Близо половината абонати на Netflix споделят паролите за акаунта си

полу-Netflix ползватели-Споделяне-пароли-хедър

В наши дни почти всички говорят за „прерязване на кабелния кабел“ от скъпи сателитни и кабелни пакети и преминаване към абонаментни услуги. С интелигентни телевизори, стрийминг на медийни устройства като Apple TV и Amazon Fire TV Stick и пламващи бързи възможности за интернет можете да изкопаете кабел и да продължите да се наслаждавате на златния век на телевизията по свои собствени условия.

Въпреки това, в зависимост от това колко стрийминг услуги се абонирате, спестяванията не винаги са значителни. Ако искате основите (като Netflix или Hulu), спортове на живо (като MLB.TV или NFL Network), и канал за престиж (като HBO СЕГА), месечният ви разрез за кабели може да се добави.

Тоест тези стрийминг услуги могат да се добавят, ако плащате за тях. Ако „заемате“ един от родителите си, споделяте друг със съквартирант и разделяте цената на една трета с партньора си, може да откраднете пътя си към доста добра сделка.

Така че кои стрийминг услуги са най-популярни и кои са най-вероятните за споделяне? Проучихме 1000 стриймъри, за да научим колко етично смятат, че е да споделят паролите си с приятели и семейство, кой е по-виновен, когато става въпрос за общински вход, и колко хора се чувстват принудени да съберат личните си данни. Продължете да четете, за да видите какво открихме.

Стрийминг или кражба?

услуги популярност-и-скоростта на сметка за споделяне

До края на 2018 г. приблизително 33 милиона възрастни в САЩ официално „прерязват кабела“ и преминават от кабелни и сателитни доставчици към стрийминг услуги. Това представлява близо 33 процента увеличение спрямо 2017 г..

В резултат на по-ниските цени и засиления контрол, стриймингът се е превърнал в популярно решение за телевизия и филми. Сред наличните платформи се откроява една услуга: Netflix. Докато приблизително 3 милиона абонати все още използват Netflix за своите предложения за отдаване под наем на DVD, други 130 милиона души по света използват Netflix за своята стрийминг услуга.

Въпреки че Netflix беше най-популярната услуга сред анкетираните сървъри (почти 86 процента), тя не беше най-споделяната. Това разграничение бе запазено за MLB.TV, където близо 77 процента от хората, използващи услугата, са приели или дават или получават своя достъп чрез споделена парола. За любителите на спорта отказването от кабел може да бъде особено трудно, а сравнително високата цена на MLB.TV продължава да нараства.

Редовно споделяните стрийминг платформи също включват HBO NOW (64%), CBS All Access (55%) и Starz (55%). Услугите за стрийминг на музика, включително Spotify (22%) и Pandora (13,5%), са най-малко вероятно да бъдат споделяни между потребителите.

Етично компрометиран?

етика, на споделяне на стрийминг-услуги

Споделянето на паролата ви за Netflix не само струва на компанията над 500 милиона долара приходи всяка година - това е технически незаконно.

Разбира се, законността на passworhttps: //www.thesimpledollar.com/is-it-ok-to-share-your-netflix-account-the-lowdown-on-log-in-sharing-at-nine-popular- споделянето на услуги / d също е изключително техническо, което затруднява прилагането и е лесно да се игнорира. През всички възрасти мнозинството е било наясно с политиките за споделяне на техните поточни платформи. Както установихме, на мнозина им беше удобно да ги нарушават така или иначе.

Повече от 3 на 4 Gen Zers и над 3 на 5 хилядолетия се съгласиха, че е етично да се даде достъп на потребителите, които не плащат, до поточно съдържание. Почти толкова хора се чувстват подобни по отношение на получаването на достъп до поточно съдържание.

Консенсусът беше по-малко положителен сред по-старите поколения. Само 34 процента от Gen Xers и бебешки бумери смятат да дават платен достъп до стрийминг услуги етично, а по-малко се чувстват удобно да получат този достъп.

