат безплатен пробен период без ограничения. Те ще предоставят услуга от най-високо ниво през този период и след това, след като платите, те ще изтеглят ресурси, оставяйки ви бавни, ненадеждни връзки.

Можем да потвърдим това Звездното качество на услугата на ExpressVPN не се колебае по време или след неговия 30-дневен гаранционен срок.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 11 = 18

Adblock
detector