CyberGhost работи ли с Netflix? Поставихме го на теста

CyberGhost деблокира ли Netflix?

С прекъсването на Netflix при използването на VPN много доставчици не са в състояние надеждно да деблокират Netflix. CyberGhost твърди, че може, затова го поставяме на тест, за да разберем дали тези твърдения са верни.

Да се ​​режеш на гонитбата, CyberGhost наистина отблокира Netflix. Въпреки че в миналото се е борил със забраната за VPN на Netflix, през последната година се е фокусирал върху осигуряването на достъп до поне библиотеката на Netflix в САЩ чрез своите настолни и мобилни приложения. Прочетете, за да разберете повече.

СЪОБРАЖЕНИЕ НА ЧИТАТИ: Можете да спестите над 70%, когато се регистрирате за двугодишен план за CyberGhost.

Една от основните причини потребителите да изберат да използват виртуална частна мрежа (VPN) е да деблокират гео ограничено съдържание, по-специално стрийминг на видео от Netflix, Hulu, HBO и BBC iPlayer. Netflix е особено популярен поради това, че е огромна библиотека от предавания и филми, включително тон с висококачествено оригинално съдържание. И въпреки че Netflix се предлага в повече от 200 страни, библиотеката на всяка страна е различна поради ограниченията за лицензиране. US Netflix е най-популярната библиотека, но други страни могат да предложат много неща, включително Netflix UK, Netflix Japan и Netflix Brazil.

Свързвайки се с VPN, можете да получите достъп до която и да е от тези библиотеки от всяка точка на света. VPN ще маскира вашия IP адрес и го заменете с една форма на държава по ваш избор. Нещо повече, VPN криптира целия ви трафик, като го държи далеч от любопитни погледи на снайперисти, включително вашия интернет доставчик.

Ние тестваме редица VPN доставчици редовно, за да проверим дали работят с популярни стрийминг сайтове. Нека да видим как CyberGhost тарифира с Netflix.

Ще обясним процеса и резултатите по-подробно, но за по-бърза справка таблицата по-долу показва някои от основните ни открития.

AppServer ChoiceUnblocked US Netflix
Windows Режим на деблокиране на поточно предаване (Netflix) да
Windows Режим на анонимно сърфиране (американски сървър) да
Windows Изберете режим My Server (сървър в Лас Вегас) да
Windows Изберете режим My Server (сървър в Лос Анджелис) Не
IOS Лос Анджелис (без стрийминг) Не
IOS Балтимор (стрийминг) да

Работят ли настолните клиенти на CyberGhost с US Netflix?

Ние сме тествали CyberGhost с US Netflix много пъти в миналото. Въпреки че този доставчик имаше проблеми с деблокирането на услугата миналата година, той има тъй като се фокусира върху предоставянето на потребителите безпроблемен достъп до библиотеката на Netflix в САЩ. През последните месеци нямахме проблеми. Но днес ще проучим малко по-нататък, за да ви покажем какво да очаквате.

Ако сте запознати с настолния клиент CyberGhost, ще знаете, че можете да се свържете със сървър чрез различни режими.

Опции за режим на CyberGhost.

Едно от тях е Разблокиране на поточно предаване, което първо ще опитаме Когато изберете този режим, ще бъдете посрещнати със списък на популярните поточни канали, които да деблокирате, като първият е Netflix. Всяка услуга е придружена от падане на държава и макар някои да имат множество опции, Netflix има само една: Съединени щати. Когато задържите курсора на мишката върху полето Netflix, се извежда символ за игра, така че кликваме върху това.

CyberGhost деблокира ли Netflix?

Щракването върху символа за игра прави две неща. Първо, той автоматично ви свързва към подходящия сървър за гледане на US Netflix. И второ, отваря уебсайта на Netflix във вашия браузър.

CyberGhost Netflix екран.

В резултат на екрана на клиента се казва „В момента гледате Netflix“, но ясно се опитахме да предаваме уебсайта на Netflix, за да сме сигурни.

Така ли се получи? Да, работи безпроблемно!

Но само в случай, че това не се случи за някои потребители, опитахме още няколко опции.

в Сърфирайте анонимно режим, избрахме американски сървър. Този път трябваше сами да посетим уебсайта на Netflix, но той работи без проблеми.

Едно нещо трябва да се отбележи, че в Разблокиране на поточно предаване и Сърфирайте анонимно режим, няма да избирате града, в който се намира сървърът, а само държавата. Някои потребители с особено бавна интернет връзка може да искат да използват сървър възможно най-близо до тях, за да сведат до минимум риска от изоставане или буфериране по време на поточно предаване. В този случай можете да изберете сървър въз основа на град в Изберете My Server вид.

Опитахме това и избрахме произволно няколко американски сървъра, разположени в Лас Вегас, Лос Анджелис и Ню Йорк. Сървърът в Лас Вегас работи с Netflix, но другите двама не. В последните случаи имаме грешка в прокси сървъра: „Упс, нещо се обърка… Поточна грешка Изглежда, че използвате разблокиращ или прокси сървър. Моля, изключете някоя от тези услуги и опитайте отново. За повече помощ посетете netflix.com/proxy. “

CyberGhost Netflix прокси грешка.