Убедителни действия

удар на споделяне на стрийминг-услуги

Ако споделянето на вашия платен поточен акаунт нарушава политиката на компанията, кой е по-виновен, когато се случи: страната, която предоставя или получава?

Отговорът може да не е напълно ясен. Докато мнозинството от ген Xers и бебешките бумери се съгласиха, че двете страни са еднакво виновни, дори не бяха в унисон. Най-малкото, да бъдеш в приемния край може да бъде най-малкото компрометиращо етично положение.

Най-много само 10 процента от бебешки бумери определиха получателя на споделянето на акаунта като единствено виновен за нарушаване на правилата. Ако някоя от страните по вина, и четирите поколения се съгласиха, че човекът, който раздава идентификационните си данни за вход, е виновен.

Но това, че правилата казват, че не ви е позволено да издавате паролата си, не означава, че това прави правилно погрешно, поне не според някои. Близо 49 процента от ген Зерс и 33 процента от хилядолетията предположиха, че нито една партия не е виновна, когато информацията за акаунта си обменя ръце. По-младите поколения също имаха най-малка вероятност да предполагат споделяне на профили навреди на компаниите, които предлагат стрийминг услуги, а още по-вярващото споделяне на акаунт не вреди на създателите на това съдържание.

Разумно обяснение

причини-за споделяне-стрийминг-услуги

Да, споделянето на вашата парола за стрийминг е федерално престъпление. Но повечето анализатори казват, че ако го правите, няма от какво всъщност да се притеснявате.

Може би поради тази причина обяснението №1 за хората, които раздават пълномощията си, беше просто: да бъдат любезни. Според над 62 процента от стрийтърите споделянето на достъп до техните акаунти е приятелски жест. Други 39% са споделили акаунта си, защото получателят е споделил различна услуга с тях, а 25 процента са направили това може би неволно - те са влезли веднъж, а получателят е продължил да използва акаунта. Сред онези, които споделиха своите стрийминг услуги с други, по-малко от 1 на 5 се почувстваха зле от предаването на паролите си.

Същото се отнасяше най-вече за хората, които приемат достъп до акаунта. Докато 38 процента от влезлите с чужда информация не искат да плащат за услугата, 69 процента са казали, че са го направили, тъй като собственикът на акаунта им е дал разрешение. Приблизително 29 процента от анкетираните признаха, че не могат да си позволят заета поточна услуга.

Далечен обсег

поточно-услуга за споделяне на услуги

И така, докъде стигат тези нелоялни поточни акаунти? Gen Zers е по-вероятно от всяко друго поколение да предостави достъп до информацията за вход на някой извън домакинството си. В сравнение само с 30 процента от бебешките бумери, 32 процента от Gen Xers и 48 процента от хилядолети, близо 56 процента от Gen Zers признаха, че споделят своя поточен достъп с хора извън домакинството си.

В повечето случаи значителни други и приятели се възползваха от своята щедрост. Много хора, предоставящи достъп до безплатен поток, са по-малко склонни да бъдат толкова доброжелателни с членовете на семейството си, включително родители (50 процента), братя и сестри (44 процента) и деца (15 процента).

Докато близо 59 процента от Gen Zers признаха, че са получили достъп до сметка на някой друг извън тяхното домакинство, само 21 процента от Gen Xers и 19 процента от baby boomers са казали същото.

Консумиране на съдържание, от поколение

първично предназначение-на-стрийминг услуги

Потокът е повече от гледане на най-новия сезон на „По-странни неща“.

През 2016 г. в музикалната индустрия процъфтява поточната ексклузивност. С въвеждането на конкурентни платформи като Tidal и Apple Music на титаните Pandora и Spotify, някои изпълнители с големи имена започнаха да лицензират своите песни изключително за една или друга услуга. Дори Netflix не е доволен, че е известен изключително с телевизионното си съдържание (колкото и добре прегледано) и продължава да търси признанието си и за престижна филмова продуцентска компания.

Близо 27 процента от Gen Zers определи поточните услуги като критични за получаване на достъп до музика, повече от всяко друго поколение. За разлика от тях, стрийминг телевизията е по-често срещана сред хилядолетия, отколкото по-възрастните или по-младите поколения стрийъри.

Докато приблизително 39 процента от Gen Xers и 28 процента от baby boomers са използвали стрийминг услуги също така за достъп до телевизия, много повече (включително 61 процента от бебешки бумери) използваха програми като Netflix и Hulu за своето пълнометражно филмово съдържание.

По-добро поточно решение

Ако искате да гледате популярни предавания като „Приказката на слугинята“ или „Короната“, няма да можете да избягвате или да плащате, или да заемате нечия информация за вход за Hulu или Netflix. Колкото и популярно да е стриймингът за всичко, от телевизията и филмите до музиката и спорта, все още има много споделяне. По-често срещани с MLB.TV и HBO СЕГА от която и да е друга платформа, много хора или издават, или получават споделен достъп до тези програми.

С най-голямото увеличение на цените в историята на Netflix през 2019 г., трябва да мислите как да извлечете максимума от вашия акаунт - и да платите най-малко за него. Цените на Netflix варират в зависимост от страната и в зависимост от размера на вашата регионална библиотека на Netflix може да получите сурова сделка. Добрата новина е, че можете да гледате Netflix чрез VPN за достъп до библиотеките на други държави, стига да знаете кои VPN да използвате. Comparitech е регистрирал хиляди часове за задълбочени изследвания, за да ви помогне да изберете VPN и да деблокирате геозаключено съдържание от цял ​​свят. Посетете ни онлайн на адрес Comparitech днес, за да научите повече!

методология

Събрахме отговори от 1000 души, които предават някаква форма на онлайн съдържание от Механичния турчин на Amazon. Петдесет и четири процента от нашите участници бяха жени, 45 процента бяха мъже, а 1 процент бяха небинарни. Участниците варираха на възраст от 18 до 84 години със средна стойност от 36 и стандартно отклонение от 11,3. Участниците, които в момента не са използвали услуга за поточно предаване на абонамент по време на провеждането на анкетата, бяха изключени. Не са извършвани статистически тестове, така че изброените по-горе твърдения се основават само на средства.

Източници

  • https://www.bostonglobe.com/business/2018/08/27/how-cut-cable-cord-and-still-able-watch/IGS0OE2FVR54N16zpEULBI/story.html
  • https://www.usatoday.com/story/tech/2018/08/31/cutting-cord-may-not-save-you-money-but-way-better-tv-experience/1149581002/
  • https://www.bankrate.com/personal-finance/smart-money/cost-of-cable-tv-vs-internet-streaming/
  • https://www.indiewire.com/2018/08/netflix-dvd-subscribers-three-million-1201997787/
  • https://www.washingtonpost.com/news/early-lead/wp/2018/01/09/cord-cutting-i-pulled-the-plug-and-kept-my-live-sports-heres-how/ ? utm_term = .cf6c62ccb5ee
  • https://tvanswerman.com/2018/01/14/mlb-tv-no-price-increase-for-2018/
  • https://www.theverge.com/2016/12/23/14047090/music-exclusives-apple-music-vs-tidal-2016
  • https://www.theringer.com/movies/2018/11/9/18078702/netflix-outlaw-king-roma-ballad-of-buster-scruggs-22-july-prestige-films-oscars
  • https://www.marketwatch.com/story/sharing-netflix-and-hbo-passwords-is-now-a-federal-crime-but-heres-why-not-to-worry-2016-07-12

Декларация за честна употреба

Споделянето на тази история не е федерално престъпление и няма да е нужно дори да питате приятеля си за тяхната информация за вход. Приветстваме разпространението на това изследване и всички съпътстващи графики за всякаква нетърговска употреба с включването на линк към тази страница във вашата статия.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 26 = 28

Adblock
detector