Така че ясно някои сървъри работят, за да деблокират Netflix, докато други не. Това със сигурност не е черен знак срещу CyberGhost и много други топ доставчици предлагат само шепа сървъри, които могат да деблокират Netflix в даден момент. Нещо повече, за много конкуренти трябва да се свържете с отдела за поддръжка на клиенти, за да попитате кой сървър може да деблокира Netflix, тъй като за разлика от CyberGhost те не са ясно етикетирани. За CyberGhost надеждно да деблокира Netflix, можете да се придържате Разблокиране на поточно предаване режим или се свържете с поддръжката на клиенти за помощ при намирането на географски близък сървър.

Работят ли мобилните приложения на CyberGhost с US Netflix?

Тествахме приложенията на CyberGhost за iOS и Android, за да видим дали резултатите са сходни. Наскоро компанията актуализира приложението си за iOS и вече не предлага специфичните режими, които предлага настолния клиент.

Вместо това, просто изберете вашия сървър от падащ списък, подобно на Изберете My Server режим в клиента. Можете да изберете въз основа на държава или да щракнете върху стрелката вдясно от името на държавата, за да разширите списъка до отделни сървъри.

Тук ще забележите, че някои сървъри са означени като „поточни“ сървъри. Опитахме да се свържем с Netflix първо с един от тези сървъри, намиращ се в Балтимор.

Успех! Нямахме проблеми с поточното предаване на Netflix.

След това изпробвахме сървър, който нямаше етикета за стрийминг, този път разположен в Лос Анджелис. Това доведе до мрежова грешка.

Опитахме още няколко сървъра, някои с етикет за стрийминг и други, които не, и получиха подобни резултати. Сървърите, означени като поточни, са работили за деблокиране на Netflix, докато сървърите без етикета не са работили.

Етикетирането на сървъра улеснява намирането на подходящ сървър в определен град. Но ако все пак се нуждаете от помощ, отново можете просто да се свържете с поддръжката на клиенти.

Тествахме и приложението за Android с Netflix и то работи. Това приложение не е актуализирано и все още има всички „режими“, включително „Защитено предаване“ с изброени Netflix. Използването на тази опция отваря Netflix в браузъра Android вместо приложението Netflix, което би могло да бъде малка досада за някои потребители.

Може ли CyberGhost да получи достъп до други библиотеки на Netflix?

Netflix вече е достъпен в повечето страни, но поради проблемите с лицензирането, каталогът на всеки регион ще бъде различен. Библиотеката на Netflix US е една от най-големите и популярни, но може да искате достъп до други каталози.

Тествахме CyberGhost със сървъри от различни страни, включително Великобритания, Канада, Германия, Италия, Франция, Япония и Бразилия, но не можах да получите достъп до Netflix.

Имайте предвид, че Netflix прекъсва използването на VPN за достъп до услугите си, много ресурси отиват, за да се даде достъп. Поради това много доставчици, включително CyberGhost, трябва да поставят приоритет. Тъй като американската библиотека е толкова популярна, тя трябва да бъде основният акцент.

За да получите достъп до Netflix в други региони, можете да разгледате нашите специализирани статии за Netflix Япония, Netflix UK, Netflix Spain, Netflix France, Netflix Italy и Netflix Brazil.

CyberGhost работи ли с други сайтове за стрийминг?

Последните ни тестове показват, че CyberGhost може да се използва за отблокиране на много други сайтове за стрийминг. Това е само примерен списък на сайтове, които тествахме наскоро:

  • Amazon Prime Video (работи на десктоп, но не и на мобилни устройства)
  • Център за ITV
  • Всички 4
  • BBC iPlayer

Имайте предвид, че можем да тестваме само няколко произволни сървъра, така че няма гаранция, че всички сървъри в съответния регион ще работят за деблокиране на стрийминг сайт. Ако се сблъскате с проблеми, най-добре е да се свържете с поддръжката на клиенти. CyberGhost има поддръжка за чат на живо по време на европейско работно време и система за подаване на билети за извънработно време.

Присъдата за това дали CyberGhost работи с Netflix или не

Накратко, нямахме проблеми с достъпа до US Netflix в Разблокиране на поточно предаване и Сърфирайте анонимно режими. Когато става въпрос за избор на конкретен сървър, той може да бъде ударен и пропуснат. Но ако искате географски близък сървър, можете да се свържете с поддръжката на клиенти, за да ви насочат в правилната посока. Нещата трябва да са малко по-ясни с мобилното приложение, тъй като някои отделни сървъри са обозначени като „Streaming“ и изглежда са най-добрите опции за Netflix.

Въпреки че CyberGhost работи с US Netflix, ако искате достъп до други библиотеки, може да се наложи да потърсите другаде.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

82 − = 79

Adblock
detector